|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Witam wszystkie pmki , ja troszke przegladam Was dzisiaj. Ale gorac masakryczny, zaraz sie rozpuszcze
siedze w samym staniku i spodenkach. dzisiaj w sumie nic konkretnego nie zrobilam...Jakos mi sie zaczelo nudzic ale to nie na dlugo pewnie.
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
|
|
|
|
#2253 | |
|
BAN stały
|
Dziękuje za poceszenie
Dziekuje również za buziole ![]() Cytat:
![]() Przypomniało mi się,że musimy iść do tutejszej naszej Parafii,po pozwolenie na ślub w innej Parafii.musimy potem ją dowieść do Księdza,który udziela nam ślubu ![]() Wiem/y jaką dekoracje sali chcemy,tylko musze wysłać maila do dekroatorki bo to jej dzieło z jej strony.Będzie pasowało do bukietu,tz-ta i mnie Mieliśmy też propozycje,jechania dorożką do Kościoła i potem do karczmy,ale nie chemy bo mamy juz auto załatwione.Jedziemy autkiem brata tz-ta.młody powiedział,że go wypucuje ![]() Musze wysłać maila do fotografa,bo nie zapisałam sobie na którą mamy sesje plenerową tzn wiem że mamy przed ślubem,ale nie jestem pewna czy na 13,czy 14.
|
|
|
|
|
#2254 |
|
Rozeznanie
|
Ja Wam powiem, że nam odmówiło ponad 20 osób z 70 zaproszonych i to nie jacyś znajomi tylko najbliższa rodzina!! najlepsze, że my płacimy za 70 i nie ważne czy będzie ich mniej...doprosiliśmy jeszcze 10 osób (trochę na siłę szukanych),więc na razie jest 60 i będę starała się jakoś przekonać faceta z cateringu, żeby nam zmniejszył do 60...bo jak nie to prawie 1000zł pójdzie w nic. A nie mamy już kogo zaprosić. Jestem na to zła bo gdybym wiedziała to bym zaprosiła 50 i bym miała 2000 w kieszeni na wyjazd.
|
|
|
|
#2255 | |
|
BAN stały
|
No maila do dekoratorki wysłałam.Teraz czekam na odpowiedz od niej i od gościa z zespołu
![]() Cytat:
) czy takie bardziej wymyślne. Trzymam kciuki by facet od cateringu się zgodził.
|
|
|
|
|
#2256 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
masakrejszyn Dorożka fajna sprawa , dlatego my jedziemy raz samochodem, a raz dorożka bedzie fajnie. Tylko zeby sie koniki w ten upal nie zmeczyly. musze do kosicola jakies dekoracje zalatwic, przeciez poltora tygodnia tylko zostalo ;/ ehhh Cytat:
po niektorych sie tego nie spodziewalam Ale cóz mowi sie trudno... Razem suma sumarum wychodzi ok 117 osób
|
|
#2257 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki.
Czasem Was podczytuje ale czasu nie mam pisać. Zaraz jedziemy do Sieradza z Tz do kościoła dac na zapowiedzi w Michasia parafii i jeszcze ja jade złożyć papiery na uczelnie i do fryzjera psa. Ehh. Miłego popołudnia życzę
|
|
|
|
#2258 | |
|
BAN stały
|
Może to Cię pocieszy
![]() http://www.sfora.pl/Nie-daj-sie-zwie...dobicia-a22163 ![]() Cytat:
![]() 1,5 tygodnia,wow
|
|
|
|
|
#2259 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No juz tylko poltora tygodnia ehhh . za 2 tygodnie juz bede pisala jako mężatka ![]() może mnie nie dosiegna burze , bo ja to z Jury Krakowsko-Częstochowskiej jestem
|
|
#2260 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a wykruszylo nam się z 80 zaprosoznych do ok 50 kilku nie wiem dokąłdnie bo potem straciłam rachunek- płacilismy za 55 chyba już nie pamiętam
|
|
#2261 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A jak macie oslonięta to git majonez Super już niedługo-jako mąż i zona ![]() Może nie dosięgnie ![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Zmykam zrobić jakiś obiad ![]() Do potem
|
|
|
|
|
#2262 |
|
Rozeznanie
|
masakra ale upal, a podobno mialo padac
![]() kupilam dzis salaterke taka wieksza moze byc na chipsy lub jakies salatki ![]() wreszcie mam troche czasu, bo juz proszenie praktycznie skonczone. I zakupy ubraniowe za nami ![]() zeby tylko tz tez mial wiecej czasu. Na niedziele nic nie planujemy wiec sobie biedak wreszcie odpocznie moze gdzies nad woda albo w parku sie pobyczymy jak bedzie taka pogoda jak do tej pory |
|
|
|
#2263 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja też myślę, ze ta suknia do mnie po prostu pasuje i w ogóle uważam że cały sukces polega na tym, żeby dopasować suknie do pm np. moja koleżanka miała suknie z tego salonu co ja i na manekinie wygląda mega fuj okropnie, a na tej koleżance wyglądała bajecznie ![]() certinko dziękuję Cytat:
w ogóle zauważyłam dzis w pracy że im więcej myśle o tym, żeby nie jeść zbyt dużo to bardziej chce mi się jeść może sobie na te 2 miesiące zafunfuje jakąś dietke ale taką w którje można w iare normalnie jeść tzn żeby bez głodzenia było bo tego nie wytrzyam na pewno Nom walcze z nim żeby jednak poszedł do lekarza, ale wątpie, że da się przekonać bo jets bardzo antylekarski. Dziękuję za kciuki Cytat:
![]() a o te różyczki spytam w mojej kwiaciarni może mają takie cuda albo mogą zakupic na giełdzie bo wydaje mi się, ze to fajne rozwiązanie bo do niesienia obrączek mamy dwójke dzieciaczków i każdy by mógł po jednej nieść ![]() Cytat:
Cytat:
ja też uważam, że mi w niej ładnie (bardzo skromna jestem ![]() eh bez przebojów nigdy się nie odbywa, zawsze musi cosik wyskoczyć niestety. Ale co tam głowa do góry i do przodu
|
|||||
|
|
|
#2264 |
|
BAN stały
|
acelinko,to dobrze że wiesz i ja wiem
Jasne,że tak będzie dobrze.Pierśc do przodu i do boju ![]() Żono moja w wykonaniu dziewczynki http://www.youtube.com/watch?v=d4j-aGIJDpY ![]() Druga wersja w wykonaniu pani starszej blondynki. http://www.youtube.com/watch?v=y4Wqf...eature=related ![]() i w męskiej wersji ![]() http://www.youtube.com/watch?v=FzlkX...eature=related ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Jaka cisza na wątku Ide więc zrobić sobie herbatke,może w tym czasie ktoś się zjawi
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-07-14 o 20:27 |
|
|
|
#2265 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko ja to nie o ślubie tylko o dzieciach, więc nie wie m czy mi hormony nie walą w głowę
|
|
#2266 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2267 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2268 |
|
BAN stały
|
To masz tak samo jak ja
Po slubie chcemy zacząć starania.Tz bardzo chce,ja też ale się boje nie tyle co macierzyństwa,ale ciąży
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-07-14 o 21:23 |
|
|
|
#2269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prawie 20 osób z 60 zostało do potwierdzenia ![]() Mam jutro pierwszą przymiarkę, więc trzymajcie kciuki, bo się lękam
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-07-14 o 22:19 |
|
|
|
|
#2270 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Kupiliśmy wszystko dla K. na I i II dzień oprócz butów
![]() Nie wiedziała, ż etak szybko to załatwimy. Później w ngrodę za udane zakupy zrobiliśmy z teściami grila Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
O te kwiatki może właśnie popytaj tam gdzie pisałaś. Też mi sie spodobały ![]() Ja też się boję
|
|
#2271 |
|
Zadomowienie
|
Chilanes wpisz mnie do kalendarza ślubów
ja miałam ślubować 7 sierpnia ale data się zmieniła na 31 lipca pozdrawiam
|
#2272 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Dlatego bo piosenka jest o nieszczęśliwym chłopaku/mężczyźnie: Biały miś dla dziewczyny, Którą kocham i kochał będę wciąż, Lecz dziewczyna jest już z innym I pozostał mi tylko Biały miś. Hej dziewczyno, spójrz na misia, Niech przypomni chłopca ci Nieszczęśliwego małego misia, Który w oczach ma tylko białe łzy. Minął czas, naszych spotkań, Minął dzień, zaginął Biały miś I pozostał żal i smutek, Po dziewczynie, po misiu i po snach. hej dziewczyno ... Biały miś, nie kochany, Porzucony już dawno w ciemny kąt, Już dziewczyna go nie weźmie, Nie przytuli do swoich ciepłych rąk itd Cytat:
No widzisz nie ma tego złego,co by na dobre nie wyszło
|
||
|
|
|
#2273 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
" ja go nie kocham - taka jest prawda","ale dziewczyna przez swiat nie moze isc calkiem sama"itd no i jeszcze goscie mogliby sie obrazic za "gosci tlum cos falszywie odspiewa" -naprawde rewelacyjny tekst jak na pierwszy taniecCytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- A wlasnie jak juz o pierwszym tancu mowa jakie wybralyscie piosenki?pewnie juz bylo,ale jak ja sie do nich dokopie a ciekawosc mnie zzera jakie macie utworki?
|
|
#2274 |
|
Wtajemniczenie
|
noo to witam z samiusieńkiego ranka
![]() pogoda jakaś taka pochmurna ale jest przyjemnie na reszcie co do piosenek " biały mis" i "winda do nieba" to są prze anty piosenki ślubne ... i jako pierwszy taniec noooo zal totalny co do piosenki na pierwszy taniec to my nie mamy jeszcze zielonego pojecia ... Mamy jedna piosenkę pełną wspomnien "zabiorę cie właśnie tam" ale czy na pierwszy taniec jest ona dobra hmmmm
|
#2275 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello! Melduję się z rana
byłam wczor. w salonie, pani mnie wymierzyła, wcześniej wybrałam stanik i buty (ale musieli mi zamówić ponieważ nie było mojego rozmiaru w kolorze białym). Teraz suknia będzie się szyła ![]() "zabiorę Cię..." to jak najbardziej dobra piosenka na pierwszy taniec Wiele par ją wybierało. My też dawniej o niej myśleliśmy, ale sis TŻta w tamtym roku miała ją więc zrezygnowaliśmy, a poza tym będziemy tańczyć walca do piosenki ze shreka
Miłość nie pragnie, aby jej dogadzano, ani nie stara się wcale o własną wygodę; lecz troszczy się o dobro innych i buduje Niebo pośród piekielnej rozpaczy Edytowane przez asiulek1705 Czas edycji: 2010-07-15 o 07:17 |
|
|
|
#2276 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczynka jest prze prze przesłodka a facet the best wywija równo a kobitka barbie jak ta lala ![]() Cytat:
jak to będzie, czy dam rade z ciążą i porodem no i potem... a niedawno znajomym urodziła się chorusia córeczka i niestety zmarła po miesiącu to była choroba genetyczna ale nie dziedziczna, zespół Edwardsa i to był po prostu przypadek ze padło na nich no i teraz się strasznie boje ze nam się też coś takiego nie przytafiło. Może to troche obsesyjne, ale tak mam niestety jeszcze na studiach się nasłuchałan o tych różniastych chorobach to już w ogóle. ![]() Cytat:
za zakupy my to mamy jeszcze przed sobą ...szukałam tych kwiatków na allegro ale niema takich ślicznych jak Twoje, są tylko takie róże z samym pudełkiem w kształcie kwiatka na łodydze a z tymi płatkami niema. Spytam w kwiaciarni Myślę, że takie cos mogą też mieć u jubilerów bo to w końcu na pierścionek jest My mamy chłopczyka i dziewczynke mają po 3 latka mam andzieję, że dadzą rade najwyżej ich ktoś podprowadzi do ołtarza ale myśle, ze będzie okej bystre dzieciaczki są ![]() Niema sie co bać, tylko trzeba się brać do roboty Cytat:
ale chyba tą pierwszą ja wolałabym dmuchawce, ale że chcemy tańczyć walca angielskiego, to oczarowanie bardziej pasuje, a dmuchawce to bardziej wiedeński więc idąc niejako na kompromis na pierwszy taniec zatańczymy do oczarowania, a potem w czasie weseliska to drugie i też będzie cacy
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-07-15 o 08:50 |
||||
|
|
|
#2277 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobrze, że sie udało zmienic datęotóż to, poza tym dużo faktycznie powikłań, chorób itp, ja mam ponad 30 lat, więc czasu coraz mniej a na dodatek mam wlasna firmę , co bardzo komolikuje sprawy, generalnie nie mam dzis dobrego nastroju, mam wolne do poniedziąłku, ale jakoś mnie to wszystko nie cieszy.
|
|
#2278 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez dziewczyny chciałabym być strasznie mama ale ze względu na brak pracy stałej nie mogę sobie pozwolić na to
nie boje się w ogóle bycia mama wręcz nie mogę się doczekać teraz siostrze 2 miesiące temu urodziła się córeczka i to mnie jeszcze bardziej umacnia w tym ze chce swoje dzieciątko. Pamiętam jak jeszcze rok temu planowaliśmy z TZ postarać sie przed weselem i oglosic to w dniu wesela ae nie stety nie dalismy rady tego spelnic ale wiem ze i na mnie przyjdzie pora
|
#2279 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Kumulacja Cytat:
![]() Nic nie dostałam Albo wizaż zeżarł Twoją wiadomość, albo masz sklerozę i mi nie odpisałaś |
|
|
|
|
#2280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeżeli już by wyszło to z firmą na pewno się ułoży wszystko. Trzymam kciuki oby wszystko Ci poszło tak jak chcesz Takie dylematy potrafią być frustrujące, ale może porozmawiaj o tym z mężem, na pewno Ci ulży i poczujesz się z tym lżej |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:18.

siedze w samym staniku i spodenkach. dzisiaj w sumie nic konkretnego nie zrobilam...Jakos mi sie zaczelo nudzic

A chyba stres mnie dopada i marudze.To nic poważnego
Chyba 
) czy takie bardziej wymyślne.
Trzymam kciuki by facet od cateringu się zgodził.
po niektorych sie tego nie spodziewalam 

to była choroba genetyczna ale nie dziedziczna, zespół Edwardsa i to był po prostu przypadek ze padło na nich no i teraz się strasznie boje ze nam się też coś takiego nie przytafiło. Może to troche obsesyjne, ale tak mam niestety jeszcze na studiach się nasłuchałan o tych różniastych chorobach to już w ogóle.
ale wiem ze i na mnie przyjdzie pora