|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 12
JulietteCapulette - a co to jest ten LegMagic? Drogie to?
|
#3422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super że ruszyło ... takie zastoje są chyba najtrudniejsze więc szacuneczke ![]() ![]() a ja wróciłam właśnie do domku i padam tam jest taki upał szok!!! chciałabym byc już nad wodą
|
|
#3423 | |
|
Raczkowanie
|
To jest takie coś: http://www.youtube.com/watch?v=rTd9pL3BiJc
Moja mama dało za to ok 3 lata temu 300 coś zł. ale wiem, że teraz jest na allegro za 100 coś ![]() A efekty naprawdę fajne ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
Ale nie pójdę prędzej jak za miesiąc... ![]() Czemu nic nie piszecie?
Edytowane przez JulietteCapulette Czas edycji: 2010-07-15 o 14:04 |
|
|
|
|
#3424 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pora obiadowa:P
|
|
|
#3425 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3426 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() lody sa bleeee bynajmniej dla mnie
|
|
|
#3427 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3428 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3429 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3430 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a gadam sie umówiłam |
|
|
|
|
#3431 |
|
Zadomowienie
|
czesc wszystkim!
mialam sie odezwac o 7:30 czyli w momencie wlaczenia komputera w pracy bo chcialam sie pochwalic ze po pierwszym dniu fazy I zwazylam sie z ciekawosci (dzis rano) i odkrylam -0,4kg!! to niezle we mnie musi tej wody siedziec... ![]() a nech idzie w cholere bo opuchnieta jestem zupelnie jak 2 lata temu w ciazy ![]() no ale, pisze dopiero teraz bo mialam taki natlok roboty ze myslalam ze oszaleje... a potem musialam zjesc jajeczko, a pozniej to znowu robota... za godzine do domu na szczescie, lece dzis do tesco i carrefoura bo kroras z dziewczyn pisala o extra bialkowym twarogu :P moj TŻ sie zdziwil ze mialam dzis rano taki plaski brzuch!!! normalnie szok,bo wczoraj zjadlam wiecej niz jakiegokolwiek innego dnia od kiedy zaczely sie te upaly, a mimo to wczoraj wieczorem brzuch plaski a nie jak balon!!! tylko dziwnie sie dzis czuje... zoladek mam przyklejony do kregoslupa, takie uczucie mialam wczesniej po 3-dniowym zatruciu, gdzie bylam max odwodniona wiec nie rozumiem.... i slabo mi jakos? nie wiem czy do tego sie nie doklada cisnienie, jakos tak niby burzowo u nas (w Jeleniej Górze), chlodniej sie robi, a nie moze sie rozpadac... a dodam jeszcze ze moje wredne kolezanki jak sie wypsikaja perfiuuuumami z kiosku to jest ok (ja zdycham, bo kicham, bo przez alegie pylkowa mam wrazliwy nos), ale jak ja dzis jadlam jajko to az mi przykro sie zrobilo, bo taaaaaaaak im smierdziaaaaaalo ze malo nie poumieraly.... (pomimo otwartych wszystkich okien i drzwi na pietrze i wlaczonym wentylatorze) ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- ale sie wynarzekalam :P chcialam pogratulowac dziewczynom extra (mniejszych lub wiekszych) efektow brawo!!!!! tak fajnie tu u Was.. przeczytalam wlasnie wszystkie strony az do wczoraj wieczore, takze jestem na biezaco :P ja tez chce przepis na lody :P |
|
|
|
#3432 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3433 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
-2 żółtka -3 białka -słodzik -aromat waniliowy (1-2 krople) Utrzeć żółtka z serkiem i słodzikiem, dodać aromat, ubić pianę, wszystko wymieszać i włożyć do miseczek lub filiżanek/kubeczków i wkładamy do zamrażarki. Ja to znalazłam ![]() Ale gdzieś widziała takie, że 3 razy się miksowało (po 1 h, mrożenia i później znowu) tylko nie mogę znaleźć
|
|
|
|
|
#3434 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hehe ja bym im dołozyła i przyniosła jutro na sniadanie oprócz jajka jeszcze tunczyka ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- a co do uczucia tez tak mam czesto i bez dunkana i jak pije wode to czuje jak sie odkleja i czasem nawet boli
|
|
|
|
|
#3435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)mój obiadek dopiero się gotuje ... ale jutro mam wypaśne leczo aaaaaaa wiatraczek odmówił posłuszeństwa ![]() zapomniałam się pochwalić że dzisiaj lekarz (nie widział mnie miesiąc) mówi do mnie pani D pani to chyba z wagi zleciała, wskakujemy żeby upewnić się ... i rogala strzeliłam, przyznał że myślała że będzie więcej bo wyglądam na wygłodniałą nie ma co uznałam nawet to wygłodniarstwo za komplement
[*] .. dzieli nas już tylko czas ... Edytowane przez Konczita Czas edycji: 2010-07-15 o 14:51 |
|
|
|
|
#3436 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
kiedy byłam na normalnym jedzonku to więcej pieniążków szło na słodkości i inne duperele a teraz wreszcie jest tak że idąc do sklepu wiem co kupię i nic więcej nie kupuję, żadnych nadmiarów, bo nie ma w czym wybierać Znalazlam jakiś patyczek w otrębach
|
|
#3437 |
|
Zadomowienie
|
JulietteCapulette
mam maszyne do lodow, wiec sobie wrzuce i niech sie mrozi i miksuje jednoczesnie ![]() dzieki za przepis kochak jestem ugodowa ale do czasu... ja nie cierpie jesc dzien w dzien kanapek bo po pewnym czasie nie moge patrzec na chleb... wiec czasami przynosilam sobie domowa tortille, salatke itp.. a one zawsze przezywaly ze im zapachow (smrodu) narobilam.... hhehe a jutro przyniose sobie kawalek makreli ![]() a w pon kurczaka z ziolami niech ich skreca ze jedza kanapki tylko :P
|
|
|
|
#3438 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak trzymaj a najlepiej sie nimi nie przejmuj,,, niech jedza te swoje kanapki i niech im du...y rosną hihihi ![]() |
|
|
|
|
#3439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ludzie to są dziwni .. ciekawe jakby to oni przeszli na dietę ... tez by docinali?? ja nie zwracam uwagi chociaż przyznam że czasem mnie wkurza jak ktoś pięć razy z rzędu pyta się - może lampkę wina? może kawałeczek kiełbaski? a w botu z tym ....
|
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie chciałam przywitać, bo dzisiaj pierwszy dzień
![]() nie wiem jaką mam wagę wyjściową, bo zapomniałam się rano zważyć, trudo zważę się popołudniu ![]() muszę się pilnować żebym jak wróciła do domu nie rzuciła sie na pierwsze lesze coś tylko przygotowała sobie jakiś posiłek heh trzymajcie kciuki żebym wytrwała
Edytowane przez katia84 Czas edycji: 2010-07-15 o 15:00 |
|
|
|
#3441 |
|
Raczkowanie
|
ale nic nie przebije pytan chyba naszych babcinek, ktore pytaja : a moze krakersika, a moze ciasteczko, a piwko do grilla? jak przepowiedziec komus ze akurat tego nie jadamy? probuje mowic ze mi nie smakuje, ze nie mam ochoty, ze nie lubie, nic nie dziala, macie sprawdzone sposoby na odmawianie?? babcia mojego ukochanego prawie sie obrazila na mnie juz jak jej powiedzialam ze " nie jem takich smieci, daj mi babcia lepiej jakas rybke albo miecho " pozniej sie nawet smiala ze ja odrazu konkrety, a moje kochanie zajada sie jakimis cipsami itp. co mowicie w takich sytuacjach??
---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- narobiliscie mi chcicy na lody... ide dzialac do kuchni. mozna dodac troche kakao? albo cos? chcialabym czekoladowe
|
|
#3442 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wlasnie o tym rano pisalam ale nikt z was mnie nie zauwazyl
![]()
|
|
#3443 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mnie poki co nic nie kusi jakos nie mam napadów na słodycze... sama zobaczysz, jest łatwiej niz mogłoby sie wydawać... chyba ze ma sie zakazane produkty w lodówce to wtedy pewnie ciezko |
|
|
|
|
#3444 |
|
Zadomowienie
|
moja tesciowa to potrafi mnie namowic na dokladke nawet jesli jeste tam najedzona, ze czuje ze zaraz zwymiotuje
![]() ale na diecie ostro "nie dziekuje, jestem na diecie" a jak ktos naciska, zalezy tez kto.. bo jak mama czy babcia to moge troszke bardziej hamsko rzucic "dajcie mi spokoj ze swoimi dietycznymi kotletami" :P ale jak szef czestuje, albo wlasnie ktos z rodziny TŻ..... to juz gorzej.... przy najblizszej okazji powiem tesciowej tak: "wiem ze te (oblesne panierowane kotlety smazone na tluszczu) kotleciki sa pyszne, zjem je napewno z przyjemnoscia jak przejde na IV faze... moze mi mama zamrozi??" na bank rypnie.... ![]() to co w nawiasie to sobie pomysle oczywiscie : Edytowane przez Aleksandra_M Czas edycji: 2010-07-15 o 15:16 |
|
|
|
#3445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3446 |
|
Raczkowanie
|
nie no jakbym z babcia moje TZ toczyla wojny to na pewno bylby pocisk, ale jest bardzo ok tylko chyba wiek nie potrafi zrozumiec ze majac 22 lata nie chce sie wygladac jak 32 albo 42. nie mam jeszcze dzieci a nie ktore mamuski lepiej wygladaja po trojce dzieci niz ja
mowie ze zle sie czuje z moja figura to klamia beszczelnie ze swietnie wygladam. taaaaaa no jaaasne, majac rozmiar 44 dupska
|
|
#3447 |
|
Wtajemniczenie
|
twinsplus1
Kupilam ten twoj kombinezon kosmonauty i mam nadzieje ze odchudzi mi to cudo giry,Wczoraj zalozylam pierwszy raz i normalnie cale majtki mialam mokre ![]() a ja dzis mam dzien z panem sernikiem w nocy upieklam co by miec na rano
|
#3448 |
|
Zadomowienie
|
no u mnie jest to samo!!!
moja tesciowa grubsza ode mnie i chwali mnie zawsze ze przeciez dobrze wygadam... jak moge dobrze wygladac bedac mniejsza tylko o jeden rozmiar od tesciowej ktora jest po 50-tce i urodzila czworo dzieci!!!!!!!!?????? ech |
|
|
|
#3449 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3450 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

super że ruszyło ... takie zastoje są chyba najtrudniejsze więc szacuneczke