|
|
#1231 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koziołkowe harce cz. X -JUBILEUSZOWA:)
Cytat:
![]() cisza straszna jak to w wakacje już bywało |
|
|
|
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
No ale co nagle wszystkie kozice wyjechały i to bez słowa wytłumaczenia
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co porabiacie? ![]() ciekawe co Sus załatwiła ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- o rany już 21:30 ![]() myślałam że dopiero po 20 jest ![]() ale czasochłonne to zajęcie
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2010-07-14 o 20:31 |
|
|
|
|
|
#1234 |
|
Wtajemniczenie
|
Kode nic nie mów....
kupiłam sobie nowe wieszaki i od 2 tygodni czekają bo albo biegam za małym albo siedzę tu
|
|
|
|
|
#1235 |
|
Zakorzenienie
|
jakie wieszaki?
|
|
|
|
|
#1236 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Bylam w klinice (masakra ile ludzi! ile małych dzieci ), miałam robione różne badania i na jendym badaniu ciśnienie wyszło wysokie a na drugim normalne. W zwiazku z tym nie dostałam żadnych kropelek i lekarstw ale po ślubie musze sie zjawić na wizycie u mojej lekarki. Generalnie podejzewa jednak jaskrę.Co do steru to jest coraz większy. Te upały sa okropne, ledwo żyję. Ratuję się kroplami nasercowymi i nerwosolem. Mam już urlop wię zagladam tutaj dopiero teraz wieczorem. Jutro jedzmiemy do spowiedzi, zam owić alkohol itd. |
|
|
|
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
Sus
z okiem wizualnie lepiej? ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- jak to fajnie wygląda..klikam w twój banerek a tam ...będę żoną za...3 dni ![]() jak idą ostatnie przygotowania? Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2010-07-14 o 22:57 |
|
|
|
|
#1238 |
|
Zakorzenienie
|
Kode wizualnie duuuużo lepiej! Na jeden dzień mogę zalożyc soczewki a potem brele aż się oko calkowicie nie wyleczy, To naprawde nie była wina soczewki tylko moja GŁUPOTA! Tarłam jak głupia i sama doprowadziłam do takiego stanu, do zapalenia
![]() Ostatnie przygotowanie idą pełną parą. TŻ duuuużo pomaga. Własnie skończyłam szyć welon (ehm tak sobie wyszedł) i zrobiłam kwiatka do sukienki (nie wiem czy go zalożę). Zrobiłam tez winietki (brakuje mi 1 osoby, jutro będziemy szukać) i skonczylam zszywać spiewniki weselne. Zazdroszcze szczególnie Puszkowi ze była taka spokojna, opanowana i radosna i nie wygladała tak jak ja. Te problemy z oczami totalnie mnie rozbiły. |
|
|
|
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
|
Sus ale na ślub będziesz mogła mieć soczewki a tak się bałaś że będziesz musiała okulary założyć
![]() Co do stresu to nie dziwię się że masz...retyyy tyle rzeczy robisz własnoręcznie naprawdę wielkie ![]() Mam nadzieję że pokażesz nam śpiewniki, winetki itp jestem bardzo ciekawa![]() nad kwiatkiem i welonem musisz się zastanowić - niech będzie tak jak sobie wymarzyłaś ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- powinnam iść spać ![]() o 6 pobudka
|
|
|
|
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
Sus na pewno to Ci nie przysporzyło radości a jedynie zmartwień, ale najważniejsze, że sytuacja opanowana i że będziesz mogła wystąpić w soczewkach o co się tak bardzo bałaś
![]() Teraz już skup się na przygotowaniach ślubnych - z okiem na pewno będzie w sobotę ok - mówię Ci ![]() Najważniejsze, że TŻ Ci pomaga - głowa do góry na pewno ze wszystkim się wyrobicie, wszystko będzie super i spróbuj się zrelaksować kochana |
|
|
|
|
#1241 |
|
Zakorzenienie
|
SUS
![]() my we wtorek byliśmy w Jeleniej Górze , a w drodze powrotnej wstąpiliśmy na rybkę i......... to był wielki błąd noc z wtorku na środę i cała środa z głowy - zatrucie totalne - teraz trochę lepiej , chociaż mogę zajrzeć do Wasciekawe co u Madzi
|
|
#1242 |
|
AGA :)
|
Sus wszytstko będzie dobrze! Stres Ci w niczym nie pomoże, więc staraj się go opanować
My tu wszystkie jesteśmy z tobą i trzymamy kciuki
|
|
|
#1243 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
Sus ja rozumiem Twoje nerwy ale musisz usiąść i pomyśleć co jest najważniejsze w tym wyjątkowym dniu. Ja Ci pomogę -wy Ty i Macias. Przestań się zadręczać bo wszystko będzie dobrze ![]() Patuszko oj przykra sprawa z zatruciem. Kode wieszaki plastykowe na bluzki, w yusku była promocja mają karbowaną powierzchnię że nic z nich się nie zsuwa |
|
|
|
|
#1244 |
|
Zakorzenienie
|
fajne te wieszaki Alicjo - z moich zawsze wszystko spada
![]() zajadam się kleikiem ryżowym dla dzieci
|
|
#1245 |
|
Zakorzenienie
|
Patuś współczuję - kuruj się
|
|
|
|
|
#1246 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki Puszku
teraz delektuje się miętową herbatką - jst już lepiej, kryzys był wczoraj, ale jutro na rower idę, najwyżej będę wracała na ramie TŻta
|
|
#1247 |
|
Zakorzenienie
|
Witam!
Sus trzymam kciuki za oczko i nie stresuj sie takPatucha zdrowiej Dziewczyny ale mam dzisiaj dzien...Jestem wsciekła i glowa mnie boli do tej pory Poplakalam sobie z nim, ale on szybko sie uspokoił- chyba na szczescie nic groznego, bo pózniej smiał sie i bawił, a teraz jeszcze spi ![]() Co za dzien...a do tego jeszcze pada 3 dzien z rzedu Zaczełam diete ale nie zadne Dukany tylko zdrowe odzywianie Mam nadzieje, ze uda sie cos zrzucic
|
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
Blondy
wyobrażam sobie co przeżywasz , ale najważniejsze, że małemu nic się nie stało - zabezpieczyłaś miejsce, a widocznie tak Sebuś szalał, że to nie pomogło; trzymam za dietę, czyli zdrowe odżywianie
|
|
#1249 |
|
BAN stały
|
hej przyjechałam do Krakowa na tydzień z Sando (jak wiadomo tam nie mam neta
dostałam się na socjologię dzienną. więc moje obawy o studia jak na razie są zakończone
|
|
|
|
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
Cherry
świetne wieści
|
|
#1251 |
|
Zadomowienie
|
Cześć!!
Ale upały, oszaleć można u mnie w biurze nie ma klimy, wiatraki nic nie pomagają, mózg mi się lasuje....żądam sjesty Patucho życzę zdrowia co do bazy to kupiłam z artdeco za 28zł, narazie jest w fazie testów ![]() Sus wasz dzień zbliża się wielkim krokami, mam nadzieję że wszystko pójdzie po Wsazej myśli i słońce odrobinę zelży ![]() Blonde_hair skoro synek potem się śmiał to raczej nic nie powinno mu się stać, poobserwuj go, mam nadzieję że będzie ok małe dzieci są wyjatkowo rucliwe, kiedyś moja znajoma wyszła dosłownie na sekundę do kuchni a jej 2letni synek zdążył wdrapać się na parapet Allicjo fajny patent z tymi wieszakami, mnie ciągle coś się z nich zsuwa idę zdychać dalej ![]() miłego...
|
|
#1252 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1253 |
|
Zakorzenienie
|
Jeny... Wy tu o upałach a u mnie leje bez przerwy...normalnie pozna jesien
|
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1255 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() w tej chwili rozumiem sens siesty ponoć jest w polsce jakiś sąd i urząd które skróciły godziny urzędowania ze względu na upały, tylko nie wiem w jakim mieście szkoda że u mnie w pracy nikt na to nie wpadł ![]() nie żartuj....toż to nie ludzkie!!!
|
|
|
#1256 |
|
Zakorzenienie
|
dawaj
tylko sie nie smiejcie Jakos głupio mi w lipcu właczac ogrzewanie... Dajcie troche ciepła!!!!
|
|
#1257 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Wam!
Blondie oddam Ci przynajmniej 10 C - u nas dziś bylo coś ok. 36 C Okropnie się czuje w takie upały.Dziewczyny dziękuję za slowa wsparcia i otuchy - jesteście KOCHANE i NAJLEPSZE pod slońcem Bieganina powoli ma się ku końcowi a mi nie che się wierzyć ze to juz w tę sobotę. Dziś zamówiliśmy alkohol, byliśmy w spowiedzi i znowu na ostrym dyżurze okropnie bolaly mnie oczy i wystraszyłam się tym cisnieniem. Lekarka najpierw mnie opierniczyła że tak się nie leczy oczu a potem zmiękla i zmierzyła to ciśnienie. Jest w normie Mierzyłam sukienke i welon - welon zostaje a sukienki nie trzeba zmniejszać. Bez welonu wygladalam, jak to stwierdzila mam, jak dziecko z I komunii św. I miala rację. W welonie wygladalam jak panna młoda. Poza tym namęczyłam się zeby go uszyć Kwiatek zrobiłam większy i jest OK, zostaje. A co, niech będzie jak w oryginalnej sukni.Jutro jadę z mam na pazurki i zabieg parafinowy na dłonie. Musimy tez dowieźć alkohol i winietki na salę. Caly czas towarzyszy mi TŻ, Boże jakie mam w nim wsparice. Naprawde podziwiam go ze chce za żonę taką zołzę. W każdym razie podziękuję mu na weselu. Aha wyskoczyła mu opryszczka ale maskuje się platerkami i nie jest źle. Znikam się pluskać i usegregowac winietki. Mam andzieję ze jutro będzie chlodniej, po poludniu zerwal się wiatr i temp. spadla do 26 C - jest czym oddychać |
|
|
|
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
Sus.. to już jutro
![]() Ja wczoraj znalazłam pierścionek zaręczynowy (myślałam, że został w Olsztynie) i tż się mnie pyta, czy będę nadal nosiła... Trochę się pokłóciliśmy...
|
|
#1259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzien dobry! Sus nie stresuj sie! U mnie znowu szaro, buro i ponuro ale...jak narazie nie pada
|
|
|
#1260 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
Sus zrelaksuj się o ile znajdziesz jeszcze troszkę czasu i sił Kaarooo a dlaczego nie miałabyś go nosić? ja swój przy obrączce nosze blonde_hair u mnie słońce skwarzy więc chowamy się w domu |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:22.

), miałam robione różne badania i na jendym badaniu ciśnienie wyszło wysokie a na drugim normalne. W zwiazku z tym nie dostałam żadnych kropelek i lekarstw ale po ślubie musze sie zjawić na wizycie u mojej lekarki. Generalnie podejzewa jednak jaskrę.

ale nie zadne Dukany tylko zdrowe odzywianie

Kwiatek zrobiłam większy i jest OK, zostaje. A co, niech będzie jak w oryginalnej sukni.
おはよう!