Offtopowe zapuszczanie cz. XIX - W przyjaciółek wielkim gronie zapuścimy włosów tonę! - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-14, 19:24   #2911
n0emi
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. XIX - W przyjaciółek wielkim gronie zapuścimy włosów

Grazynka slicznie Ci sie zeby przesuwaja A jaka ladna masz biel i ksztalt zebow Ligaturki tez fajne, tez bym chciala miec kolorowe zeby, ale moja orto ma duzo klientow i nie bede jej zawracac glowy

Ale sie wkurzylam Bylam na szybko w galerii z rodzicami i kupilam japonki w ccc. Zajechalam do domu i okazalo sie, ze jeden but ma rozmiar 38 (a na ppudelku bylo napisane 36) Mam nadzieje, ze jutro znajdzie sie moj drugi but

Edytowane przez n0emi
Czas edycji: 2010-07-14 o 19:55
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 19:25   #2912
dymka
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. XIX - W przyjaciółek wielkim gronie zapuścimy włosów

Cytat:
Napisane przez GrazynkaLubicz Pokaż wiadomość
Ja kupiłam rok temu szorty w Orsayu, rozmiar 32. Ale nie są aż tak bardzo małe, na moje dupsko, niezbyt małe, wchodzą .
Z tymi rozmiarówkami bardzo różnie bywa - w 34 z H&M czy Cameyue(czy jakoś tak) dosłownie się topię i też mam jedne spodnie z Orsaya 32, które teraz zjeżdżają mi poniżej kości miednicy i mogę skate'a udawać a moje dupsko też do szczególnie małych nie należy ile bym ważyła ono zawsze będzie niewiele poniżej 90 w bioderkach mam
Ja się zastanawiam gdzie Miki spodnie kupuje, bo jej tyłeczek to połowa mojego

Edytowane przez dymka
Czas edycji: 2010-07-14 o 20:34
dymka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 19:27   #2913
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Nie mam pojęcia. Już dawno je zauważyłam. Początkowo było ich mało a teraz jest ich mnóstwo Myślałam że dotyczy to tylko nowo wyrośniętych włosów ale jednak nie Długie włosy też są zmienione Mało informacji w internecie na ten temat. Widzę jednak że sporo osób ma takie włosy Ciekawa jestem skąd się biorą
tez mam takie wlosy i to tylko w jednym miejscu. Latwo sie je wyrywa i kiedys tak powyrywalam, ze mialam przeswit w tym miejscu
Stary 2010-07-14, 19:35   #2914
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Dymko, właśnie się dowiedziałam, że będę miała w klasie 9 dziewczyn i 19 chłopaków, miło
WOW - super świetną klasę będziesz miała

Cytat:
Też się niesamowicie cieszę A miałaś może niebieskiego Herbala? Ciekawe czy Tobie pasowałby. Mogłabym też zrobić odlewkę, tylko to już np. w moczowym pojemniczku bo nie mam chyba innych pustych opakować
Miki - stapizy zupełnie wystarczą. I tak będę miała podwójną korzyść, potrójną nawet: nowości do testowania miejsce w szafce i brak wyrzutów sumienia z powodu zmarnowanego lorysa
Stary 2010-07-14, 19:39   #2915
GrazynkaLubicz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
Grazynka slicznie Ci sie zeby przesuwaja A jaka ladna masz biel i ksztalt zebow Ligaturki tez fajne, tez bym chciala miec kolorowe zeby, ale moja orto ma duzo klientow i nie bede jej zawracac glowy
Dziękuję . Ja bym jednak chciała mieć trochę większe zęby, takie holiłódzkie
Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Z tymi rozmiarówkami bardzo różnie bywa - w 34 z H&M czy Cameyue(czy jakoś tak) dosłownie się topię i też mam jedne spodnie z Orsaya 32, które teraz zjeżdżają mi poniżej kości miednicy i mogę skate'a udawać a moje dupsko też do szczególnie małych nie należy ile bym nie ważyła ono zawsze będzie niewiele poniżej 90 w bioderkach mam
No tak, bo Ty teraz chudzina jesteś46 kg? Toż to ja jestem niższa i ważę przynajmniej 2 kg więcej. I w dalszym ciągu wystarczyło Ci zdrowe odżywianie, żeby tak schudnąć?
GrazynkaLubicz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 19:42   #2916
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość

W ogóle włosy dysplastyczne dziwne są. Ostatnio widziałam staruszkę z takimi włosami. Swoje normalne miała właściwie proste i do tego siwiutkie. Całe. A te dysplastyczne kręcone i kruczoczarne ;o
Moje też są kruczoczarne ale tylko niektóre, bardzo dziwna sprawa z tymi włosami Pokazałam je kiedyś dermatologowi. Stwierdziła że taka to ich uroda i nic więcej się od niej nie dowiedziałam Chciałabym zrobić sobie badanie trichogramem ale w moim mieście na pewno takiego urządzenia nie posiadają

Nieźle musiała ta staruszka wyglądać

Cytat:
Z tymi rozmiarówkami bardzo różnie bywa - w 34 z H&M czy Cameyue(czy jakoś tak) dosłownie się topię i też mam jedne spodnie z Orsaya 32, które teraz zjeżdżają mi poniżej kości miednicy i mogę skate'a udawać a moje dupsko też do szczególnie małych nie należy ile bym nie ważyła ono zawsze będzie niewiele poniżej 90 w bioderkach mam
Na mnie ciuchy z H&M 34 są dobre Mam sporo bluzek stamtąd, wszystkie w rozmiarze 34 i leżą idealnie. Nie mam pojęcia od czego to zależy

W biodrach mam 84 cm więc nie taka połowa Spodnie zazwyczaj kupuję na bazarze a całkiem niedawno kupiłam w Tally Weijl w rozmiarze 34 i są ładnie dopasowane. Jedynie trzeba je skrócić jakieś 9 cm

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
tez mam takie wlosy i to tylko w jednym miejscu. Latwo sie je wyrywa i kiedys tak powyrywalam, ze mialam przeswit w tym miejscu
Ja też je czasem wyrywam i oglądam Bardzo dziwnie wyglądają. Niektóre z nich są kruczoczarne i mają czarną cebulkę

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 19:44   #2917
Rinaa
Zakorzenienie

Cytat:

zależy jaka pojemność - 150 ml pewnie koło 20zł. A nie masz jakiś znajomych, którzy do Warszawy jeżdżą? (teraz wakacje i duże ruchy ludności) Tam jest sklepik hinduski gdzie vatika 13zł kosztuje
aaa Tobie chodziło o ten?
http://allegro.pl/item1109141670_dab..._p_wypada.html

mogłabyś mi podać adres tego sklepu ( tak na wszelki wypadek )

kurcze... w Katowicach nie znalazłam takiego sklepu

Cytat:

Jeszcze nie zamówiłam ale dzisiaj to zrobię Tego podkładu używam już jakiś czas
Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Kokosowy dobry
a tak z ciekawości...dokąd masz już włosy ?

Miki
i jak podkład się sprawuje? napisz coś więcej o nim
Rinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 19:44   #2918
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

Miki - stapizy zupełnie wystarczą. I tak będę miała podwójną korzyść, potrójną nawet: nowości do testowania miejsce w szafce i brak wyrzutów sumienia z powodu zmarnowanego lorysa
Jeśli nie zapomnę o Herbalu to Ci wyślę bo u mnie tylko mama od czasu do czasu używa ale też niezbyt jej pasuje. Prędzej skończy się termin ważności niż go zużyjemy

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 19:50   #2919
n0emi
Zakorzenienie

Grazynka ja tez bym chciala wieksze zeby. A mam baaardzo malutkie Przez to jak sie usmiechne to widac mi wszystkie zeby

Miki ja kiedys myslalam, ze tak popalilam wlosy prostownica, ze sie poskrecaly albo ze np przenioslam wlos lonowy na glowe i dlatego zaczely mi takie rosnac Ostatnio nie znajduje az takich wybrykowych, ale mam sporo lekko skreconych i chropowatych jak sie przejedzie palcami
Stary 2010-07-14, 19:51   #2920
pamfilia
Zakorzenienie

Właśnie przeczytałam że w mieście Magdzi 10-letni chłopiec się utopił, straszne
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 19:57   #2921
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Moje też są kruczoczarne ale tylko niektóre, bardzo dziwna sprawa z tymi włosami Pokazałam je kiedyś dermatologowi. Stwierdziła że taka to ich uroda i nic więcej się od niej nie dowiedziałam Chciałabym zrobić sobie badanie trichogramem ale w moim mieście na pewno takiego urządzenia nie posiadają
A jak wyrywasz te włosy to potem na ich miejscu też odrastają takie dysplastyczne?

Cytat:
Nieźle musiała ta staruszka wyglądać
Dziwnie. Bo włosy ogólnie miała bardzo zadbane.

Cytat:
Napisane przez Rinaa Pokaż wiadomość
a tak z ciekawości...dokąd masz już włosy ?
Nie wiem. Zależy które- mam mocno wycieniowane. No i od tego jak się pofalują.
Stary 2010-07-14, 20:12   #2922
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:

Ciekawe czy są u Ciebie te szampony. My mamy dwie Stokrotki, w jednej jest dużo uboższy asortyment, byłam w niej jakiś czas temu i nie było tego szamponu. Dobrze że jest jeszcze druga, większa i tam cała półeczka szamponów Jak nie będzie u Ciebie to dawaj znać
u mnie nigdzie nei ma
Cytat:
Napisane przez nanaa Pokaż wiadomość
u mnie też zaraz lunie deszcz
u nas tez wczoraj padalo,ale i tak było goraco. Duszno mi,czuję sie fatalnie, kręci mi sie w głowie,cała jestem spocona, mokra.. co zrobić mam

Cytat:
Dobry wieczór
Pamiętacie mnie jeszcze?

Chyba wreszcie będę miała czas na regularne czytanie i udzielanie się w wątku... gdyż.. od jakiś 6 godzin jestem panią magister chwilowo nie do końca trzeźwą, ale bardzo szczęśliwą
Gratuluję!
Cytat:

A właśnie - maturzystki jak tam wyniki? gdzie się podostawałyście? Agusiu - przyjedziesz do Poznania? I jak wyniki testów gimnazjalnych? Strasznie jestem do tyłu
Studia nie są mi pisane. Obowiązkowe przedmioty napisałam bardzo dobrze, ale biologię i chemię strasznie zawaliłam

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
puk puk

cześć laseczki

rety... prawie 2 części mnie nie było...
heeej
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 20:21   #2923
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, bo Ty teraz chudzina jesteś46 kg? Toż to ja jestem niższa i ważę przynajmniej 2 kg więcej. I w dalszym ciągu wystarczyło Ci zdrowe odżywianie, żeby tak schudnąć?
Zdrowe odżywianie, regularne posiłki - 4 dziennie. To w sumie żadna dieta - po prostu tak jem + obowiązkowo coś słodkiego. Skurczyłam sobie żołądek chyba, bo więcej bym w siebie nie wcisnęła. Wczoraj np. zjadłam małą Shaormę w sfinksie i byłam napchana na maxa Teraz muszę zadbać o ciałko, o mięśnie, bo przez ostatni miesiąc non stop siedziałam.

