|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4803 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jest nas chyba już ze sto i piszemy, że hoho - Panny Młode 2011, cz. 21
Nie możemy się dogadać przez dłuższy czas. Od trzech tygodni spotykamy się tylko na chwilkę, a ja wcale nie tęsknię A jak już się spotkamy nawet na chwilkę, to już mam dość. Może takiego oddechu trzeba mi było, a może to już nie jest to co było kiedyś Nie wiem czy coś się zmieni, na lepsze, czy nie. Ale wiem, że ślubu pewnie nie będzie, a napewno nie w 2011 roku Między innymi dlatego, tak rzadko tutaj zaglądam ale ciągle o Was myślę Czasami wolałabym być sama, może wtedy byłabym szczęśliwsza ![]() Dzięki Dziewczyny Fajnie, że mogłam się pożalić
Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2010-07-14 o 10:23 |
|
|
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
Madzius
|
|
|
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
o kurcze niefajnie...ale nie z takich kryzsow sie wychodzi...kiedys bym napisala
dpocznijcie od siebie, ale po pierwsze:juz sie rzadko widzicie, a po 2 kiedys dziewczyny slusznie zauwazyly,z epo slubie bedziecie juz ciagle razem i zaden "odpoczynek" nie wchodzi w gre.a moze wyjedzcie gdzies razem?czasem praca i jakas taka rutyna potrafi duzo namieszac, trzeba z tym walczycszkoda,ze nie 2011 ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- dobra, wstaje! musze umyc hery, isc po chleb;p, i sie spakowac ![]() a jak wiadomo wyjazd pod namiot wiaze sie z masa rzeczy do zabrania ![]() wpadne pozniej sie pozegnac
|
|
|
|
#4806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę, że to przejściowe i dacie radę. I nawet na 2011 się wyrobicie Lusi - dziewczyny kiedyś pisały że to fakt, nie ma czegoś takiego jak "widujmy się rzadziej, odpoczniemy od siebie" bo po ślubie ciągle się jest razem. Ale moim zdaniem nawet po ślubie jest potrzebny "odpoczynek", Nie w sensie "Weź no się wyprowadź na parę dni bo nie mogę patrzeć na Ciebie", ale w sensie np. ja idę na disco z koleżankami, w inny dzień Ty idź na piwo z kolegami. Fajnie jest się poświęcać dla ukochanej osoby ale moim zdaniem trzeba mieć tez czas dla siebie
|
|
#4807 |
|
Zakorzenienie
|
Lusi wiem, że poźniej nie będzie czasu na taki odpoczynek
Ale mi jest dobrze, tak jak jest teraz Już przed tym wypadkiem troszkę się psuło między nami.Ale po wypadku wróciło do normy, myślałam, że to może było przejściowe. Pamiętam, jak kiedyś miałam wątpliwości, to któraś z Was napisała (chyba T'ai, ale nie jestem pewna Elunka nawet jeśli między nami się ułoży, to pewnie nie damy rady na 2011 rok, też ze względu na finanse. Ł. teraz nie ma pracy, ja nie zarabiam kokosów ![]() Dobra koniec żali, nie chcę psuć atmosfery na wątku
Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2010-07-14 o 10:29 |
|
|
|
#4808 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
Madzius może wyjedzcie na weekend gdzies razem? odpoczywania od siebie macie już dość, a tak będzie okazja po pierwszych sprzeczkach pogadać od serca, może się kilka spraw nagromadziło, plus stresy różne ...
sami będziecie wiedzieć co jest dla was najlepsze
|
#4810 |
|
Zakorzenienie
|
Madzius to chyba nie ja pisałam, ale zgadzam się że przerwy nic nie dają, ostatnio sama miałam problem i może 3-4 dni wytrzymaliśmy bez wyjaśnienia sobie wszystkiego
nie da się tak nie widzieć tydzień czy dwa, bo to chyba znaczy że ludziom już tak nie zależy... |
|
|
|
#4811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet po ślubie
|
|
|
|
|
#4812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najwazniejsza jest szczera rozmowa
|
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
nr 10 - 10 głosów
nr 3 - 3 głosy nr 5 - 2 głosy nr 6, 7, 4, 2 - po 1 głosie to w razie gdyby szef wpadł i gdybym zniknęła
|
|
|
|
#4814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4815 |
|
Konto usunięte
|
Heloł.
Kasiulenkowo jeszcze nie urodziłam,chocbym już bardzo chciała . Rzadko się udzielam,bo po pierwsze w upały to się nawet paluchami ruszac nie chce,a po drugie,to stres w ciązy szkodzi i dlatego tak rzadko bywam . Ale jak widzę,co niektórzy zdążyli Ci bardzo dobrze przytoczyc me słowa sprzed paru minut wiec nawet niepotrzebnie sie odzywałam
|
|
|
|
#4816 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, uwierz że nie każdy...
I współczuję tym chłopom co mają takie baby że tylko by przy nich wisiały
|
#4817 |
|
Zakorzenienie
|
nie zgodzę się w tej kwestii z Tobą Ta'i
|
|
|
|
#4818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stysiu byliśmy w niedzielę nad jeziorem, nic nie dało. On się na mnie wkurzał,. że marudziałam, a ja na niego, że się na mnie wkurza W ogóle to jak zaczynaliśmy być razem to ja miałam niecałe 17 lat. I nie ukrywam, że przez ten czas się zmieniałam. I mam inne oczekiwania i pragnienia niż wtedy ![]() Może to też ma na to wpływ. A może nie nadaje się do związku
|
|
|
|
|
#4819 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po raz któryś z kolei się przekonałam że to niczemu nie służy i do niczego nie prowadzi musicie sobie zadać podstawowe pytania - kochasz go? a on ciebie? ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- każdy ma inne zdanie wiadomo Cytat:
więc może nie ten właściwy? nie zawsze się od razu trafia... dlatego tak często wam piszę że się dziwię że wy już w wieku 20 lat gotowe na ślub jesteście
|
||
|
|
|
#4820 |
|
Zakorzenienie
|
madzius
wszystko się jakoś ułoży |
|
|
|
#4821 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;20664844]Heloł.
Kasiulenkowo jeszcze nie urodziłam,chocbym już bardzo chciała . Rzadko się udzielam,bo po pierwsze w upały to się nawet paluchami ruszac nie chce,a po drugie,to stres w ciązy szkodzi i dlatego tak rzadko bywam . Ale jak widzę,co niektórzy zdążyli Ci bardzo dobrze przytoczyc me słowa sprzed paru minut wiec nawet niepotrzebnie sie odzywałam [/QUOTE]bardzo dobrze ze sie odezwałaś Cytat:
ja po slubie bede miala tyle swojego zycia ze musze tez tz jakies zorganizowac co by nie marudzil za duzo ![]() Cytat:
skoro rozmowy nic nie daja, wyjazdy ani odpoczynek no to wiesz sama co musisz zrobic
|
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4823 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulenkowo po prostu u mnie się to nie sprawdza
i trochę to dziwne olać narzeczonego który ma być twoim mężem na 2 tygodnie bo się nie możemy dogadać
|
|
|
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai pierwszy
No widzisz, do tej pory wydawało mi się, że jestem gotowa, ale jednak wyszedł zonk ![]() Dziękuję Wam jeszcze raz |
|
|
|
#4825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
ale kochasz go?
|
|
|
|
#4827 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4828 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
kaska za wyniki Madzius kazda z nas ma problem z Tz, ja tez sie zastanawialam czy my sie kochamy, nadal sie na siebie wkurzamy ale za chwile jest Ok. Nam pomoglo troche wyjscie do innych osob. Ja siedze caly czas w domu, Tz zapracowany, trzeba czasami sie wyluzowac. Skoro piszesz ze Tz bez pracy to wiesz mi to ma na niego wplyw, jakby nie patrzec jest to problem, zwlaszcza ze faceci maja wryte w glowach ze musza zarabiac. Porozmawiajcie szczerze! ![]() Glosuje na 10 |
|
|
|
#4829 |
|
Zakorzenienie
|
ja po siorze patrzę
niby sama mieszka, uczy się, odpowiedzialna, zarabia, ma faceta od 2 lat ale nie śpieszy się bo uważa że młoda jest, a po drugie nie zarzeka się że to jest jej jedyny ![]() korzysta na razie........ |
|
|
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai
![]() Natalontko my chyba już nie umiemy ze sobą rozmawiać ![]() A przynajmniej ja nie potrafię z nim rozmawiać. Irytuje mnie każde słowo Może zadusiliśmy się w tym związku, bo przez trzy lata spotykaliśmy się dzień w dzień. I ciągle praktycznie byliśmy tylko my dwoje. I to był błąd. Wcześniej uważałam, że nie potrzebuję żadnych szaleństw, zawsze byłam spokojna, nie chodziłam na żadne imprezy, więc uważałam, że już tego potrzebować nie będę. Ale chyba się pomyliłam. Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2010-07-14 o 10:52 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

A jak już się spotkamy nawet na chwilkę, to już mam dość. Może takiego oddechu trzeba mi było, a może to już nie jest to co było kiedyś
Między innymi dlatego, tak rzadko tutaj zaglądam 

dpocznijcie od siebie, ale po pierwsze:juz sie rzadko widzicie, a po 2 kiedys dziewczyny slusznie zauwazyly,z epo slubie bedziecie juz ciagle razem i zaden "odpoczynek" nie wchodzi w gre.a moze wyjedzcie gdzies razem?czasem praca i jakas taka rutyna potrafi duzo namieszac, trzeba z tym walczyc

. Rzadko się udzielam,bo po pierwsze w upały to się nawet paluchami ruszac nie chce,a po drugie,to stres w ciązy szkodzi i dlatego tak rzadko bywam