|
|
#4381 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna X
Witam moje Piękne Panie
Dawno mnie nie było.. ![]() co tam u was słychać?
|
#4382 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Co u nas? Opowiadaj co tam u Ciebie
|
#4383 | |||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() dziś byłam w Twoim pięknym mieście i w Siedlcach i znowu w Twym mieście ![]() byłam na starych i tam w oświetleniu jest taaaaki boy byłam zła na siebie, bo podjęłam decyzję - pedagogika, a potem płakać mi się chciało, ale poprawiłyście mi humorek ![]() w sumie to było mi biologii żal i pedagogiki szkoda ![]() a potem na żywioł wpadłam do fryzjerki w Koso i wycieniowałam włoski i pod wpływem Cashmere kupiłam farbę orzechowy brązzjadłam paczkę chipsów, i kilka cukierków pudrowych (lubicie ?)kupiłam kamerkę internetową i jestem wściekła, bo ma jeden kabel i na koniec rozgałęzienie do USB i do wejścia na mikrofon i mi sięga albo do USB albo do mikrofonu, więc nagrywac z dźwiękiem się nie da ![]() widziałam w wielkim mieście rossmana ale nie miałam czasu wejśćwięcej grzechów nie pamiętam ja ostatnio kupiłam porcięta dresowe ![]() Cytat:
co do pogrubionego to ja właśnie zawsze lubiłam ortografię, byłam nawet mistrzem ortografii jak chyba Madzia ale wiem, że to w dużym stopniu zasługa książekteeraz niestety popsuła mi się "pewność ortograficzna" że tak to ujmę czytając wiele wypowiedzi w internecie niestety oswajam sie z błędami i czasami już nie wiem jak powinno się pisać![]() Cytat:
![]() Cytat:
co do prawka to super było strasznie bez klimatyzacji, lało się z nas niesamowicie...a nasz instruktor w schowku miał wszystko co się nadawało do spożycia, jabłka, kanapki, ogórki kiszone i uwaga.... wszystko luzem ![]() Cytat:
![]() daję powiększenie avatarka tak sobie pomyślałam że będzie tak letnio![]() Cytat:
starać się o dzieci moje drogie WP![]() a co do fotki to anielsko wyglądasz Kasieńko, ja już nie mam słów kiedy mnie się nie chce ![]()
|
|
#4384 |
|
Wtajemniczenie
|
A jakie?
Ja takie dresowe fioletowe rybaczki i cieplejsze czerwone z białym paskiem, kupiłam bo nie miałam a będę potrzebować bo z TŻ jedziemy w weekend na noc na rybki
|
#4385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś podobnego i jak patrzę na tej aukcji to chyba przestają mi się podobać ![]() pokaż swoje
|
|
#4386 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ja właśnie trochę teraz żałuję, że dałam się namówić TŻ-etowi i kupiłam kasztanowy brąz zamiast orzechowego:/pokaż się w nowej fryzurce
|
|
|
|
|
#4387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale miałam nie malować![]() pokażę się jak już pomaluję włoski, ale wyglądam starzej ![]() poza tym jestem już stara, bo studentki są stare prawda
|
|
#4388 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4389 | |
|
Wtajemniczenie
|
Jak to Ci się nie chce?
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() : D
|
|
|
#4390 |
|
Zadomowienie
|
Prosze o zdjecia z okularami przeciwslonecznymi
|
#4391 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra idę ćwiczyć
Jak zyskowej się nie chce to dziś poćwiczę sama
|
|
#4392 |
|
Zadomowienie
|
Witam Kobietki
![]() Można dołączyć??
|
|
#4393 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4394 |
|
Zadomowienie
|
biedna
Zys ma dzisiaj chyba lenia![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Witam również
|
|
#4395 |
|
Zakorzenienie
|
a proszę Cię bardzo
![]() ała poćwiczę, dziś, obiecuję ![]() można... tylko że ja Cię chyba już gdzieś spotkałam ![]() i dlatego dziś wszystkie WP ćwiczą w mojej intencji a mi ubywa kg, co wy na tą kuszącą propozycję ?
