|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
Bodajże od 13 lat
Maj - ale ja się nigdzie nie wybieram. Ja poczekam aż Forlan przyjedzie do mnie
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-07-14 o 13:07 |
|
|
|
#3692 | |||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Złapać puszczalską i wysterylizowac, bo będą kociaki co dwa miesiące... Cytat:
Cytat:
![]() Faceci coś mientkie nińdzie są w takich sprawach ![]() Cytat:
)Cytat:
Cytat:
![]() A ja w końcu skojarzyłam, kogo mi przypominasz, męczyło mnie to Muzę Modiglianiego, Jeanne Hebuterne ![]() Cytat:
Musimy dorwać Rakowskiego i przekonac do zaproszenia Finntrolla A poza tym przez tych kilka dni sporo może się zdarzyć ![]() Ja gadałam z szefem i nie wiem jak będzie z czwartkiem, gdyby nie miał złamanej reki to by nie było problemu, ale tak to się zobaczy.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||||
|
|
|
#3693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3694 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Teint Dore polecam, są boskie
|
|
#3695 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
To byłoby najlepsze rozwiązanie, ech... jak ją złapać... może ją gałęzią ogłuszę z daleka? Upał mi szkodzi na głowę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Spadam do Polo, arbuz i wątróbka drobiowa w promocji |
|||
|
|
|
#3696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3697 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() albo zacznę zbierac kase na jakiś finntrollowy koncert za rok ![]() A jeszcze lepiej - na któryś Pagan Fest - Finntroll, Eluveitie, Arkona... ![]() (może Polly_, bo w tym roku chyba też Varg grał )Cytat:
Bo my się jeszcze nie znamy (z Kameną w sumie tez ledwo )Cytat:
![]() w zestawie?
|
|
#3698 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Najlepiej tak
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
ale to raczej nie ten Varg
|
#3700 |
|
Zakorzenienie
|
![]() liczyłam, że się nie zorientuje Choć z drugiej strony, to musze to przemyśleć... tyle kasy i jechac na koncert tylko po to, żeby zejść na zawał na widok zespołu...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-14 o 13:55 |
|
|
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
a...to ja w takim razie nic nie mówiłam
![]()
|
#3702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żeby tak dal z 30%. Pamiętam, że raz mi tylko tak przysłali
|
|
|
|
#3703 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Było kiedyś -30%?? Ja najwiecej widziałam -25% na dni vip. Hmmm..
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
Raz dostałam takiego sms-a z taką zniżką. I jeszcze się dopytywałam w perfumerii czy to na cały asortyment, bo ze szczęścia uwierzyć nie mogłam.
|
|
|
#3705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3706 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Hej
a ja taka nieubrana przed monitorem siedzę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#3707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Dostałam kupon urodzinowy z Sephory. Przy zakupach dwa mini cienie sephorowe gratis i podwojenie punktów przy zakupach. Pfff..... Szał normalnie
|
|
|
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Pamięta mnie ktoś...? ![]() Chciałam ogłosić, że nie mam neta i zapie***lam jak beduin, na nic nie mam czasu... A do tego to ku***kie, piep***ne $%@$^*&6868%#$ lato. Jak ja go nie znoszę, ugh! Musiałam to napisać... Mimo, że mnie tu nie ma to myślę o Was i tęskno mi tak jakoś... |
|
|
|
#3709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj słuchałam Billie i się zastanawiałam, gdzie się podziewasz
|
|
|
|
#3710 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
zaraz oszaleję,swędzi mnie,jakby stado komarów maszerowało mi po szyi
![]() u nas w końcu upał odpuścił i wróciłam do domu z suchymi plecami
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
Winter - a nie uczuliły cię minerałki? Coś pamiętam, że ostatnio testowałaś chyba. Pamiętam, że skóra Sabbath, też źle reagowała - załatwiła się jakimś różem
|
|
|
#3712 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() może będzie też w końcu karta stałego klienta ![]() ja tak samo najtrudniej było z "Blythe" Cytat:
przeżyłam basen, aczkolwiek z trudem, chyba mam udar teraz czy coś
|
||
|
|
|
#3713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A, bywam tu i tam... Najwięcej na szkoleniu z seks telefonu i chyba zmienię tę robotę na jakiś press service... Ach, w taką niepogodę to ja jazz tylko nocą, 9ostatnio całą sobotnią noc praktycznie z Ellą, Billie, Duke'em i Websterem spędziłam.] Za dnia jestem zombie i nic nie potrafię... Ewuś, dzięki |
|
|
|
|
#3714 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
poza tym ja je testuję od kilku dni,więc chyba od razu by wyszło?Zastanawiam się czy to nie od moich długich kolczyków-tylko że ja je noszę od co najmniej pół roku
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3715 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Tęsknimy tu za Tobą, wpadaj jak tylko będziesz mogła ![]() ja się tak przyzwyczaiłam że dalej czytam "blythe" tak jak się pisze ale wnerwiają mnie te zmiany imion których pani tłumacz dokonała bo teraz natrafiam dajmy na to na Philippę i się zastanawiam kto to taki, bo w polskiej wersji była Izabela.... ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- mam dylemat Rejczel - bo chce mi się piiiiwaaaaa a na antybiotyku jestem.... w ulotce nic o alko nie ma - czyli mogę jedno? ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- a zresztą twarda będę, o!
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3716 | |||
|
BAN stały
|
Myślisz, że 2 mg Lorazepamu jej nie zabije?
Cytat:
Nie martw się, nic nikomu nie powiem ![]() Cytat:
![]() A co to za podśmiechujki?! ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3718 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
i co tu taka cisza?
![]() Ja idę zaraz wymoczyć tyłek w wannie.Plus gazetka
|
|
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
![]() użylam auta z klimą, ale nie pomogło, mam nadzieję, że moim odlewkom i MR -owi nie zaszkodził ten upał ![]() Pin up cześc
|
|
#3720 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja tak samo
![]() Cytat:
nieźle Cytat:
w sensie ze czasami może alk trochę osłabić działanie antybiotyku, ale żeby jakieś podwójne widzenie, czy mdłości po tym połączeniu to ![]() nigdy w życiu ja trzymam kciuki za tę kartę po prostu ![]() nie zemdlałam, ale zasnęłam, liczy się? ![]() Musze się zacząć pakować |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.

no nie mogę, wibrator

linux się wgrał, ale windows żaden nie wchodzi 

Mam ciepłą karnację i takie "mroźne" odcienie nie są dla mnie niestety. U mnie rzondzom Beige Chic a teraz mam ochotę na Teint Dore
To byłoby najlepsze rozwiązanie, ech... jak ją złapać... może ją gałęzią ogłuszę z daleka? 

a ja taka nieubrana przed monitorem siedzę
)