|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4981 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny młode 2010 -pokażcie swoje suknie!
Wrzucam zdjęcia z przymiarki
Suknia cała pospinana jest szpilkami, nie zrobiony jest tył góry, oczywiście jest za długa ale zarys już dokładnie widać Edytowane przez batkab Czas edycji: 2010-07-14 o 20:03 |
|
|
|
#4982 |
|
Zakorzenienie
|
piękne te bordowe bukiety-chyba i ja taki wybiorę dla siebie-myślę,że do mojej
batkab śliczna suknia-nie przesadzona,wręcz skromna -w moim typie piękna!
|
#4983 |
|
Zadomowienie
|
batkab - będziesz wyglądać jak księżniczka
super
|
|
|
|
#4984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ładna, choć prosta, sukienka pomimo szpilek więcej widać niż na mojej przymiarce ![]() U mnie pani bardziej skupiła się bym widziała jak koronki będą ułożone, niż sam materiał i np nie miała drapowań w pasie jeszcze i składała się z 'bluzki' i 'spódnicy' pewnie każdy ma swoje style szycia ![]() Co do bukietów to ja jednak wolę coś jasnego i delikatnego. Takie mocne kolory jakoś nie za bardzo mi się podobają, ale ja w ogóle mam hopla na punkcie tego, by wszystko na ślubie było jasne, biały, krem, ecru takie barwy mi się podobają
|
|
#4985 |
|
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny!
Mogę do Was dołaczyć??moj ślub 28 sierpnia Mogłybyście doradzić,jaki bukiet pasuje do mojej sukni?? Marzy mi się bukiet w żywych kolorach bądź kolorze (pomarańcz,zieleń lub średni bądź ciemny róż) Jakie kwiaty są dostępne pod koniec sierpnia? Bardzo proszę Was o podpowiedź ![]() Aha mam prawie czarne włosy,zielone oczy i 165 wzrostu. |
|
|
|
#4986 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za miłe opinie
Suknia miała być skromna, ale efektowna Główną ozdobą zamiast falbanek czy tiulów są drapowania na biodrze i delikatna ozdoba z koralików. Dół jest pokaźnych rozmiarów, można powiedzieć, że prawie ,,księżniczkowy,, Brakuje jeszcze tylko jednej falbany ze sztywnego tiulu na wysokości połowy uda, bo nawet na zdjęciu widać, że suknia nie odbija i lekko się zapada. |
|
|
|
#4988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cudowna sukienka Jest rzeczywiście bardzo skromna, ale zarazem bardzo efektowna
|
|
#4989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Phdwao ja także gratuluję
widziałam fotki, suknia pięknie na Tobie leżała ![]() Cytat:
jest boska! Co to za kiecka? Firma, model? Cytat:
a kwiaty - wszystko zależy od Twoich preferencji
|
||
|
|
|
#4990 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo ładna, lubie księżniczkowate kroje ![]() A kiedy Ty ślubujesz ??
|
|
#4991 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
jasne ze mozesz! zgadzam sie z przedmowczynia- nie chwowaj urazy ale gorset jest troche wulgarny... to naprawde nie jest ani ladne ani smaczne. Po co szczuc wszystkich brzuchem? zawsze sie zastanawialam co sklania dziewczyny do takiej sukni..... jesli masz ladna figure i chcesz sie nia pochwalic- jestem za! ale nie w ten sposob.... co do kwiatow, suknia jest dosc strojna wiec wydaje mi sie ze ciemne kolory odpadaja, przydaloby sie cos co nada troche lekkosci, moze jakies różowe, kremowe lub fioletowe kwiatki...? w jakiej kolorystyce bedzie wesele?
|
|
#4992 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny wczoraj odebrałam moją suknię! jestem bardzo zadowolona
tylko podczas transportu - ok 80km troche pogniotla się z tylu bo tren był podpięty więc teraz muszę ją jakoś delikatnie podprasować... w sobotę nasz wielki dzień trzymajcie kciuki!!!!!!!!!!!
|
#4993 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i oby było wszystko po Waszemu + miłe niespodzianki
|
|
#4994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bukiet proponowałabym raczej delikatny, np. z samych kalii. Cytat:
Edytowane przez alamig Czas edycji: 2010-07-15 o 12:04 |
||
|
|
|
#4995 | |
|
Zadomowienie
|
ja tez bym podszyła ten gorset moim zdaniem tylko oszpeca suknie... nie wiem czemy dziewczyny takie gorsety wybieraja nie sa ani ładne ani eleganckie na noc poslubna chyba tylko sie nadają
![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
|
|
|
#4996 |
|
Przyczajenie
|
Suknia z kolekcji włoskiej firmy EDDY K na żywo jest lekka,delikatna, gorset obszyty kryształkami swarovskiego,pięknie się mieni i wygląda uroczo,ale nie wulgarnie.Na zdjęciu macie wysoką modelkę, która nie ma na sobie żadnych dodatków.Mając na sobie biżuterię,bolerko i pokaźny welon wszystko nabiera innego charakteru. W zadnym nawet momencie nie pomyślałam o eksponowaniu swojego ciała!o czym Wy w ogóle piszecie?
Poza tym zadałam pytanie odnośnie kwiatów, nie sukni... Pozdrawiam |
|
|
|
#4997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno będę trzymać, oby wszystko poszło dobrze ![]() Potem szybciutko wbijaj tu i zdaj relację i oczywiście fotki ![]() Mój tren jest całkiem odpinany i się własnie zastanawiam, kiedy najlepiej było by go przywiązać, bo w domu, kiedy będę witać gości, będzie na pewno przeszkadzał... ![]() Może jak już będziemy wychodzić z domu to wtedy? i chwycę go do ręki aż do stanięcia przed wejściem kościoła? Myślałam też by mi go szybko przed wejściem przywiązali, ale boję się trochę że wprowadzi to trochę dodatkowych nerwów.... jak myślicie?
|
|
#4998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I z niecierpliwością będę tu zaglądać na małe sprawozdanie jak było No i zdjęcia hi hi hi ![]() batkab sukienka jest śliczna Fajnie ją sobie wymyśliłaś i super, że wyszła tak jak zaplanowałaś.
Edytowane przez Mags1983 Czas edycji: 2010-07-15 o 12:23 |
|
|
|
|
#4999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepiej to na spokojnie podpiąć w domku, zarzucić na rękę i przed Kościołem puścić
|
|
|
|
|
#5000 |
|
Rozeznanie
|
batkab suknia przepiękna, zupełnie jak moja wymarzona
jaki to model jeżeli można wiedzieć?
|
|
|
|
#5001 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki Cytat:
A kwiaty delikatne - jasne kolory...
|
|
#5002 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a poza tym treny dodają sukni ogromnego uroku czy chcesz by TŻ zobaczył cię w połowie okazałości kiedy przyjedzie po ciebie? przecież to dla siebie i dla niego chcesz pięknie wyglądać
|
|
|
|
|
#5003 |
|
Wtajemniczenie
|
RoxyXoXo już trzymam kciuki!!! niech wszystko będzie tak, jak zaplanowałaś!!! Powodzenia!!!! no i czekam na relację już "po" i na zdjęcia
![]() batkab suknia jest śliczna... delikatna, a przy tym bardzo uroczysta, elegancka - nie wiem dokładnie jak to ująć, ale strasznie mi się podoba ![]() sloneczuszenko co do kwiatów to myślę tak, jak większość dziewczyn - kwiaty jakieś jasne, jednolite w kolorze i najlepiej bez przepychu - taki jakiś skromny bukiecik |
|
|
|
#5004 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
gora faktycznie trioche odkryta ale nie przesadzajmy jak kobieta jest szczupla i ma ladny brzuszek to nie wyglada to zle. Mozna ladnie podkreslis figurke i wygladac rownie efektownie. a jezeli chodzi o kwiaty to jakiego koloru jest suknie? Biala, ecru, ivory? Ja osobiscie mam suknie ivory i wybralam delikatny bukiet okrągly z pomaranczowych roz, niezbyt strojny. Nie zakladaj duzo dodatkow bo fajtycznie mozna przesadzic, jak zalozysz taka suknie, welon, bolerko, duza bizuretie i pokrecisz wlosy to mozesz osiagnac efekt bezy :P. Masz moze zdjecia fryzury slubnej? chcialm sie zapytac jaka wybralas do takiej sukni _
|
|
|
|
|
#5005 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5006 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mi się suknia podoba |
|
|
|
|
#5007 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję dziewczyny za fotki.Wachlarz odpada,jest duży i trzeba pamiętać,aby go odpowiednio trzymać,a nie chcę się na tym skupiać.Najchętniej wybrałabym skromny bukiet z różyczek najlepiej pomarańczowych.Żywe kolory prześlicznie prezentują się na zdjęciach w plenerze,poza tym przeczytałam,że delikatne kolory pasują do blondynek a żywe do brunetek.Mam także zielono-pomarańczowy wystrój sali,więc ładnie współgraloby to ze sobą.
Bolerko będzie delikatne,jednolite,bez żadnych zdobień,kolczyki srebrne zwisające i welon (ponieważ nie wyobrażam sobie ślubu bez niego).Fryzura to kok z gładkim przedziałkiem z boku.Tak więc myślę,że nie będę wygładała jak choinka
|
|
|
|
#5008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Osobiście nie założyłabym tej sukni, ale podoba mi się bardzo. |
|
|
|
|
#5009 |
|
Rozeznanie
|
Kontrowersyjna
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=431017 |
|
|
|
#5010 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za rady
![]() Właśnie jak dla mnie kościół odpadał, ale napisałam jakie były alternatywy ![]() Chodzenie/ obracanie z trenem to i tak będę musiała wcześniej w domku poćwiczyć Może wtedy zobaczę jak mi się będzie poruszać w domu, jak nie będzie źle to już w pełnej okazałości przywitam gości, a jak nie za bardzo będzie to przypnę przed samym wyjściem z domu i chwycę do ręki- wtedy zobaczą mnie w pełnej okazałości dopiero jak będę wchodzić do kościoła ![]() szczerze to moim największym marzeniem by było, żeby nikt do domu nie przyjeżdżał, tylko np TŻ z rodzicami i siostrą, a wszyscy goście zgromadzili się w kościele, weszli do środka i zobaczyli mnie pierwszy raz dopiero kiedy mnie prowadzi tata, zrobić takie wejście smoka- to moje największe marzenie.... Ale życie życiem i jak tradycja nakazuje goście zjeżdżają się u nas najpierw do domu, a gdybym powiedziała że np tego sobie nie życzę to na pewno by poczuli się urażeni, ale tu akurat ten zachodni trend bardzo mi się podoba
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

Suknia cała pospinana jest szpilkami, nie zrobiony jest tył góry, oczywiście jest za długa ale zarys już dokładnie widać 
piękna!

jest boska! Co to za kiecka? Firma, model?
klik!

i oby było wszystko po Waszemu + miłe niespodzianki