Offtopowe zapuszczanie cz. XIX - W przyjaciółek wielkim gronie zapuścimy włosów tonę! - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-14, 21:56   #2941
Magdzia94
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. XIX - W przyjaciółek wielkim gronie zapuścimy włosów

Witam

Dzisiaj robiłam zakupy wyjazdowe i padam w tym upale chodziłam po targu sklepach itd.

Cytat:
Napisane przez pamfilia Pokaż wiadomość
Właśnie przeczytałam że w mieście Magdzi 10-letni chłopiec się utopił, straszne
Oszzzz muszę przeczytać.

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Kupiłam śliczne kolczyki które będą pasować do mojej spódniczki

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 21:57   #2942
Czarna93
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. XIX - W przyjaciółek wielkim gronie zapuścimy włosów

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Naczelna pijaczka tego wątku melduje się z kieliszkiem w dłoni
A co tam masz w tym kieliszku ?
Czarna93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 22:03   #2943
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Ja nie nakładam obficie Lorysa bo mi szkoda

Nie używasz nowo zakupionych kosmetyków? Ja bym nie wytrzymała Już w dzień zakupu korci mnie żeby umyć włosy dlatego zawsze mam pootwierane wszystkie możliwe kosmetyki
Mnie już nie jest go szkoda
Nie, nie używam W pierwszym dniu wącham, a później wynoszę i chowam do włosowej szafki, więc nie mnie kusi

Cytat:
Napisane przez izoOolda Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Dołączam się do was. Też zaczynam zapuszczanie włosów, bo od 2004 r., kiedy to ścięłam włosy cały czas miałam krótkie. Mój cel -> włosy za biust. Teraz moje włosy mają długość 29 cm, czyli mam jeszcze do zapuszczenia jakieś 15 cm Trzymajcie kciuki.
Zapraszamy

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Lepiej mieć znawcę pogody, niż znawcę kobiet. Facet mojej mamy wyjechał z takim oto tekstem. UWAGA UWAGA : kobiety sikają łechtaczkami

Cytat:
Napisane przez GrazynkaLubicz Pokaż wiadomość
Dymko, właśnie się dowiedziałam, że będę miała w klasie 9 dziewczyn i 19 chłopaków, miło
To super klasę będziesz miała

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam i wiecie co? Jestem kompletnie załamana. Poznań jest okropny, nie odpowiada mi kompletnie pod żadnym względem (jestem przyzwyczajona do Olsztyna, który jest po prostu inny), a warunki w mieszkaniach, które oglądałam, po prostu tragiczne. Tzn. jak oglądałam, wydawały się ok, ale wróciłam i zobaczyłam, jak mam w domu - o niebo lepiej. Co z tego, że tanio i blisko, jeśli całe mieszkanie jest mniejsze od mojego pokoju i do tego brzydkie i zaniedbane.
Gdyby nie fakt, że tylko tam jest ten kierunek, w ogóle bym się nie zastanawiała, tylko zrezygnowała. A teraz mam konflikt tragiczny Mam nadzieję, że przynajmniej nie skończę jak w dramacie antycznym
Oj, może to kwestia przyzwyczajenia? Przecież to w końcu Twój wymarzony kierunek, będziesz zwracała uwagę na mieszkanie?

Cytat:
Napisane przez Czarna93 Pokaż wiadomość
Narku mam pytanie
Przeglądałam wątek 'dziennik regeneracji włosów' i tam zobaczyłam twój post '* olejek Himalaya Herbals na ok. 4 godz. przed myciem
* szampon Eva Natura z czarną rzepą, skrzypem i łopianem
* odżywka Ziaja Jojoba
* Neril(wykończyłam go w końcu, yeah! Prawie rok codziennego wcierania i dopiero pierwszą butelkę opróżniłam )
* psikacz Joanny Jedwab
* w końcówki najpierw olejek Himalaya Herbals, później jedwab CHI '

Powiedz mi jak to możliwe z tym nerilem ?
Zużywając mniej więcej na jedno wcieranko 0,5 ml da się

Właśnie wróciłam ze spaceru z TŻem i tak nas komary pogryzły Nienasycone jakieś, czy co

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 22:06   #2944
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Ale nie, żeby Poznań był brzydki Ale jest płaski i rozległy, a komunikacja miejska do kitu, nie jeździ tam gdzie trzeba

