|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX
no z pewnością chciał docenienia
wielki kocur upolował małego gołębia Jestem w sumie zaskoczona że mu się chciało, bo rzadko kiedy chce mu się w ogóle łapą ruszyć, a co dopiero wystawić pazur i machnąć ![]() Na drzewie pod domem jakieś sroki, czy coś zbudowały gniazdo i mają młode aktualnie. Moja mama się zmartwiła że nasze koty załatwią tą rodzinkę w ramach podwieczorku. Ale uznaliśmy, że kocurowi się nie będzie chciało, a nasza kotka nie będzie ryzykować chodzenia po drzewach nie potrzebnie (ona woli nie ryzykować nie potrzebnie chodzenia po czymkolwiek i gdziekolwiek - każde opuszczenie kosza to potencjalne ryzyko straty życia). No ale jak ten już pod dom przynosi martwe ptaki, tote z drzewa faktycznie powinny rozważyć przeprowadzkę
|
#3002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i niewiem dlaczego największe rybki zdechły a te mniejsze przeżyły - może mniej tlenu potrzebują![]() Gwizdaczku bardzo się cieszę, że Michał szybko zdrowieje No i oby zakończył się ten czas wypadków Ja ostatnio stwierdziłam, że ten 2010 rok jest pechowy i nieszczęśliwy. U najbliższych znajomych dwa poronienia.., śmierć mojej babci, śmierć córki jednej pani z mojej pracy, teraz zmarł mój najlepszy pod słońcem dyrektor - i już nie wspomnie o katastrofie w Smoleńsku i powodzi.. Oby pozostała część roku była lepsza
|
|
#3003 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie mi tż napisał, że dostarczyli mu na salę kolejnego motocyklistę - kobieta wjechała w niego samochodem. Jechał 60km/h ale w krótkim rękawku i spodenkach
Ja nie wiem - faceci w ogóle nie mają wyobraźni. Nie patrzą na nic tylko ryzykują swoim życiem i zdrowiem, a potem ich kobiety i matki łzy leją....
|
#3004 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cieszę się, że Tż wyjdzie ze szpitala. Super, że tak to się skonczyło. A poza tym to proponuję komunikację miejska, choc ostatnio tramwaje mialy wypadki więc w sumie nie ma bezpiecznych metod podróżowania. |
||
|
|
|
#3005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama tez mówi, ze nigdy nie było wypadku kolejki, a mieszka tam 54 lata. Babcia mówi to samo (80 lat stażu ). A mi wczoraj automatyczna myjnia porysowała samochód. Fatum
|
|
#3006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak, super, że TŻ zdrowieje
Możesz przesłać mu przytule A co do tego kolejnego motocyklisty -> Ludzie są czasami bez wyobraźni... Przy czym mężczyźni niestety czasem w tych sprawach bardziej niebezpiecznych dla życia... Wypadek kolejki? A co to za kolejka? Carmi, mi też brak stroju. Ale może jutro pójdę coś kupić, bo dzisiaj jednak muszę skończyć malować drzwi. Zaczynam bać się wyjazdu Aleks, będzie dobziu Chociaż wydaje mi się, że jak trafisz na jakąś ciekawszą robotę, to będziesz zadowolona.Ej, może TŻ mnie zaklepie sobie przed wyjazdem, żeby mnie jakiś man nie dorwał?
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-07-15 o 10:29 |
|
|
|
#3008 |
|
Zakorzenienie
|
tyż racja
|
#3009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale jakby zapomniał i było mu głupio, to bardzo dobrze - się może odwdzieczy zaręczynami Oooo, Gwizdak, nam każda automatyczna myjnia rysuje bagażnik ![]() Rain, fajne foty Dzisiejsza noc to koszmar... leżymy, oglądamy film, dostaję okropnego skurczu w stopie. strasznego i bez powodu. po 20 minutach mija. W nocy budzę się co pół godziny-godzinę, bo mam megaskurcze w łydkach (obu na zmianę albo naraz) i kilka w stopach sprawdziłam rano... lek, który przyjmuję, wypłukuje potas i magnez. drugiej takiej nocy nie przeżyję... miałam takie bóle, że nie umiałam nawet się zwijać, tylko lzy mi ciekły... także muszę skoczyć do apteki po jakieś witaminki...
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-07-15 o 10:31 |
|
|
|
|
#3010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedz ryby I kup sobie magnez a nie witaminki. Mg+wit.B6
|
|
#3011 |
|
Zakorzenienie
|
hej ho
![]() jestem wcześniej we Wro, bo zadzwonili na rozmowę kolejną na piątek a powrotu lepszego nie miałam jak 9h autobusem nocnym ![]() O 11 mają dzwonić też z innej firmy i rekrutować telefonicznie Ogólnie wyjazd super się udał poza pewnymi kwasami podczas pobytu u rodziny TŻta on został tam jeszcze na jeden dzień, ja bym się tak już nie wyrobiła.Nie chce mi się tu siedzieć. Chcę już koniec studiów i się wyprowadzić gdzieś. Przede wszystkim gdzie chłodniej. Facet od projektu się jeszcze nie odezwał, w sobotę pojadę na uczelnię i zapytam co i jak. Mam nadzieję że w razie niezaliczenia przedmiotu nie obetną mi stypendium.. zresztą kurde, cały czas mam średnią ok. 4.5, jak mogę nie zaliczyć przez tak koszmarną pierdołę???
|
|
|
|
#3012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3013 | |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdaczku cieszę się, że M. jest na dobrej drodze do wyzdrowienia
![]() Cytat:
A Tż powinien się spręzyć, bo Turcy są strasznie uwodzicielscy i nie jednej kobiecie zawrócili w głowie, prawda Claris ?A co do stroju, to w przerwie na lunch przyjeżdża po mnie B. mamą i jedziemy do sklepu przy Aquaparku, może tam coś znajdę, bo w 3 galeriach nic nie było. |
|
|
|
|
#3014 |
|
Zakorzenienie
|
Witam , wpadłam tylko , żeby się przywitać i zaraz uciekam
Z TŻ byliśmy dziś na zakupach kupowaliśmy biżuterię na weselę i pan sprzedawca ciągle tylko powtarzał: No jak mąż sponsoruje to niech pani bierze bo naprawdę ładne dzwoni ta bransoletka to chociaż pan w nocy będzie żonę słyszał jak idzie i tak Pan nam mężował i żonował aż w sumie miło mi się zrobiło , w sumie z Tż na zakupach śmiejemy się że my to jak stare małżeństwo jesteśmy . Ale dzień udanie się zaczął ![]() podobało mi się to żonowanie i mężowanie
|
|
|
|
#3015 |
|
Zakorzenienie
|
coś o diecie Dukana http://lifestyle.wp.tv/i,WP-Dieta-Du...l?ticaid=5a86b
(chociaż wiecie jak to z wp ).My z TŻtem musimy schudnąć odpowiednio 7kg i 10kg przez miesiąc najbliższy do wesela mojej kuzynki. MŻ? Zaraz jadę w ten upał na zakupy, po te buty zakryte na rozmowę
|
|
|
|
#3016 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba że Ty byś tak zrobiła?? ![]() Cytat:
teraz, od jakichś 3 dni nie wiedzieć czemu znowu się zaczyna choć te skurcze sa bardzo delikatne choć nie zmienia to faktu że mnie budzą i wybijają ze snu ![]() Cytat:
![]() dwa dni nie siedziałam w ogóle przy kompie bo jakoś mnie zupełnie nie ciągło a i siły ani weny przez pracę nie miałam myślę o urlopie który za miesiąc ale znowu mam to dziwne uczucie że cały czas czekam na ten urlop a jak się on zbliża to w ogóle nie mam ochoty na niego jechać...... praca mnie dobija.... najbliższe 2 tygodnie będę sama z szefową (czyt. zupełnie sama ) bo kumpela idzie na urlop......pogoda wprost boska........ leje cały czas......
|
|
|
#3017 |
|
Wtajemniczenie
|
To mieszkanie, które miałam oglądać echh... Koleś mi właśnie napisał, że nie mogę go oglądać w sobotę, bo ma już parę ludzi, a wcześniej w mailu się pytał czy chcę w sobotę czy w niedzielę
Może na Grunwald uda się pojechać w sobotę w takim razie. |
|
|
|
#3018 |
|
Zakorzenienie
|
Hallo
WRÓCIŁAM Udało mi się tylko podczytywać mniej więcej, i trochę klubu nadrobić. Przykro mi, że tyle niedobrych rzeczy się działo (Gwizdaczek, Madzia, Alex)... Ale mam nadzieję, że już będzie tylko lepiej ![]() Siedzę pierwszy dzień po urlopie w pracy, ledwo wykaraśkałam się z maili, zdążyłam dostać ochrzan od szefowej i mam saunę w pokoju, więc topię się i mi słabo... Ciekawe, czy są jakieś ograniczenia co do temperatury w miejscu pracy... Szukałam, ale były tylko co do zimna.
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
Matko klima mi padła w pracy....
umieram
|
|
#3020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3022 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie w naszej bajce...
---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3023 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
DAWAJ PIEROGA!!!!Dobrze- nie dobrze, znowu cisza... wczoraj cały dzień nic, dzisiaj też. W każdym razie ja temu namiętnej przyszłości nie wróżę ![]() O niiieeeeeee.... teraz to mnie rozwaliłaś Cytat:
Ja też właśnie nie mam żadnego kostiumu na zmianę w przyszłym tygodniu może na coś zapoluję...Cytat:
A ja dalej nie wiem co z Grunwaldem... bo tato ma ochotę jechać ale obawia się upałów.... ehhh.... Znowu byłam u dentysty, jeszcze mi znieczulenie nie zeszło i nie mogę nic jeść (bo mam język zdrętwiały ), ale się uśmiałam na fotelu niesamowicie. Asystentka doktorka- Oriana (bosszzzzz piękne jest to imię) ma ciemną karnację i teraz jak słonko świeci to wiadomo- piękna opalenizna. No i taka rozmowa: dr P: Ty to w ogóle grasz nie fair... bo startujesz od żółtego koloru skóry a my od białego, zawsze będziemy bledsi O: mówisz jakby to była moja wina P: a nie jest? nie żebym Ci zazdrościł, wolę mieć zdrową skórę O: a że ciemna to niby niezdrowa? przecież ja mam taką karnację łosiu a nie od tego że siedzę cały czas na słońcu P: na słońcu może nie, ale w solarium dzień w dzień O: nie chodzę do solarium P: ja wiem, wy macie z Basią (recepcjonistka- solara) taką cichą rywalizację. WY wszystkie jesteście solary... widzisz, Ola też chodzi do solarium ja: E-E P: o widzisz jak się bulwersuje? bo jej czuły punkt ruszyłem O: przecież to naturalna opalenizna ciołku, naucz się odróżniać solarium od słońca P: ja tam swoje wiem O: (juz taka zrezygnowana) Ale ja nie chodzę na solariuuuum P: no nie, bo masz w domu, prywatne, zamiast łóżka I teraz sobie wyobraźcie całą tą sytuację plus mnie leżącą na fotelu z rozdartą paszczą, bez możliwości powiedzenia czegokolwiek. Siłą rzeczy zaczęłam się śmiać/ P: nie ruszaj się bo ci krzywdę zrobię ja: ehe (i, próbowałam powstrzymać śmiech więc mi łzy poszły) P: cholera, zabolało Cię? dodam znieczulenia ja: e-e P: to nie boli? ja: e-e P: no to czemu płaczesz? ![]() ![]() ![]() A co do K... doszłam do wniosku, że teraz nie będę już dzwonić ani pisać. Bo skoro on się nie odzywa to moje smsy czy telefony może odebrać jako nachalne, więc nie... poczekam. Jak się odezwie- super. A jak nie... no cóż, rozpaczać za bardzo nie będę, chociaż wiadomo- będzie mi szkoda. Iii... wtedy będzie go można wrzucić do jednej szufladki z ex pt. "wolę się przestać odzywać niż wyjaśnić sprawę"
|
|
|
#3024 | |
|
Zakorzenienie
|
W moim przypadku to oznacza "sfotografowanie" w programie do modelowania 3D stworzonego obiektu, żeby powstał widoczek w formie zdjęcia. Nie wiem jak to wytłumaczyć fachowo
![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
Ale pozwól, że zadam Ci niedyskretne pytanie - jak udało Ci się śmiać z rozwartą paszczą ? |
|
|
|
|
#3025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wierz mi... ciężko było
|
|
|
#3026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz dla odmiany ja idę do dentysty... mam nadzieję, że mają klimę
|
|
|
|
|
#3027 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Słońce wali mi prosto w okna od 12-tej, a mam takie wielkie trzy
|
|
#3028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w Twoim przypadku spa za 250 bym się uśmiechnęła i zaczęła pytlować: Ty to chyba lubisz takie wypoczęte dziewczyny po spa, co kochanie ? Mi się ze spa kojarzy taki a taki zapach. A swojej teściowej musisz wynaleźć szczegóły Wygodne krzesło, ładne światło ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3029 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:27.

wielki kocur upolował małego gołębia
Jestem w sumie zaskoczona że mu się chciało, bo rzadko kiedy chce mu się w ogóle łapą ruszyć, a co dopiero wystawić pazur i machnąć 

Ja nie wiem - faceci w ogóle nie mają wyobraźni. Nie patrzą na nic tylko ryzykują swoim życiem i zdrowiem, a potem ich kobiety i matki łzy leją....
i tak przez 6 dni, ale trzeba sie przyzwyczajać bo takie będzie życie
Przeorganizujesz, przyzwyczaisz i ze wszystkim zdążysz 
Wypadek kolejki? A co to za kolejka?

no chyba że Ty byś tak zrobiła?? 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

DAWAJ PIEROGA!!!!