|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 12
Ja sie tłumacze tym, że przed @
|
|
#3512 |
|
Raczkowanie
|
odnośnie avatarów ...ja jak zobaczyłam avatar konczity to od tego momentu wydaje mi się , że pisze do nas Anna Seniuk( w młodości)
i nie wiem czemu wydaje i się też że konczita mówi bardzo powoli takim sksownym miskim głosem tak mnie nastroił avatar konczity![]() ![]() z kolei czarownica to dla mnie wypisz wymaluj Schaza czy jak sie tam pisze
|
|
|
|
#3513 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3514 |
|
Raczkowanie
|
piękny biust..........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale to nie jest Twoje zdjęcie?
|
|
|
|
#3515 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
takze wyobrazam sobie jak to jest ![]() wlasnie zjadlam kostke (200g) twarogu, wiecie z czym? z przyprawa tzatziki boooskie
Edytowane przez Aleksandra_M Czas edycji: 2010-07-15 o 19:45 |
|
|
|
|
#3516 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
brzmi tak... zachęcająco tylko brakuje mi tej przyprawy
|
|
#3517 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3518 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Wszystkim!
Większość tu obecnych pewnie mnie nie zna, część pewnie nie pamięta Moja historia z Dukanem ciągnie się od listopada 2009, długo się nie odzywałam, ale wpadłam się zameldować... Żeby nie było, że odpadłam po drodze ![]() Chudnę nadal, co prawda wolniej dużo, niż kiedyś, ale kierunek jest raczej "w dół". Miałam nieco problemy z nerkami, teraz z poziomem elektrolitów, ale robię badania cały czas i mam nadzieję kontynuować już bez dolegliwości. Od marca, czyli mojej przeprowadzki, schudłam jakieś, ja wiem... 10 kg? Szczerze mówiąc nie pamiętam za dobrze, bo mi się to odchudzanie już ciągnie, zwłaszcza ostatnio. Ale za sobą mam już 32 kilogramy. REWELACJA. To tyle, wpadnę jeszcze na pewno! Pozdrawiam weteranki!
9.11.2009 - START 124,5 kg (wzrost 170 cm) 15.07.2010 - 92,2 kg ![]() 25.07.2010 - 93,6 kg 01.09.2010 - 96,2 ![]() najbliższy cel: zobaczyć "8" z przodu! Będzie 78 (wg Dukana 01.09.2010) Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach Philip Wylie |
|
|
|
#3519 |
|
Raczkowanie
|
Nie....
![]() Ale mało mi brakuje... Oj chyba "Norbita" nie oglądałaś ![]() Proszę bardzo: http://www.youtube.com/watch?v=ShxAt...eature=related |
|
|
|
#3520 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
uwielbiałam ją " Bierz co chcesz, wszystko weź, co tylko mam ..."A ja z kim Ci się kojarzę Hahaha Ty masz za*****sty avatarek ![]() Ja dziś po jedzeniu i piciu o godzinie 17.35 ważyłam 69,4 kg Jestem taka szczęśliwa ![]() To dzięki Wam!!!
|
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny pan sernik w wersji cytrynowej jest po prostu ZA***ISTY
Jeszcze jest ciepły a ja juz dwa kawałki pochłonełam..... EDIT: ---> 3 kawałki ![]() .... Niewiem czy wytrzyma do jutra.......
