Drugi kwartał naszych beks -kiedy w końcu czas na SEX?! III-IV 2010r - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-14, 13:30   #661
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula
Dot.: Drugi kwartał naszych beks -kiedy w końcu czas na SEX?! III-IV 2010r

Cytat:
Napisane przez ice woman Pokaż wiadomość
Asiulek_23 moja mała tez miała problem z kupa. nie robiła 2 dni i sie strasznie meczyła. rano wziełam przegotowaną letnią wode, gruszke, tyłek nasmarowałam oliwką i jak włożyłam w tyłek grusze i troszke wlałam to kupa wylądowała nie powiem gdzie. najważniejsze ze jej pomogło. a na prezent ja bym kupiła jakieś ubranko (skoro wysyłasz poczta i ma byc lekkie).

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

kurcze a nie wiecie czy to podanie o przedłużenie urlopu można składac skoro miałam umowe do czasu porodu?
Można ale już w ZUS. Jestem w takiej samej sytuacji, czyli umowa do dnia porodu
Stary 2010-07-14, 13:35   #662
ice woman
Raczkowanie

Izazula a do kiedy mam to skłądać. ja urodziłąm 26 kwietnia niby mam jeszcze 2 miesiące ale może już musze???a potem co robisz??? można sie o coś starać jeszcze w Zuz albo gdzieś indziej??
ice woman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 13:36   #663
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Właśnie otrzymałam odpowiedź od kadrowej, że wczoraj wróciła z urlopu i się tym dopiero teraz zajmie.
Może to śmieszne ale u mnie w pracy(bank) jak klient czegoś nie miał na czas załatwione to zawsze mówiłyśmy że teraz sezon urlopowya teraz się na mnie to odbija

Cytat:
Asiulek_23 moja mała tez miała problem z kupa. nie robiła 2 dni i sie strasznie meczyła. rano wziełam przegotowaną letnią wode, gruszke, tyłek nasmarowałam oliwką i jak włożyłam w tyłek grusze i troszke wlałam to kupa wylądowała nie powiem gdzie. najważniejsze ze jej pomogło. a na prezent ja bym kupiła jakieś ubranko (skoro wysyłasz poczta i ma byc lekkie).

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

kurcze a nie wiecie czy to podanie o przedłużenie urlopu można składac skoro miałam umowe do czasu porodu?
nie wiem bo tak jak pisalam musi to pracodawca podpisac,jesli podpisze to mysle,ze jaknajbardziej 7 dni przed koncem trzeba zlozyc lub wczesniej

no wlasnie moze ubranko jak wysylka

jak ja nienawidze tej czkawki,co go na maxa rozsmiesze i sie swietnie bawimy to ta głupia musi wszytko popsuc

Edytowane przez tylkooliwka
Czas edycji: 2010-07-14 o 13:39
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 13:37   #664
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:

Jak miałaś prawo do macierzyńskiego to i do przedłużenia o 2 tygodnie też masz prawo.

Dziewczyny dajcie jakieś pomysły na nakarmienie niejadka. Mleka nie chce, wody nie chce, soczków nie chce, obiadku nie chce, owoców nie chce.
Może jak Izumi loda jej podam. Mój tato opowiadła mi że jak byłam mała to też mało jadłam i ciągle miałam niedowagę. Aktualnie tego po mnie nie widać

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 13:41   #665
ice woman
Raczkowanie

to fajnie chyba raczej podpisze. wkońcu go to nic chyba nie kosztuje, a pare groszy wpadnie.
ice woman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 13:41   #666
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
IZUMI ty łobuzie częściej sie tu pokazuj!!!!
Kochana i walczysz z kolkami a taakie rzeczy miskowi podajesz..
Lody masz dobrze odzywiac mojego zięcia chociaz widze że nic mu nie brakuje taaak slicznie rosnie i juz taaaki dorosły i michasia tez basen zaliczyła w niedziele i wczoraj
beda razem pływać hihihi

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Alez oczywiście ucałuje i to zaraz bo smyk nie chce spac tylko sie bawi własnie raczkami w buzi tak jak to opisałas1
a guzik pętelką!!! jeden dzień czlowieka na forum nie ma, a tu juz szabrowanie się zaczyna??? nie oddam!!!! nasz ci on!

a my dzis po szczepieniu, ani Gabryska ani ja nie wiemy kiedy pani sie wklula, wyklula i bylo po sprawie. Gabyrska jest zdecydowana ulubienica calej przychodni-polozna, dwie lekarki, pielegniarki-wszyscy zachwyceni

wazymy 6kg-uffffff

probowalismy dzis PO RAZ PIERWSZY jabluszka-tak gdzies 3/4 lyzeczki-bylo pyyyyszne i nic nie wylecialo z buzi spowrotem

i teraz tak: wiesci od lekarki: w takie upaly w godz.10-14 siedziec w domu (bardzo rygorystycznie o tym mowila, ale sadze ze w gleobim cieniu mozna siedziec
kaszki gluten i te sprawy sugeruje po 5 miesiacu, a teraz jedynie zaczynac od jabluszka i marchewki i potem po malutku wszystko po 4 miesiacu probowac

mloda, super wyglada to miejsce wakacyjne-jak wrocisz to daj cynk jak bylo

Asiulek, nawet nie wiesz jak sie ciesze ze takie pozytywy piszesz!! jezdzcie nad to morze-my mamy zjajomych ltprzy ze swoim 3 letnim juz synkiem nigdzie nie jezdza poza dzialka i do babci (w tym samym miescie) bo "sie umeczą" opiniamatki-no comments!
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 13:46   #667
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Izazula a do kiedy mam to skłądać. ja urodziłąm 26 kwietnia niby mam jeszcze 2 miesiące ale może już musze???a potem co robisz??? można sie o coś starać jeszcze w Zuz albo gdzieś indziej??
Nie jestem pewna do kiedy ale z pewnością przed ukończeniem właściwego macierzyńskiego (chyba najpóźniej 2 tygodnie przed). Ja niestety jeszcze nie dostałam ani grosza. Sytuację mam podobną do pl madzi. Później możesz się starać o różne zasiłki w Ośrodkach Pomocy Społecznej z tym, że musisz mieć dochód nie większy niż 500 z groszami na osobę brutto (minimum socjalne). Możesz się zarejestrować w Urzędzie Pracy i wystąpić o rodzinne ale kwota ta sama na osobę.
Ja powoli zaczynam szukać pracy ale myślę też o otwarciu własne działalności tylko jeszcze nie wiem co. Pewnie zarejestruję się jako bezrobotna i będę się starała o dofinansowanie z Unii. Taki jest plan a co z tego wyjdzie to życie zweryfikuje
Stary 2010-07-14, 13:46   #668
koglus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Niunia zrobiła kupkę ale baaardzo twardą i ciemną. Wielkości jej piąstki Masakra. Nie wiem co robić. Może to wina probiotyku? Wczoraj i dzis jej dalam diclofor 30, a tam jest ze na biegunkę...
a moze to reakcja na mleko?

http://www.suwaczki.com/tickers/relgmg7yzd4bdxjh.png
http://www.suwaczki.com/tickers/1usa2n0ah6tnr35k.png
koglus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 13:51   #669
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

[QUOTE=tylkooliwka;2066881 5]
Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
apropo mozemy sie spotkac pod koniec miesiaca w lodzi bo wybieramy sie najprawdopodobniej na zakupy i do kina

nie ma sprawy

dziewczyny jak to jest z tym przybieraniem na wadze chyba Daniel za duzo przybiera,ludzie mi doła wkręcają dzisiaj bylam na rynku po chleb i babka mówi:"matko mama zapasiesz to dziecko" i tak mu sie przygladam i rzeczywiscie jest pulchniutki ale grubas taki to chyba jeszcze nie,nie wiem co odpowadac w takich sytuacjach.

kochana powiedz mi czym ty sie przejmujesz???
o mojej mowia ta samo"ale gryubasek""ale pulchna""ale cie matka karmi" a kit im w oko. Wez pod uwage ze jak zaczna dzieciaki biegac straca na wadze, ja mam przyklad dziecka mojej kuzynki z Anglii, mala jak miala 6 tygodni wazyla 8KG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a urodzila z waga 3650!!!!!!!!!!! teraz laska jak sie patrzy, a miala obważanki zamiast rączek.Nie wiesz co odpowiadac? ja zawsze mowie A CO!!!! Przynajmniej jest za co zlapac! Ostatnio szla sasiadka i ma wnuczke starsza o tydzien od Oliwki i mowi" Boze jaki grubasek pulchniutki" pozniej to bedziesz musiala ograniczac jedzenie a ja mowie" No ale wie Pani, ja mam za co zlapac Oliwke a Pani wnuczka to sie przez rece leje, moze ma anemie?" i cisza;D

madzia nasza ma pozycje pollezaca w foteliku

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

tylkooliwka jak to jest pulpet to ja nie wiem co wlasnie spi na lezaku w pokoju obok mnie;D
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 13:51   #670
koglus
Rozeznanie

Cytat:
Moja dostaje zelazo w syropie wlaśnie, Ferrum lek się zwie. Do tej pory nie miała aż takich jazd z tą kupką, od wczoraj się zaczęło. A espumisan moze być zamiast bobotiku?

