|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabat Czarownic:)część III nieostatnia:D
Cytat:
![]() Nie ma za co ![]() Wróciła do normy ![]() No prosze wakacje zaplanowane jak widac ![]() ![]() To co Beatko, strzelimy sobie jakies piwko pod górkami co? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4652 |
Wtajemniczenie
|
Trzeba było podjąć w końcu decyzję co, jak, gdzie, kiedy
![]() Na Krym nie ma chętnych, znaczy są, ale coś tam przeszkadza - a to ktoś złamał łokieć, a to ktoś musi iść na operację itd itp. Sami nie pojedziemy, więc zostaje coś w Polsce. Miałam chęć na Karkonosze, ale jednak Tatry to Tatry, no i jedziemy. Trza będzie się wziąć za planowanie wycieczek. A to fajnie, że będziecie ze znajomymi. Dobrze, że nóżka wydobrzała, bo musi jeszcze służyć ![]() A pewnie, że strzelimy sobie coś pod górami ![]() Edytowane przez betig1975 Czas edycji: 2010-06-14 o 07:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No my też myśleliśmy o innych górach, Tatry jednak ciągną straszliwieeeeeeee ![]() A macie juz jakieś pomysły, jakie trasy mniej więcej chcecie zrobić..? Ciekawa jestem jak będzie ze śniegiem.. Póki co snieg jeszcze "poleguje" na szczytach.. ![]() No byłoby miło Cie poznać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4654 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie mam jeszcze pomysłów, dopiero zdecydowaliśmy się na Tatry.. Ale już niedługo zacznę czytać, spoglądać na mapę i takie tam.. ![]() Ciekawe z tym śniegiem. Może do sierpnia śnieg się stopi ![]() A Ty już masz zaplanowane traski? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No my mamy takie orientacyjne plany, konkretnie to już pewnie wyjdzie na miejsu, bo pogoda tez ma wpływ na planowanie szlaków ![]() Poza tym ten pierwszy tydzień będziemy robili troche pod moja koleżankę, ona jest w gorszej formie i nie da rady zrobić nic ekstremalnego. Musimy sie jeszcze spotkać ze znajomymi i obgadać ten pierwszy tydzień wspólnego pobytu ![]() No może sie stopi albo dowali nowy.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4656 |
Wtajemniczenie
|
My mieszkamy zwykle na Pardałówce, mamy tam fajną miejscówkę, no i jest tam internet
![]() Właśnie ja mam trochę słabą kondycję, muszę popracować, mam 2 m-ce na to, może zdążę ![]() Rysy raczej sobie odpuścimy, chociaż kto wie ![]() ![]() A znajomi to już byli w górach? |
![]() ![]() |
![]() |
#4657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tez mam słabą kondycję ![]() Rysy to bym musiała robić z wysokości schroniska, bo jakbym szła od dołu całym asfaltem to ani czasu ani sił mi nie starczy ![]() A w schronisku poblokowane noclegi na pół roku wcześniej ![]() Znajomi byli ale raczej chodzą tak po lekkich szlakach.
![]() ![]() |
![]() |
#4658 |
Wtajemniczenie
|
Ok, rozumiem
![]() ![]() ![]() Może kiedyś pójdę na Rysy, ale to może od strony słowackiej, ponoć jest łatwiej wejść ![]() Właśnie w Tatrach każdy może znaleźć coś dla siebie - są lżejsze szlaki, są trudniejsze itd. ![]() ![]() A te ekstremalne szlaki zrobicie w drugim tygodniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() eee nie od słowackiej to ja nie chce ![]() Zgadza się ![]() ![]() Koniecznie chce im pokazać Rusinową Polanę ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4660 |
Wtajemniczenie
|
Po ostatnim pobycie w Tatrach, 2 lata temu, stwierdziłam, że lepiej po górkę niż z górki
![]() Ja też wolałabym iść na Rysy od polskiej strony, no zobaczymy jak to będzie ![]() Rusinowa ![]() Póki co planuję kilka dni wolnego w przyszłym tygodniu, jak będzie pogoda to rowery, kajaki. Trza trochę oderwać się od pracy, bo do połowy sierpnia jeszcze daleko, a mam 11 dni do wykorzystania z tamtego roku. także będę korzystać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4661 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No Rusinowa jest piękna ![]() ![]() ![]() ![]() No ja bym tez powtórzyła Czerwone Wierchy, długa wycieczka ale widoki rekompensuja cały wysiłek ![]() I koniecznie muszę raz jeszcze zaliczyć Świnkę bo 2 lata temu widoki przeysłaniało duże zachmurzenie, zamglenie.. i trochę było szkoda.. ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4662 |
Wtajemniczenie
|
Kulbitku - ja też chcę powtórzyć Świnicę, bo lało jak tam byliśmy i schodziliśmy do Dol. Gąsienicowej przez Zawrat.
Mam nadzieję, że pogoda dopisze, bo póki co to .... ![]() ![]() Dwa lata temu deszcz nas nie zmoczył, mam nadzieję że w tym roku też tak trafimy w pogodę. Póki co to w sobotę jadę (na 90%) na 3 dni nad Morze Bałtyckie, na Litwę do Palangi. Planujemy odwiedzić też Kłajpedę i oceanarium, z tego co słyszałam to największe w Europie. Oby tylko pogoda dopisała. Jedziemy ze znajomymi, ich synek troszkę jest przeziębiony, mam nadzieję, że mu się nie pogorszy i wyjedziemy. Ogólnie to jestem zakręcona, ciągle coś się dzieje, jak jestem w domu to biorę książkę do ręki i odpoczywam. Wzięłam kilka dni urlopu, żeby złapać trochę oddechu, bo ten rok jest naprawdę intensywny w różne wydarzenia i kontrole. Ach, kiedy ten sierpień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oceanarium? hmmm fajnie brzmi ![]() ![]() Fajnie, że złapałaś kilka dni wolnego.. ja mam taki zapiernicz w pracy, że nie wiem w co ręce kłaść a potem ze zmęczenia zasypiam na stojąco.. do tego ta tragiczna pogoda.. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4664 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Wycieczka się udała, pogoda - cud miód ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie polecam miejsce, tylko Litwa jest droga - ceny są wyższe - kwater, paliwa, żywności. Wróciłam do pracy i jestem zarzucona papierami. Do tego mam nowy komputer i jeszcze informatyk mi przerzuca wszystkie dane. Mam nadzieję, że jutro skończy i będę mogła normalnie pracować. Następny urlop 15 sierpnia i będzie to 2,5 tygodnia ![]() Ale zaczęłam się bać o swoje kolana, bo po łażeniu nad morzem mnie trochę bolały, to co to będzie po gorach?? Zobaczymy - opaski i maść muszę zabrać koniecznie. Mój mąż spotkał ostatnio znajomych, którzy byli w czerwcu w Tatrach i weszli na Rysy. No i mój mąż stwierdził, że w tym roku to i my tam wejdziemy ![]() ![]() Ale sie rozpisałam ![]() ![]() A tak w ogóle to Kulbitku wytrwaj jeszcze 1,5 m-ca do urlopu, potem odpoczniesz w pięknej tatrzańskiej krainie ![]() Ten rok jest dla mnie też pracowity, nie wiem, jak to się dzieje, kiedyś byłyśmy we dwie i dawałyśmy radę, a teraz jest nas cztery i się nie wyrabiamy ze wszystkim. A do tego padł jeden komp i będziemy do tyłu z robotą. Życie ![]() A lato już przyszło, przynajmniej do mnie ![]() Edytowane przez betig1975 Czas edycji: 2010-07-01 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4665 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki...
