![]() |
#1741 |
Przyczajenie
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa ???
Hej
![]() Jestem 5 dzień po operacji nosa, plastyka korekcyjna z septoplastyką, osteotomią i plastyką czubka ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1742 |
Raczkowanie
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa.
Hej,
A jak wyglądają konsultacje? Bo ja nie jestem pewna jaki nos pasowałby do mojej twarzy. Mój jest wielki, ale wydaje mi sie, że z małym będę wyglądała jak świnka :P Czy lekarze coś sugerują? Robią jakieś portrety jak różne nosy by pasowały? Jak to wygląda? |
![]() ![]() |
![]() |
#1743 |
Raczkowanie
|
ja czyszcze nos pałeczkami do uszu.i moje kochane kropelki dzieki ktorym oddycham
![]() dziewczyny mam pytanie co do blizny na słubku nosa.z jedej strony mam taka wypukłą z boku wyglada jak by mi sie cs przyczepiło czy to sie wchłonie>czy udac sie do lekarza? |
![]() ![]() |
![]() |
#1744 |
Przyczajenie
|
a jakie to kropelki ?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1745 |
Raczkowanie
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa.
Są lekarze, którzy robią symulacje komputerowe. Zawsze warto zapytać o propozycje wyglądu noska, co bardziej pasuje itd. Można pojechać na wizytę ze zdjęciami nosów, które Ci się podobają. Ja tak zrobiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1746 |
Raczkowanie
|
pisałam już sulfarinol po zakropleniu 4-5 h spokoju
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1747 |
Przyczajenie
|
mam ten sam problem, co indifferent - bo ten sam chirurg., hehe
![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1748 |
Raczkowanie
|
sulfarinol dostałam w kinice wiec napewno mozna uzywać po operacji bo mi lekarz je dał
![]() ![]() ja spie tak lekko naboku nie dotykajac poduszki nosem i prawie na siedzaco jakos lepiej mi sie oddycha |
![]() ![]() |
![]() |
#1749 |
Przyczajenie
|
Hehe ja tez mam wizte w środe i z tego co wiem taka dziewczna, która miała operacje w piątek przede mną też
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1750 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1751 |
Raczkowanie
|
Zadzwoń może do któregoś z plastyków i zapytaj wprost. Nikt nie będzie na tyle zorientowany jak chirurg. Przy okazji dowiesz się co Cię interesuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1752 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1753 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() a wlasnie mam jeszcze pytanie..przed operacja trzeba zrobic badania...czy wyniki dostaje sie tego samego dnia czy trzeba czekac? |
![]() ![]() |
![]() |
#1754 |
Przyczajenie
|
sulfarinol ( chyba tak się nazywa :P ) to zbawiciel !!! naprawde
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Badań do zrobienia jest w sumie sporo ![]() trzeba zrobić prześwietlenie klatki piersiowej i zatok obocznych, oddać mocz do badań oraz trzeba udać się na pobranie krwi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1755 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
![]() co do badań to ja musiałam jeszcze ekg i próby wątrobowe zrobić, a zatok nie |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1756 |
Raczkowanie
|
Dot.: po operacji nosa-pare pytan-prosze o odp.
