|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: problemy dnia codziennego- zapraszam!:)
Cytat:
![]() nie Kochanie to chyba myszowatej Tż jest w trasie 650km albo i mnie się coś pomyliło Ten mój ma własną niedużą firmę zajmującą się zakladaniem podłóg wykładzin itd i ma zlecenia z całej Polski w jednym mieście jest 2-3 tygodnie i do nastepnego jak nie ma pracy to wraca to domu albo robią przerwe na 2-3 tygodnie i tak już 3 lata mówi, że taka sytuacja może jeszcze potrwać 2 lata i się gdzieś 'zatrzyma' bo za kilka dni skończy 26lat, bo w zeszłym roku mieli trochę kłopotów finansowych i teraz cięzko pracują, wczoraj mi powiedział, że możliwe, że we wrzesniu znów dostaną zlecenie z mojego miasta, tylko to nic pewnego, nie wiem czy dobrze,że mi powiedział, bo może będę teraz żyła nadzieją, że przyjedzie, a może wcale zlecenia nie dostaną, wiem mam takie głupie myślenie tylko, że mam wrażenie, że poznałam kogoś tak wyjątkowego, innego niż wszyscy inni, taką 'bratnią dusze' na która jakbym mogła pojechałabym na koniec Polski, bo nigdy wcześniej nikogo takiego nie poznałam ![]() Cytat:
![]() Pewnie każda z Was myśli, że to głupie, żeby po 2 tygodniach tak rozpaczać za kimś, ale tak jak napialam wcześniej mam wrażenie, że On jest taki inny, taki wyjątkowy, że nie spotkam już nikogo takiego... będę wyć z Tobą jak G. pojedzie, już się tego boje, bo już wiem w jakim stanie potrafie być jak ktoś mnie zostawiał tzn On nie zostawia musi wyjechać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja nie mogłam do Was zajrzec, bo o 18 G. jechał z pracy i mnie zabrali do siebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jak ja Ci zazdrosxcze tego deszczu u mnie taki upał, tak duszno, że wszyscy ledwo żyją ![]() to ja też pije ![]() w ogóle chyba jak G. pojedzie musze kupić jakieś wino albo i coś mocniejszego na samotne wieczory będę pić, żeby nie płakać...
Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2010-07-13 o 16:02 |
||||||
|
|
|
#4172 |
|
Zakorzenienie
|
ok, to poszukam tylko jakiegoś naturalnego zielonego.
dobra ja uciekam. w koncu koniec pracy ide gdzieś na planty poczytać książkę i chociaż trochę popatrzeć na zieleń i nature, a potem do tego okulity no i może po drodze zajde i do tego plastyka ![]() miłego popołudnia Dziewczynki i pewnie do jutra Natali mam nadzieję że masaż Ci pomoże i będzie tylko lepiej
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#4173 |
|
Zakorzenienie
|
a ja uciekam się szykowac i ide z koleżanka się przejsc do galeri dzis G. ma dużo pracy termin ich goni więc się nie spotkamy, poza tym już wczoraj był taki zmęczony, codziennie siedze u Niego do późna chyba się trochę wykończył tym
![]() zajrze dzis wieczorkiem |
|
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
Martu jasne ze bedziemy cie wspierac!
a co do dtwutygodniowego przywiazania- ja tam cie doskonale rozumiem ![]() No i wszytskie mi uciekly a ja jeszcze godzin e na kolezanke czekam i lece szukac kolczykow i bransoletki. No i muszę ładny pisak jakis kupić żeby te życzenia wypisac. |
|
|
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
puk, puk.. jest tu kto?
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
chce ktoś chipsa??
|
|
|
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem, znow zmokłam
|
|
|
|
#4178 |
|
Zakorzenienie
|
ja chce! cała tone!
![]() szczesciara! ja tez jestem mokra.. tak goraco!
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem.. masz ochotę na odsmażane ruskie pierogi?? obzeram się bo przed okresem i w depresji ale jutro wracam do diety
|
|
|
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
chce! daj troszke..