A Wy tu o górach.... Ech... A ja na etapie uczenia mojego syna spać w dzień. Człowiek taki mądry niby, a durny jak but... Zazdroszczę górek. W tym roku nigdzie nie wybędę, a szkoda wielka. No chyba, że we wrześniu, jak mały będzie bardziej kumaty, babci podrzucę i ucieknę. ![]() Cytat:
Cytat:
Wszyscy znajomi mi mówią, żeby z tej strony iść. Podobno można tam się ulokować fajnie i nie tak daleko jak u nas, a i wejście fajniejsze rzekomo. Kiedyś spróbuję. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak po mapie biegam to mi zawsze nie pasuje auto zostawić. ![]() Hej laskas... ![]() Ach... wracam zza światów. Nawet nie miałam czasu po dupie się podrapać przez własną głupotę. Zmęczyliśmy przez ostatnie 7 tygodni siebie i dziecko tak, że ledwie zipię... Po porannej pobudce moje dziecię było fajne przez godzinkę po czym zaczynało marudzić. Durni rodzice, nosili, zabawiali itp. durnoty wyprawiali, a dziecko było po prostu zmęczone. Wszystkie koleżanki, ciotki, matki, babki... masa doradców i pomocników, przyjeżdżali i mi tak pomagali, że nosili gdy dzieć ryczał, w ramach niesienia mi pomocy... zamiast z racji własnych doświadczeń powiedzieć: babo, zrób ciemnicę w sypialni i połóż go spać, bo przemęczone dziecko samo nie zaśnie i nie wyśpi się... Kumpele co mają po dziecku albo i po dwoje też nic, "płacze? ech to nie masz lekko, może kolki? w końcu przestanie..." albo "moje też ryczało, ciesz się, że w nocy śpi, ja miałam w nocy sajgon"... I tym sposobem mamy za sobą 7 tygodni płaczu i 7 tygodni noszenia. Aż w końcu koleżanki mi książkę wysłała w pdf, bo znalazła tam typ charakterologiczny pasujący do mojego małego... I owszem, ale przy okazji całość przeleciałam, a tam wyjaśnienie jak to jest, gdy dziecię zmęczone... I aż w łeb się palnęłam z wrażenia. :/ Co lepsze żadna pediatra nie powiedziała mi w czym rzecz. Ja narzekałam, że dziecko w dzień nie śpi, a one nic. Jedna mi kazała do cyca dostawiać jak najwięcej bo to lek na wszystko. A druga wyraziła swoje zdanie tylko, że powinnam mieć czas na książkę, kąpiel i inne rzeczy między okresami zajmowania się dzieckiem. Ale w czym problem to nie, żadna nie obczaiła. W książce angielskiej położnej musiałam to wyczytać... ![]() Od przedwczoraj walczymy o spanie w dzień. Wczoraj 4 drzemki zaliczyliśmy - sukces. ![]() ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2010-07-11 o 13:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4668 |
Zakorzenienie
|
Na urlopie wszyscy? Czy zagotowałyście się i nad wodą siedzicie?
![]() Pozdrawiam i przedstawiam mojego terrorystę... (oczy otwarte dla Madzi) : |
![]() ![]() |
![]() |
#4670 |
Zakorzenienie
|
Prawda?
Wcale nie wygląda na 8 tygodni. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4671 |
Zakorzenienie
|
Sylwia, wybacz, ale ja się nie znam na szkrabach na tyle, żeby powiedzieć na ile wygląda
![]() ![]()
#4672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A inteligencja to po mamusi... ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Ania, co u Ciebie?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a że po mamusi to się domyślam ![]() U mnie nic nowego ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4674 |
Zakorzenienie
|
Ano właśnie. Młody zaraz po porodzie przestał być pomarszczony... Nie wiem od czego to zależy.
No to dobrze, że dobrze... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4675 |
Zakorzenienie
|
Kobieto u nas dzisiaj TYLKO 30stopni. Wczoraj było 36 jak wychodziłam w pracy, po prostu ukrop
![]() ![]() ![]() A ja się jesieni boję, bo wtedy będzie mniej więcej wiadomo czy zostanę w pracy czy nie ![]()
#4676 |
Zakorzenienie
|
A co się stało, czemu masz nie zostać?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4677 |
Zakorzenienie
|
bo się projekt kończy i nie wiadomo czy się znajdzie miejsce dla mnie gdzie indziej
![]() ![]()
#4678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wow jaki on dorosły na tej fotce ![]() ![]() Za otwarte oczyska Ciocia Madzia dziękuje ![]() Taki on rezolutny, ze szok ![]() ![]() Tak apropos tematu, mnie na weselu w sobotę 5-latek podrywał ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4679 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() I dziękujemy za komplementa. ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to prawda ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.