Dziewczyny wspominałyście coś o przeroście blizn. Mam taką twardą gulkę nad skrzydełkiem nosa z jednej strony. W środku nie mam żadnych zgrubień. Nie mam pojęcia czy to jakaś chrząstka. Pomóżcie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1757 |
Przyczajenie
|
a ja dziś pierwszy raz widziałam nos po operacji..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1758 |
Raczkowanie
|
i jak wrażenia? z tego co czytałam wiele dziewczyn jest zawiedzionych, kiedy widzi nos po operacji po raz pierwszy
|
![]() ![]() |
![]() |
#1759 |
Raczkowanie
|
ja byłam raczej przerażona niz rozczarowana
![]() ale teraz po 2 tyg wiem ze nos sie zmienia i nie ma co sie dołowac widzac go po raz pierwszy ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- i jak?zadowolona?przestrasz ona? |
![]() ![]() |
![]() |
#1760 |
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny,
Zdjęłam dziś gips - po ponad dwóch tygodniach! chodzę cały czas do lustra, bo nie mogę się przyzwyczaić. Nos jest jeszcze opuchnięty, między oczami i przy połączeniu nosa z czołem szczególnie, co trochę śmiesznie wygląda - jak w awatarze ![]() ![]() a propo tej opuchlizny przy połączeniu nosa z czołem, jest tam takie zgrubienie,które jak naciskam przemieszcza się - czy to sie wchłonie?lekarz nie pozwolił mi masowac noska.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1761 |
Zadomowienie
|
Nie straszcie dziewczyny, bo mi jutro ściągają gips... A w dodatku śniło mi się, że miałam takie ogromne krzywe dziury :|
#1762 |
Raczkowanie
|
hehe, dziurki są i moim największym zmartwieniem. boję się, że będą wielkie i wszystko będzie w nich widać ;P
ale wątpię, że tak będzie. same się nakręcamy ze stresu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1763 |
Przyczajenie
|
dziewczyny jak wam zazdroszcze ze juz po, bo ja juz JUTRO mam operacje i dopiero dzis zaczynam sie denerowowac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1764 |
Przyczajenie
|
Hej, u mnie minęło pół roku od operacji
![]() ![]() Wcześniej pisałam o różnych stanach mojego nowego nosa, ale czas zrobił swoje i jest git!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() to normale, że denerwujesz się przed operacją, ważne jest aby w tym czasie była przy Tobie bliska osoba! powodzenia |
![]() ![]() |
![]() |
#1765 |
Przyczajenie
|
Hej nosomaniaczki, ja tez mysle nad operacja, bylam nawet na konsultacji u Stepniewskiego, ale dalej jestem nieprzekonana...chcialaby m bardzo, ale strasznie sie boje nieudanego wyniku, operacja i ta cala reszta mnie tak nie stresuje jak ewentualna klapa po zdjeciu gipsu. Przeszukalam juz pol internetu jesli chodzi o ten temat i dalej nie wiem komu moglabym powierzyc swoj nos. Prawie wszystkie fotki ktore ogladalam i przypadki o ktorych czytalam to nosy z garbkami, a to wydaje mi sie nietrudne. Ja garbka nie mam, po prostu moj nos jest za duzy, dosc szeroki, troche kwadratowy w czesci kostnej i odstajacy. Trzeba by bylo go zwezyc i obnizyc, tylko ktory lekarz to dobrze zrobi? aahh gdybym tak miala gwarancje ze sie uda nawet bym sie nie wahala przez sekunde!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1766 |
Przyczajenie
|
Witam, wczoraj ustalilam date mojej operacji noska jest to 19 lipca 2011r. Niby to caly rok ale juz czuje sie szcześliwa, bede akurat po maturze i mysle ze bedzie to nowy etap w moim życiu (lepszy mam nadzieje). Wybrałam dr J.Stępniewskiego który operuje w klinice w Kobylnikach koło Poznania. Szukałam dosć długo i w koncu zdecydowałam sie na niego wałsnie. Moze ktoś mial u niego robiony nosek? Chetnie dowaiedziałabym sie jak wrazenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1767 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny, siedze sobie wlasnie w klinice i czekam na moja kolej. bede dopiero operowana kolo 12 wiec mam jeszcze troszke czasu. cos czuje ze bedzie dobrze i naprawde sie nie denerwuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1768 |
Zadomowienie
|
Ściagneli mi gips i zaczynam panikować, że kńcówka jest za długa
![]()
#1769 |
Przyczajenie
|
witajcie!
mijają mi już ponad dwa lata od operacji noska.. i dziś wiem,że to była jedna z lepszych decyzji w moim zyciu.. wreszcie mogę z uśmiechcem spojrzec w lustro, nabrałam więcej pewnosci siebie... dzięki temu inaczej wyglądają moje kontakty z ludźmi.. dzień, w którym dr Molska zoperowała mój nos, zmienił baaaardzo dużo... żałuje,że czekałam aż ponad 20 lat... |
![]() ![]() |
![]() |
#1770 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=anetus77;20655560]ja byłam raczej przerażona niz rozczarowana
![]() ale teraz po 2 tyg wiem ze nos sie zmienia i nie ma co sie dołowac widzac go po raz pierwszy ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- i jak?zadowolona?przestrasz ona?[/QUOTE Nawet nie pytaj, lekarz kazał mi iść do lustra a ja zobaczył chińczyka, pekińczyka, boksera powalce.. masakra. Jak tylko wsiadłam do auta to wyłam całą droge do domu, zresztą po powrocie też ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:28.