Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 12 - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-14, 20:20   #3211
majain
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 12

hej Dziewczyny ale się najadłam uffffffffffffff ..ups przepraszam kraby sie przyjęły, moje dziecko właśnie pożarło moją nutelle z otrębami, nie moge się ruszać, powiedzcie macie jakieś swoje ulubione potrawy do fazy I? mnie najbardziej smakują ... jaja, mogłabym je jeść ale nie wiem jak mój cholesterol sie na to zapatruje hihi, ser biały też mi wchodzi choć niecierpie mleka i wogóle mlecznych rzeczy bleeee ale żre, powiedzcie mi co do słodzika jestem uczulona na takie wynalazki dostaje wysypki, czym mogę to świństwo zastąpić???
Wicie kilka lat temu byłam na diecie białkowej ale nie dukana tylko w oparciu o dużą ilość białka chodziłam wtredy na siłownię ale właśnie miałam wtedy paskudne krosty na plecach całych, wyglądało to jakbym miała skazę białkową lub uczulenie na białko. Czy Wam też się coś takiego przydarzyło?

a pozostał mi jeszcze kefir ble a czy może być maślanka z truskawkami..?
majain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 20:25   #3212
kataluna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez majain Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny ale się najadłam uffffffffffffff ..ups przepraszam kraby sie przyjęły, moje dziecko właśnie pożarło moją nutelle z otrębami, nie moge się ruszać, powiedzcie macie jakieś swoje ulubione potrawy do fazy I? mnie najbardziej smakują ... jaja, mogłabym je jeść ale nie wiem jak mój cholesterol sie na to zapatruje hihi, ser biały też mi wchodzi choć niecierpie mleka i wogóle mlecznych rzeczy bleeee ale żre, powiedzcie mi co do słodzika jestem uczulona na takie wynalazki dostaje wysypki, czym mogę to świństwo zastąpić???
Wicie kilka lat temu byłam na diecie białkowej ale nie dukana tylko w oparciu o dużą ilość białka chodziłam wtredy na siłownię ale właśnie miałam wtedy paskudne krosty na plecach całych, wyglądało to jakbym miała skazę białkową lub uczulenie na białko. Czy Wam też się coś takiego przydarzyło?

a pozostał mi jeszcze kefir ble a czy może być maślanka z truskawkami..?
Nie moze byc maslanka z truskawkami - wegle z owocow i jeszcze do tego cukier.
Unikaj tez jogurtow i kefirow bo maja duzo wegli a malo bialka
kataluna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 20:26   #3213
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czarownica3006 Pokaż wiadomość
dziewczyny co ja mam robic, zeby jesc wiecej;(

wlasnie wciskam w siebie mala kostke twarogu z cynamonem.. az mi sie cofa to w gardle..
zjadlam dzis w sumie:

serek wiejski 150g
placki otrebowe + 2 jajka + plaster szynki + pomidor
omlet + leczo z fileta z kurczaka
niecala kostka twarogu
jeden mielony
do tego woda, kawka, sok marchewkowy....

to za malo prawda?
Ja mam tak z wieśniakiem, na razie go nie kupuję bo jak go widzę to mi słabo. Jakaś masakra

Witam nowe dukanki

Ja teraz wtrąbiłam naleśnika z twarogiem, hehe mi nie zbrzydł więc jem póki jeszcze go toleruję
Jutro zaczynamy PW i małosolne w ruch ihaa

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 20:29   #3214
majain
Raczkowanie

ale znalazłam jogurty na liście dozwolonych kupuje naturalne bez tłuszczu, co do maślanki to młody wypije a kefiru teżmi szkoda bo mleka nie lubi, a co ze słodzikiem ?
Stary 2010-07-14, 20:30   #3215
kataluna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez grupies Pokaż wiadomość
to teraz zjedz jeszcze tunczyka to będzie wyczyn
Grupies a ty gdzie sie podziewasz? Jestes juz na III?
Stary 2010-07-14, 20:30   #3216
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jestemtutylkonachwile Pokaż wiadomość
Hej,