Natomiast moja mama od jakiś 10 dni stosuje zmodyfikowaną przez siebie dietę białkową. Je biały ser, jakieś grani, jogurty, jajka, cycki kurze, wędliny, warzywa i owoce, czasem trochę otrębów do jogurtu - ale innych węglowodanów nie tyka. Je dużo (więcej ode mnie) i pięknie chudnie. I jest przeszczęśliwa bo jej brzuszek zleciał

Cytat:
Na mnie ciuchy z H&M 34 są dobre Mam sporo bluzek stamtąd, wszystkie w rozmiarze 34 i leżą idealnie. Nie mam pojęcia od czego to zależy

W biodrach mam 84 cm więc nie taka połowa Spodnie zazwyczaj kupuję na bazarze a całkiem niedawno kupiłam w Tally Weijl w rozmiarze 34 i są ładnie dopasowane. Jedynie trzeba je skrócić jakieś 9 cm
4 cm mniej to dużo a o Tally Weijl nie pomyślałam - zawsze mnie muzyka odstrasza tyle że ja teraz potrzebuję rzeczy, które spełniałyby bankowo-finansowy dresscode

Cytat:
Napisane przez Rinaa Pokaż wiadomość
aaa Tobie chodziło o ten?
http://allegro.pl/item1109141670_dab..._p_wypada.html

mogłabyś mi podać adres tego sklepu ( tak na wszelki wypadek )
o tej:http://allegro.pl/item1140243503_dab...la_150_ml.html jak mi kumpel kupował to 12zł płacił, mimo że na stronce była informacja że 13zł kosztuje.
Tu masz linka do ich stronki: http://www.littleindia.pl/products.php?c=35 (adres na górze strony) szkoda, że taki mały wybór mają i że nie wysyłają przez net

Cytat:
Jeśli nie zapomnę o Herbalu to Ci wyślę bo u mnie tylko mama od czasu do czasu używa ale też niezbyt jej pasuje. Prędzej skończy się termin ważności niż go zużyjemy
OK na pewno się nie zmarnuje
Stary 2010-07-14, 20:27   #2924
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:

Niedawno właśnie o tym rozmawiałyśmy . Nie znoszę swojego buszu na rękach, ale wolę go nie ruszać, bo nie wyobrażam sobie codziennego golenia. Z nogami też jest problem, bo niektórzy mogą się nie golić przez tydzień, a ja to robię codziennie. Ogólnie mam włoski na palcach u stóp, całych nogach (nie tak jak niektórzy, że mogą nie golić ud ), pośladkach, rękach, ścieżkę przez środek brzucha, na piersiach i brwi też bardzo szybko odrastają. A co najlepsze, nie mam ciemnej karnacji ani nie jestem brunetką .
Ja łapki i wąsik depilatorem. Brzuch i piersi też,bo tam się niestety tez zdarzają pojedyncze włoski. Pośladków nie ruszam, na udach i w strefie bikini wrastają mi nawet po maszynce. Brzuch mój nie ma tylko tej "pręgi",a jest cały we włoskach. super
Na nogi najlepiej się ejdnak sprawdza u mnie maszynka.

Mam okropny humor przez ten upał, bo ise tak fatalnie czuje i nic nie pomaga
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2010-07-14, 20:28   #2925
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Gratuluję!
Studia nie są mi pisane. Obowiązkowe przedmioty napisałam bardzo dobrze, ale biologię i chemię strasznie zawaliłam
Dziękuję Agusiu
Tak mi przykro... aż mi się smutno zrobiło. A myślałaś o tym, żeby iść na rok na jakąś biologię, biotechnologię zaocznie - gdzieś gdzie jest dużo biologii i chemii, żeby nie wypaść z obiegu i za rok poprawić maturę i próbować jeszcze raz?
Stary 2010-07-14, 20:28   #2926
Rinaa
Zakorzenienie

Cytat:

o tej:http://allegro.pl/item1140243503_dab...la_150_ml.html jak mi kumpel kupował to 12zł płacił, mimo że na stronce była informacja że 13zł kosztuje.
Tu masz linka do ich stronki: http://www.littleindia.pl/products.php?c=35 (adres na górze strony) szkoda, że taki mały wybór mają i że nie wysyłają przez net

dziękuję
chcę tam jechać
Rinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 20:34   #2927
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Zdrowe odżywianie, regularne posiłki - 4 dziennie.
ja to samo. z 7 kilo do zrzucenia zostało mi jeszcze tylko 5 jem to na co mam ochote,ale w rozsządnych ilościach, śniadanie zawsze obfite.