Co do warunków - dla każdej innej osoby to ok, ale ja potrzebuję praktycznie sterylnych warunków, bo już doszłam mniej więcej do ładu z trądzikiem, a tam nie będę mogła ani zaszyć się w domu, ani pobiec na awaryjną wizytę do dermatologa między pacjentami. Boję się, że znowu mi się zrobi tak, że z bólu nie będę mogła mówić. (a i tak już dzisiaj mam bolącą bulwę na policzku od upałów i kurzu). Naprawdę to mi wiele planów popsuło
Poza tym ja jestem naprawdę przyzwyczajona do normalnych warunków, jak byłam na koloniach, to brzydziłam się korzystać z toalety i przez 2 tygodnie tylko siusiałam A w mieszkaniach gorsze warunki były. No nie wiem sama już. Może ze zmęczenia jestem tak negatywnie nastawiona.
Może czas zmienić wymagania? Albo zmienić tam warunki? Spokojnie można chociaż częściowo poprawić standard tego miejsca. Np. na sedes możesz założyć własną deskę i po problemie, a pod prysznic/do wanny wchodzić w lekkich klapkach.

Cytat:
A co tam masz w tym kieliszku ?
Miód pitny.

Miałam...

Cytat:
Lepiej mieć znawcę pogody, niż znawcę kobiet. Facet mojej mamy wyjechał z takim oto tekstem. UWAGA UWAGA : kobiety sikają łechtaczkami
Geniusz no
Stary 2010-07-14, 22:08   #2945
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Oj, może to kwestia przyzwyczajenia? Przecież to w końcu Twój wymarzony kierunek, będziesz zwracała uwagę na mieszkanie?
Zaczęłam się zastanawiać, czy rzeczywiście o tym marzę
W tym momencie bardziej pociąga mnie przyszła inseminacja krów po zootechnice, przynajmniej zawód pewny, a i w-f na studiach będzie jakiś ludzki

Co do tego mieszkania, to może gdyby było większe, albo gdyby dziewczyny mieszkały w drugim pokoju... Inne było większe, ale z babcią-pijaczką i podejrzeniem grzyba, to odpada dla alergiczek

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 22:08   #2946
Czarna93
Zakorzenienie

Cytat:
Zużywając mniej więcej na jedno wcieranko 0,5 ml da się
Nie wyobrażam sobie tego
Stary 2010-07-14, 22:09   #2947
GrazynkaLubicz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość

Dzisiaj robiłam zakupy wyjazdowe i padam w tym upale chodziłam po targu sklepach itd.
Ja też dzisiaj pokupowałam kosmetyki, jeszcze mi tylko trzy rzeczy do kupienia zostały. I tampony, bo chyba będę miała @ w trakcie.
Już chyba żadnych fajnych ciuchów nie znajdę, więc biorę to, co mam. Ale i tak to tylko 12 dni, powinny mi wystarczyć stare ciuchy.
GrazynkaLubicz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 22:09   #2948
Czarna93
Zakorzenienie

Cytat:
Zaczęłam się zastanawiać, czy rzeczywiście o tym marzę
W tym momencie bardziej pociąga mnie przyszła inseminacja krów po zootechnice, przynajmniej zawód pewny, a i w-f na studiach będzie jakiś ludzki

Co do tego mieszkania, to może gdyby było większe, albo gdyby dziewczyny mieszkały w drugim pokoju... Inne było większe, ale z babcią-pijaczką i podejrzeniem grzyba, to odpada dla alergiczek
Ja źle zrozumiałam czy chcesz zapładniać krowy ?
Stary 2010-07-14, 22:10   #2949
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Może czas zmienić wymagania? Albo zmienić tam warunki? Spokojnie można chociaż częściowo poprawić standard tego miejsca. Np. na sedes możesz założyć własną deskę i po problemie, a pod prysznic/do wanny wchodzić w lekkich klapkach.
Z wymaganiami minimalnymi tam jechałam, a nawet to nie zostało spełnione
Ale nawet jak tam pojadę, to i tak nie będę miała warunków do nauki w klitce 3-osobowej i mnie wyrzucą po pierwszej sesji

Stary 2010-07-14, 22:12   #2950
Magdzia94
Zakorzenienie

Ja ostatnio użyłam offa prawie na całe ciało, no zapomniałam o kostkach i mam tam 6 ugryzień. : O

A teraz sie znęcamy nad komarami, kupiliśmy elektryczną paletkę

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Cytat:
Napisane przez GrazynkaLubicz Pokaż wiadomość
Ja też dzisiaj pokupowałam kosmetyki, jeszcze mi tylko trzy rzeczy do kupienia zostały. I tampony, bo chyba będę miała @ w trakcie.
Już chyba żadnych fajnych ciuchów nie znajdę, więc biorę to, co mam. Ale i tak to tylko 12 dni, powinny mi wystarczyć stare ciuchy.
Ooo tampony, też muszę kupić. Używałaś może ob normal?
Ja miałam w zeszłym tygodniu, ale boję się że i tak dostanę.

Stary 2010-07-14, 22:13   #2951
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wyobrażam sobie tego
Ja też sobie nie wyobrażałam, a teraz, jak próbuję wetrzeć więcej, to zaraz mam tłusty łeb :brzydal
Spróbuj Odmierz sobie najpierw strzykawką 2 ml, a później stopniowo będziesz potrzebowała coraz mniej

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 22:15   #2952
Czarna93
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też sobie nie wyobrażałam, a teraz, jak próbuję wetrzeć więcej, to zaraz mam tłusty łeb :brzydal
Spróbuj Odmierz sobie najpierw strzykawką 2 ml, a później stopniowo będziesz potrzebowała coraz mniej
No właśnie teraz potrzebuje około 2-3 ml.
Ale jutro bede próbować mniej
Stary 2010-07-14, 22:16   #2953
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Z wymaganiami minimalnymi tam jechałam, a nawet to nie zostało spełnione
Ale co, brudno tam jest? To posprzątać można.
Wszystko da się jakoś załatwić z wyjątkiem faktycznych braków technicznych, na które nie ma finansów. Jeżeli tam wszystko działa to w czym problem? Mieszkanie się wysprząta, na sedes założy własną klapę, a do wanny czy pod prysznic włoży taką matę żeby się niczym nie zarazić.

Cytat:
Ale nawet jak tam pojadę, to i tak nie będę miała warunków do nauki w klitce 3-osobowej i mnie wyrzucą po pierwszej sesji
Ale byłabyś z trzema osobami w jednym pokoju?
Stary 2010-07-14, 22:19   #2954
Magdzia94
Zakorzenienie

Zamierzam sobie wydepilować bikini plastrami, umrę?

Stary 2010-07-14, 22:20   #2955
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość

A wkręty są srebrne? Wolałabym jaśniejszy koralik, wiem wybrzydzam
Szkoda, że te wieże takie drogie
Nic póki co nie mówię, bo jeszcze nie zamówiłam Ale jak będą srebrne to wezmę.
Też żałuję, że takie drogie a już się na nie napaliłam. Wszystko przez to, że są srebrne i mają cyrkonie Swarovskiego
Jutro zerknę czy są jaśniejsze.

Chatul miód pijesz?

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 22:26   #2956
pamfilia
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie wróciłam i wiecie co? Jestem kompletnie załamana. Poznań jest okropny, nie odpowiada mi kompletnie pod żadnym względem (jestem przyzwyczajona do Olsztyna, który jest po prostu inny), a warunki w mieszkaniach, które oglądałam, po prostu tragiczne. Tzn. jak oglądałam, wydawały się ok, ale wróciłam i zobaczyłam, jak mam w domu - o niebo lepiej. Co z tego, że tanio i blisko, jeśli całe mieszkanie jest mniejsze od mojego pokoju i do tego brzydkie i zaniedbane.
Gdyby nie fakt, że tylko tam jest ten kierunek, w ogóle bym się nie zastanawiała, tylko zrezygnowała. A teraz mam konflikt tragiczny Mam nadzieję, że przynajmniej nie skończę jak w dramacie antycznym
Też taki szok przeżyłam przed studiami ale niestety, takie są realia. Jeśli nie jest się bogatym to prawie niemożliwe jest mieszkanie w super warunkach. To gdzie będziesz mieszkać zawsze zależy od tego, ile kasy jesteś w stanie przeznaczyć na opłaty mieszkaniowe. Ale po 2 latach mieszkania studenckiego muszę powiedzieć, że najważniejsza jest lokalizacja i rodzaj ogrzewania (tylko i wyłącznie miejskie, nigdy więcej gazowego - rachunki mordercze...). Inne niedogodności po pewnym czasie stają się szczegółami.

Cytat:
Ale nie, żeby Poznań był brzydki Ale jest płaski i rozległy, a komunikacja miejska do kitu, nie jeździ tam gdzie trzeba

Co do warunków - dla każdej innej osoby to ok, ale ja potrzebuję praktycznie sterylnych warunków, bo już doszłam mniej więcej do ładu z trądzikiem, a tam nie będę mogła ani zaszyć się w domu, ani pobiec na awaryjną wizytę do dermatologa między pacjentami. Boję się, że znowu mi się zrobi tak, że z bólu nie będę mogła mówić. (a i tak już dzisiaj mam bolącą bulwę na policzku od upałów i kurzu). Naprawdę to mi wiele planów popsuło
Poza tym ja jestem naprawdę przyzwyczajona do normalnych warunków, jak byłam na koloniach, to brzydziłam się korzystać z toalety i przez 2 tygodnie tylko siusiałam A w mieszkaniach gorsze warunki były. No nie wiem sama już. Może ze zmęczenia jestem tak negatywnie nastawiona.
Jw. - dermatolog -> lokalizacja, warunki czystości sama sobie zapewnisz pod warunkiem że nie ma grzyba w mieszkaniu a okna nie wychodzą na główne ulice.

Jak Ty to zrobiłaś? To przecie niemożliwe chyba

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:

ja bym umarła
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 22:26   #2957
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Ja nie umieram.

Cytat:
Chatul miód pijesz?
No miód pitny Dobry alkohol Trójniak tym razem.
Stary 2010-07-14, 22:27   #2958
Czarna93
Zakorzenienie

Cytat:

Zależy jak często robiła to przed wyjazdem
Stary 2010-07-14, 22:31   #2959
Magdzia94
Zakorzenienie

Próbuję, nie chce mi sie babrać pęsetą.

Stary 2010-07-14, 22:37   #2960
GrazynkaLubicz
Zadomowienie

Cytat:
Ooo tampony, też muszę kupić. Używałaś może ob normal?
Ja miałam w zeszłym tygodniu, ale boję się że i tak dostanę.
Oczywiście, że używałam . Ale w sumie te rossmannowskie niczym się nie różnią od OB oprócz ceny. Normal używam od 1 do 4-5 dnia okresu, potem używam mini. To znaczy używam, jak gdzieś wychodzę, po domu latam w podpaskach
Stary 2010-07-14, 22:40   #2961
Magdzia94
Zakorzenienie

Na pewno się niczym nie różnią? Bo w takim razie bym kupiła.

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

No więc nie bolało, może troszkę, ale nie takiego się bólu spodziewałam,, tylko plastry mam niefajne. Kupiłam z Soraya, bo nie miałam jak jechać po te od Chatul.

Stary 2010-07-14, 22:43   #2962
GrazynkaLubicz
Zadomowienie

Cytat:
Na pewno się niczym nie różnią? Bo w takim razie bym kupiła.
OB są chyba trochę bardziej śliskie i mają inne rowki, ale mnie to nie przeszkadza w używaniu. Bo za cenę 8 OB mam 16 Facelle .
Stary 2010-07-14, 22:44   #2963
201607180946
Konto usunięte

Cytat:

Kupiłam śliczne kolczyki które będą pasować do mojej spódniczki
Pokaż

Cytat:
No i mogłabyś zostać w Olsztynie, a Zootechnika w Olsztynie jest na bardzo wysokim poziomie, więc drugi plus
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 22:47   #2964
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Ja źle zrozumiałam czy chcesz zapładniać krowy ?
Dobrze
Ale to czysta robota, w rękawiczkach i "materiał genetyczny" ma się w sterylnej strzykawce. A jakie to ekscytujące, na pewno bardziej, niż praca tłumacza

Cytat:
Ale co, brudno tam jest? To posprzątać można.
Wszystko da się jakoś załatwić z wyjątkiem faktycznych braków technicznych, na które nie ma finansów. Jeżeli tam wszystko działa to w czym problem? Mieszkanie się wysprząta, na sedes założy własną klapę, a do wanny czy pod prysznic włoży taką matę żeby się niczym nie zarazić.

Ale byłabyś z trzema osobami w jednym pokoju?
Za czysto tam nie było, posprzątać by się dało, ale już takie sprawy jak brak kafelków w łazience, odpadający tynk ze ściany też w łazience (jeśli to ma coś wspólnego z grzybem to i tak od razu rezygnuję), kuchnia dziwacznie urządzona i kuchenka gazowa, której obsługiwać nie umiem i się boję

Razem ze mną byłyby 3 osoby. 5 osób w mieszkaniu, które moim zdaniem jest jednoosobowe

Cytat:
Zależy jak często robiła to przed wyjazdem
Cytat:
Możliwe Jak jest bardzo paskudna łazienka, to obrzydzenie bierze górę nad potrzebą

Cytat:
Też taki szok przeżyłam przed studiami ale niestety, takie są realia. Jeśli nie jest się bogatym to prawie niemożliwe jest mieszkanie w super warunkach. To gdzie będziesz mieszkać zawsze zależy od tego, ile kasy jesteś w stanie przeznaczyć na opłaty mieszkaniowe. Ale po 2 latach mieszkania studenckiego muszę powiedzieć, że najważniejsza jest lokalizacja i rodzaj ogrzewania (tylko i wyłącznie miejskie, nigdy więcej gazowego - rachunki mordercze...). Inne niedogodności po pewnym czasie stają się szczegółami.