Proszę bardzo

Ciepło- zimny Pan sernik z zimną Panią Galaretką :P

Sernik:
3 jaja L
0,5 kg białego sera (ja kupiłam w Carrefourze B-22,2g T-0g W- 2,7g)
8 łyżeczek żelatyny
150 ml mleka 0%/0,5 %
1łyżka kakao Decomoreno
aromat do ciast
słodzik

Na patelni podgrzewamy serek i rozgniatamy go, dodajemy jajka i podgrzewamy do momentu aż się zetną, w tym czasie w mleku rozpuszczamy żelatynę i słodzik. Następnie dodajemy mleko do serka z jajkami, mieszamy. Część masy wlewamy do formy. Do pozostałej części dodajemy kakao i podgrzewamy żeby się ładnie kakao rozeszło w serku, przelewamy do formy i chłodzimy. Na wierzch można zrobić galaretkę

Galaretka:
ok 2 łyżeczek żelatyny
odrobina wody
napój Vivat z Biedronki (napój typu light na słodziku)/może też być Cola Zero

W gorącej wodzie rozprowadzamy żelatynę zalewamy do pełna szklankę napojem light. Można dodać słodzik, żeby było słodsze. Galaretkę chłodzimy i schłodzoną wylewamy na schłodzony serniczek.

Jest pycha!! I ma bardzo fajne proporcje białka do reszty więc jest przyjemnym deserkiem bez wyrzeczeń.

dziekuje
pierwszy raz widze przepis na sernik z patelni, ale brzmi kuszaco.
powiedz mi jeszcze prosze czy moge go jesc, pomijajac kakao i galaretke, na fazie I? bo ja dopiero dzis zaczelam i nie chce szalec, ale serniki kocham i ciesze sie ze mozna je jesc na tej diecie i juz sie nie moge doczekac
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 20:31   #3217
bina212
Przyczajenie

Zdecydowanie trudno określic mi wagę zadowalającą. Wg BMI jestem w górnej granicy niedowagi. Tłuszczu i cellulitu mam dużo - pomimo, że od 15 lat ważę tyle samo i mam ten sam rozmiar /36/. Mam 40 lat i wynika to pewnie ze zmiany stosunku pomiędzy masą mięśni i tłuszczem. Czemu myślisz, że moge mieć problem w 3 fazie? Założyłam sobie 2 fazę 1/1 do momentu znudzenia lub odtłuszczenia w zadowalającym stopniu
bina212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 20:33   #3218
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
ale znalazłam jogurty na liście dozwolonych kupuje naturalne bez tłuszczu, co do maślanki to młody wypije a kefiru teżmi szkoda bo mleka nie lubi, a co ze słodzikiem ?
Ciężko, bo tylko słodzik jest dozwolony...zwykły cukier odpada
Musisz nauczyć się nie słodzić

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:
Napisane przez bina212 Pokaż wiadomość
Zdecydowanie trudno określic mi wagę zadowalającą. Wg BMI jestem w górnej granicy niedowagi. Tłuszczu i cellulitu mam dużo - pomimo, że od 15 lat ważę tyle samo i mam ten sam rozmiar /36/. Mam 40 lat i wynika to pewnie ze zmiany stosunku pomiędzy masą mięśni i tłuszczem. Czemu myślisz, że moge mieć problem w 3 fazie? Założyłam sobie 2 fazę 1/1 do momentu znudzenia lub odtłuszczenia w zadowalającym stopniu
Nie lepiej Ci poćwiczyć? Jak masz niedowagę to jak chcesz schudnąć To co nazywasz fałdkami to na pewno skóra, którą wzmocnisz ćwiczeniami
Ale pewnie nie chce Ci się ćwiczyć i wolisz dietę, co?

