|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX
do siostry Tż już doszła, a że robiłam nam w tym samym momencie to jestem ciekawa kiedy u mnie będzie.
|
|
|
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie też miałam Was o to pytać. Ja nic nie dostałam.
|
|
|
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się u mnie błyska
![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Wyczytane w internecie : " Ostatnio moja pięcioletnia kuzynka pyta się: - Pati a ty wiesz, skąd się dzieci biorą ? - Nie Aniu, powiedz mi - odpowiadam. - To proste, mama dużo je, a potem tata ją całuje i ona idzie do szpitala i w tym szpitalu jakoś ten brzuch znika, a szpital daje jej dziecko. Tak mi to mała wytłumaczyła inteligentnie że aż mnie zatkało. Ale odpowiadam jej: - A ja myślałam, że dzieci się w kapustach rodzą A ona: - Boś ty głupia jak kot jest" ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- I odnośnie tego czemu faceci się Nam nie chcą oświadczać : Odbierałam z przedszkola moje młodsze rodzeństwo, Kladuię (4lata), Sebastianka (5) i ich kolegę Tadzia (lat 6). I wywiązała się taka rozmowa. Podejrzewam, że taki temat był motywem przewodnim tego dnia w przedszkolu. Rozmarzonym głosem odzywa się Klaudia. -Ja to bym chciała mieć męża i dzieci. Co Tadziu skwitował krótkim i oburzonym - Na mnie nie licz! I dziw że nie chcą jak od małego są tak chowani
|
|
|
|
#2824 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Carmi, a Ty miałaś napisane, że jesteś jedną z 5000 osób, do których zostaną wysłane gratisy? bo o ile pamiętam dobrze, to nie miałaś, a chyba tylko wtedy wysyłali...? Dobranoc |
|
|
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, wysyłają też osobą które nie miały informacji ze jest jedną z 5 tys osób. Siostra Tż nie była jedną z takich osób i dostała
---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Naj, dobranoc
|
|
|
|
#2826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiecka już w domu?A ile płacicie za to auto? Cieszę się, że Wam się podoba, mi też
|
|
|
|
|
#2827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak na Britney przystało ![]() Cytat:
![]() ![]() hihih żartuje![]() u mnie była po południu burza brrrr Dobranoc
|
|
|
#2828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O nie... Dzieci są mądrzejsze od nas Claris, auto Nooo, to ty jak gwiazda się dowieziesz do tego kościoła ![]() Heh, a ja znowu muszę was nadrabiać. Bycie na kompie tylko wieczorem to jednak za mało Dzisiaj się trochę polabiłam, poszłam na zakupy na targ (kupiłam 2 bluzki) i w sumie potem się labiłam. W końcu upał, sjesta musi być A wieczorkiem wsiadłam na rower z TŻ. Przejechałam 10km w pół godziny i jestem dumna ze swojej rosnącej powolutku kondychy - oby cellulit znikał proporcjonalnie do ilości kilometrów i już w ogóle będzie czadowo ![]() Moja babcia poza tym jest totalną despotką. Nie ma to jak "Nasz dziennik" i radio maryja. Najpierw zaczęła coś gadać o katastrofie smoleńskiej, że to niemożliwe, że nikt nie przeżył. Mój tata oponował, że jest możliwe, no 2 razy widział jak się samolot rozbił i nikt nie przeżył. A nawet fakt, że studiował konstrukcję samolotów i w jakimś tam zakresie się na samolotach zna (skoro je projektowal jakiś czas), nie był dla babci czymś ważnym. Bo w radiu maryja ktoś powiedział, ona przeczytała w naszym dzienniku i już... No ręce opadają. Potem taka nabuzowana w spodenkach na rower mnie puścić nie chciała, bo to obcisłe gacie. Stanęła w drzwiach i do mnie: "tak to nie pójdziesz! " Na co ja: "Oczywiście, że pójdę" i wyszłam balkonem ![]() No nie wiem, jakoś jej nie przeszkadza, że po mieście w obcisłych getrach łażą dziewczyny. A ja ledwo coś założę obcisłego czy mój tata, który jeździ czasem po ok 70km w ciepłe dni, nazywani jesteśmy dziwakami... ![]() A i chciałam dodać, że moja mama przenosi mojego na wyższy poziom wtajemniczenia. Teraz będzie chciała go zachęcić, żeby nie mówił do niej "Proszę Pani" tylko "Pani Renato" , bo się już tak długo znają, jest zażyłość i trzeba to jakoś uhonorować
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-07-13 o 23:18 |
|
|
|
|
#2829 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
potrafię uderzyć się okładką od książki(taka sztywną) lub laptopem... o! albo przy rozkładaniu łóżka no i siniaki to u mnie norma i zwykle nie wiem skąd je mam, bo potykam się o wszystko, i nie jestem w stanie tego zapamiętać już Co do zdrowia jeszcze to mam zamiar się wybrać na badania jak wrócę do siebie, bo ostatnio strasznie dokucza mi kręgosłup i serce mnie pobolewa. Do tego podejrzewam jeszcze u siebie uwaga! zespół niespokojnych nóg śmiesznie brzmi, ale jeśli się nie wybrykam w dzień to potem nie mogę spać, bo mi się same ruszają nawet tabletki nasenne nie działają, bo tak się ruszają, że spać nie mogęEchh... obejrzałam właśnie z TŻtem "Dziewczynę z ekstraklasy" i myślałam, że będzie trochę śmieszniej. Chociaż i tak lubię takie lekkie filmy za to TŻ narzekał przez cały czas
|
|
|
|
|
#2830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i uderzam np barkiem o futryne o innych moich przygodach nawet nie wspominam bo za duzo tego jest...dobranoc dziewczynki
|
|
|
#2831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ??? my nie mamy jeszcze żadnego samochodu do ślubu... |
|
|
|
|
#2832 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałaś, że też chcecie mieć to auto, to myślałam, że je zaklepaliście albo choć orientowaliście się w cenach
Dziś z rana jadę na rowerze po odpis aktu chrztu, mam nadzieję, że dostanę go od ręki. Uciekam w kimę, branoc ;* |
|
|
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
Zakończyłam ostatnia, a zaczynam pierwsza
Nie ma to jak mieć w domu remont, o 6.30 przyjechali kurde nie idzie się wyspać w te wakacje, ale co tam, przynajmniej dzień dłuższy. Zaraz wsiadam na swego dwukołowca i jadę po akt chrztu
|
|
|
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
Eh, ale tu cisza ostatnio.
|
|
|
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja też dostałam tę puszkę z La Roche - tak przynajmniej mi się wydaje bo listonosz zostawił awizo ![]() z mniej przyjemnych spraw to wczoraj wieczorem dowiedziałam się, że mój dyrektor techniczny zmarł dobrze się czuł, był wczoraj w pracy nagle zasłabł, podłączyli go pod respirator w szpitalu (okazało się, że ma obustronne zapalenie płuc) - no i w jeden dzień człowieka nie ma
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
Jakb któraś chciała krushera w KFC za free tu jest link, można wygrać
http://www.krushers.kfc.pl/#/home/
|
|
|
|
#2838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzien dobry wszystkim
|
|
|
#2839 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ja wiem czy dobry:P? Będę dziś w kuchni eksperymenty kulinarne przeprowadzać- tzn ogórki kisić. A co z mi z tego wyjdzie? Tego to nawet świeci nie wiedzą.
|
|
|
|
#2840 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Moja mami dzisiaj do nas przyjeżdża i zostaje do soboty. Wieczorami będziemy łazic po mieście, chodzić na zakupy. Może mnie szlag nie trafi ;-) ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Edit: Choji ja wrzucam jakis składnik i nic się nie dzieje, nie ma żadnego jurora... |
|
|
|
#2841 |
|
Zakorzenienie
|
Kilka składników wrzuciłam
![]() Jak chcesz to mogę spróbować wrzucić za ciebie, tylko powiedz jakie, i wpisze tam twoje dane
|
|
|
|
#2842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To wrzuć proszę czekoladę, miętę i lód
|
|
|
|
|
#2843 |
|
Zakorzenienie
|
Dawaj jeszcze składniki
|
|
|
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
to dołóż posypkę migdałową i truskawę
|
|
|
|
#2845 |
|
Zakorzenienie
|
Twój zestaw nie chce przejeść
|
|
|
|
#2846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Już za pare godzin Tż przyjedzie, nie moge sie doczekać
|
|
|
#2847 |
|
Zakorzenienie
|
a do mnie dzwonila babka z UP w sprawie kursow
ale nie wiem czy nie bede zalatwiac noclegu u nich w akademiku bo cos P. marudzi ze nie wie czy bedzie bo ma gdzies wyjechac ale nie wie kiedy...a w tym akademiku nie bedzie neta
|
|
#2848 |
|
Zakorzenienie
|
Bez sensu, przecież to pychota!
Ale masakra w pracy. Usypiam. Nie mam NIC do roboty... Więc odglądam gossip girl :P A wczoraj już się wkurzyłam na Tżta. Może inaczej, nie wkurzyłam, ale lekko zirytowałam i starałam się nie dać tego posobie poznać. Jak zwykle wieczorem układamy się do spania, nagle B. sięga po zeszyt, długopis i coś rysuje. Okazało się, że narysował 3 modele pierścionków i mam powiedzieć który mi sie podoba... No błagam. Najpierw przez rok zaręczyny są tematem tabu, bo on chce mi zrobić niespodziankę i ja nie mam prawa się odzywać, a teraz jak ja zamilkłam to on mi codziennie wyskakuje z jakąś akcją pierścionkową. I gdzie tu jego niespodzianka. Powiedziałam, że wszystkie ładne i odwróciłam się plecami żeby zasnąć, ale nie, B. jest bardziej upierdliwy niz ja, więc zaczyna: "Wiedziałem że tak będzie" ja: jak? on: bo powinnaś o tym nie wspominać, to by była zupełna niespodzianka, a teraz pewnie żałujesz, że się odzywałaś ja: trudno się nie odzywać jak jesteś z kimś 5 lat, mieszkasz prawie 4 i chcesz z tą osobą spędzić życie B: ale wystarczyłoby raz... ja: wystarczyłoby żebyś to zrobił zanim zaczęłam o tym mówić B.: racja, ale jestem głupim łosiem, a Ty smutnym łosiem i dlatego do siebie pasujemy. Boże, on mnie torturuje czy co ? |
|
|
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry dzień
![]() Wczoraj mieliśmy super deszcz i burzę - przynajmniej atmosfera się oczyściła i wreszcie dało się jakoś spać w nocy ![]() Trochę mi było smutno po wczorajszym zachowaniu Tż, w efekcie i tak wieczór spędziliśmy osobno, mimo że w jednym mieszkaniu...przykro mi było No ale rano już chyba ok![]() Ilsa, no moja mama też płakała na Shreku "to nie ja cię uratowałem...to ty uratowałaś mnie"
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.

ja też chcę takim jechać do ślubu....

Nooo, to ty jak gwiazda się dowieziesz do tego kościoła
" Na co ja: "Oczywiście, że pójdę" i wyszłam balkonem 
potrafię uderzyć się okładką od książki(taka sztywną) lub laptopem... o! albo przy rozkładaniu łóżka
nawet tabletki nasenne nie działają, bo tak się ruszają, że spać nie mogę

dobrze się czuł, był wczoraj w pracy nagle zasłabł, podłączyli go pod respirator w szpitalu (okazało się, że ma obustronne zapalenie płuc) - no i w jeden dzień człowieka nie ma