Moja bardzo cierpi przy tym, krzyczala tak bardzo jak ja chcialam krzyczec przy porodzie

A juz miałam nie narzekać... i znowu cos się przyplątało...

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Na roczek dla dziewczynki. Tylko bedę wysylała pocztą wiec cos nie za duzego
a po co jej to zelazo? ja bym odstawila jesli mozna

http://www.suwaczki.com/tickers/relgmg7yzd4bdxjh.png
http://www.suwaczki.com/tickers/1usa2n0ah6tnr35k.png
koglus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 14:33   #671
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

A tu się pochwalę naszymi terenami spacerowymi.
Stary 2010-07-14, 14:45   #672
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Na roczek dla dziewczynki. Tylko bedę wysylała pocztą wiec cos nie za duzego
Ubranko lekkie ale można ni trafić z rozmiarem. Może album, choć nie wiem bo teraz wszyscy wszystko na kompach trzymają. Albo malutki wisiorek
Stary 2010-07-14, 14:52   #673
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ja dostalam dla Oliwki taki fajny album typowo dla dziecka jest taki napompowany , moze go sobie gryzc plus skakac po nim i nie wiem co jeszcze a sie nie zniszczy na bank, a trzymanko to tak jakby gryzak, dziewczynki maja to do siebie ze jadac gdzies zabralyby wszystkie lalki i w ogole wtedy mozna lalce cyknac zdjecie i wmowic ze bedzie z nami;D ( ot taki przyklad) ale prezent fajny i do tego faktycznie jakis wisiorek bylby fajny, prezent lekki a taki sympatyczny mi sie wydaje.
A.Camus
Stary 2010-07-14, 15:04   #674
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Powiem wam ze podziwiam to moje maleństwo, jest taki huk a oni spi!!
dla wyjasnienia zakladaja nam kanalizacje, zrywaja caly asfalt wszystko wykopuja kopia na podworku huk huk i jeszcze raz huk.

A ja sie pochwale swoimi srebrnymi wlosami:P

TYLKOOLIWKA zdjecie sprzed chwili robione specjalnie dla Ciebie zeby Cie pocieszyc, ze nie masz sie czym martwic;D

i pokaze wam jeszcze mojego smieszka-przepraszam ze foty nie wyrazne ale tak sie smialam ze aparatu utrzymac nie moglam:P
A.Camus
Stary 2010-07-14, 15:06   #675
fasolka73
Rozeznanie

izazula mmmm.......rozmarzyłam się...... Piękne te tereny i dróżki w cieniu!
A ja wczoraj na spacerze poszłam z Hanią na basen, żeby się zapisać na zajęcia dla maluszków, a tu kartka, że do 8 sierpnia nieczynne buuu....... Ale w sumie to już niedługo
Na razie musi jej starczyć wiaderko

Darusia Oliwka przesłodka, uśmieszek zniewalający, a jeśli chodzi o to, za co można złapać to moja Hania wygląda identycznie Dawidek i nasze dziewczyny poprostu dobrze wyglądają

Edytowane przez fasolka73
Czas edycji: 2010-07-14 o 15:14
fasolka73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 15:08   #676
Darusiaaaa
Zakorzenienie

zapomnialam o tym:P
A.Camus
Stary 2010-07-14, 15:10   #677
Darusiaaaa
Zakorzenienie

izaizula tereny mamy bardzo podobne, ja mieszkam niedaleko parkow, łęgow, skansenu, wzgorza zamkowego , rzeki mamy gdzie chodzic z pociechami

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

jak bede szla na spacer to tez porobie fotki
A.Camus
Stary 2010-07-14, 15:16   #678
fasolka73
Rozeznanie

dla srebrnych włosów !
Stary 2010-07-14, 15:26   #679
Ferrou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość

probowalismy dzis PO RAZ PIERWSZY jabluszka-tak gdzies 3/4 lyzeczki-bylo pyyyyszne i nic nie wylecialo z buzi spowrotem

i teraz tak: wiesci od lekarki: w takie upaly w godz.10-14 siedziec w domu (bardzo rygorystycznie o tym mowila, ale sadze ze w gleobim cieniu mozna siedziec
kaszki gluten i te sprawy sugeruje po 5 miesiacu, a teraz jedynie zaczynac od jabluszka i marchewki i potem po malutku wszystko po 4 miesiacu probowac
każdy lekarz mówi co innego... i bądź tu człowieku mądry