Edytowane przez kellysss Czas edycji: 2010-07-15 o 19:52 |
|
|
|
#3522 |
|
Rozeznanie
|
Witam drogie panie
Mogę się przyłączyć? od pewnego czasu bezczelnie Was podczytuję i pomyslałam, że może nadszedł czas się ujawnić Dukam już sobie od maja, jestem na II fazie i jak na razie dzielnie się trzymam. Dołączam sie do pytania loli (nie wiem czy dobrze odmieniam) macie jakieś sprawdzone sposoby na dobre lody? Robiłam kiedyś te z książki ("Metoda dr Dukana") ale szczerze mówiąc to nie bardzo mi smakowały i więcej już nic nie mroziłam. Ale teraz jak takie upały to przydałoby się coś na ochłode
|
|
|
|
#3523 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mamy normalnie prawie tak samo! ![]() Ja zaczęłam na koniec maja z 76 kg teraz mam 69-68 (nigdy nie jestem pewna bo mam wahadłową wagę ) i urosłam sobie 167 cm ![]() A ty ile masz? (chodzi o wzrost ) (mój cel to też 58 ale najlepiej 55 Edytowane przez JulietteCapulette Czas edycji: 2010-07-15 o 20:07 |
|
|
|
|
#3524 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Podbijam
|
|
|
|
|
#3525 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A teraz ładnie podaj nam wagę startową, wzrost, ile zrzuciłaś i ile chcesz ważyć
|
|
|
|
|
#3526 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chcę 58kg z 75kg ale jak dobije do 55 kg będę w 7 niebie tak jak Ty ![]() Mam 170cm ![]() Powiem szczerze że ja biorę suplement diety i na razie, odpukać nie mam jakiś zastojów...hm a może jakieś błędy robicie, nieświadomie...mało pijesz?
|
|
#3527 |
|
Zadomowienie
|
ja dukanem schudłam 6 kg.
potem odstawiłam dietę, bez 3 etapu, waga nie poszła w górę
|
#3528 |
|
Raczkowanie
|
Sparta zmieniła nick....
i terazmasz taki ekstatyczno- dchodzący.....ach ...ach... ach chyba takie jęki wtedy wychodzą...ciekawi mnie dlaczego zmieniłaś czyżby i w życiu coś się dzieje![]() A mój avatar to avatar typowej............chodzi o zawód ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- acha jad wczoraj utyłam 1.5 kg...owulacja? śledż na kolacje?maślanka?czort wie ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- ma być od wczoraj
|
|
|
|
#3529 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Poczytajcie sobie o podświadomości w necie naprawdę warto! ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
![]() Moja wahadłowa waga z Avona która pokazuje wagę dużo większą niż w rzeczywistości pokazała mi ostatnio +7 kg... haha... bez grzeszenia ![]() Więc spokojnie
|
||
|
|
|
#3530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tutaj twojego postu nikt nie zauważy bo tu inne tematy.Chodź tutaj http://www.wizaz.pl/forum/showthread...439662&page=23
|
|
#3531 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3532 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie dzisiaj usłyszałam, że mam nadrabiać zupami ale jak ugotować jarzynową bez jarzyn ?? chyba ciężkawo będzie ![]() ja wmusiłam w siebie na kolacje twarożek chudy rzecz jasna zobaczymy jak jutro będzie z wagą ![]() Cytat:
o mamusiu to się dowiedziałam coś w tym jest głos mam rzeczywiście niski ale nadaje jak nakręcona często kontrahent mówi STOP - poproszę jeszcze raz że jak to leciało ? ale co do głosu to miałam takiego jednego kontrahenta który tylko ze mną chciał załatwiać wszystkie sprawy, komplementów o głosie usłyszałam od niego mnóstwo ... że facet był ze szczecina to od zaproszenia na kawę zawsze udało się wykręcić aż pewnego dnia zjawił się w firmie i myślałam, że przez okno wyskoczę ... (ostatnie piętro w biurowcu )... do dziś jesteśmy dobrymi znajomymi Cytat:
rewelacyjne uczucie gdy cyferka się zmienia ja też czekam i czekam ![]() Cytat:
![]() dzisiaj chyba dzień lodów .... może i ja jutro zrobię ?
|
|
#3533 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie mogę się doczekać na koniec sierpnia (gdy będę już ważyć 58 kg ) krzywych spojrzeń moich byłych "przyjaciółek" które same są przy kości ale zawsze to ja byłam wg. nich ta najgorsza i jeszcze plot na mnie narobiły...ach szkoda gadać... a w szczególności spojrzeń takiego jednego pewnego ![]() Mam zamiar 1 raz od 3 lat w tym roku wyjść w tym oto moim wymarzonym bikini : http://www.gatta.pl/Portals/1/Files/...80_Gallery.jpg tyle, że chcę inny kolor ![]() Mówię Wam dziewczyny podświadomość sprawia cuda więc poczytajcie sobie na ten temat (wiem, wiem powtarzam się )
|
|
|
|
|
#3534 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wzrost - 170cm Moim celem było 53kg, z czasem myślę, że to może trochę za mało, ale jak na razie nie zmieniam postanowienia
|
|
|
|
|
#3535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdrówka życzę... kontroluj nerki i dbaj o zdrówko ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
![]() ... miny byłych kimkolwiek byli/były są bezcenne warto !!! a to jak rozumiem na koniec sierpnia wakacje planujesz tak ????
|
|
#3536 |
|
Raczkowanie
|
Ja Wam powiem, ze widziałam zdjęcie Konczity i jest równie ładna jak na avatarku
z tą róznicą, że ma ciemne włosy
06.05.2010 67 kg 05.06.2010 60.9 kg 30 dni -6.1 kg 14.07.2010 57 kg 70 dni -10kg 15 dni zastój! 11.08.2010 55 kg 100 dni -12 kg 23.01.2011 III Faza 62 [B] pas 92/72 -20 cm, biust 93/83 -10 cm, pod biustem 80/73 -7 cm, udo 60/54 -6 cm |
|
|
|
#3537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Soniu ale z Ciebie to dopiero laska ... i córcia jaka słodka )
|
|
#3538 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Moje koleżanki sobie teraz szaleją na basenach, nad jeziorem, przy ognisku itd. a ja siedzę cały czas w domu... i ćwiczę ![]() Ostatni raz widziały mnie na zakończeniu roku więc jestem baaardzo ciekawa jaką strzelą minę gdy mnie zobaczą z pięknym opalonym (zawsze biała jak mąka jestem ) ciałkiem i "nowymi" ciemnymi włoskami pod koniec sierpnia w bikini... są strasznie zawistne ale będę miała satysfakcję, że ja potrafię ze sobą coś zrobić i sobie coś udowodnić a one... no cóż nie potrafią wytrzymać dnia bez fast food'ów i nie wyglądają ciekawie... a o kolegach i pewnym chłopaku nie wspomnę Edytowane przez JulietteCapulette Czas edycji: 2010-07-15 o 20:57 |
|
|
|
|
#3539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() należą Ci się za postawę i wytrwałość ...a jaki masz zestawik ćwiczeń ???? chyba też dołączę jakiś ruch hmmm ![]() ehhh ale jestem dzisiaj pełna yhhhhhhh
|
|
#3540 |
|
Zadomowienie
|
Bonza poza tym, że te tabletki nie działają i ogólnie szkoda kasy - wiem to od lekarza
- to jest niemożliwe aby zatrzymywały wodę lub powodowały wzrosty. ![]() Widzę tutaj niezłe skojarzenia :P A powiem Wam, że na moim awatarze jestem ja we własnej osobie ![]() Właśnie wsunęłam omlet posmarowany tuńczykiem i kawałkami twarogu a mój TŻ zażądał takiego samego coraz częściej mu podchodzą dania dukanowe ![]() Poszłam dziś do Almy kupić Sussinę a tu klops, ani sztuki, może jutro pójdę do innej Almy i będzie ech... A co do słodzika Huxol to nie każdy Huxol ma aspartam i/lub fruktozę. Ja mam taki w tabletkach i jest on na cyklaminianie. Aa jeszcze jedno, z nową fryzurką czuję się świetnie, moje naturalne loki powróciły i chodzę teraz a la mokra włoszka
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

i nie wiem czemu wydaje i się też że konczita mówi bardzo powoli takim sksownym miskim głosem tak mnie nastroił avatar konczity
.... mialam na koncu jezyka te otreby...hihihi
)
takze wyobrazam sobie jak to jest 

Ty masz za*****sty avatarek