|
#4396 |
|
Zadomowienie
|
i dlatego dziś wszystkie WP ćwiczą w mojej intencji a mi ubywa kg, co wy na tą kuszącą propozycję
?[/QUOTE]wczoraj ćwiczyłam 8 min ABS myślałam, że umrę ( to był mój pierwszy raz )
|
|
#4397 |
|
Zadomowienie
|
![]() Więc tak, mam na imię Iwona mam prawie 22 lata pracuję, kończę 2rok studiów. Lubię czytać książki, słuchać dobrej muzyki...i to by było chyba na tyle![]() zyskowa gdzie??to jest bardzo możliwe
Edytowane przez iwonkap19 Czas edycji: 2010-07-14 o 20:07 |
|
|
|
#4398 |
|
Rozeznanie
|
a u mnie to się dzieje, a dzieje. nawet nie wiem od czego mam zacząć
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- [QUOTE=zyskowa;20676309]dzień dobry ![]() dziś byłam w Twoim pięknym mieście i w Siedlcach i znowu w Twym mieście ![]() byłam na starych i tam w oświetleniu jest taaaaki boy byłam zła na siebie, bo podjęłam decyzję - pedagogika, a potem płakać mi się chciało, ale poprawiłyście mi humorek ![]() w sumie to było mi biologii żal i pedagogiki szkoda ![]() a potem na żywioł wpadłam do fryzjerki w Koso i wycieniowałam włoski i pod wpływem Cashmere kupiłam farbę orzechowy brązzjadłam paczkę chipsów, i kilka cukierków pudrowych (lubicie ?)kupiłam kamerkę internetową i jestem wściekła, bo ma jeden kabel i na koniec rozgałęzienie do USB i do wejścia na mikrofon i mi sięga albo do USB albo do mikrofonu, więc nagrywac z dźwiękiem się nie da ![]() widziałam w wielkim mieście rossmana ale nie miałam czasu wejśćwięcej grzechów nie pamiętam co Ty nie powiesz? to dlaczego nie dałaś mi znaku życia? ja też włosy pomalowałam---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- wiatmy można można
|
#4399 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to znaczy, że jesteś stara (patrz wyżej )a spotkałyśmy się chyba na AG ![]() Cytat:
![]() ja nie miałam czasu, najpierw byłam w gamie, potem w edcomie, [potem Siedlce] biedronka, edcom, oświetleniowy, lody, edcom i nie pamiętam co jeszcze ![]() widziałam brzydalu Ty, ale niedokładnie niestety, ale chyba ściemniałaś ![]() dlaczego częściej nas nie odwiedzasz, ja na WP jestem codziennie DZIEŃ BEZ WIZAŻU TO DZIEŃ STRACONY!!! ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- dlaczego tak mnie brzydko zacytowałaś
|
|
#4400 |
|
Zadomowienie
|
Taka piękna pogoda a ja siedzę w domu. Coś źle się czuje, chyba jakaś choroba nadchodzi. A do tego jeszcze mam nieźle spieczoną skórę na twarzy
pierwszy raz się tak urządziłam. Ale za głupotę trzeba płacić. Następnym razem jak pojadę nad wodę wyzmaruję buźkę wysokim filtrem, już go zakupiłam. Bez niego ani rusz![]() faktycznie na AG ![]() ostatnio bardzo polubiłam książki Nory Roberts skończyłam właśnie "Dziś i na zawsze" i zacznę "Serce oceanu"Mówisz że stara jestem he he no tak, mam już swój wiek,ale najlepsze jest to że nikt nie chce uwierzyć że mam tyle lat, chłopacy nie dają mi nawet 18 lat,więc młodo wyglądam
Edytowane przez iwonkap19 Czas edycji: 2010-07-14 o 20:22 |
|
|
|
#4401 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4402 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wyglądam podobno starzej no ale![]() samo się tak zacytowało no nie wiem od czego zacząć, zbyt dużo tego.. zaległości sobie u was narobiłam
|
|
#4403 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jeszcze do sklepu muszę iść
|
|
|
#4404 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja yrobilam 8 min buns hej ![]() |
|
|
|
|
#4406 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To jest dopiero hardcore ![]()
Edytowane przez madziamic Czas edycji: 2010-07-14 o 20:30 |
||
|
|
|
#4407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam już listę ponad 100 książek poleconych do przeczytania, i przeczytam je wszystkie chciałabym Cię ujrzeć wydaje mi się, ze w avku jesteś Ty ale chcę więcej![]() pokaaa Cytat:
weź opowiadaj
|
|
#4408 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i zostanę przy tym ABS 2 razy w tyg. i starczy
|
|
|
#4409 |
|
Wtajemniczenie
|
Pomachałaś panom pracującym u Ciebie na dachu nóżkami, czy ćwiczyłaś jak już skończyli pracę?
|
|
#4410 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nawet koleżanki w pracy powiedziały że nieźle mi się buzia poprawiła, więc jestem happy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.

?)
bo już 4 miesiące siedzenia w domu dają się we znaki.