![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo dla dziecka od 0 do 3 lat, chusta, akcesoria, buciki oraz ubrania w rozm.
Napisz proszę u mnie czego szukasz w takim razie...
Jakich kosmetyków, książek? Butów ubrań? Jakiej biżuterii, torebek poza wątkiem mam jakieś książki o dinozaurach, ubrania w rozmiarze 38, buty 40...tylko nie wiem co konkretnie zaproponować |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo dla dziecka od 0 do 3 lat, chusta, akcesoria, buciki oraz ubrania w rozm.
szukam lekkich rzeczy - body, spioszki,rampersy dla dość sporego w tej chwili 2-mies chłopca (raczej długi niż gruby
![]() no i w rozmiarze 6-12 mies body i śpioszki oraz kombinezon na zimę może masz jeszcze ochraniacz na szczebelki do łóżeczka 140x70? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Mojego wpisu nie zauwazyłaś czy nic nie znalazłaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
A to czekam na fotki i od razu wymiarki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
odpisalam
![]() |
#187 |
Wtajemniczenie
|
* monokini firmy PachaPacha rozm. S/M stan bdb , ladnie wyciete majteczki, dosyc skape
![]() * monokini firmy PachaPacha rozm. S/M, stan bdb, nie wiem jak powinno sie je prawidlowo nosic, probowalam na sobie ale nie pasuje mi nijak, oba stroje dostalam od przyjaciolki ktora juz ich po ciazy nie zalozy, a na mnie sa za male wiecej zdjec dla chetnych coś u mnie?
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
podalam u ciebie w watku wymiary
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
zdjecia dla zielona30
![]() 1. bluzka PEPITE r. 16, w kwiatki, calosc wyszywana biala nitka, 4 guziczki przy biuscie, wiazana z tylu szarfą, bdb 2. sukienka w kolorze czerwonego wina, koklor przeklamany, na podszewce, szyta ze skosu, firmy Debut r. 18, dekold "woda", dl. lekko za kolano, material lekkoblyszczacy, 3. spodnica H&M B.B. r. 20, ale mozna wciagnac gumke i bedzie ok, 4. klasyczne czarne spodnie, Yessica r. 46, bdb 5. sukienka Marks&Spencer, ladny kwiatowy wzor, r. 18, bdb, szyta ze skosu, ramiaczka regulowane 6. bluzka, kopertowa, r. 20, ale jest mniejsza, bdb 7. spodnie brazowe, klasyczne, male rozporki na dole nogawek, Dunnes Stores, r. 16 db 8. bluzka kopertowa, H&M B.B. r. L ale jest wieksza 44/46 czarna dlugi rekaw
Edytowane przez Wisniowysad Czas edycji: 2010-07-15 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
A co Cię u mnie interesuje za te co wymieniłam wcześniej (tylko za chwilkę jeszcze posprawdzam te wymiarki co podałaś)? Z tych dodatkowych zdjęć tylko ta sukienka czarna bodajże mogłaby być ale tez poproszę o wymiary(zwłaszcza pod pachami,biust) i czy materiał jest troche rozciągliwy.
Nieaktualne już chyba będzie tankini,krajalnica,gogle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
wklejam zdjęcia: przepraszam, że takie pogniecione
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
odpisalam u ciebie ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- odpisalam
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
A nie chcesz żadnych czapek,bo widzę,ze masz na wish liście (mam min damski miękki kapelusz),czapkę z daszkiem Diverse w kolorze żółtym ).
Chętnie oddam tę bluzeczkę Atmosphere.I zastanawiam się co chciałabym za nią bardziej szare platformy ażurowe czy balerinki różowe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
A perfumy w wątku? no trudno, nic innego nie wymyślę, bo nawet nie wiem jakich mam bluzek szukać, a wklejanie wszystkiego co mam, to chyba zbędna robota, bo zbyt dużo tego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- odpisalam
![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Jaka jest wysokość obcasa w tych szarych ażurowych?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
odpisalam u ciebie
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Idę teraz do bankomatu w butach o wysokości 9 cm obcasa(jeszcze w nich nie byłam).Jak nie wybiję sobie zębów to napisze później na które się decyduję.A te czerwone mają jakies uszkodzenia i czy miałabyś może możliwość zrobienia fotki jak wyglądają na nodze(może być nawet na nodze męża) ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
jeśli któreś perfumki Cię interesują, to napisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
dziękuje ale nie teego szukam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
oolong - wklejam zdjecia ciuszkow na 62/68, niektore na 74 , kombinezon jest na 74 ale do zimy daleko ...wiec twoj synus urosnie
pozniej wkleje jeszcze zdjecia ochraniaczy na szczebelki bo mam je w pokoju u syna a on jeszcze spi i nie chce sie krecic mu po pokoju
Edytowane przez Wisniowysad Czas edycji: 2010-07-16 o 07:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
odpisalam
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z fotki 3 dwa górne po lewej i jeden górny z prawej (ciemnoniebieski) z fotki 7 pierwszy (z małym niebieskim czymś) i trzeci od góry z lewej (brązowy z łobuzem), pierwszy (żółty) i trzeci (biały z czerwonymi napisami) od góry z prawej mały ma na sobie teraz ciuszek 62cm i 6kg i jest dobry czy te ciuszki,co wybrałam nie będą za małe? zależy też kiedy wymiankę sfinalizujemy ![]() co Ty u mnie znalazłaś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Najchętniej obydwa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zadomowienie
|
hej. przepraszam, że tak długo nie pisałam z sprawie książek- wymianki za te sandałki adidasa dla dziewczynki
![]() ale wyjechałam na trochę, a później moja chrześnica wyjechała i nie miałam jak się dowiedzieć o rozmiar bucików. no niestety, te buciki będą na nią za duże o jakieś 5 rozm ![]() ale bardzo spodobały mi się: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1278157771 - te ażurowe. co ty na to? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
hej, a co byś chciała za sukienkę?
a masz jeszcze może ten ochraniacz na łóżeczko 140x70? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
wklejam zdjecia ochraniaczy na lozeczko i butow na sobie
stan butow okreslilam na dobry, bo mialy od nowosci wkladke srebrna a od noszenia sie wytarla i jest biala miejscami, ale nie przeszkadza to w uzytkowaniu
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
To chętna jestem na te czerwone za zieloną atmo.
Może chciałabyś jeszcze bluzeczkę miętową z krótkim rękawkiem,dekold ma wycięty trochę w szpic a nie zupełnie na okrągło,bez metek ,nie jest jakaś firmowa ale z fajnego materiału,który się nie mechaci jak bawełniane thirty.Wymiary bez rozciągania:pod pachami ok 90 cm,długość mierzona na środku ok 60 cm,jest rozciągliwa. Fotkę dodam jak podładuj baterie.Kupiona w tamtym roku i teraz już za ciasna. ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Aj,jednak bluzki już nie proponuje bo zauważyłam malutkie oczko akurat na szpicu przy dekoldzie i pod spodem rękawka,mało widoczne ale jednak. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:05.