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
laski nie mazać się i nie smutać!
|
|
|
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze ci to kiedys przypomne :P
|
#4183 |
|
Zakorzenienie
|
czyżby dól zpowodowany tż??
![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- uwierz, że punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia
|
|
|
|
#4184 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wątpie Maryś.
Justyś ale pomysl tak: co da Ci płacz? zmieni decyzje TZ? Bedziesz mniej myslec i bedzie mniej boleć? Nie wiec jaki jest sens placzu? Tylko głowa będzie bolała. To nie koniec świata |
|
|
|
#4185 |
|
Zakorzenienie
|
chyba nie.. tzn troszke napewno, to wiadome.. ale tak mi sie wszystko jakos wali.
---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- widzisz Kaś, jaka ze mnie malpa?:P przytul mnie troszeczke..
|
#4186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciebie zawsze.
|
|
|
|
|
#4187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wiem słonko i dziękuje za te słowa ale ja tego nie moge zachamwoać... to jest samoistne boje się, że te uczucia się zmienią , że go strace chociaż on ciągle mówi, że jestem,m jego całym światem i wiem, że jeste, jego druga dziewczyną wiec poważnie mysli o tyh sprawach
|
|
|
|
|
#4188 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4189 |
|
Zakorzenienie
|
kupilam tylko kolczyki. Kupilam i sama nie jestem do nich przekonana, chyba sie przejde jeszcze po różowe tylko wieksze. No i nie mam bransoletki bo nic mi nie pasuje. Ech.
|
|
|
|
#4190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co się stalo glebiej?? |
|
|
|
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
a nie znalazlas na miescie nic pasujacego?
|
#4192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ej zauważyłyście, że tyle pierdół po sklepach a jak co do czego to nie ma co kupić?? |
|
|
|
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
o studia chodzi.. bo wyprowadzamy sie z M. do Wroclawia. mielismy mieszkac ze znajomymi, zeby taniej i zawsze to razniej.. a teraz sie okazalo nagle ze jednka sami. kazdy powystawial. i to tak boli..
bo ja zawsze 'robie kazdemu kolo dupy' a przychodzi co do czego to kazdy ma mnie w dupie..
|
#4194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem , że boli bo wszyscy wielce przyjaciele a jak co do czego to za plecami skur**ele
|
|
|
|
|
#4195 |
|
Zakorzenienie
|
Nic na miescie nie znalazłam. Kupilam to co w zalaczniku ale chyba jutro poswiece druga dyche i kupię wieksze a różowe
Do sukienki Tylko wtedy jak kupie rozowa bransolete to bedzie pasowala tylko do sukienki i jednej bluzki.. Hmmm moze rozowo-czarnej szukac? ![]() alez ja mam problemy :P a co do mieszkania to tak bardzo chamsko postapili. |
|
|
|
#4196 |
|
Zakorzenienie
|
kup zielona! dla kontrastu:p a kolczyki sliczne.. sama sie na takie czailam, ale nie wiedzialam czy mi beda pasowaly.. dlatego chodze z pomaranczami na uszach
![]() no wlasnie.. i szukam teraz czegos malego i przede wszystkim taniego dla nas..
|
#4197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolczyki sliczne ![]()
|
|
|
|
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
ja tule i Marys i Justys..
ja juz po masazu...od razu mi lepiej:P uciekam robic ten makaron co mi gaduła poleciła:P miłego wieczorku dziewczynki
|
#4199 |
|
Zakorzenienie
|
i wzajemnie.. no i smacznego
mam nadzieje, ze sie podzielisz, bo dzisiaj jestem wszystkojedzaca:P
|
#4200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyżby przed @?? ja tak i pożeram wszystko. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:39.

i pamiątka a ze ręcznie robiony to abrdziej wyjątkowy

moze nie bedzie tak zle..napewno bedzie ciezko..ale jesli dla Niego jestes tak samo wazna to napewno dacie sobie rade..
nie wiem co on lubi..
zołzy jedne?
przekroczyłam 7000 postów