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Swietne krajobrazy :marzy: My niedaleko mamy park, ładnie tam jest, ale ostatnio w ogóle nie chce mi się tam chodzić

Cytat:

i pokaze wam jeszcze mojego smieszka-przepraszam ze foty nie wyrazne ale tak sie smialam ze aparatu utrzymac nie moglam:P

Ale uśmiech
Mój tez jest duży ma taką urodę Taki się urodził, z fałdkami, z grubiutkimi nóżkami i rączkami Później z tego wyrośnie A np mój siostrzeniec to ma długie nóżki, długie rączki, zero fałdek... taka jego uroda

trochę chłodniej się u nas zrobiło. Mały na razie śpi, więc czekam aby na spacer z nim iść
Ferrou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 15:39   #680
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
izaizula tereny mamy bardzo podobne, ja mieszkam niedaleko parkow, łęgow, skansenu, wzgorza zamkowego , rzeki mamy gdzie chodzic z pociechami

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

jak bede szla na spacer to tez porobie fotki
Takie mamy fajne treny a zdjecia są z dziś między 7 - 10. A tuż obok jest wielkie osiedle na którym mieszkamy. Jak dla mnie najlepsza dzielnica w mieście.
Stary 2010-07-14, 16:11   #681
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ja w domku tylko u nas tyle komarow ze na wieczorny spacerek nie ma szans w te tereny jak juz to do miasta

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

myslicie ze moge sprobowac dac tez cos malej? czy czekac az skonczy te 4 miechy? jak tak to co kupic pierwsze jak ma skaze;/
A.Camus
Stary 2010-07-14, 16:37   #682
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
ja w domku tylko u nas tyle komarow ze na wieczorny spacerek nie ma szans w te tereny jak juz to do miasta

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

myslicie ze moge sprobowac dac tez cos malej? czy czekac az skonczy te 4 miechy? jak tak to co kupic pierwsze jak ma skaze;/
Komary są tylko na brzegu lasu jakby mniej ich. W lesie żrą żywcem wszystkich - tam nie chodzimy. Ale za to muszę uważać na żmije. Spotkałam już i mam nadzieję, ze jak nie najadę wózkiem albo ne nadepnę to nic mi nie zrobią
Stary 2010-07-14, 17:41   #683
catro
Rozeznanie

Dziewczyny, znalazłam stronkę z wzorami różnych pism (w tym o przedłużenie macierzyńskiego):

http://www.druki.gofin.pl/index.php?action=wzory&id=49

catro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 17:42   #684
mloda1989
Zakorzenienie

To na forum jest jeszcze jeden Dawidek??

Darusia slicznie ci w tym kolorku...jak zoabczylam to zdj to od razu tak jakos do glowy mi przyszly ze swietnie by ci bylo w troszke dluzszych wlosach o cos takiego albo probowalas kiedys??

Jak juz wrocikmy z wakacji to dam znac sama jestem ciekawa czy wyglada to tak jak na zdjeciach

Pochwale mojego malucha spal od 21 do 6 rano w szoku bylismy potem dossal sie do buli zjadl i o 7 usnal i spal do 11

A tu moj maluch

Edytowane przez mloda1989
Czas edycji: 2010-07-14 o 17:44
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 17:48   #685
fasolka73
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
Aj! Zawsze mylę te imiona Jasne, że chodziło mi o Danielka Tylkooliwki
Tiaaa.....ten upał z mózgu jajecznicę robi....

A Twój Dawidek jak zwykle urokliwy!
Stary 2010-07-14, 18:27   #686
catro
Rozeznanie

Cytat:
A tu moj maluch
Bardzo fajny maluch
A mogę spytać, czym obrabiacie zdjęcia? I jeszcze, jak to nie zdradzanie warsztatu, co z nimi zrobiliście? Widzę podbicie kontrastu, a na reszcie się nie znam A bardzo mi się Twoja obróbka podoba

catro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 18:54   #687
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Też mamy wodniste. Jak pisałam Asi robienie jej bywa bolesne.

Co do macierzyskiego jestemy w takie samej sytuacji z tą różnicą, że mój pracodawca wysłał a podobno ZUS niczego nie dostał. Wysłali teraz do mnie zebym mogła ama złożyć i okazuje się że dokumenty gdzieś zaginęły. Pomylili się w numerze bloku. Już nie mam sił, nie mogę się denerwować bo mam później "wściekłe mleko"

A moze mamy tego samego pracodawce
mój korzysta z usług agencji pośrednictwa pracy JET w W-wie

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Cytat:
Można, składasz w ZUSie ok tyg wcześniej

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Cytat:
to fajnie chyba raczej podpisze. wkońcu go to nic chyba nie kosztuje, a pare groszy wpadnie.
pracodawca nie musi nic podpisywać, ten wniosek co dzisiaj wklejałam wypełnij i już do ZUSu wyślij i będziesz miała z głowy

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cytat:
Ślicznie

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Cytat:

Ja mojemu daję a jest 1 dzień młodszy, daję od wczoraj po 2 łyżeczki.
Najlepiej jakbyś coś sama zrobiła, bo w tych sloiczkach np w zupie jarzynowej jest trochę masła i mleko

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 19:22   #688
yoonka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Jak miałaś prawo do macierzyńskiego to i do przedłużenia o 2 tygodnie też masz prawo.

Dziewczyny dajcie jakieś pomysły na nakarmienie niejadka. Mleka nie chce, wody nie chce, soczków nie chce, obiadku nie chce, owoców nie chce.
Może jak Izumi loda jej podam. Mój tato opowiadła mi że jak byłam mała to też mało jadłam i ciągle miałam niedowagę. Aktualnie tego po mnie nie widać
wieksze dziurki w smokach?!?!

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Cytat:
Powiem wam ze podziwiam to moje maleństwo, jest taki huk a oni spi!!
dla wyjasnienia zakladaja nam kanalizacje, zrywaja caly asfalt wszystko wykopuja kopia na podworku huk huk i jeszcze raz huk.

A ja sie pochwale swoimi srebrnymi wlosami:P

TYLKOOLIWKA zdjecie sprzed chwili robione specjalnie dla Ciebie zeby Cie pocieszyc, ze nie masz sie czym martwic;D

ale fajne bobo!!

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:

Darusia slicznie ci w tym kolorku...jak zoabczylam to zdj to od razu tak jakos do glowy mi przyszly ze swietnie by ci bylo w troszke dluzszych wlosach o cos takiego albo probowalas kiedys??

Jak juz wrocikmy z wakacji to dam znac sama jestem ciekawa czy wyglada to tak jak na zdjeciach

Pochwale mojego malucha spal od 21 do 6 rano w szoku bylismy potem dossal sie do buli zjadl i o 7 usnal i spal do 11

A tu moj maluch
przystojniak a jak ladnie spiiii ehhhh
yoonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 19:22   #689
drcron
Zakorzenienie

Asiulek z tego co pamietam ty podajesz jej zelazo wiec te kupki takie beda a jesli podasz jeszcze dicoflor to powstrzymujesz kupke sa inne priobiotyki moze popyta moze w aptece

Ice woman ja tez mialam umowe tylko do dnia porodu dzisiaj przedluzylam zasilek do 9 wrzesnia nieststy trzeba bedzie sie a czyms rozejzec

a ja dzisiaj w aptece kupilam lusce akomara srodek przeciwko komarom dla dzieci od pierwszych dni bo u nas po deszczu jest plaga ja chodze i sie co chwile psikam

drcron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 19:24   #690
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Cześć Mamuśki Z przykrością muszę stwierdzić że nie mam zupełnie czasu Was czytać i nie jestem w stanie nadrobić tego co napisałyście - a szkoda wielka!!
Ja żyje mieszkaniem - wciąż wydumuję jak je wykończyć Marcel rośnie jak szalony i jest mega świetny

Megi, Ania p może umówimy się w przyszłym tygodniu na kawkę np w złotych tarasach ?? Ja jestem mega chętna i z wielką chęcią Was poznam

Darusia ślicznie wyglądasz I propozycja włosów podana przez Młodą jest super

tylkooliwka z której strony Danielek za gruby?? Cudny z Niego blondynek Mi jak ktoś mówi że Marcel to buła to pękam z dumy i proszę o więcej W końcu własną (lichą) piersią Go karmię

Muszę wstawić jakieś zdjęcie mojego Dyzia, bo widzę że Madziwnia fantastycznie uaktualniła galerię Śliczne te nasze dzieciaczki

Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości