|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: problemy dnia codziennego- zapraszam!:)
Hej dziewczyny, wróciłam! a mój TŻ pojechał 2,5 godziny temu do siebie
![]() Pod namiotem było fajnie Mimo, że zaatakował mnie kleszcz, a w nocy świrowałam, że zaatakują nas dziki, bo coś chodziło dookoła naszego namiotu Przywiózł mi też kilka drobnostek z Debreczyna od siebie i naszego węgierskiego znajomego. W ogóle się tego nie spodziewałam!No i chyba idę na prawo jazdy, TŻ powiedział, że kupi mi już tego żółtego malucha bym miała motywację A poza tym, to tyle pisałyście, że trochę mi zejdzie zanim was nadrobię |
|
|
|
#4442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaaaaaa Mysza kochanaaaaaa!!!!!!!!:jupi : mój słodziak cieszę się że fajnie było ![]() ![]() mam andzieję że nacieszyliście się trochę soba, że humorek Ci się poprawił, Tż postawił Cię do pionu i że w ogóle było super! opaliłaś się?![]() a prawko...hm hmm...cóż za zmiana! super! pewnie że się zapisz, a ja się zapisuje na Twoje zdjęcie w zółtym maluchu![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#4443 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chociaż dla mnie i tak za krótko no ale równocześnie się za wami stęskniłam i nie mogłam doczekać się kiedy do was wrócę Gosiu, twoje powitanie powaliło mnie na kolana! Trochę się opaliłam ale zdecydowanie bardziej podrapałam sobie nogi, nie uwierzycie ale w sukience byłam i to dlatego ![]() A prawo jazdy już dawno chciałam zrobić, tylko jakoś się zabrać nie mogłam, ale TŻ mnie bardzo zmotywował
|
|
|
|
|
#4444 |
|
Zakorzenienie
|
nie jade nigdzie;( cholera jasna!!;( kur***** mać;( szlag jasny pierd***;(
|
|
|
|
#4445 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
On ma prawie 24 lata, niemniej właśnie jest niedojrzały dość. Taki jeszcze dzieciak momentami. On też ma swoje problemy, w domu mu się nie układa, a on jest zdecydowanie słabszy psychicznie, niż ja, nie był od małego aż tak hartowany. Dusi wszystko w sobie, sam jest bardzo nerwowy...Powiem tak - moim zdaniem w złym czasie się zbiegły różne momenty w naszym życiu i powiem Wam, że gdyby mi ktoś robił takie jazdy jak ja jemu - dałabym sobie spokój, tak jak on. On zrobił swoje, ja swoje, nie chcę go z niczego rozliczać, natomiast chciałabym spróbować - no taka już jestem. ![]() Co do wynagradzania - zgadzam się z Tobą w zupełności, jednak nie chcę właśnie być "natrętna" w tym naprawianiu. Chcę, żeby po spotkaniu naprawdę załączyła mu się lampka. ![]() Ja sobie mówię prosto w oczy, że udało mi się podnieść po tych porażkach i jestem zdeterminowana, by pokazać, że jest mi ze sobą dużo lepiej. ![]() Dziwię się, że się zgodził na spotkanie - 2 miesiące z kawałkiem to moim zdaniem niedużo, by stanąć przed sobą i rozmawiać zupełnie neutralnie... Byliśmy ponad półtora roku razem. Dziękuję jeszcze raz.
|
|
|
|
|
#4446 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
przepraszam, że sie ostatnio nie odzywalam, ale we wtorek mialam fatalny humor ciagle ryczalam ze G. jedzie ale wieczorem zadzwonil i jakbym dotknela nieba a wczoraj wpadla kolezanka zakupy obiad, a potem nie bylo pradu przez kilka godzin i pojechalam do G. dzis od rana znow nie bylo pradu do 14 teraz wpadla na chwile kolezanka a ja sie zbieram do cukierni kupic G. te ciacho-babeczke, ktora mu dam z okazji poniedzialkowych urodzin, ktorych juz razem nie bedziemy obchodzic ale chce mu zrobic niespodzianke a ze dzis ma duzo pracy sie nie spotkamy to pewnie jutro dostanie, a w ogole dostalam zlecenie! bede hostessa w hipermarkecie jutro i w sobote przez 8 godzin bede na promocji hoop coli chociaz to mi sie trafilo jak wroce z miasta to wpadne Was nadrobic i pogadac dluzej |
|
|
|
#4447 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
ide sobie poskakac z mostu moze za ktoryms razem bedzie trafiony zatopiony.
|
|
|
|
#4449 |
|
Zakorzenienie
|
![]() :md leje:![]() w czym Ty przepraszam byłaś????? nie wierze!!!!!!!!!!!!!!!:brz ydal:Myszka bo ja się bardzo ciesze że już wróciłaś i sie stęskniłam:d tak czekalam i czekałam.... CO SIĘ STAŁO???????????????????
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#4450 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4451 |
|
Zakorzenienie
|
czyś ty zwariowala?! co sie stalo? czemu nie jedziesz?
---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- myszkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! ![]() nasza kochana! * aleśmy tesknily! ![]()
|
#4452 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia no to rzeczywiście 2miesiące to niewiele...ale sama najlepiej znasz siebie i swojego Tż i ja za Was będę 3mać kciuki
Marta hej życzę Wam miłego wieczoru a jak będziesz na promocjach to tylko nei skacz:PJustyś mów nam co sięstało!!! natychmiast!!!1 bo jak nie to
|
|
|
#4454 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
te upały, no i TŻ, jakoś to na mnie tak podziałało, że wskoczyłam w kieckę ![]() Ja też za wami tęskniłam Justyna, co się stało? Trochę mnie nie było i widzę, że chyba sporo się tu działo. |
|
|
|
|
#4455 |
|
Zakorzenienie
|
no ni dziewczynki ja uciekam bo jestem umowiona do fryzjerki
w końcu bo już nie mogę patrzeć na moje odrosty a ona krowa nie pozwala mi przychodzić częściej niż co miesiąc, a ja mam takiego hopla że jak widze już centymetr to bym farbowała ale na szczęscie mam mądrą fryzjerkę ktorej bardziej zależy na moich włosach a nie na kasie![]() całuje i czekam na wieści, bo ja tu jeszcze zajrze
|
|
|
#4456 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję, Kochana ![]() ![]() Poka focię, jak wrócisz.
|
||
|
|
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem, udalo mi sie was nadrobic.
Kinia- popieram Goś. Natala- co się dzieje Słonko? Justyś- opowiadaj, filmik obejrzę później. Mysza- Koooochana Goś- tez mam manie malowania ale mam teraz odrosty duze i ich nie widac wiec daje wlosom odpocząc. Kropelko- Jak z G? ![]() Wiecie co? Mam kota I bedę miała pająka. Oszalałam![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- aa i kinia- co do klawiatury zeby ci sie nie przestawialo co jakis czas z ta klawiaturą wejdz w panel sterowania/opcje regionalne i językowe/zakladka języki/póżniej szczegóły i pokasuj wszystkie języki zostawiając w zainstalowanych uslugach tylko polski programisty A jak nie masz to go dodaj z listy I jak zostawisz tylko to to nic nie będzie ci sie przestawiać.* to wg Windows XP ale w viscie powinno byc podobnie jeśli masz ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- za kini 1500 postów. (ja oczywiście soczek ) i za 700 Marysi
Edytowane przez nietypowynick Czas edycji: 2010-07-15 o 18:20 |
|
|
|
#4458 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Impreza, impreezaaa! ![]() Wiecie co? Postanowiłam spróbować, powalczyć. Może tego akurat trzeba, może po moim zauroczeniu innym, ale byciu trochę zlewaną, musiałam się zebrać w sobie, przemyśleć. Spróbuję, nauczyłam się na nic nie nastawiać, czas pokaże. A Wy jesteście kochane, że mnie wysłuchałyście i bez krzyku oceniłyście. ![]() Kurde, to 1500 tak ładnie wyglądało... ![]() Ja czekam na kominiarzy, może łaskawie w końcu przyjdą... Biorę Kitkata do jedzenia i roztapiania się ciąg dalszy...
|
|
|
|
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia ja bym to wszystko 10 razy przemyslala. Ale jak to mówią: kieruj się sercem. Ja jestem z gatunku tych co myślą rok zanim coś zrobią
![]() http://www.aquaristikszene.ch/Boerse...lbopilosum.jpg podoba sie? ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- na mailu macie kociaka Muszę się pochwalic wypłoszem
|
|
|
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
Kasulka kotek boski...
ale pająk.................? o matko............ Mysia, Kropelka hej ![]() nic Kas takiego...takie smutki mnie nachodza...ale juz lepiej.. ![]() Gosia ja mam tak samo.. nie byłam u fryzjerki miesiac i 6 dni a juz swiruje..ze wyblakniete, ze bez połysku..:P eh..my kobiety ![]() Justynka...co Ty za głupoty wygadujesz..?
|
#4461 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
ja używam Dove do zniszczonych, czasem jeszcze z Sunsilk jedwabiscie gladkie i taka maseczke na 10min z joanny
![]() Cytat:
Cytat:
liczy się pomysl, gest, ile serca w to włozysz, a nie ile pieniedzy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale tez 5 tyg max i juz musze robic ![]() Cytat:
ja sie tak strasznie boje pająkow ![]() bylam na miescie, zrobilam xero dokumentów na jutro na tą promocje kurde trochę się stresuje moja 1 praca w życiu nie wiem w ogóle jak to tam będzie czy sobie poradze wpadlam jeszcze do apteki, bo wiecie chyba jestem tam podrażniona albo jakieś zapalenie mam, bo piecze, boli, już wczoraj podczas... bolalo i dzisiaj caly dzien w domu znalazlam masc ale w aptece taki plyn kupilam moze pomoze i ciagle siusiam akurat we wtorek bede u gina to się dowiem co się dzieje ała no i kupiłam te ciacho takie jak chciałam takie z owocami chyba truskawkami tak fajnie ozdobione takie jak chciałam i dam mu jutro, bo dzisiaj długo pracuje sie nie spotkamy, możliwe, że jutro juz będzie nasz ostatni wieczór nie umiem się z nim rozstać, a do tego ciastka włoże świeczke i przy okazji znalazlam taką karteczke(?) jakby do porfela wielkosci karty kredytowej na ktorej jest miś trzymjący czterolistną koniczyne z napisem: "Niech ta karteczka przyniesie Ci... (na drugiej stronie) ...wielkie szczęście!" jak ją zobaczyłam odrazu pomyślałam o Nim, bo tego życzę mu bardzo mocno, żeby cokolwiek było to żeby był szczęśliwy i żeby wszystko mu się ułożyło jak kupowalam tę karteczkę, aż mi się płakać chciało no, ale życie musi jechać ![]() w ogóel wkurza mnie moja mama, aż mi się płakać dziś przez nią chce jaka ona jest we wtorek było mi tak źle, że On jedzie i się nie widzieliśmy, że chodziłam i plakałam jak powiedzialam moim rodzicom o co chodzi, bo się dopytywali, a wcześniej nawet o Nim nie wiedzieli to moja mama płakala ze mną, że tak mi się nie układa, że on musi jechać itd a dziś jak zobaczyła, że kupilam te ciastko i karteczke to komentuje, co Ty robisz ledwo go znasz a prezenty mu kupujesz, przecież to drobnostka, a wiem, że będzie mu miło, zresztą co ją to obchodzi za jej nie kupuje i teraz gada mogłas mu samochod kupić na urodziny taka juz zakochana jestes dziwny człowiek... ![]() w ogóle wczoraj tak siedze z G. i On nagle zaczyna szukać coś na mapie na necie pytam co szuka, a On mówi, że za 3 tyg będzie na mazurach pracowal będzi mógł mieć pare dni wolnego to może do Niego przyjade na początku myślałam, że żartuje, ale nie, chociaż mówi, że to nic pewnego, bo jak się im terminy przesunął to nic z tego, bo nie będzie mial wolnego, ale może, zresztą na chwilę obecną nie wiem jak to będzie jak On wyjedzie, jaki będziemy mieli kontakt czy go utrzymamy czy będzie dobrze nie wiem i strasznie się tego boję
|
||||||
|
|
|
#4462 |
|
Zakorzenienie
|
kropelko mamą się nie przejmuj. Moja jak bylam z facetem caly czas mi mowila zebym dala spokoj,zebym odpuscila i wogole
![]() Co do pajaka to jest historia: moj brat choruje na pajaka ale ja mam fobie. Nie jakas mocna ale sie boje i juz. Kolega hoduje 2 pajaki i je widzialam zbliska w terrarium i sie nie balam tak bardzo bo wiedzialam ze nie wyjda i zawsze sie upewnialam ze w danym tygodniu jak bylam je karmil No ale co innego kolega raz na jakis czas a co innego 24h. i mlody marudzil marudzil a ja stanowczo nie. Wiec zlapal jakiegos pajaka w drewnie zeby nie byl scienny i trzyma w pojemniku,karmi itp.Nie przeszkadza mi to. Wczoraj wpada i mowi ze kupil ptasznika kędzierzawego z kumplem na spole(po polowe sie zlozyli) i ze bedzie u kolegi a mlody raz na jakis czas chcialby przyniesc do domu. Przezywal to strasznie i byl szczesliwy. a dzis gadam o tym z mama i ona mi powiedziala ze wie ze moze mi byc przykro ale mlody z nia gadal i pytal kiedy ja wyjezdzam bo on chcialby pajaka na jakis czas, tydzien czy cos. I mi sie go szkoda zrobilo i mu pozwolilam. Jak bedzie w pokoju rodzicow poczatkowo na noc. Wkoncu sie przyzwyczaje. I narazie ma tego wspolnego przyniesc na jakis czas ale juz wyczul moja slabosc i kombinuje ze kolege splaci i wezmie go do nas. i wiecie co? Panicznie sie boje ale ejstem ciekawa I ciekawosc bierze gore nad strachem. Moze wylecze moja arachnofonbie. tylko bedzie go karmil jak mnie nie bedzie bo to nie dla mnie![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Natala szczerze to ja nie wiem czy to kot czy kotka. Przypadkiem ją dostali i powiedzialam ze nie pozwole oddac. I w ten sposob u cioci mam mojego psa osiemnastkowego i teraz kota
|
|
|
|
#4463 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam.. wyszłochałam tone husteczek.. ale teraz jestem spokojniejsza... pokłóciłam się z rodzicami. Bo jestem głupią gówniara. znalexliw umowie kruczki a ja co?? foch wielki. jak się okazało wieszłam na opinie tej firmy. Żadnej pozytywnej!!
tylko żal mi, że jak zwykle lipa;(
|
|
|
|
#4464 |
|
Zakorzenienie
|
Kropelka..mama sie nie przejmuj...one mysla swoimi kategoriami..ze w ich wieku..ze nie wypada...ze w tamtych czasach..to było tak a to sie tak robiło...
oj ciezko bedziecie miec dwa gołąbki..ale chciec to móc.. ![]() Justynka
Nie jestem chamska po prostu nie lubię być sztucznie miła... ![]() Edytowane przez Legionistka23 Czas edycji: 2010-07-15 o 19:55 |
|
|
|
#4465 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aaa, jakie pajęczyysko wielkie! Ale podoba mi się. Jest w pająkach coś pięknego.Cytat:
![]() Co do mamy - one czasem tak mają, że się ich nie rozumie, nie przejmuj się. ![]() A z facetem jeśli jesteście sobie pisani, to przetrwa to wszystko. Ja byłam na 3 miesiące w Niemczech w pracy i też jakoś krótko byliśmy ze sobą, a przetrwaliśmy rozłąkę. ( dlatego też mam nadzieję, że przetrwamy jakoś ten dym i rozstanie, ech )Głowa do góry, kochanieńka.
|
||
|
|
|
#4466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też spędzam ostatnie dni z TZ więc cie rozumiem
|
|
|
|
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
Ok ja ide pod blok korzystac z chłodu
|
|
|
|
#4468 |
|
Zakorzenienie
|
a ja stosuje się do rad mojej Goni co do prezentacji
co się z nia zgadzam to robie jak sugerowała. dzieki ci jestes wielka;*
|
|
|
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
ja też uciekam się chłodzić buziaki
|
|
|
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
mam depresje;(
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.

Mimo, że zaatakował mnie kleszcz, a w nocy świrowałam, że zaatakują nas dziki, bo coś chodziło dookoła naszego namiotu
Przywiózł mi też kilka drobnostek z Debreczyna od siebie i naszego węgierskiego znajomego. W ogóle się tego nie spodziewałam!

chociaż dla mnie i tak za krótko
<3
teraz wpadla na chwile kolezanka a ja sie zbieram do cukierni kupic G. te ciacho-babeczke, ktora mu dam z okazji poniedzialkowych urodzin, ktorych juz razem nie bedziemy obchodzic 

za kini 1500 postów. (ja oczywiście soczek

i teraz gada mogłas mu samochod kupić na urodziny taka juz zakochana jestes
dziwny człowiek...