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

dymko, nigdzie się nie dostałabym raczej na kierunek z chemią związany. Złożyłam do technikum farmaceutycznego, mam nadzieję,ze sie dostanę i liznę trochę farmacji, a co za tym idzie chemii i może za rok pomoże mi to rozwalić maturę na 100% Czułam sie fatalnie, tearz jest mi przykro. Na szczeście nie mam sobie nic do zarzucenia, bo naprawde dałam z siebie wszystko.

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Noi w planach oczywiście za rok próba dostania się ejscze raz. Jak sie nei doisaatnę to skońcxe technikum, bo ono trwas dwa lata.

Chciałam jeszcze składać na kognitywistykę,ale w końcu zrezygnowałam. Tyle pracy i czasu włożyłam w to,żeby uczyć sie chemii i biologii, przekonać się do biologii .. Farmacja wydaje mi sie pewniejszym kierunkiem, takim konkretnym. Wiedziałam,ze mi źle poszło,ale aż takich złych wyników się nie spodziewałam, szczególnie z chemii.

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Teraz w sobotę idę na wesele i jak mi się zaczną pytać i patrzeć pogardliwym wzrokiem Dobrze,ze TŻ będzie ze mną. Dostał się tam gdzie chciał bez problemów
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2010-07-14, 20:39   #2928
dymka
Zakorzenienie

Rinaa - ja też
Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
ja to samo. z 7 kilo do zrzucenia zostało mi jeszcze tylko 5 jem to na co mam ochote,ale w rozsządnych ilościach, śniadanie zawsze obfite.

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

dymko, nigdzie się nie dostałabym raczej na kierunek z chemią związany. Złożyłam do technikum farmaceutycznego, mam nadzieję,ze sie dostanę i liznę trochę farmacji, a co za tym idzie chemii i może za rok pomoże mi to rozwalić maturę na 100% Czułam sie fatalnie, tearz jest mi przykro. Na szczeście nie mam sobie nic do zarzucenia, bo naprawde dałam z siebie wszystko.

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Noi w planach oczywiście za rok próba dostania się ejscze raz. Jak sie nei doisaatnę to skońcxe technikum, bo ono trwas dwa lata.

Chciałam jeszcze składać na kognitywistykę,ale w końcu zrezygnowałam. Tyle pracy i czasu włożyłam w to,żeby uczyć sie chemii i biologii, przekonać się do biologii .. Farmacja wydaje mi sie pewniejszym kierunkiem, takim konkretnym. Wiedziałam,ze mi źle poszło,ale aż takich złych wyników się nie spodziewałam, szczególnie z chemii.

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Teraz w sobotę idę na wesele i jak mi się zaczną pytać i patrzeć pogardliwym wzrokiem Dobrze,ze TŻ będzie ze mną. Dostał się tam gdzie chciał bez problemów
Bardzo dobrze zrobiłaś Myślę, że po prostu miałaś gorsze dni, pytania Ci nie podeszły, bo w Twoją wiedzę nie wątpię a tak będziesz mieć powtórkę, utrwalisz wszystko. No i do matury już tylko dwóch przedmiotów będziesz się uczyć. Na pewno się uda
A TŻ w jakim mieście będzie studiować?
Stary 2010-07-14, 20:48   #2929
GrazynkaLubicz
Zadomowienie

Cytat:
Zdrowe odżywianie, regularne posiłki - 4 dziennie. To w sumie żadna dieta - po prostu tak jem + obowiązkowo coś słodkiego. Skurczyłam sobie żołądek chyba, bo więcej bym w siebie nie wcisnęła. Wczoraj np. zjadłam małą Shaormę w sfinksie i byłam napchana na maxa Teraz muszę zadbać o ciałko, o mięśnie, bo przez ostatni miesiąc non stop siedziałam.

