czy kogoś podniecają nadmuchiwane zabawki? - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-07-11, 12:33   #61
asarus
Raczkowanie

Dot.: czy kogoś podniecają nadmuchiwane zabawki?

Cytat:
Napisane przez _Desolation Pokaż wiadomość
Nie wiem co powiedzieć , zatkało mnie

To znaczy co??? było fajnie?

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Liama Pokaż wiadomość
ty tak na poważnie....???
ok próbowałam z piłką taką do skakania z uchwytami, było bossko:co jest::coj est:
(dżołk)
Cieszę się że to działa!
asarus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-11, 12:57   #62
Liama
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asarus Pokaż wiadomość
To znaczy co??? było fajnie?

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cieszę się że to działa!
co ma działać??
Zapraszam
Liama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-11, 13:26   #63
_Desolation
Zakorzenienie

Cytat:
co ma działać??
Przeciez napisałaś że dżołk
(On wszystko bierze na poważnie)

Co do tego czy fajnie było to..
no proste że było ,a co do tego że zatkało mnie to wiesz piłka mnie zatkała
(czyżbym wzięła za małą ) jak już się pewnie domyślałeś. Nawet sobie nie wyobrażasz jakie to były doznania
(ja powiem po polsku-żart)
muzyka postawą,
koncerty zabawą

narCOMAnka

http://www.youtube.com/watch?v=mf97F-SpBQU

Życie motocyklisty nie liczy się w latach tylko w kilometrach

Edytowane przez _Desolation
Czas edycji: 2010-07-11 o 13:29
_Desolation jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-11, 13:36   #64
Liama
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Desolation Pokaż wiadomość
Przeciez napisałaś że dżołk
(On wszystko bierze na poważnie)

Co do tego czy fajnie było to..
no proste że było ,a co do tego że zatkało mnie to wiesz piłka mnie zatkała
(czyżbym wzięła za małą ) jak już się pewnie domyślałeś. Nawet sobie nie wyobrażasz jakie to były doznania
(ja powiem po polsku-żart)
a mówiłam, ze to ma być plazowa, a nie tenisowa...

Chyba faktycznie nasz wizażanek bieże wszystko na poważnie
Zapraszam
Liama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-11, 14:23   #65
_Desolation
Zakorzenienie

Cytat:
a mówiłam, ze to ma być plazowa, a nie tenisowa...

Zaraz założę wątek jak ja mam ją teraz wyjąć

asarus - widzisz jakie mam teraz przez Ciebie kłopoty

Co ja poradzę że miałam w domu tylko tenisową a chciałam zaznać tych doznań, o ja biedna
muzyka postawą,
koncerty zabawą

narCOMAnka

Stary 2010-07-11, 14:43   #66
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Nie kumam o co chodzi z tym trollowym wątkiem, możesz to wyjaśnić?
z tych twardszych ... zastępca leży sobie w szufladzie i oficjalnie się nudzi...
Cytat:
Napisane przez buszmenkaaa Pokaż wiadomość
"Nie na początku było wypuszczanie powietrza, później w odpowiedniej pozycji ją korkuję i.... jaaazdaaa."
biedna niczemu winna pilka :P

bym nie chciala sie dowiedziec od faceta ze go podnieca spuszczanie powietrza z pilki, gdy sie na niej siedzi :| jesli piszesz serio to masz ewidentnie fetysz, ciekawe co sie musi z Toba dziac jak siedzisz na krzesle albo gdziekolwiek.....
A tam zaraz fetysz.

Cytat:
Nie uważam by piłka była jakimś zboczeniem... Kiedyś kulki gejszy były nowością i też pewnie były postrzegane jako jakieś zboczenie. Tak jak i wszelkiego typu gadżety...
Przeciez facet nie podnieca się na widok każdej piłki...
Cytat:
Dzięki za rozsądny głos i dobre słowo, jeszcze mi palma na widok piłek nie odbiła, w zasadzie facetowi taki zewnętrzy ucisk też nie powinien robić dobrze, a jednak zdarza się... i to często. Masz rację z tymi gadżetami, jak na razie piłka jest na takim samym etacie jak wibrator. Ale łóżko wodne to mi się marzy... oczywiście do zabawy we dwoje. i tak jest to nierealne, chyba ze wypełnię materac z intexu wodą? popracuję nad tym . Ale jest taki dowcip, że przy 40 cm wysokości to wychodzi ponad tona wody... można przelecieć ... do sąsiada jakby to pękło to .... no nieźle nie?. Orgazma nie budziet. Bankowo.
Nadal czekam na kogoś kto ma takie doświadczenia z dmuchanymi zabawkami, oczywiście preferuję płeć piękną zdecydowanie. Mam przeczucie że zewnętrzne stymulowanie łechtaczki powinno dać podobny efekt, ale z powodu trochę przerośniętej własnej "łechtaczki " sam tego jakoś nie mogę sprawdzić. Poza tym czytam posty (nie wszystkie na szczęście ) i odnoszę wrażenie że podajecie informacje mające w sobie tyle romantyzmu co opis faktury. A ja naiwny zawsze myślałem że dziewczyny to takie bardziej zmysłowe eteryczne istoty. Rozumiem że sfera o której jest mowa jest delikatna i dotykająca wrażeń osobistych, wychodzi na to że kobiety dużo chętniej niż faceci mówią o seksie, dlatego tu się zalogowałem przy okazji czytałem o 5 godzinnych igraszkach, ej chwalipięty... z jednym facetem? jakoś nie wierzę. Hej
Nie wiem co tak dziwi moje przedmówczynie. Przychodzi taki czas kiedy pocałunki czy nawet sam zapach partnera juz nie działa na nasze zmysły i szuka sie czegoś innego. Właśnie ładna bielizna koronkowa czy nawet gładka ale dobrze podkreślająca nasze krągłości ..... Poza tym przychodzi czas by popróbować trochę innych pozycji, czy miejsc do przytulania ( właśnie czy próbowaliście w wannie? - warto)
Dmuchane zabawki mnie nie kręcą, ale nas kręci zupełnie co innego niż was mężczyzn .... nie chcę pisać tu co bo zaraz gromy polecą albo i ban

Edytowane przez Pepus
Czas edycji: 2010-07-11 o 14:45
Pepus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-11, 15:19   #67
_Desolation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
A tam zaraz fetysz.

Nie wiem co tak dziwi moje przedmówczynie. Przychodzi taki czas kiedy pocałunki czy nawet sam zapach partnera juz nie działa na nasze zmysły i szuka sie czegoś innego. Właśnie ładna bielizna koronkowa czy nawet gładka ale dobrze podkreślająca nasze krągłości ..... Poza tym przychodzi czas by popróbować trochę innych pozycji, czy miejsc do przytulania ( właśnie czy próbowaliście w wannie? - warto)
Dmuchane zabawki mnie nie kręcą, ale nas kręci zupełnie co innego niż was mężczyzn .... nie chcę pisać tu co bo zaraz gromy polecą albo i ban

Rozumiem nowości nowościami ale żeby piłka
Może facetów faktycznie w jakiś sposób podnieci ale kobiet tak jak mówisz w żaden, więc autor chyba sie nie doczeka na żadne opinię kobiet na ten temat. (Chyba że powiem TŻ zeby sobie poskakał na piłeczce i opisał mi wrażenia)
muzyka postawą,
koncerty zabawą

narCOMAnka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-11, 22:21   #68
asarus
Raczkowanie

Chyba faktycznie nasz wizażanek bieże wszystko na poważnie[/QUOTE]
Ja za Wami nie nadążąm przegrzewa sie translator mars - wenus
jak to facet nie wyczuwam kiedy się ze mnie jaja robi a kiedy nie. ale to skutkuje tym że wyjde z założenia że zawsze moge być zrobiony w jajo (lub balona jak kto woli) wtedy Wasze wypowiedzi stracą sens.
Nie wyobrażam sobie jak kobieta może się zatkać piłką plażową, należy ją nadmuchać na zewnątrz! ewentualnie gratuluję możliwości.

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
jak to facet nie wyczuwam kiedy się ze mnie jaja robi a kiedy nie. ale to skutkuje tym że wyjde z założenia że zawsze moge być zrobiony w jajo (lub balona jak kto woli) wtedy Wasze wypowiedzi stracą sens.
Nie wyobrażam sobie jak kobieta może się zatkać piłką plażową, należy ją nadmuchać na zewnątrz! ewentualnie gratuluję możliwości.[/QUOTE]
Sorki chyba przegiąłem - na pewno dowiem się
Stary 2010-07-12, 10:25   #69
_Desolation
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wyobrażam sobie jak kobieta może się zatkać piłką plażową, należy ją nadmuchać na zewnątrz! ewentualnie gratuluję możliwości.

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Nie wyobrażam sobie jak kobieta może się zatkać piłką plażową, należy ją nadmuchać na zewnątrz! ewentualnie gratuluję możliwości.[/QUOTE]
Sorki chyba przegiąłem - na pewno dowiem się[/QUOTE]

Bo wiesz wcisnęłam sobie tam piłkę a TŻ ją nadmuchał,wszystko jest możliwe,ale dzięki za rade się zastosuje

Ogólnie z rana mam dobry humor, dzięki Twoim wypowiedziom,rozbrajasz chłopie
muzyka postawą,
koncerty zabawą

narCOMAnka

Edytowane przez _Desolation
Czas edycji: 2010-07-12 o 10:27
Stary 2010-07-12, 12:52   #70
nicka01
Wtajemniczenie

Cytat:
może to jakiś atawizm i symulacja jazdy konnej? Zastanawiałem się nad tym nie raz, może jest to jakiś rodzaj zboczenia (wolę nie)
Spoko, ja potrafię mieć orgazm nawet jeżdżąc konno.

nie masz żadnej szansy ale ją wykorzystaj

nicka01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-12, 18:14   #71
trawa_morska
Zadomowienie

IMO - watpie, zeby byl az tak nierozgarniety, zeby nie zauwazyc emotikonek przy poszczegolnych wypowiedziach, wiec jak dla mnie to po prostu sztucznie ciagnie temat, zeby moc o tym pisac, a jak pilka nie dziala, to zaraz wchodzi na normalne rzeczy, jak ciuszki czy wibratory, byle tylko rozmawiac z kims o seksie.
Takze dla mnie to wciaz trollowy watek i dziwie sie, ze wciaz go dziewczyny ciagniecie, posmialysmy sie, spoko, ale juz chyba wstarczy stymulowania chlopaka
trawa_morska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-12, 21:19   #72
asarus
Raczkowanie

Takze dla mnie to wciaz trollowy watek i dziwie sie, ze wciaz go dziewczyny ciagniecie, posmialysmy sie, spoko, ale juz chyba wstarczy stymulowania chlopaka

Trawo siejesz defetyzm! A ja mam alergię na pyłki....
Cytuję "Trollowanie (trolling) – antyspołeczne zachowanie charakterystyczne polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia (czego następstwem jest wywołanie kłótni) poprzez wysyłanie napastliwych, kontrowersyjnych, często nieprawdziwych przekazów czy też poprzez stosowanie różnego typu zabiegów erystycznych. Podstawą tego działania jest upublicznianie tego typu wiadomości jako przynęty[1], która doprowadzić mogłaby do wywołania dyskusji."

Wciąż udowadniam, że żyję normalnie pomimo kilku psychoanaliz na mój temat. Nie staram się nikogo ośmieszyć, (chociaż ostatnio może trochę przegiąłem to na szczęście odebrane zostało to z humorem). Nie mam zamiaru wpływać destruktywnie na ludzi, raczej wolę rozmawiać na luzie. Do stymulowania w zakresie doznawania przyjemności używam innych narzędzi psychotechnicznych niż forum internetowe. Pozwól że ich nie wymienię aby nie wywołać dygresji.
Nie zamierzam powodować kłótni ani sporów. Może jestem w mniejszości, ale staram sie koncentrować na pozytywnych aspektach życia. Moim dzieciakom mówię że zawsze dużo łatwiej jest coś zniszczyć niż zbudować a pomimo to uczę je budowania. Nie jest to drogałatwa. Wiem, że niektórych rzeczy i spraw nie da się nigdy odbudować...

Temat jest serio i czekam na kogoś kto się wypowie pozytywnie, zaskakuje mnie tylko że jest tak mało znany. Po Twojej wypowiedzi założyłem sobie pewien czas po którym temat opuszczę lub zlikwiduję (jak się nauszę)
Moim zdaniem teoria trollowa jest nie na miejscu.
Pozdrawiam serdecznie
Stary 2010-07-13, 07:36   #73
trawa_morska
Zadomowienie

Coz, nie zawsze warto podpierac sie tylko i wylacznie wikipedia
Owszem, najczesciej wystepujace trolle to te, o ktorych pisales. Ale serwis trole.joemonster.org wymienia 83 rodzajów trolli internetowych, z czego jeden z nich uwielbia rozmowy o seksie. Chetnie prezenuje skrajne poglady. Kreuje sie na inteligenta, a jednoczesnie w niektorych momentach sprawia wrazenie, ze nie do konca jest swiadomy, co pisze (sam badz druga osoba, u Ciebie to nagminne nie zwracanie uwagi na emotikonki).

Zreszta to pojecie wzgledne, nie nazwalam Ciebie "trollem" bezposrednio, chodzilo mi o to wlasnie, jak napisales: upublicznianie wiadomości jako przynęty, która doprowadzić mogłaby do wywołania dyskusji - w tym przypadku na temat seksu, co tu duzo mowic rozpoczetego pewna prowokacja, po ktorej musiales sie liczyc, ze wiekszosc padnie z wrazenia, zanim cos Ci napisze. Czepiales sie jak rzep kazdego sformulowania na temat zycia seksualnego, gdy ktos przestal pisac o pilce, a zahaczal o cos innego, Ty z radoscia przejmowales temat (erotyczne ciuchy, wibratory itp.itd., a juz ten caly wywod, jak to balon kojarzy Ci sie z penisem, coz...), oczywiscie z rowna radoscia wracales do glownego watku, jezeli ktos o nim napisal i jak Dziecko Neostrady nie widziales emotikonkow sugerujacych, ze ktos pisze do Ciebie z przymruzeniem oka (ew. pokladajac sie ze smiechu pod stolem). Naprawde myslales, ze ktoras z Wizazanek zacznie ujezdzac swoja lechtaczka pilke? Albo zaproponuje ja swojemu TŻ? Zaskakuje Cie, ze temat jest malo znany?

Nic do Ciebie osobiscie nie mam, bo chociaz meskoscia mnie nie porazasz, jestes milym, uprzejmym i kulturalnym czlowiekiem. Rozumiem, ze czlowiek jest istota, ktora podniecaja rozne, najdziwniejsze rzeczy, ale kontynuowanie tego watku wydaje mi sie juz zbyteczne.

Niektóre z jego odmian (trollingu) mogą spełniać pożyteczną funkcję. Do takich sytuacji należy celowe publikowanie przez trolla postów, w których prezentuje on inny, specjalnie prowokacyjny punkt widzenia na dyskutowany temat. Możliwe, że takie zachowania pobudzą adresata do krytycznego myślenia i przeanalizowania racji stojących za uznawanym przez niego poglądem .
(za Rzeczpospolitą).

Mysle, ze jezeli naprawde interesowalo Cie zdanie na temat seksu z pilka, to jakis poglad na ta sprawe zyskales. Ew. poszukaj w sieci jakiejs grupy wspolwyznawcow, pewnie znajdzie sie gdzies w wielkim swiecie internetu jakas grupa ballofillów

Edytowane przez trawa_morska
Czas edycji: 2010-07-13 o 07:38
Stary 2010-07-13, 12:05   #74
asarus
Raczkowanie

[
Niektóre z jego odmian (trollingu) mogą spełniać pożyteczną funkcję. Do takich sytuacji należy celowe publikowanie przez trolla postów, w których prezentuje on inny, specjalnie prowokacyjny punkt widzenia na dyskutowany temat. Możliwe, że takie zachowania pobudzą adresata do krytycznego myślenia i przeanalizowania racji stojących za uznawanym przez niego poglądem .
Mysle, ze jezeli naprawde interesowalo Cie zdanie na temat seksu z pilka, to jakis poglad na ta sprawe zyskales. Ew. poszukaj w sieci jakiejs grupy wspolwyznawcow, pewnie znajdzie sie gdzies w wielkim swiecie internetu jakas grupa ballofillów [/QUOTE]

Witaj Trawo!, widzę że nie odpuszczasz i upierasz sie przyswoim wszędzie wietrząc podstęp. Widocznie należę do niewyrachowanej mniejszości, której istnienie nie mieści się w Twoim poukładanym inaczej świecie. no cóż nie lubię się narzucać tam gdzie mnie niechcą. Spadam.

Dzięki wszystkim za posty i komentarze , dzięki nim uzyskałem pełniejszą opinię na zadany temat, cześć
Stary 2010-07-13, 13:13   #75
Klarissa
Zakorzenienie

Smile Dot.: czy kogoś podniecają nadmuchiwane zabawki?

Erotyczny ten wątek nie jest, ale może można go przenieść do jakiegoś działu z humorem?

Niepotrzebnie też tak naskakujecie na chłopaka - ludzie sobie różne rzeczy robią i to co opisał akurat nie jest jakieś strasznie ekstremalne. Ja miałam znajomych (parę kobieta i mężczyzna) którzy lubili się zabawiać z warzywami i owocami o odpowiednich kształtach a potem (a czasem i w trakcie) je sobie konsumowali... Nie wydaje mi się by siadanie na piłce plażowej było jakieś specjalnie ekstremalne. Sama nigdy nie próbowałam ponieważ normalne, zwyczajne, typowe (czy jakby to ktoś chciał nazwać) kontakty seksualne dają mi najwięcej radości
Stary 2010-07-14, 00:10   #76
patbar
Zadomowienie

Dobre!
patbar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-14, 10:09   #77
monaa01
Rozeznanie

jestem zaintrygowana:P
monaa01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-14, 12:21   #78
trawa_morska
Zadomowienie

Cytat:
Witaj Trawo!, widzę że nie odpuszczasz i upierasz sie przyswoim wszędzie wietrząc podstęp. Widocznie należę do niewyrachowanej mniejszości, której istnienie nie mieści się w Twoim poukładanym inaczej świecie. no cóż nie lubię się narzucać tam gdzie mnie niechcą. Spadam.

Dzięki wszystkim za posty i komentarze , dzięki nim uzyskałem pełniejszą opinię na zadany temat, cześć
Jejku, jakis ty wrazliwy i obrazalski
Poza tym tylko ja uwazam, ze temat z pilka sie wyczerpal i jest zbyt dziwaczny, zeby byl prawdziwy, no ale moze inni jeszcze z toba podyskutuja (czyt. posmieja sie, bo widze, ze znow sa kolejne posty)

Cytat:
Napisane przez Klarissa Pokaż wiadomość
Erotyczny ten wątek nie jest, ale może można go przenieść do jakiegoś działu z humorem?

Niepotrzebnie też tak naskakujecie na chłopaka - ludzie sobie różne rzeczy robią i to co opisał akurat nie jest jakieś strasznie ekstremalne. Ja miałam znajomych (parę kobieta i mężczyzna) którzy lubili się zabawiać z warzywami i owocami o odpowiednich kształtach a potem (a czasem i w trakcie) je sobie konsumowali... Nie wydaje mi się by siadanie na piłce plażowej było jakieś specjalnie ekstremalne. Sama nigdy nie próbowałam ponieważ normalne, zwyczajne, typowe (czy jakby to ktoś chciał nazwać) kontakty seksualne dają mi najwięcej radości
Co do zabaw warzywami czy owocami, to co w tym dziwnego? wiele osob lubi wyjadac owoce z miejsc intymnych partnera, zwlaszcza z bita smietana czy lodami lub bawic sie z marchewka czy ogorkiem , ja sama nie przepadam za tego typu sprawami, ale ekstremalnym bym tego nie nazwala ani nie dala tego do dzialu z humorem, a jak sama zauwazylas - ujezdzanie pilki juz jak najbardziej (no i nie zapominaj o dmuchanym krokodylu..)

Edytowane przez trawa_morska
Czas edycji: 2010-07-14 o 12:31
Stary 2010-07-14, 13:34   #79
Klarissa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trawa_morska Pokaż wiadomość
Co do zabaw warzywami czy owocami, to co w tym dziwnego? wiele osob lubi wyjadac owoce z miejsc intymnych partnera, zwlaszcza z bita smietana czy lodami lub bawic sie z marchewka czy ogorkiem , ja sama nie przepadam za tego typu sprawami, ale ekstremalnym bym tego nie nazwala ani nie dala tego do dzialu z humorem, a jak sama zauwazylas - ujezdzanie pilki juz jak najbardziej (no i nie zapominaj o dmuchanym krokodylu..)
No akurat mnie chodziło o coś dokładnie odwrotnego - dla mnie warzywa są bardziej ekstremalne niż to, że komuś "radość" daje siedzenie na dmuchanych przedmiotach

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-14, 21:31   #80
asarus
Raczkowanie

Poza tym tylko ja uwazam, ze temat z pilka sie wyczerpal i jest zbyt dziwaczny, zeby byl prawdziwy,[/QUOTE]

Cześć Trawo!
Obiecałem sobie że już nie wlezę na wywołaną przeze mnie burzę. ale ... mi przeszło.
Poza tym czuję potrzebę oświecenia koleżanki, żyjesz na tym świecie i nie wiesz: dam Ci na przykład to
http://www.youtube.com/watch?v=1PrJmRWqpsA
czy to jest fotomontaż?

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

co prawda filmik nie pokazuje piłki ale zasada działania jest IDENTYCZNA, poza tym balony pękają...

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

filmów sa setki, są też odpowiednie fora anglojęzyczne. Czy naprawdę w Polsce niema nikogo takiego???
Stary 2010-07-14, 22:57   #81
_Desolation
Zakorzenienie

Cytat:
Poza tym tylko ja uwazam, ze temat z pilka sie wyczerpal i jest zbyt dziwaczny, zeby byl prawdziwy,
Cześć Trawo!
Obiecałem sobie że już nie wlezę na wywołaną przeze mnie burzę. ale ... mi przeszło.
Poza tym czuję potrzebę oświecenia koleżanki, żyjesz na tym świecie i nie wiesz: dam Ci na przykład to
http://www.youtube.com/watch?v=1PrJmRWqpsA
czy to jest fotomontaż?

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

co prawda filmik nie pokazuje piłki ale zasada działania jest IDENTYCZNA, poza tym balony pękają...

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

filmów sa setki, są też odpowiednie fora anglojęzyczne. Czy naprawdę w Polsce niema nikogo takiego???[/QUOTE]

Przykro mi że jesteśmy tacy zacofani
muzyka postawą,
koncerty zabawą

narCOMAnka

Stary 2010-07-15, 10:16   #82
0nasty0
Wtajemniczenie

GG do 0nasty0

Cytat:

lexie
Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy,
zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie.
0nasty0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-15, 10:51   #83
asarus
Raczkowanie

filmów sa setki, są też odpowiednie fora anglojęzyczne. Czy naprawdę w Polsce niema nikogo takiego???
Przykro mi że jesteśmy tacy zacofani [/QUOTE]

Przepraszam jeżeli odebrałyście to jako zarzut, próbowałem tylko udowodnić że takie rzeczy zdarzają się .
Każdy ma swoje preferencje i niech tak zostanie, ale miałem nadzieję, że któraś z czytelniczek ma podobne upodobania na spędzanie czasu że się tak wyrażę SAM NA SAM. We dwoje to rzeczywiście jest wątpliwa przygoda.... chyba, że na rozgrzewkę.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-15, 12:42   #84
monaa01
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 0nasty0 Pokaż wiadomość
baloniara
monaa01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-29, 11:39   #85
asarus
Raczkowanie

Cześć dziewczyny!
jakiś czas temu puściłem w eter pytanie:
"czy kogoś podniecają nadmuchiwane zabawki?"
no i... nic, może coś sie zmienilo w tym temacie?
Stary 2010-10-30, 18:34   #86
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny!
jakiś czas temu puściłem w eter pytanie:
"czy kogoś podniecają nadmuchiwane zabawki?"
no i... nic, może coś sie zmienilo w tym temacie?
a co szukasz przyaciół do założenia fan clubu?
cofnę się do pierwszego postu i zobacze o jakie zabawki chodzi.

minus tej przyemniości jest taki,że za szybko uchodzi powietrze

EDIT- doczytałam ,że własnie o te powietrze chodzi
hmmm,jakby tu ująć.z piłki plażowej powietrze schodzi szybko,więc trzeba wymyśleć zastępstwo.jako doma złota raczka polecam odkurzacz,tylko przełóż rurę z tej drugiej strony

teraz już wiem,dlaczego tak wiele starszych panów siedzi na basenie w jacuzzi,czekają na bąbelkowy orgazm

na koniec dodam,że sporo osób ma ciekawe i nietypowe upodobania,jednak nie kazdy chce o tym pisać ku uciesze innych.ja na pewno nie :

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2010-10-30 o 18:43
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-02, 07:50   #87
asarus
Raczkowanie

teraz już wiem,dlaczego tak wiele starszych panów siedzi na basenie w jacuzzi,czekają na bąbelkowy orgazm

To nie chodzi o orgazm! ...po prosto łatwiej ukryć gazy

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

[minus tej przyemniości jest taki,że za szybko uchodzi powietrze ]

Uchodzące powietrze to tylko jedna z wersji rozwoju zdarzeń.
można spróbować z lekko nadmuchaną piłką - o tym też pisałem
Stary 2011-04-26, 09:54   #88
Radiorama
Przyczajenie

link do strony z treściami pornograficznymi

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2011-04-26 o 10:33
Radiorama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości