|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*
mam wolna chate na noc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3422 |
Wtajemniczenie
|
yes - będzie seks !
![]() a do mnie tż przyjezdza, aaaaale sie za nim stesknilam Coff - najlepszego stara dupoooo !!!!
#3423 |
Zakorzenienie
|
dorwałam sie do neta
![]()
#3424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3425 |
Zakorzenienie
|
MOŻECIE BYĆ ZE MNIE DUMNE!
byłam na basenie ![]()
![]() |
#3426 |
Zadomowienie
|
yes, ho ho, gorąca noc się zapowiada
![]() ![]() ![]() Dupki! ![]() Jutro wyjeżdżam, więc żegnam się i ślę całusy ![]() ![]() ![]() ![]() będzie mi Was brakowało, a niech spróbuje któraś napisać, że jej mnie nie ![]() ![]()
#3427 |
Wtajemniczenie
|
Coffi 1oooooooooooooooooooooooo lat
![]() na nic więcej kreatywnego mnie nie stać dzisiaj :P umieram. mam spalony nos. koleżanka, z którą się najlepiej dogadywałam dzisiaj jest ostatni dzień i rezygnuje z pracy. boli mnie głowa. miałam tylko 55zł utargu. nie widziałam A. i nie było z kim pokręcić bk z Asi. dostałam darmową watę cukrową. nic mi się nie chce. biorę chyba piątek też wolny, bo już padam na ryj. sorry za to. pewnie i tak Wam się nie będzie chciało tego czytać. ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- chcecie zobaczyć jak jestem z***anie opalona?
#3428 | |
Zakorzenienie
|
nie ma, sprawdzałam : <
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- poka poka noir
![]() |
#3429 |
Wtajemniczenie
|
#3430 |
Wtajemniczenie
|
Dziękujeeee
![]() ![]() ![]() boje sie o mame ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3431 |
Zadomowienie
|
a ja ryczę. w****iłam się.a to dopiero początek..;/ nie cytujcie
no bo tak rodzice sobie gdzieś wyszli i ja myślę dobra nie bd siedzieć w chacie tylko wyjdę się ubrałam wszystko cacy pięknie i rodzice przyjechali no to im powiedziałam że idę do koleżanki do pracy,ok.pojechałam rowerem.2 h minęły spotkałam rodziców i patrzę idą sobie w moją stronę(ale oni nie wiedzieli że ja tam jestem).no to tam wiecie pogadałam się z nimi bo nie bd głupia udawać że ich nie znam.w tym samym momencie moja kol paliła(nie wiem czy moja mama to widziała)a kiedyś mnie już widziała jak paliłam. ja u siebie zawsze o 21 muszę być w domu.;/chyba że są rodzice to o 22 ktoś po mnie przyjedzie.godzina 21:11 sms jesteś już w domu? ja napisałam że jeszcze nie.telefon 21:16 odbieram znowu mama. i mówi żebym o 21:30 była już.to powiedziałam że ok.ale jakoś się zasiedziałam (bo pomyślałam jeszcze chwilkę porozmawiam z niąi tak zrobiła się 21:30.) patrze na zegarek że już trochę późno to stwierdziłam że jadę.dojechałam do domu telefon: gdzie ty jestes? ja mowie ze juz w domu (stałam wtedy na klatce)a ona że się spóżniłam o 20 min(bo wtcześniej dzwoniła na domowy o 2147,)ze nie mam świateł w rowerze że jej się nie podoba to ze nie chce mnie odbierać z komisariatu za to ze o tej godzinie gdzie jest szarówa ja jeżdże rowerem. i zaczela mnie ostro opierdalać. i na końcu powiedziała że czeka nas rozmowa. ja sie w****iłam i skonczylam z nia gadać,ale mysle sobie zadzwonie o co jej chodzi no wiec wykonałam 2 telefon i ona mowiła ciagle o tym ze sie spozniłam ze mi coś tam odetnie wszystko(?)nie wiem o co chodzi.ale byla w****iona i boje sie ze poszlo o te papierosy mojej kolezanki że myśli że ja pewnie też paliłam ,a ja nie paliłam. tylko w dwóch momentach trzymałam jej fajkę bo miała klientow.i tak oto czuję że się w*******iłam. wkuriwa mnie to że mam prawie 18 lat a mam takie jazdy!!!!!!!! a teraz jescze rodzice są gdzieś u znajomych więc jak przyjdą bedzie jazda. poryczałm się ze złości zadzwoniłam do przyjaciółki ,ale nie powiedziałam jej tego,chociaż pytała co mam taki głos.(jest teraz nad morzem i nie chciałam jej niczego psuć) musiałam się Wam wyżalić.i tak pewnie nie przeczytacie tego.
So take a dirty picture for me Edytowane przez zawirowana Czas edycji: 2010-07-14 o 22:08 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3432 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój tż też ma jutro urodziny xD noo Sto lat noo Sto lat ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- kurczę ale masz przeje.bene jednym słowem. W wieku 18 lat żebyś musiał być o 21.30 w domu. no nie wierze. Może porozmawiaj z Nimi o tym że już jesteś dorosła i takie tam.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3433 | |
Rozeznanie
|
zawirowana, nie martw sie, moze bedzie wsio ok
![]() ide spac, branoc ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
ja tez mam prawie 18 lat są wakacje mam chlopaka ktory mnie odprowadza pod sam dom i musze byc o 20.30 -.- dzis wrocilam o 23 do domu ![]() ide spac, do jutra dupencje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3434 |
Zadomowienie
|
linka dobranoc.
![]() lolja rozmowa nic nie pomoże.oni twierdzą że ta godzina na łażenie nie jest odpowiednia że różne sytuacje bywają różne towarzystwo się pałęta itd milion powodów.aaa i że sama zrozumiem wszystko jak bd miała swoje dzieci: ]
So take a dirty picture for me Edytowane przez zawirowana Czas edycji: 2010-07-14 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3435 |
Zakorzenienie
|
Zawirowana nie wiem czym sie tak przejmujesz ;] po co ryczec. pogada i juz. tymbardziej ze nic nie zrobilas...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3436 |
Zakorzenienie
|
tż dopiero wyszedł ]:->
#3437 |
Zadomowienie
|
Kredzia bo wiem co się bd działo.i już czuję pismo nosem.
jak bd reagować na moje wszystkie wyjścia,z kim się zadaję,sprawdzać mnie itd. ;/
#3438 |
Zadomowienie
|
zwariowana... współczuję
![]() masz jednym słowem prze%rane... ;/ nikt nie chwali mojego nju fotoł w galerii :P ahahhaha ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- mmmmm.... i jak i jak ? ![]() ode mnie też... :p
![]() |
#3439 | |||||||
Zakorzenienie
|
colds- to w sumie troche lipa jak ma jej to humor zrąbać.. bo w koncu jej 18;p ale w sumie zapytaj. moze akurat bedzi8e chciała
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() też miałam kiedys taka sytuacje ze mieli mnie usypiać, ale nie wskazane z powodu astmy.. ale akurat dało sie normalnie bez narkozy miałam tylko blokade. kurde laski ale lipe macie z tymi rodzicami.. bez sensu zeby kare dała ci za fajke którą pali twója znajoma ![]() w ogóle do 21:30 masakra ![]() ![]() powiem tylko tyle ze rodziców trzeba sobie 'wychować' ale trzeba zacząć od małolata bo potem ciężko.. łeee dzisiaj nawet nie miałam jak pocałować sie z tż, bo ma zimno ![]() ![]() a na złość mu nie zrobiłam, bo on taki kochany jest, nie miałam serca ![]() ![]() w ogóle coś tam gadamy i o alergii było, i do niego czy chce chusteczkę, a on 'nie no mam tam jeszcze z pół paczki w aucie' a ja 'no to dobrze ze ubezpieczony jesteś' a on 'ja zawsze jestem ubezpieczony jestem nawet jak cos nie jest potrzebne' myślałam ze je.bne śmiechem, bo tak to zabrzmiało ze... ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3440 |
Zakorzenienie
|
Sweet patrzac na to zdjecie moge Ci powiedziec, ze jestes szurnieta, pozytywnie szurnieta
![]() WLasnie slonczylam przerabiac dwa zdjecia ![]() ![]() Mov co tam ?:P Zawirowana moja sie nagada nagada a i tak pozniej zapomina. Najgorsze jest to ze ja swojej pysknac nie moge bo od razu w dziub bym dostala ;] moja mum nie taka stara i w hooja ja zrobic sie nie da ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3441 |
Zadomowienie
|
Kredzia oj u mojej też nic nie przechodzi i wszystko wie -.-
Kongo oj prawda ze trzeba sobie wychować.ale u mnie się by nie udało wcześniej i nie udało by się teraz : ) wiec bez róznicy. teraz to ja bym sobie zapaliła
#3442 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja sie zgadzam z kongo... rodziców sobie trzeba wychować, jak ja wychodzo to moja mam tylko sie pyta o której wróce i czy mam klucze. a Jak wie że ide gdzies na impreze to daje na taxe.a jeżeli chodzi i palenie to razy byla do szkoły wzywana w tej sprawie, raz znalazła pety w kieszeni, cały czas znajduje zapalniczki, a osatnio widziala jak od A. ze smyczy ciagnęłam. Nic nie robi udaje, że nie widzi. No tylko ja z tż wychodzę to mówi że memy nic nie "zmajstrowac".
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png Edytowane przez Lolja Czas edycji: 2010-07-14 o 22:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3443 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zwariowana PAL ![]() Jak dla mnie to jest chora sytuacja - moja matka jak jej powiedziałam że palę to odwaliła mi tekstem : " To chodź idziemy zapalić " ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3444 |
Zakorzenienie
|
fajnie
![]()
#3445 |
Zadomowienie
|
moja do mnie też : "Tylkko pamiętajcie że nie chcę zostać babcią przed 40stką" ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3446 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a jak jej to powiedziałaś?i poszłaś z niąą? ![]() oczywiście jesli mozna sie spytac to ile ma lat?
![]() |
#3447 |
Wtajemniczenie
|
nooo mam nadzieje...
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3448 |
Wtajemniczenie
|
ale dzis mialam chorą sytuacje w aptece. kupuje sobie tabsy a za mną moja wycha wchodzi. i tak mnie zjechala wzrokiem że masakra.
hee. no moja tez jeszcze nie planuje byc babcią ![]() z niej jeszcze mloda dupa jest.do 40 jej jeszcze duzo brakuje. xD
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png Edytowane przez Lolja Czas edycji: 2010-07-14 o 22:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3449 |
Wtajemniczenie
|
Dobranoc Pipeczki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3450 |
Zadomowienie
|
przyszli rodzice.
pytała się tylko kto to? i że nie za bardzo jej leży. a ja nic na to nie odpowiedziałam,potem powiedziałam żeby się nie za bardzo rozwodziła że o tej godzinie tam byłam,bo przesadza ona zaczęła coś *******ić (tj Kredzia mówi i tak jej nie słuchałam )ale coś tam na koniec powiedziałam że Ty zawsze musisz wszystko wiedzieć lepiej,jak zwykle. ;/i się rozeszłyśmy. takze koszmaru o jakim myślałam nie było.ufff.na szczęście.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.