Natomiast moja mama od jakiś 10 dni stosuje zmodyfikowaną przez siebie dietę białkową. Je biały ser, jakieś grani, jogurty, jajka, cycki kurze, wędliny, warzywa i owoce, czasem trochę otrębów do jogurtu - ale innych węglowodanów nie tyka. Je dużo (więcej ode mnie) i pięknie chudnie. I jest przeszczęśliwa bo jej brzuszek zleciał
Ja jem 4-5 posiłków dziennie, w mniej więcej równych odstępach czasu. Nie jem prawie słodyczy (czasami wpadnie kostka czekolady na dzień). W każdym posiłku białko, mało kalorycznych rzeczy. Ale jakoś utraty wagi nie zauważyłam.
GrazynkaLubicz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 20:56   #2930
19agusia91
Zakorzenienie

Dymuś, ja zrobiłam głupie błędy typu zamiast blok "p" wpisałam "d" do tego stres i Też myśle,ze to była najlepsza decyzja z trzech możliwych
Tak, pociesza mnie to bardzo,ze tylko dwa Ale smutne,ze jeden egzamin się zawali i zamknięta droga na wszystkie uczelnie. Zresztą, z tego co zaobserwowałam, to im większa wiedza, ty gorsze wyniki matur,szczególnie z jezyka polskiego Jednak przedmioty ścisłę etż mają mają klucze,ale udziela sie bardziej konkretnych odpowiedzi.
Zaraz wyśle Ci PW
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2010-07-14, 20:58   #2931
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też tak myślałam, jak byłam baaardzo, baardzo mała . Ale później się dowiedziałam, do czego ona służy
.
Też tak myślałam Ale miałam 6 lat, a nie 40
Cytat:
ale masz tyłek mały, ja mam 89

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 21:24   #2932
201607180946
Konto usunięte

Jestem i nadrobiłam te kilka stron

Cytat:

Album już jest myślę że się domyślicie który
Śliczne cycuszki Teraz pokaż tyłek

Cytat:

mogę Wam jeszcze pokazać zdjęcie do dyplomu, bo mi pan fotograf wysłał, robione na szybko, bo jedyne artystyczne, analogowe jakie znalazłam w centrum kosztowały 80 zł.
Wyglądasz bardzo kompetentnie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Kasiamajo będę miała takie koraliki z różyczkami, ale to jeszcze nie teraz, jako wkręty będą:

a wieże póki co nie będę zamawiać, bo kosztują 10 zł
A wkręty są srebrne? Wolałabym jaśniejszy koralik, wiem wybrzydzam
Szkoda, że te wieże takie drogie

Cytat:
Nie mam pojęcia. Już dawno je zauważyłam. Początkowo było ich mało a teraz jest ich mnóstwo Myślałam że dotyczy to tylko nowo wyrośniętych włosów ale jednak nie Długie włosy też są zmienione Mało informacji w internecie na ten temat. Widzę jednak że sporo osób ma takie włosy Ciekawa jestem skąd się biorą
Też mam takie kłaki
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 21:28   #2933
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Właśnie wróciłam i wiecie co? Jestem kompletnie załamana. Poznań jest okropny, nie odpowiada mi kompletnie pod żadnym względem (jestem przyzwyczajona do Olsztyna, który jest po prostu inny), a warunki w mieszkaniach, które oglądałam, po prostu tragiczne. Tzn. jak oglądałam, wydawały się ok, ale wróciłam i zobaczyłam, jak mam w domu - o niebo lepiej. Co z tego, że tanio i blisko, jeśli całe mieszkanie jest mniejsze od mojego pokoju i do tego brzydkie i zaniedbane.
Gdyby nie fakt, że tylko tam jest ten kierunek, w ogóle bym się nie zastanawiała, tylko zrezygnowała. A teraz mam konflikt tragiczny Mam nadzieję, że przynajmniej nie skończę jak w dramacie antycznym

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 21:31   #2934
Czarna93
Zakorzenienie