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 20:34   #3219
kataluna
Rozeznanie

Cytat:
Nie mam pojecia co ze slodzikami. Jesli masz na nie uczulenie to poprobuj roznych o roznym skladzie substancji slodzacych.
Niektore slodza ksylitolem (cukier brzozowy) a joanasz slodzi stevia. Obie substancje wywolaly burze mozgow na forum bo ksylitol nie do konca podobno jest zdrowy i moze wywolac rewolucje jelitowe a stevia nie jest jeszcze dopuszczona w Polsce (ale w Japonii czy gdzie tam stosuje sie ja juz od 30 lat)

Jaszcze sa magiczne jagody Podobno skuteczne. Zjesc jedna i mozesz sie opychac czymkolwiek i bedzie smakowalo jak deserek

Jogurty z zasady maja w sobie cukier. Oto przyklad mojego:
P 5g/100g
w 6g
t 0,1g
czyli wegli wiecej niz bialek = niezbyt dobrze.

Edytowane przez kataluna
Czas edycji: 2010-07-14 o 20:38
Stary 2010-07-14, 20:39   #3220
grupies
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kataluna Pokaż wiadomość
Grupies a ty gdzie sie podziewasz? Jestes juz na III?
absolutnie nie i do tego jestem jeszcze 2 kg w plecy, biorąc pod uwage plan Dukana

jakoś ostatnio musiałam sobie zrobic odwyk od forum, bo zaczynało mnie wzystko wkurzać, a szczegolnie "świeżynki", ale już mi przeszlo i powracam
Stary 2010-07-14, 20:42   #3221
jestemtutylkonachwile
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
dziekuje
pierwszy raz widze przepis na sernik z patelni, ale brzmi kuszaco.
powiedz mi jeszcze prosze czy moge go jesc, pomijajac kakao i galaretke, na fazie I? bo ja dopiero dzis zaczelam i nie chce szalec, ale serniki kocham i ciesze sie ze mozna je jesc na tej diecie i juz sie nie moge doczekac
Myślę że jedna łyżka kakao nie wpłynie jakoś drastycznie na Ciebie przy takiej ilości sernika- wychodzi ok 850g sernika a kakaa użyjesz ok 5 g, ale oczywiście możesz pominąć. Galaretkę możesz sobie zrobić, cola zero nie ma kalorii a żelatyna to samo białko (87g białka w 100g żelatyny), więc śmiało zrób sernik z galaretką i jedz już od 1. fazy
Pamiętaj żeby dobrze rozdrobić ser na patelni, żeby nie było grudek.
Smacznego i powodzonka w dukaniu.
jestemtutylkonachwile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 20:43   #3222
kataluna
Rozeznanie

Cytat:
absolutnie nie i do tego jestem jeszcze 2 kg w plecy, biorąc pod uwage plan Dukana

jakoś ostatnio musiałam sobie zrobic odwyk od forum, bo zaczynało mnie wzystko wkurzać, a szczegolnie "świeżynki", ale już mi przeszlo i powracam
Ja tez mam jakiegos nerwa jak ktos tu przychodzi i sie wymadrza a ksiazki nie widzial nawet na oczy i nie wie co jest grane z nasz dieta. Chyba sie starzeje na tym dukanie i robie sie marudna
Stary 2010-07-14, 20:45   #3223
grupies
Rozeznanie

Cytat:
Ja tez mam jakiegos nerwa jak ktos tu przychodzi i sie wymadrza a ksiazki nie widzial nawet na oczy i nie wie co jest grane z nasz dieta. Chyba sie starzeje na tym dukanie i robie sie marudna
He he he przejdzie Ci, ale fakt ksiażka to podstawa, resztę można dopytać, ale nie odwrotnie.

A jak tobie idzie?? Zbliżasz się do III??
Stary 2010-07-14, 20:50   #3224
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Myślę że jedna łyżka kakao nie wpłynie jakoś drastycznie na Ciebie przy takiej ilości sernika- wychodzi ok 850g sernika a kakaa użyjesz ok 5 g, ale oczywiście możesz pominąć. Galaretkę możesz sobie zrobić, cola zero nie ma kalorii a żelatyna to samo białko (87g białka w 100g żelatyny), więc śmiało zrób sernik z galaretką i jedz już od 1. fazy
Pamiętaj żeby dobrze rozdrobić ser na patelni, żeby nie było grudek.
Smacznego i powodzonka w dukaniu.

dziekuje
wlasnie takiej odpowiedzi pragnelam
z ta cudowna mysla o cudownym serniku ide spac, bo moj Tż wlasnie smazy sobie ziemniaki z ziolami..... moja babcia powiedzialaby ze przeciez sa "DIETYCZNE"

dobranoc i zycze spadkow
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 20:51   #3225
jestemtutylkonachwile
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam pojecia co ze slodzikami. Jesli masz na nie uczulenie to poprobuj roznych o roznym skladzie substancji slodzacych.
Niektore slodza ksylitolem (cukier brzozowy) a joanasz slodzi stevia. Obie substancje wywolaly burze mozgow na forum bo ksylitol nie do konca podobno jest zdrowy i moze wywolac rewolucje jelitowe a stevia nie jest jeszcze dopuszczona w Polsce (ale w Japonii czy gdzie tam stosuje sie ja juz od 30 lat)

Jaszcze sa magiczne jagody Podobno skuteczne. Zjesc jedna i mozesz sie opychac czymkolwiek i bedzie smakowalo jak deserek

Jogurty z zasady maja w sobie cukier. Oto przyklad mojego:
P 5g/100g
w 6g
t 0,1g
czyli wegli wiecej niz bialek = niezbyt dobrze.

Studiuję chemię i ja bym ksylitolu nie używała, jest to normalny cukier jedynie różnicą jest to że jest to cukier niefermentujący. Dlatego stosuje się go do produkcji gum do żucia- nie fermentuje a więc i nie powoduje próchnicy, jednak zapatrując się na budowę chemiczną jest to zwykła pentoza. Natomiast słodziki mają skrajnie inną budowę chemiczną i nie są węglowodanami, co za tym idzie nie są tuczące jak cukier.
Ksylitol w opisie ma "o 40% mniej kalorii" wiąże się to z tym że siła słodzenia to 0,4 gdzie sacharoza jest odnośnikiem i wynosi 1.
Stary 2010-07-14, 20:52   #3226
smileofangel
Zakorzenienie

jestemtutylkonachwile - chyba zrobie jutro Pana sernika <mniam> skusilas mnie
Stary 2010-07-14, 20:53   #3227
kataluna
Rozeznanie

Cytat:
He he he przejdzie Ci, ale fakt ksiażka to podstawa, resztę można dopytać, ale nie odwrotnie.

A jak tobie idzie?? Zbliżasz się do III??
Cholewcia! Stoje w miejscu Zachcialo mi sie zrobic impreze 2 tyg temu i dyspenze na dwa dni a teraz mam za swoje (a przed impreza rozkrecilam spadanie wagi). teraz waga waha sie od 55,5-56 i nic nie idzie. Chcialam schudnac conajmniej do 53 bo tluszcz jeszcze zalega a potem na III i zaczynam ostro P90X (ewentualnie na zmiane z Insanity) co by rzezbe miec troche lepsza
Stary 2010-07-14, 20:54   #3228
Rozeznanie

jej, was dziewczyny nadrobić po całym dniu nieobecności
odmeldowuję się dzisiaj ze spadkiem na wadze
Jako iż od rana humorek mi dopisuje, wybrałam się na zakupy i nabyłam gofrownice, bo mi Maricken smaku narobiła. Namierzyłam też gdzie można nabyć to magiczne urządzenie do pieczenia pączusiów

21.03 Dukan drugie podejście

Wspominamy tylko to, co nigdy się nie wydarzyło
avataris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 20:55   #3229
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

hej

Dzisiaj na wadze zobaczyłam 65,8 kg aczkolwiek liczyłam na więcej
Dobre i to w kazdym razie... jakby nie było - 400 g...

W ogóle zaczyna mi naprawde brakować motywacji...
Wieczne myślenie co zjem i gotowanie w każdej wolnej chwili zaczyna mnie naprawde denerwować.
Do tego "stare smaki" zaczynają mnie coraz bardziej atakować... a ja już walczę z nimi resztkami sił

Chyba mój organizm zaczyna buntować nawet moją psychikę... Mam kryzys...
Mój grzech, ostatnio powtarzany codziennie to chrupki kukurydziane... (conajmniej jeden dziennie, najwięcej 5) no i to uzależnienie od mleka w proszku
Mam dość i prawie mięsa... Chcę pierogów, klusek, chleba, bułek, pizzy i tego całego świństwa od którego uzależniłam mój organizm...
Stary 2010-07-14, 20:56   #3230
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

właśnie kupiłam test ciazowy.... jak TŻ sie wykąpie to pojde do lazienki, zamkne tam sie i go zrobie....
pochwale sie jak wynik
ale wlasnie skojarzylam, ze dzisiaj na zakupach jak zobaczyłam kiszone to sie na nie rzucilam i nie moglam sie doczekac az je rozpakuje i zjem i jadlam na parkingu, pozniej na swiatłach jak jakas nawiedzona ciekawe czy to taki kaprys czy ciąza aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Stary 2010-07-14, 20:57   #3231
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

Cytat:
właśnie kupiłam test ciazowy.... jak TŻ sie wykąpie to pojde do lazienki, zamkne tam sie i go zrobie....
pochwale sie jak wynik
ale wlasnie skojarzylam, ze dzisiaj na zakupach jak zobaczyłam kiszone to sie na nie rzucilam i nie moglam sie doczekac az je rozpakuje i zjem i jadlam na parkingu, pozniej na swiatłach jak jakas nawiedzona ciekawe czy to taki kaprys czy ciąza aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
u huuu huuu czekamy na wieści
Stary 2010-07-14, 20:58   #3232
kataluna
Rozeznanie

Cytat:
Studiuję chemię i ja bym ksylitolu nie używała, jest to normalny cukier jedynie różnicą jest to że jest to cukier niefermentujący. Dlatego stosuje się go do produkcji gum do żucia- nie fermentuje a więc i nie powoduje próchnicy, jednak zapatrując się na budowę chemiczną jest to zwykła pentoza. Natomiast słodziki mają skrajnie inną budowę chemiczną i nie są węglowodanami, co za tym idzie nie są tuczące jak cukier.
Ksylitol w opisie ma "o 40% mniej kalorii" wiąże się to z tym że siła słodzenia to 0,4 gdzie sacharoza jest odnośnikiem i wynosi 1.
To ze ksylitol jest cukrem to wiedzialam i ze ma wieksza "sile" slodyczy ale milo miec tu kogos kto naukowo wytlumaczy
Stevia i ksylitol to sa tylko ewentualnosci. Przez ok miesiac nna Dukanie nie slodzilam wogole i przezylam. Im dalej w las tym... wiecej slodziku uzywam
Stary 2010-07-14, 21:01   #3233
majain
Raczkowanie

Czarownico już Ci ciąży zazdroszczę też bym chciała znowu II krechy ale moja wyższa połowa stoi okoniem, chociaż zeby jeszcze stał... ale to długa historia pełna bólu i łez, Tobie i Twojemu partmnerowi życzę małego Brzdąca \

co do słodzenia to ja wogóle nie słodzę wiec problemu nie mam nie słodzę ale do ciasta albo coś to chyba by trzeba dać...

Edytowane przez majain
Czas edycji: 2010-07-14 o 21:02
Stary 2010-07-14, 21:02   #3234
jestemtutylkonachwile
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smileofangel Pokaż wiadomość
jestemtutylkonachwile - chyba zrobie jutro Pana sernika <mniam> skusilas mnie

Miło mi ale to taka bezgrzeszna pokusa hihi niemalże samo białeczko Smacznego.
Dziś wymyśliłam czekoladowe ciasto z cukinii z pomarańczową masą z serka homogenizowanego, jutro powiem jaki efekt, bo musi się schłodzić
Stary 2010-07-14, 21:02   #3235
grupies
Rozeznanie

Cytat:
Cholewcia! Stoje w miejscu Zachcialo mi sie zrobic impreze 2 tyg temu i dyspenze na dwa dni a teraz mam za swoje (a przed impreza rozkrecilam spadanie wagi). teraz waga waha sie od 55,5-56 i nic nie idzie. Chcialam schudnac conajmniej do 53 bo tluszcz jeszcze zalega a potem na III i zaczynam ostro P90X (ewentualnie na zmiane z Insanity) co by rzezbe miec troche lepsza
No i prosze moja teoria dziala - po co grzeszyć, jak potem organizm pokaże ci przed końcem - teraz dukaj i ciepliwości się ucz
Stary 2010-07-14, 21:04   #3236
bina212
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Ciężko, bo tylko słodzik jest dozwolony...zwykły cukier odpada
Musisz nauczyć się nie słodzić

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Nie lepiej Ci poćwiczyć? Jak masz niedowagę to jak chcesz schudnąć To co nazywasz fałdkami to na pewno skóra, którą wzmocnisz ćwiczeniami
Ale pewnie nie chce Ci się ćwiczyć i wolisz dietę, co?
Z ćwiczeniami od dłuższego czasu faktycznie kiepsko Waga i wymiary to nie wszystko, ciężko to opisać, ale sadło na brzuchu mam duże - po raz pierwszy w życiu.
Będę wam pisała, jak mi idzie dieta, bo to z pewnością nie jest 1 kg, tylko więcej. Dzięki za podpowiedzi!
bina212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 21:07   #3237
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość
hej

Dzisiaj na wadze zobaczyłam 65,8 kg aczkolwiek liczyłam na więcej
Dobre i to w kazdym razie... jakby nie było - 400 g...

W ogóle zaczyna mi naprawde brakować motywacji...
Wieczne myślenie co zjem i gotowanie w każdej wolnej chwili zaczyna mnie naprawde denerwować.
Do tego "stare smaki" zaczynają mnie coraz bardziej atakować... a ja już walczę z nimi resztkami sił

Chyba mój organizm zaczyna buntować nawet moją psychikę... Mam kryzys...
Mój grzech, ostatnio powtarzany codziennie to chrupki kukurydziane... (conajmniej jeden dziennie, najwięcej 5) no i to uzależnienie od mleka w proszku
Mam dość i prawie mięsa... Chcę pierogów, klusek, chleba, bułek, pizzy i tego całego świństwa od którego uzależniłam mój organizm...
adaikaka, dasz radę. Nie jesteś odosobniona, ja też cały czas myśle o tym co zjem. Będzie dobrze, trwaj w swoich postanowieniach. Zobacz ile już osiągnęłaś
Zrób sobie pierogi leniwe, albo naleśniczka. Omijaj miejsca gdzie pachnie pizzą i świeżymi bułami. Ja kocham sushi, ale teraz nie można. Przyjdzie chwila, że zjesz to co lubisz, ale nie będziesz łapała doła, że jesteś coraz grubsza

21.03 Dukan drugie podejście

Wspominamy tylko to, co nigdy się nie wydarzyło
avataris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 21:13   #3238
kataluna
Rozeznanie

Cytat:
pochwale sie jak wynik
dawaj Czarownica!!!! jak wynik???
Stary 2010-07-14, 21:16   #3239
grupies
Rozeznanie

Cytat:
A ja chemii nie studiuję, ale wiem, że ksylitol to alkohol, a nie cukier
Stary 2010-07-14, 21:18   #3240
maweth
Rozeznanie

GG do maweth

Ufff - trzeci i ostatni dzień fazy uderzeniowej dobiegł końca. W sumie nie było najgorzej, ale mam wrażenie, że nic nie zeszło. Było grzecznie oprócz owocowej herbaty w poniedziałek, ale bez cukru, wiec oks i dzisiejszego twarogu z kakaem. Ważenie jutro rano, więc się zobaczy

Macie tempo dziewczyny - tyle postów w ciągu jednego dnia

Strasznie ciesze się, że od jutra PW - kupiłam sobie dzisiaj cukinie i będą ją jutro faszerować

Edytowane przez maweth
Czas edycji: 2010-07-14 o 21:23
maweth jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości