|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX
ja też czekam na zdjęcia i to bez torby na głowie
Anioł, jeśli Cię to pocieszy - mam ten sam problem. nie potrafię na siebie patrzeć, jestem chodzącą galaretą, i co? i nic... jestem ŁAKOMĄ galaretą. mam dość, ale niestety, póki nie zechcę tak naprawdę, każda dieta będzie kończyć się jojem... Dziewczyny, no nie mogę: http://www.widelec.pl/widelec/1,9976...nych_w_TV.html numery 5, 2 i 1 (szczególnie 2 i 1) mnie rozwaliły zupełnie (choć kibice ubrani w koce z rękawami depczą ww. po piętach) Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-07-13 o 20:38 |
|
|
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa wlasnie sie przecielam nozem podczas jego mycia
|
|
#2794 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W tych durnowatych reklamach ludzie zawsze robią z siebie takie sieroty. Ja tam nie mam takich problemów z pastą do zębów.
|
|
|
|
|
#2795 |
|
Zakorzenienie
|
naj to tak jak ja , w sumie zawsze miałam niską samoocenę . Nie mogłam na siebie patrzeć , ale odkąd zapuszczam włosy , dostrzegam w lustrze nawet ładną osobę ( dwa razy w życiu stanęłam przed lustrem i ujrzałam naprawdę prześliczną dziewczynę ) Jak oglądam stare zdjęcia jak poznałam TŻ to jestem w szoku ile przytyłam , fakt wtedy świat mi się załamał i otworzyłam nowy rozdział w życiu schudłam 10 kg i wyglądałam ślicznie , kości policzkowe były widoczne nie miałam boczków i w ogóle ....a teraz co widzę ? Pyzę , boczki mam tragiczne a o brzuchu udach już nie wspomnę .
ehhh idę spać , zastanowić się nad życiem . życzę miłej nocy |
|
|
|
#2796 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo z sikaniem podczas gry w golfa Cytat:
ale widzisz, Ty niedawno usłyszałaś, że masz śliczne nogi patrz na swoje plusy, nie jesteś cała do przeróbki skup się na brzuszku i ćwicz.ja mam taki plan co do siebie
|
||
|
|
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku wybacz to co powiem, ale moim zdaniem sama siebie nakręcasz. Tak naprawdę narzekaniem, płakaniem i twierdzeniem, że masz doła nie zdziałasz nic. Tak jak któras z dziewczyn powiedziała- silna wola to podstawa. Nie sztuka kupić masę urządzeń do ćwiczeń jak nie masz w sobie tyle samozaparcia, żeby z nich korzystać bo od trzymania czegoś za szafą czy pod łóżkiem na pewno nie schudniesz.
Poza tym, ja już nie wiem czy Ty w końcu chcesz czy nie chcesz schudnąć. Raz piszesz, że chcesz, innym razem, że dobrze się czujesz w swoim ciele, teraz znowu, że Cię przygnębia. Dziewczyny dobrze radzą- psycholog byłby chyba odpowiednim wyjściem w tej sytuacji, bo z tego co widzę, sama niebardzo wiesz czego chcesz. Uwierz mi, od płakania nad swoją tuszą jeszcze nikt nie schudł. Jesteś łakoma- jak wiele osób i właśnie całym kluczem do sukcesu jest to powstrzymanie się. Nie można mówić "nie mogę się powstrzymać". Bo można się powstrzymać od wszystkiego... tylko trzeba tego po prostu chcieć...
|
|
#2798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dobranoc i nie łam sie![]() A kiedy go wdrążysz w życie? ![]() Poza tym ja u Ciebie nie widze niczego co miałabyś zrzucać
|
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
kurde... zadzwonić do K czy poczekać do jutra??
|
|
#2800 |
|
Zakorzenienie
|
Wyślij smsa o treści " ; )"
|
|
|
|
#2801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no tak serio to myślę, że pojutrze zacznę jutro nie mam kiedy - całe rano w bibliotece, potem do północy w pracy. w czwartek wstanę wcześniej i poćwiczę, w piątek po pracy aaaaleeee na swoje usprawiedliwienie mam to, że ZAWSZE chodzę pieszo do pracy i ZAWSZE dalej jeżdżę rowerem (OK - nie pojechałam raz do lekarza rowerem, bo miałam wizytę w samo południe i nie chciałam wątpliwie pachnieć ). A do zrzucenia mam przynajmniej 10 kg, niestety ale to to pikuś, gorszy jest cellulit trzeba walczyć! ja w wakacje zawsze jestem walecznie nastawiona ![]() Ech, pojawił się u mnie nowy problem zdrowotny do tego tamten nierozwiązany, tylko jakieś leki dostałam na chybił-trafił, bo w badaniach nic nie wyszło a magisterka... wzięłam się za pisania i... zasnęłam jutro dokończę podrozdział choćby nie wiem co! Olka, dzwoń teraz nawet co Ci szkodzi spytać prost oz mostu, czemu się nie odzywa? najwyżej jeśli miał zamiar Cię olać, to Cię oleje, a jeśli nie miał, to będzie fajnie
|
|
|
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, właśnie była u mnie Aga. Upiekłyśmy muffiny owsiano- ananasowe i piłyśmy wino na balkonie. Fajnie
![]() Aniołku zgadzam się z Olką. Ostatnio mi pisałaś, że Ty się dobrze czujesz we własnym ciele, tylko inni Cię krytykują. Teraz piszesz, że masz doła bo jesteś duża. Po pierwsze odpowiedz sobie na pytanie czy chcesz schudnąć. Nie czy chcesz być szczupła, bo każda by chciała, ale czy naprawdę chcesz się wziąć za siebie. Łakomstwo da się przezwyciężyć, uwierz mi. Tylko pytanie co jest dla Ciebie ważniejsze - kotlet z ziemniakami czy płaski brzuch. Pozwolisz, żeby jedzenie Tobą rządziło? Pozwolisz, żeby ten leń który w Tobie siedzi odebrał Ci marzenia o pięknej sylwetce? Przecież masz wolną wolę, jesteś silną kobietą. Dasz radę. |
|
|
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
nie, tylko woda z kranu splukalam, przylozylam chusteczke i jak przestalo az tak krwawic to prykleilam plaster zeby nie zabrudzic wzystkiego krwia... na takie male skaleczenia nie daje wody utlenionej
aaa i wlasnie sie uderzylam w kolano o biurko wstajac od kompa - no co za oferma ze mnie z moimi zdolnosciami do autodestrukcji to sama sie dziwie, ze jeszcze zyje
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2010-07-13 o 21:42 |
|
|
|
#2804 | ||
|
Zakorzenienie
|
zadzwoń
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2805 |
|
Zakorzenienie
|
e tam, bez przesady
|
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
Carmel, chciałabym mieć Twoje podejście
we mnie np. siedzi (obok pana Ambitnego mówiącego, żeby jedzenie mną nie rządziło) taki pan Leń i mówi mi: "chcesz, żeby rządziła Tobą moda i próżność? chęć dobrego wyglądu, by podobać się jak największej liczbie mężczyzn, aby połechtać swojego ego? Życie jest jedno i do tego za krótkie, by odmawiać sobie lodów Magnum, czekolady Milki, frytek z majonezem i czipsów do piwa" ech... typowa waga ze mnie - wiecznie rozdarta i rozchwiana koooooocham jeść i wiem, że są rzeczy, z których nie zrezygnuję, ale mogę je ograniczyć no i ja lubię zdrowe jedzenie, więc jakiś tam ratunek dla mnie jest w każdym razie trochę rozumiem Aniołka. myślę, że ona ma problemy, które ja kiedyś miałam (psychiczne, ale żywieniowe). mnie przeszło i mam wy.j.e.b.ane póki nie mam problemów zdrowotnych nie ma takiej siły, która by mnie wewnętrznie zmieniła i wmówiła, że czekolada jest fe ale ja mam kilka kg do zrzucenia, no i wiem, że zrzucę, serio i mam nadzieję, że utrzymam. mam nadzieję, że Aniołek po prostu polubi siebie. bo to najtrudniejsze - pokochać siebie taką, jaką się jest (nawet jeśli chce się schudnąć - bo pokochać swoje ciało nie oznacza, że należy olewać nadwagę ), i dopiero wtedy można zacząć skutecznie walczyć z nadwagą Arrakis, Ty nasz australopitku nieogarnięty
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-07-13 o 21:58 Powód: bezsensowne zdanie |
|
|
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
jakby moich zdolnosci autodestrukcyjnych bylo malo to moj kot ma podobnie - wlasnie wskakujac ba parapet prawie z niego spadla bo jej sie jedna lapa tak jakos nie zmiescila
![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- naprawde ja sie czasami zastanawiam jak mi sie udalo przezyc te 30 lat w jednym kawalku
|
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z filmu; bardzo ładny i sobie płakuchnałam miejscami w rękaw TŻta
no ale niestety własnej chatki na bagnie nie będę mieć jeszcze dłuuuugo
|
|
|
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
OK, lecę, p.o. mąż wrócił z pracy - czas się sobą nacieszyć
![]() miłeeeeeeeeego wieczoooooooruuuuuuuu |
|
|
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
Choji nie wyślę takiego SMSa bo on jest na tyle konkretnym człowiekiem, że w ogóle rzadko używa emotek w SMSach...
zadzwonię... zaraz, jak się położę do łóżka i rodzice przestaną się kręcić po domu bo będą zaraz jakieś podejrzenia, że "do chłopaka dzwonie" ![]() Naj, masz rację... jak ma olać to i tak oleje ale chyba bym wolała usłyszeć coś w stylu "dajmy sobie spokój" czy coś takiego... Bo takie niepisanie i niedzwonienie jest dosyć dziwne w tej sytuacji i takie nawet krępujące dla mnie... No zobaczymy czy w ogóle telefon odbierze ![]() A jak odbierze to będę bliska orgazmu bo ma bardzo seksowny głos przez telefon a ja ostatnio chcicę mam okrutną... ![]() W ogóle to... czytałam dzisiaj o wibratorze, który się podłącza pod jakiś odtwarzacz muzyki i on wibruje w rytm muzyki I już się żegnam bo uciekam do łóżka czytać książkę ![]() Dobranoc
|
|
#2812 |
|
Zakorzenienie
|
Wibrator w rytmie muzyki
---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Ilsa, co takiego płaczliwego było w Shreku?
|
|
|
|
#2813 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bidulko - wracaj szybciutko do zdrowia Cytat:
czego to ludzie nie wymysla
|
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
bo mnie wzrusza wszystko
tak jak Osła: małe kotki, małe kotki bez babci, Shreki ...
|
|
|
|
#2815 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Miłej rozmowy potem ![]() Dobranoc
|
|
|
#2816 |
|
Zakorzenienie
|
e, nie
Ta chyba wszystko wyczerpuje
|
|
|
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
Doszły wam te puszki z La Roche?
|
|
|
|
#2818 |
|
Zakorzenienie
|
naj polewkowe te reklamy, uśmiałam się
Tż zrobił mi niespodziankę i jednak dziś do mnie wpadł i zabrał na spacer spytałam się go o samochód, jakim będziemy jechać do ślubu i co się okazało, że to nie chevrolet, tylko chrysler, mała różnica co nie? |
|
|
|
#2819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też chcę takim jechać do ślubu.... my nie mamy wybranego pojazdu...ehhh mało zostało do ślubu a stres narasta...kulminacyjny moment będzie chyba w Kościele o ile nie ucieknę albo coś...
|
|
|
|
|
#2820 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehhh ![]() mi jeszcze nic nie przyszlo Cytat:
![]() ale fajny
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.

patrz na swoje plusy, nie jesteś cała do przeróbki

).

13.03.2008