Rany jakie wy macie rozmiary 34/36.. ja to grubas przy was jestem

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam i wiecie co? Jestem kompletnie załamana. Poznań jest okropny, nie odpowiada mi kompletnie pod żadnym względem (jestem przyzwyczajona do Olsztyna, który jest po prostu inny), a warunki w mieszkaniach, które oglądałam, po prostu tragiczne. Tzn. jak oglądałam, wydawały się ok, ale wróciłam i zobaczyłam, jak mam w domu - o niebo lepiej. Co z tego, że tanio i blisko, jeśli całe mieszkanie jest mniejsze od mojego pokoju i do tego brzydkie i zaniedbane.
Gdyby nie fakt, że tylko tam jest ten kierunek, w ogóle bym się nie zastanawiała, tylko zrezygnowała. A teraz mam konflikt tragiczny Mam nadzieję, że przynajmniej nie skończę jak w dramacie antycznym
Mi się Poznań podoba
Chociaż fakt- mieszkań żadnych nie oglądałam
Czarna93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 21:32   #2935
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
Nie przejmuj się Powiem Ci, że ponad 10 razy zmieniałam stancje i najmilej wspominam właśnie te najbardziej obskurne
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 21:33   #2936
19agusia91
Zakorzenienie

ja się czasem w 412 nie mieszczę
oczywiscie jak schudłam 2 kilo to brzuch nie ruszył, a tyłek i uda

Jyyli, na pewno nie bezie tak źle! Dymka blisko i Auchan
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2010-07-14, 21:35   #2937
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Poznań to moje rodznne miasto

Ech, nie przejmuj się tym mieszkaniem. Ja pamiętam jak pierwszy raz pojechałam na obóz sportowy i zobaczyłam domki, w których mamy mieszkać. Dramat. Tam nawet były dziury w ścianach. Ale po dwóch dniach nawet tego nie widziałam, tak się zaaklimatyzowałam. Pod koniec wyjazdu te domki były dla mnie świetne, a na początku nie chciałam nawet wejść do nich.
Stary 2010-07-14, 21:43   #2938
Czarna93
Zakorzenienie

Narku mam pytanie
Przeglądałam wątek 'dziennik regeneracji włosów' i tam zobaczyłam twój post '* olejek Himalaya Herbals na ok. 4 godz. przed myciem
* szampon Eva Natura z czarną rzepą, skrzypem i łopianem
* odżywka Ziaja Jojoba
* Neril(wykończyłam go w końcu, yeah! Prawie rok codziennego wcierania i dopiero pierwszą butelkę opróżniłam )
* psikacz Joanny Jedwab
* w końcówki najpierw olejek Himalaya Herbals, później jedwab CHI '

Powiedz mi jak to możliwe z tym nerilem ?
Czarna93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 21:53   #2939
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Ale nie, żeby Poznań był brzydki Ale jest płaski i rozległy, a komunikacja miejska do kitu, nie jeździ tam gdzie trzeba

Co do warunków - dla każdej innej osoby to ok, ale ja potrzebuję praktycznie sterylnych warunków, bo już doszłam mniej więcej do ładu z trądzikiem, a tam nie będę mogła ani zaszyć się w domu, ani pobiec na awaryjną wizytę do dermatologa między pacjentami. Boję się, że znowu mi się zrobi tak, że z bólu nie będę mogła mówić. (a i tak już dzisiaj mam bolącą bulwę na policzku od upałów i kurzu). Naprawdę to mi wiele planów popsuło
Poza tym ja jestem naprawdę przyzwyczajona do normalnych warunków, jak byłam na koloniach, to brzydziłam się korzystać z toalety i przez 2 tygodnie tylko siusiałam A w mieszkaniach gorsze warunki były. No nie wiem sama już. Może ze zmęczenia jestem tak negatywnie nastawiona.

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 21:54   #2940
Chatul
ma zielone pojęcie

Naczelna pijaczka tego wątku melduje się z kieliszkiem w dłoni
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości