|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: problemy dnia codziennego- zapraszam!:)
wiecie co? do kitu dzisiejszy dzien
|
|
|
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co kaś? ja wiem..
---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- i dlatego właśnie uciekam.. a ty tam lala nie zapominaj o nas! ![]() dobrych snow moje kochane..
|
#4384 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie zapominam kochana
tylko czasu brak, bo albo praca, albo Tż![]() Dobranoc
|
|
|
|
#4385 |
|
Zakorzenienie
|
Maryś
lalus jakos mi zle. fizycznie i psychicznie. |
|
|
|
#4386 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana moja Kaś
![]() ja padam więc już idę, ale najpierw Ci napiszę, że masz mi się niczym nie martwić, bo mi też będzie smutno! Tulę Cię i dobrej nocy
|
|
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
tez ide, paa
|
|
|
|
#4388 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry słoneczka
![]() widziałam, ze wczoraj marudziłyscie wieczorkiem..wiec na poprawę humorku zrobiłam dla Wszystkich sniadanko..do tego orzeźwiający sok z limonki..a na drugie sałatka owocowa...smacznego ja dzisiaj się wybieram na zakupki SAMA!!
Nie jestem chamska po prostu nie lubię być sztucznie miła... ![]() Edytowane przez Legionistka23 Czas edycji: 2010-07-15 o 07:15 |
|
|
|
#4389 | ||
|
Zakorzenienie
|
no bo tak... jak wiecie pieniązków nie mam za bardzo dlatego zrobie mu płytę bo bierze laptopa za granice jego kuzyn. Na płycie jest taki filmik z naszymi zdjęciami przeplatanymi czasem miskami czy czyms. Może sie wam to wydawac tandetne ale myslę, że nie wychodzi najgorzej.. oby. Bo tam sa wszystkie moje uczucia.... chce, żeby jak sobie popatrzy tam na to poczuł, że tu tęsknie i czekam i zeby sie mu miło zrobiło.Cytat:
moje imiona to: Amelia, Lena, Maja a z chłopczyków Kubuś. Coś z tego wybiore:P Cytat:
dziękuje za piekne sniadanko |
||
|
|
|
#4390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Justynka tak naprawdę kwotą za prezent nie pokazemy komus, jak bardzo go kochamy..włożyłas w to serduszko i to jest piekne... Kubus mi sie tez bardzo ppodoba..i Lenka tez, bo Julek jest strasznie duzoo:P a kuzynka Tz dała córeczce na imię Tatiana...
|
|
#4391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy jak jemu sie spodoba a zauwazyłyście, że teraz wraca się do starych imion??
|
|
|
|
|
#4392 |
|
Zakorzenienie
|
noo strasznie duzo:P ja chciałam dac Stas..:P bo tak słodko brzmi..ale staszek...
|
#4393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4394 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wlasnie takie male rzeczy ciesza, chwila dla siebie przy maluchu to naprawde duzo. Do tego jeszcze pojscie do fryzjera od czasu do czasu w taki wolny dzionek. A zakupy beda domowe, czy jakies dodatki, ubrania?Cytat:
Dzien doooobry! Laseczki, mysle, czy nie kupic zegarka z New Looka na allegro, ale niedawno sporo wydalam... Tylko tego juz tyle czasu szukalam i jest cudny.
|
||
|
|
|
#4395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to może kup a na czym innym przyoszczędzisz??;> |
|
|
|
|
#4396 |
|
Wtajemniczenie
|
Tylko czy bede umiala...
Nie kosztuje jakos masakrycznie duzo, ale no zawsze to prawie 50 zł. Co gorsza-mam jeden zegarek, ale ja go traktuje jak bransoletke i troche se boje, ze co nowy stroj/zestaw, to zaczne kupowac nowe zegarki...
|
|
|
|
#4397 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem,wstałam.
Co do imion to ja tylko jestem pewna, że jesli bym kiedys miala syna to na pierwsze badz drugie bedzie miał Paweł. |
|
|
|
#4398 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() od 2godz. mam włączony wizaż a dopiero teraz się odzywam bo godzine gadałam z koleżanką, która w czerwcu bierze ślub. a to taka wariatka i jej facet też. najpierw zarezerwowali sale i kościól a zaręczac się będa w sierpniu albo we wrześniu a jeszcze 2miesiące temu mówiła że nie chce sślubu hehe-kibitki zmienne są![]() widze że nam się robi dzieciatko-imienny wątek a ja nie wiem jakie bym chciała imiona, nie zastanwiam się nad tym,bo opcja dzieci mnie przeraża![]() w ogóle to mam doła jak stąd do Pułtuska i spowrotem... ![]() Cytat:
![]() a po krepine poleciałam-obeszłam 2sklepy plastycznie i dupa:/ chyba mi nie jest dane jej kupic Cytat:
![]() super że wychodzisz sama! korzystaj z takich sytuacji ile wlezie,bo każdemu człowiekowi się takie chwile należą. i ciesz się z nim a nie mów że to głupie. życzę Ci wspaniałego dnia i udanych zakupów ![]() Cytat:
bo żadna filozifia iść i coś kupić, ale zrobić coś samemu to nie tlyko pomysł, czas poświęcony na wykonanie ale przede wszystkim serce i emocje w to włożone ja uwielbiam takie prezenty, a ten pomysł jest super!kiedyś przyjacielowi ktory wyjechał do Irlandii i go lata nie widziałam zrobiłam płytkę z naszymi zdjęciami i taka prezentację z krótkimi opisami, wspomnieniami itd. to aż mi się popłakał ze szczęścia ![]() wspaniały masz pomysl!!!! a jak fajnie by było gdyby faceci też nam coś takiego wymyślali....ahhh chyba niedoczekanie... ja jeszcze robiłam tak jak Tż był w Stanach że co jakiś czas podsyłałam mu swoje zdjęcia z jakimiś czułymi słówkami albo zdjęcia miejsc gdzie chciałabym go zabrać jak wróci. no i cozywiście sexualne smsy na pogrzanie atmosfery ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
|
|
|
#4399 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co sie stalo takiego Kochana? Ja ide po owoce i klawiature, szykujcie sie na analize psychologicza mojego zycia... |
|
|
|
|
#4400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nio to mam nadzieje, że mu sie spodoba.. ej a może wyslę na poczte i powiecie co o tym sadzicie?? najwyżej cos pozmieniam?? |
|
|
|
|
#4401 |
|
Zakorzenienie
|
Jak chcesz mozesz wyslać.
![]() Goś to moze ja ci tą krepine kupie i wyślę :P Szkoda twoich nerwów
|
|
|
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie słyszałam, żeby coś takiego było u nas.
|
|
|
|
#4403 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia to leć leć i czekamy na wieści, a ja już ręce zacieram do analizy
![]() Kas już o tym myslałam żebyś mi wysłała bo stwierdziłam ze sie nerwicy nabaiwe ![]() ale to bez sensu bo moge tez maowic na allegro,ale chciala po postu uniknąc bezsensowengo płacenia za przesyłke i stanie 2h na poczcie:/ ale widać sie nie da Justyś jak cchesz to pewnie że wrzucaj jak ja lubie takie romantyzmy!!! czasem żaluje że jesteśmy ze soba tak dlugo i razem mieszkany- opada ochota na cos takiego...
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#4404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oki wysłąąłm. co prawda jeszcze musze nad tym popracowac w sensie spasowania sekundowego muzyki, otwierania inaczej slajdów i jeszcze chce coś tam powymyslać. ale jak cos by wam się wydawało tandetne dawac uwagi ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- bu ale musicie to pobrac bo inaczej wam nie otworzy
|
|
|
|
|
#4405 |
|
Zakorzenienie
|
jestem
ale kurnaaa nic nie kupiłam...booo matko jaki upał...cała sie kleje...fuujj..a u mnie dzis zachmurzone..i wiatr..myslałam ze chłodniej cosik jest na polu..![]() Gosia czemu masz dołka? no chyba, ze nie chcesz mówic..to ok
|
#4406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta pogoda jest okropna:/ przydało by się troszkę deszczyku na orzeźwienie |
|
|
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie moge Justynko tego otworzyc bo nie mam programu do ogladania..
|
#4408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic sie nie dzieje spokojnie;*ej a może ta piosenke dac jako podkład?? http://www.youtube.com/watch?v=XizkUw07wxE |
|
|
|
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
haha
głosników tez nie mam:P jestem dzis całkowicie niepomocna
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
kocham cie kocham cie kocham cie ![]() ale mnie rozśmiesyzłaś;* dziekuję |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.

dlatego zrobie mu płytę bo bierze laptopa za granice jego kuzyn. Na płycie jest taki filmik z naszymi zdjęciami przeplatanymi czasem miskami czy czyms. Może sie wam to wydawac tandetne ale myslę, że nie wychodzi najgorzej.. oby. Bo tam sa wszystkie moje uczucia.... chce, żeby jak sobie popatrzy tam na to poczuł, że tu tęsknie i czekam i zeby sie mu miło zrobiło.
Jednak jestem silna baba i dam radę:P trzeba będzie urokiem podziałać
Justynka tak naprawdę kwotą za prezent nie pokazemy komus, jak bardzo go kochamy..włożyłas w to serduszko i to jest piekne...