![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co u nas, czyli ploty, ploteczki :)
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Konto usunięte
|
Ariena kiecka nie w moim guście, ale na Tobie ślicznie leży
![]() Angielski za mną, na szczęście poszło dobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
i powiem Wam w sumie, że ja szukałam 2 lata temu we wrześniu, jakoś ok 19 września i było sporo ogłoszeń i nawet pokoje za 500-600zł się trafiały.
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny i ja się dołączę
![]() ![]() Ariena - sukna śliczna, zazdroszczę (ślubu) też czasem już bym chciała ![]() Danaeee - jesteśmy na tym samym poziomie z anglika ![]() ![]() Bossy - szukaj pokoju jak najszybciej, we wrześniu są niezłe jaja, bo podobno studenci biorą wszystko co ludzie-dziwacy chcą wynająć (strychy, komórki itp. ![]() Też szukałam 2 lata temu, ale miałam spore problemy - dużo zależy od szczęścia!
Edytowane przez Coma_ Czas edycji: 2010-07-14 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie tez zauwazylam, ze Ariena ma bryle
![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- W Krakowie nawet wynajmuja piwnice, garaze i komorki, jak mowi Coma. Szok, za takie badziewie trzeba zaplacic co najmniej 500 zl - we wrzesniu! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Konto usunięte
|
W ogóle od poniedziałku boli mnie głowa i nie chce przejść
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
no nie wiem. dosyć dużo studentów ma podpisane umowy na rok,właśnie do końca września/października.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |||
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim za miłe słowa.
![]() ![]() ![]() ![]() Pumas strasznie jestem ciekawa tego twojego projektu. ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ale jestem zryta... Właśnie wróciłam z mojego sklepu, układałam towar na świeżo poskładanych meblach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
A ja bym chciała sklepik z bielizną, rajstopami itp. Nie ma u mnie na osiedlu takiego i mnie to denerwuje.
![]() ![]()
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Ja marzę o własnej księgarni/księgarnio-kawiarni
![]()
![]() |
#42 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, no to do dzieła ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Ariena, sukienka nie wyglada na jakos szczegolnie duza! Wygladasz w niej dobrze
![]() Jakos nie wyobrazalam sobie Ciebie w okularach, no prosze. Projekt nieskromnie powiem jest ciekawy, mnie sie bardzo podoba. Kurcze, strasznie jestem ciekawa, czy cos z tego wyjdzie, mysle, ze do 2 tyg. powinnam wiedziec... Ja od dluzszego czasu nie bylam na basenie ani nie kapalam sie w jeziorze, bo sie brzydze. Brzmi to dziwnie, ale wlasnie z powodu ew. infekcji nie mam ochoty tam chodzic. A kiedys chodzilam 3-4 razy w tyg. regularnie. Jakos przecierpisz, jak ktos ma sklonnosci do takich infekcji, to niestety musi bardzo uwazac. Moja gin mowi, zeby zawsze wkladac tampona, jak sie idzie na basen czy nad jezioro, bo to blokuje dostawanie sie bakterii. Moze cos w tym jest. Ludzie zakladaja sklepy rybne z potrzeby rynku, po prostu ![]() Teczowa, fajnie jest tak tworzyc swoj wlasny sklepik. To bardzo cieszy. Niestety jednak taki biznes to ciezki kawal chleba, albo wyjdzie, albo wtopisz mase pieniedzy. To tak w ramach pumowego pocieszenia hehe. Dana, to moze przejdz sie do lekarza, nawet internisty? Moze cos Ci doradzi. Choc ja sadze, ze to przez pogode. Mnie tez boli glowa codziennie ostatnio, a nie mam z tym problemu. No ale nie boli mnie tak, zebym nie mogla funkcjonowac. Jade o 10 na dzialke z kolezanka, troche wygrzac tyłek (choc jestem tak czarna, ze opalanie mi nie w glowie). Ale piesek moj sie ucieszy, przynajmniej bedzie mial duzo miejsca do gonitwy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
pumas - trzymam kciuki żeby z projektem się udało !
Ariena - A ja cię nie pochwalę bo nie cierpię sukien ślubnych ![]() Teczowaa - powodzenia, choć wiem że ciężko Ci będzie. bossy - zdecydowanie szukaj pokoju w sierpniu, we wrześniu to już za późno. Danaeee84 - łączę sie z Tobą w bólu, też mam gorszy okres, A mój zapał jakoś z okazji upałów i braku ciekawych ogłoszeń na razie ostygł. Zdecydowanie mniej CV wysyłam, dorabiam sobie tylko coby się jakoś utrzymać i tyle....
![]() |
#46 |
Konto usunięte
|
Już biegałam swego czasu po lekarzach. Nic mi nie jest. Prócz tego, że przynajmniej raz w tygodniu boli mnie głowa, czasami przez kilka dni i tabletki nie pomagają, czasami jest mi niedobrze albo słabo z bólu. I tyle
![]() Znowu mnie mąż dobija, bo dla Niego takie szukanie pracy to abstrakcja. Swoją dostał po pierwszym wysłanym CV bez żadnego doświadczenia. I nie wie i nie chce zrozumieć, jakie to jest uczucie, jak wysyłasz kilka CV dziennie i nie masz żadnego odezwu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() np. opłaty -rachunki, czynsz itp. (płaci mu wojsko) np. szukanie pracy (studiuje i nie musi pracować bo dostaje żołd) np. zdobywanie doświadczenia na poczet przyszłej pracy po studiach (on ma pracę po ztudiach zagwarantowaną) ![]()
![]() |
![]() |
#48 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A gdzie sobie dorabiasz? Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2010-07-15 o 14:36 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
Yo Dziewoje
![]() ![]() Własnie dostałam przelew z dotacji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lalalaaaaaaaaaaaa ![]() P.S Umieram z tego gorąca... Porazka totalna, Egipt nam sie zrobił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja siedzę w klimie w pracy większość dnia. Nie ma tego złego ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
A to różnie, troszkę pracuję jako Tajemniczy klient. Sprzedaje różne niepotrzebne rzeczy na allegro, przy okazji robię porządki i zbędne pierdołki lądują też na gratyzchaty. Wypełniam tez od czasu do czasu ankiety, zbieram nakrętki z coli i wymieniam na doładowanie do telefonów, a ostatnio nawet złom byłam oddać
![]()
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
A ja się pokłóciłam z TŻ ostro i ryczę.
![]()
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Titina, wow, pomysle o takim dorabianiu, bo to swietny pomysl. Mi zlom otworzyli 50 m od domu, to bym nie musiala targac przez pol miasta hehe. Gorzej, ze zlomu brak :P
Ariena, Dana, Coma - zaskocze was, bo moj facet jest wyrozumialy w tej kwestii, bo jemu tez nie szlo na rozmowach i tez wysylal mase CV. Ostatecznie zostal zatrudniony po znajomosci, ale tez ma swoja firme, z ktorej ma niezle dochody. Wiec tak naprawde tylko 2 razy pracowal u kogos i raz go zwolnili po 3 mies. Wiec g*** wie na temat ciezkiej pracy. No ale, jedni maja lepiej, inni maja gorzej, ja nie narzekam mimo, ze kokosow nima. Za to jest piekna pogoda, z ktorej powinnysmy sie cieszyc, a nie narzekac, ze nam sie egipt zrobil!!!! ![]() ![]() ![]() Kycia, wow, gratuluje tej dotacji. Otwierasz sklep z ciuchami ? Arienko, o co? Nie rycz, szkoda urody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
A ja dziś poszłam na basen miejski. Popływałam, opaliłam się
![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Oooo baseeeen.... Marzy mi sie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Nie rycz, mała ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
oj Dziewczyny.. piszę, że będę szukała W SIERPNIU, żeby mieć OD WRZEŚNIA. a nie, że we wrześniu będę szukała. a każda mi, że tylko nie szukaj we wrześniu. nie mam zamiaru
![]() ja dziś po pierwszym dniu. podpisałam umowę o pracę, o zakazie konkurencji i trylion oświadczeń. w biurowcu mega przyjemnie, super klima. na koniec dnia poszłam zobaczyć gdzie będę konkretnie pracowała i jutro na 9 już do pracy.
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Bossy, opowiedz cos wiecej plis ! Ciekawa bylam caly dzien, co tam u Ciebie. Od poczatku, jak to bylo, co robilas itd. czy zakaz masz na jakis konretny okres po odejsciu z pracy, czy prosto z tej nie mozesz isc do konkurencji ?
Kycia, to fajnie ! Ciuchy sa super, cale zycie w ciuchach pracowalam, poza tym rozkrecalam tez sklep, ale to strasznie ciezki kawal chleba, takze zycze duzo powodzenia, cierpliwosci i dobrych klientow ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hm co byś jeszcze chciała wiedzieć? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
eeeeee to dobrze, bo juz myslalam, ze obowiazuje Cie po odejsciu z pracy przez jakis okres, np. rok. To jest przegiecie, zamykanie drogi zdolnym ludziom, ktorych chce przejac konkurencja.
poznalas juz swoich kolegow, z ktorymi bedziesz pracowac? W ogole co to za stanowisko i czym dokladnie bedziesz sie zajmowac? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.