Jw. - dermatolog -> lokalizacja, warunki czystości sama sobie zapewnisz pod warunkiem że nie ma grzyba w mieszkaniu a okna nie wychodzą na główne ulice.
Niestety zdaję sobie z tego sprawę Ale też znam siebie na tyle, żeby wiedzieć, że prędzej zrezygnuję po jednym dniu mieszkania niż będę mieszkać w warunkach poniżej ludzkiej godności
A zresztą podejrzane mi się pewnie sprawy wydają Nie będę pisać, bo może i to już paranoja, ale wydaje mi się, że jeśli trzeba od zaraz podpisywać umowę i płacić od teraz i już za cały lipiec, to pewne sprawy powinny być zamknięte, a nie są.

Co do dermatologa, to boję się chodzić do "obcych" po tym, co przeżyłam sama i przeczytałam, a już znalazłam świetną lekarkę u siebie.

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
No i mogłabyś zostać w Olsztynie, a Zootechnika w Olsztynie jest na bardzo wysokim poziomie, więc drugi plus
A no właśnie, zootechnikę chyba mamy najlepszą w kraju, a ja pewnie i tak w przyszłości będę chciała wykonywać jakiś zawód związany ze zwierzakami
A może w przyszłym roku zdam biologię i pójdę na weterynarię, bo zaczynam coraz głębiej wierzyć, że moim powołaniem jest kastrowanie bezdomnych kotów

Stary 2010-07-14, 22:50   #2965
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
Też żałuję, że takie drogie a już się na nie napaliłam. Wszystko przez to, że są srebrne i mają cyrkonie Swarovskiego
Muszą być piękne Może jednak zasługujemy na taki luksus
Już je widzę oczami wyobraźni

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
Co do dermatologa, to boję się chodzić do "obcych" po tym, co przeżyłam sama i przeczytałam, a już znalazłam świetną lekarkę u siebie.

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

A no właśnie, zootechnikę chyba mamy najlepszą w kraju, a ja pewnie i tak w przyszłości będę chciała wykonywać jakiś zawód związany ze zwierzakami
A może w przyszłym roku zdam biologię i pójdę na weterynarię, bo zaczynam coraz głębiej wierzyć, że moim powołaniem jest kastrowanie bezdomnych kotów
Ja myślę, że już wiesz co chcesz studiować
Zawsze marzyłam o weterynarii, ale robi mi się słabo na widok krwi
Stary 2010-07-14, 22:51   #2966
i_lonka
Raczkowanie

Ja też czekam na recenzje szamponu biały jeleń.
i_lonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 22:53   #2967
201607180946
Konto usunięte

Soleiko, mam wizjęWieżyczki +perełki
Stary 2010-07-14, 22:54   #2968
*piękna
Zakorzenienie

Witam Tak dawno już się nie odzywałam bo nie miałam jak, albo jestem w pracy albo jadę do domu i nie mam internetu.. Chciałam się Wam pochwalić, że odbyło się wesele brata, wprawdzie skromniejsze i z przygotowaniami w nie swoim domu ale i tak było fajnie Rodzice się na chwilę oderwali od tej powodzi, mieli zajęcie, nie musieli myśleć o niemiłych rzeczach. W domu już wszystko jest skute, zerwane i wywalone, wszystkie meble wywiezione, wszystkie graty, przynajmniej nie leży już sterta śmieci wielka jak stodoła na "trawniku" (trawnik jest teraz jedną wielką szarą skorupą). Ogólnie jest już nieco ciekawiej, mamy w domu prąd ale nie mamy wody więc jest jeszcze ciężko tam mieszkać.

Nie jestem w stanie przeczytać tego co napisałyście, niemniej jednak chciałam się przypomnieć trochę

*piękna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 22:58   #2969
Smerfetkaa
Zakorzenienie

witam, ja już po pracy i po krótkim biegu w parku.
Ide poczytać co napisałyście przez te pare godzin...

*piękna
dawno Cię nie było...
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 23:05   #2970
Magdzia94
Zakorzenienie

Piękna cieszę się że wam się coś powoli układa

Kasiu Tylko one są bardziej czarno białe

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości