|
|
#1171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matura 2010 - Studia cz. II
Cytat:
![]() prawo na UW to takie moje małe marzenie. Niestety wylądowałam na administracji. |
|
|
|
|
|
#1172 |
|
Raczkowanie
|
jeżeli nie wpisałam tematu w przesyłaniu pieniędzy za legitymacje to mi uznają te pieniądze?
jak składaliście papiery to dostaliście jakieś poświadczenie czy coś ...?
BLA BLA i tak tych podpisów nikt nie czyta... Edytowane przez speedstar Czas edycji: 2010-07-14 o 21:00 |
|
|
|
|
#1173 |
|
na przekór do celu
|
no chyba stronę temu padło to samo pytanie i odpowiedź... trochę wysiłku a znajdziecie -.-
|
|
|
#1174 | |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
Ech... dobijające są te upały, zwłaszcza jak się ma w [jutrzejszej] perspektywie prawie 3 godzinną podróż pociągiem ;( ...ale nie ma co marudzić! Najważniejsze, że się dostałam!
Edytowane przez enigmatyczna Czas edycji: 2010-07-14 o 21:20 |
|
|
|
|
|
#1175 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ale w końcu zdecydowałam się na prawo we Wrocławiu ^ ^ zobaczymy czy dam sobie radę ;d |
|
|
|
|
|
#1176 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak na każdej uczelni,wszystko zależy od wykładowców Bywają tacy co muchy nie skrzywdzą i tacy co wiadomo,że lekko nie będzie.Ogólnie KUL mi się bardzo podoba,wydaje mi się,ze jeśli chodzi o ocenianie jest sprawiedliwie U nas na początku studiów jak mieliśmy typowo religijne przedmioty to zaczynało się od modlitwy u księży,ale przedmiot z księdzem nie równa się modlitwa![]() Uniwersytet jest zadbany,organizacyjnie też raczej nie narzekam,często są konferencje,na które wiadomo wstęp wolny do tego gadżety i poczęstunek(najeść się można ).Mowię dlatego o konferencjach,bo czasem jest tak,że wykładowca karze na konferencje związane z przedmiotem chodzić.Wiadomo jeśli chodzi o składanie indeksu w sesji zimowej i letniej trzeba się trzymać terminów.Co ciekawe na swoje panie w dziekanacie nie mogę narzekać Poza tym nie wiem co Ci powiedzieć,bo nie wiem co Ciebie interesuje tak dokładnie![]() Zapomniałam: ![]() A i jeśli chodzi o atmosferę to tak naprawdę wszystko zależy od ludzi na Twoim roku Na moim jest dużo,więc wiadomo jedni się trafią inni nie U nas wyczuwa się trochę wyścig szczurów,ale ja już bliżej końca niż początku studiów Zależy jedni sa chętni na pożyczenie notatek,inni nie.Ale ogólnie patrząc na atmosferę dla mnie jest bardzo miła. Przed sesją letnią zdarzyło się tak,że dziewczyna zostawiła na korytarzu komórkę i podobno jakiś chłopak znalazł i odniósł do portiera.Dzięki temu dziewczyna odzyskała swoją komórkę,bo myślała,że może zostawiła w auli,a okazało się,że była na korytarzu.Nowa,piekna komórka. Ogólnie ludzie są uprzejmi,nie ma podziału,że jak razem nie studiujemy to nie rozmawiamy,każdy każdego zaczepia.Rozmawia się o wykładowcach,pomaga sobie,dowcipkuje. Naprawdę ludzie sa bardzo otwarci.
Edytowane przez krooolewna Czas edycji: 2010-07-14 o 21:34 |
|
|
|
|
|
#1177 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz, ja wczoraj odbyłam ponad 3 godzinną podróż pociągiem, a przed tą podróżą jeszcze chodziłam po Warszawie i byłam na uczelni złożyć dokumenty. Powiem szczerze, że chwilami myślałam, że się w tym pociągu wykończę. Ale najlepiej jest stać na korytarzu przy otwartym oknie - wtedy da się wytrzymać, a momentami jest nawet taki błogi chłód. Życzę dużo siły podczas podróży i trzymaj się...chłodno ![]() No i gratuluję dostania się na studia! ![]() Cytat:
Ale na administracji na UW? Bo jeśli tak, to będziemy koleżankami z wydziału ;D
17 Edytowane przez kasiekasiek Czas edycji: 2010-07-14 o 21:30 |
||
|
|
|
|
#1178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1179 |
|
Zadomowienie
|
aha. no to szkoda
Ale obyś tylko była zadowolona z wyboru
|
|
#1180 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jadę poranną osobówką, bez przedziałów, więc raczej stanie przy oknie odpada ale na pewno maksymalnie pootwieram okna, coby jako taki przewiew był Bieganie po mieście też mnie nie ominie ale myślę, że w miarę szybko się z tym uwinę . Dobrze, że mam siostrę w Poznaniu, więc nie będę musiała od razu wracać, bo kolejnych 3 godzin powrotnych chyba bym nie wytrzymała
|
|
|
|
#1181 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Dobra, mam neta wiec oficjalnie: Finanse i Rachunkowosc, UEK
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1182 |
|
Raczkowanie
|
Hej, proszę o pomoc, dostałam dzisiaj wiadomośc od uczelni ;
KOMISJA REKRUTACYJNA WYDZIAŁU NAUK BIOLOGICZNYCH zawiadamia, że osoby do przyjęcia w: -II turze proszone są o składanie dokumentów w Instytucie Genetyki i Mikrobiologii,,,,,, i nie wiem teraz o co dokładnie chodzi, bo jestem na liście rezerwowej i nie wiem czy mam zawieść im dokumenty, aby wiedzieli, że chcę brać udział w 2 turze, czy to tylko takie zawiadomienie dla każdego. |
|
|
|
|
#1183 |
|
Zadomowienie
|
Super ! Gratulacje
|
|
#1184 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
niestety puki nie ma świadectwa dojrzałości to nic z tego, nie może brać udziału w rekrutacji... a otrzyma je prawdopodobnie dopiero we wrześniu w tym raku na studia dzienne raczej nie ma szans bo wtedy to już wszelkie rekrutacje zakończone |
|
|
|
|
|
#1185 |
|
Raczkowanie
|
Hej, proszę o pomoc, dostałam dzisiaj wiadomośc od uczelni ;
KOMISJA REKRUTACYJNA WYDZIAŁU NAUK BIOLOGICZNYCH zawiadamia, że osoby do przyjęcia w: -II turze proszone są o składanie dokumentów w Instytucie Genetyki i Mikrobiologii,,,,,, i nie wiem teraz o co dokładnie chodzi, bo jestem na liście rezerwowej i nie wiem czy mam zawieść im dokumenty, aby wiedzieli, że chcę brać udział w 2 turze, czy to tylko takie zawiadomienie dla każdego. |
|
|
|
|
#1186 |
|
Raczkowanie
|
Hej Może jest ktoś kto będzie studiować w warszawie suzkam współlokatora do mieszkania do osobnego pokoju?
|
|
|
|
|
#1187 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#1188 |
|
Raczkowanie
|
Czeka któraś na wyniki z Uniwersytetu Łódzkiego?
![]() Orientuje się ktoś kiedy dokładnie są?
|
|
#1189 |
|
Raczkowanie
|
ja! chyba ok 10 ;p tak było rok temu ponoć
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1190 |
|
Raczkowanie
|
A na co?
|
|
#1191 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj, to na nic Ci się nie uda? masz jakiś 'plan awaryjny'? Cytat:
Cytat:
a którego masz drugą listę? pewnie pisałaś, ale wybacz, nie pamiętam ![]() własnie, podpisuje się obiema ręcami :P wogóle to zmieniłaś av i Cię nie poznałam Cytat:
teraz jest praca, za te 3 lata może już jej nie być.Ja zrobiłam tak, że szukając kierunku zapasowego popatrzyłam na te które by mnie interesowaly i sprawdziłam przedmioty jakie są. I wybrałam ten kierunek na którym były wg mnie najlepsze i Tobie polecam to samo Cytat:
Nie szukaj kogoś z kim możesz żyć, ale kogoś bez kogo żyć nie możesz <3 Edytowane przez agus1315 Czas edycji: 2010-07-14 o 23:23 |
|||||
|
|
|
|
#1192 | ||
|
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() wydaje mi się że gdzies czytałam o tym iż wyniki mają byc o północy... a w zeszłym roku były o 10:00 to fakt, bo mieli 10 godzin opóźnienia ![]() podejrzewam że teraz może byc podobnie ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
![]() chyba 15, czyli już za pół godziny ale właśnie nie wiem czy o północy czy w ciągu całego dnia...
Edytowane przez viva91 Czas edycji: 2010-07-14 o 23:28 |
||
|
|
|
|
#1193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1194 |
|
na przekór do celu
|
aaa, bo nie przepadam za zielonym ale w tamtym kusiło mnie kiwi
jednak niechęć do zielonego zwyciężyła i teraz przedstawiam swoje nowe oblicze
|
|
|
#1195 | ||
|
Wtajemniczenie
|
viva91! nowy av
Ty Ty niedobra, nie ogarnęłam Cię od razu ![]() ![]() to ja idę spać.
|
|
|
|
#1196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tu masz akurat moje kolory czarny + czerwony Cytat:
dobranoc
|
|
|
#1197 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez ne poznalam a ten zielony av odraz rzucal sie w oczy takisoczysty
![]() kurcze dziwczyny ktore sie dosta;ly gratuluje i zazdroszcze jednoczesnie mam nadzieje ze u mnie bedzie ok ale i tak wiadomo wolaloby sie wiedziec wczsniej itd... a do postow w stylu : jejku brakuje paru pkt i panikujecie itp to soorki ale np tak jak na ur to roznica powiedzmy 3.2 pkt to kilkanascie jesli nie kilkadziesiat miejsc... wiec nie wiem po co takie komentarze w koncu nie kazdy orientuje sie w punktacji kazdej uczelni itd...
|
|
#1198 |
|
na przekór do celu
|
haha, własnie przez tą jego soczystość go wybrałam
![]() ale przyzwyczaicie się do nowego, ten mi się bardziej podoba, zachowam go dłużej ja poczekam jeszcze na północ za Łodzią i drugą listą przyjętych we Wro, choć moje nadzieje na to że się teraz doczekam są nikłe
Edytowane przez viva91 Czas edycji: 2010-07-14 o 23:53 |
|
|
|
|
#1199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zalezy jeszcze od kierunku, czy faktycznie lista się przesunąc może o 100 miejsc czy zazwyczaj o kilka/kilkanaście---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
|
|
|
#1200 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Fajjnie jest jak chcesz coś wiedzieć pisz na gg Żeby nie zaśmiecać już tu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:12.

Ale obyś tylko była zadowolona z wyboru