|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
spytałas o co się posprzeczalismy
![]() ![]() a pewnie obraził się o to, ze poszłam na spotkanie z koleżanka. tak mi sie wydaje, bo od 10tej nie daje znku zycia. napisałam mu eska czy dzis wieczorem sie spotykamy (hmm... normalnie jak nie małżeństwo) i nie doczekałam sie odp. wiec pewnie od wczoraj jest u taty. nie wiem, nie wnikam, pierwsza na pewno nie napisze... ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
![]() |
#4262 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
Cytat:
![]() No wlasnie mysle podobnie ze powinien do domu wrocic a nie u tesciow spac ... wkoncu jestescie malzenstwem a nie "zwykla" para ![]() tak tak suknia ![]() kurde nie jest dokladnie tak jak na zdjeciu ale to bylo do przewidzenia pozniej fotke wrzuce ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Wtajemniczenie
|
No dokładnie. Ehhhh ale ma myślenie - Wasz dom jest tam, gdzie razem jesteście, a co za różnica czy u Ciebie czy u niego czy na budowie. India w każdym razie mam nadzieję że się wypad z koleżanką udał.
#4264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dobranoc dziewuszki ![]() ide spac, bo rano jak zwykle bedzie katastrofa ![]()
![]() |
#4265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no jasne, że każda mama chce wiedzieć jak najwięcej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4266 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc ![]() Dobrze ze choc wypad sie udał i nie zalujesz ![]() Dla mnie to tez chore no ale faceci sa z marsa ![]() ![]() Zabciaaa kochana ty mi tu nie mow ze wklisz pozniej bo pozniej to ja bede slodko spac ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4267 | |||||||
Zakorzenienie
|
Jeśli pamiętacie, to pisałam Wam jakiś czas temu, że nasz Miłosz dostał w prezencie na chrzest sesję fotograficzną. Byliśmy wczoraj
![]() ![]() ![]() Na razie tyle zdążyłam nadrobić: Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Spokojnie, dojdziesz do siebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Wow, nie ma to jak nocne atrakcje za oknem... Wow ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4268 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzadko jem owoce, najczesciej je przeciream o cos, i rzadko je myje bo mi się po prostu nie chce ![]() ![]() Zapewne gdybym była w ciąży dbałabym o to bardziej. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() pobiegałas później po schodkach w celu zrzucenia tych kalorii???? ![]() ![]() Martucha gdzie mogę zobaczyc zdjęcia z Wasza swietą 3??? Bo jakos przegapiłam to chyba.... ![]()
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2010-07-15 o 22:36 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4269 |
Zadomowienie
|
dobry wieczór dziewczynki
![]() dziękuję wszystkim i każdej z osobna za kciuki co do badań, już Wam piszę co nam się udało-nie udało załatwić wizyta była na 19:40 byliśmy z 30 min przed czasem, lekarz spoko, kompetentny gość, 45 min rozmawiał z mężem wypytywał o każdą minutę z ostatniego tygodnia w którym zaczęły się zawroty, obejrzał uszy, kazał wykonać kilka ćw żeby spr jak równowaga i stwierdził, że wg. niego przyczyną zawrotów nie są powody laryngologiczne aczkolwiek on diagnozy nie stawia bo byłby głupcem, wypisał nam skierowanie na ostry dyżur laryngologiczny mówiąc, że tylko komplet badań i obserwacja może wyjaśnić i podać przyczyny skierował nas do Gliwic, ale nas nie przyjeli bo do tego szpitala idzie się w trybie planowanym tzn. najpierw wizyta u ordynatora i on termin ustala i dopiero się pacjent kładzie na oddział, więc nic ich nie obchodzi że skierowanie jest na cito ![]() ![]() jak nas olali w Gliwicach to pojechaliśmy do Zabrza, ale tam też lekarka na początku nie bardzo chciała nas przyjąć ale w końcu jak jej opowiedzieliśmy ile się już błąkamy z objawami to wypisała nam skierowanie na tomografię komputerową głowy do innego szpitala ( bo w tym nie mają) i powiedziała, że jeśli neurologia napisze że nie ma zadnych przyczyn neurologicznych to ona go wezmie na oddział więc pojechaliśmy na neurologię, zeszła do nas wybudzona pani dr, zniesmaczona i wkur***** że musiała przerwać sen, zbadała męza identycznie jak w zeszłym tyg inna lekarka, a w karcie informacyjnej zmieniła tylko datę!!! i napisała że nie widzi wskazań do badania TK wiec wrocilismy do domu, a w miedzy czasie zadzwonilismy na laryngologię i Pani dr powiedziała, że mamy rano na 7 przyjechać i ona przyjmie meza na oddział pojechalismy na umowiona godzine, lekarka skierowała na dodatkowe badania i koniec końcow odesłali nas do domu bo na oddział przyjmowane sa osoby w stanie wegetatywnym czyli nie potrafiace samodzielnie bez pomocy osob trzecich egzystowac ![]() a mój maz chodzi wiec stan sie polepsza dostalismy 5 skierowan na badania w poradniach na cito, terminy najszybsze na pazdziernik/listopad ![]() ![]() trzebaby było urochomić znajomości i na dzień dzisiejszy maz jest juz po jednym badaniu i najprawdopodobniej przyczyna sa kregi szyjne które uciskaja na tetnice i to powoduje zły przepust krwi do mozgu aczkolwiek trzeba poczekać na reszte badan, do przyszłego tygodnia bedziemy mieli juz komplet objoje boimy się TK ja staram sie jak moge i wspieram S. roznie mi to wychodzi...modle sie by to badanie wyszlo ok dziękuje dziewczyny za wszystkie ciepłe słowa, podnoszą człowieka na duchu ![]() ![]()
#4270 | |||
Zakorzenienie
|
myszka_maj, anika, ja też miałam podobne obawy jak Wy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Agatek, zdjęcia Martuchy strona 128, post 3829 ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Zakorzenienie
|
Ania nieźle... polska rzeczywistość. Trzeba mieć zarąbiste zdrowie na takie maratony a swoją drogą Tż mógł powiedzieć że tak Cię kocha , że nie jest w stanie egzystować bez Ciebie ( czyli osoby trzeciej) i wcale nie jest w takim dobrym stanie na jaki wygląda.
A tak serio to są osoby które muszą być naprawdę umierające, żeby po nich było widać złe samopoczucie. Ja to muszę mieć jakieś apogeum bólu, gorączkę itd żeby ktoś powiedział , że coś z moim samopoczuciem nie tak. |
![]() ![]() |
![]() |
#4272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia! Aguś, trzymam kciuki za obronę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4273 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i tak trzymac ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | |||||
Zakorzenienie
|
Ufff, udało się wszystko nadrobić
![]() Ale w sobotę wyjeżdżamy na tydzień, więc pewnie i tak będę po tyłach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wspaniale, że wszystko w porządku z maleństwem i gratuluję prawdopodobnej córci ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Aniu, włos sie jeży na głowie od tego, co piszesz... Trzymam kciukasy ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Zadomowienie
|
Rybulka widziałam sesję na NK - brak słów ... jesteście taką ciepłą i piękną rodzinką ... radość, szczęście i miłość aż bije z tych zdjęć .... jestem zachwycona
![]() aniu84 przeszłam chyba podobną drogę jak Twój mąż. Miałam TK, RM, badanie przepływów (Dopplera), Rtg kręgosłupa i parę jakiś innych drobnych badań. Większości to nawet nie pamiętam bo byłam tak wystraszona, że do końca nie wiem co się w tym okresie działo. Tż jeździł ze mną od lekarza do lekarza, a tam mnie tylko stukali młoteczkami i kazali trafiać palcem do czubka nosa, itd. Niezmiennie będę jednak powtarzać, że jeśli nie robiliście badania krwi na boreliozę to zróbcie je koniecznie. I trzymajcie się !!! Kurcze ... komuś chciałam jeszcze odpowiedzieć, ale zapomniałam ![]()
![]() |
#4276 | ||
Zakorzenienie
|
cześć
![]() wczoraj mąż zabrał mnie na "zacmienie" ale stwierdzam, że spodziewałąm się czegoś lepszego .... Książka o niebo lepsza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() dawno mnie nie było na wątku PM2009 ![]() u mnie sie jedynie tyle zmieniło że z TŻ kredyt na mieszkanie bierzemy dziś do banku jedziemy podpisać umowę, teściowa dalej swoje trzy grosze w trąca no i pracę muszę nową szukać gdyż pod koniec roku mogą zlikwidować mój zakład ![]() ![]() ![]()
#4279 |
Zakorzenienie
|
Rosi oddałabyś troszkę tego deszczu
![]() ![]() Śliweńka część ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4280 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() rybulka pieeeekne zdjecia ![]() widziałam na nk ![]() śliweńka witaj spowrotem gratuluje mieszkanka ania nie zazdroszcze przebojów w szpitalach ![]() pożarlam sie z mezem właściwie sie do siebie nie odzywamy ![]()
![]() |
#4282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak w ogóle mój maż nadal milczy... ja też ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- aaa... zapomniałam Rybulka ja również podejrzałam Twoje zdjęcia na nk - śa cudowne takie rodzinne i pełne miłosci ![]() u mnie podobnie
![]() |
#4283 |
Zakorzenienie
|
Rosi ech.... aby jakiejś suszy w PL nie było przez to.
India, Anika co sie stało?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
Wtajemniczenie
|
hej
jednka nie dałam rady posprzatać tej łazienki wczoraj dlatego dzisiaj mam mus i chociaz nie chce mi się to muszę koniecznie dzisiaj to zrobić ![]() musze jeszcze na zakupy iść na targ bo same warzywa musze kupić , i nie wiem jak ja dam radę to wszystko wziąć do wózka ,a potem na 4 piętro wraz z Dominikiem , masakra może zostawię u sąsiada i tż zabierze jak wróci z pracy ![]() u mnie dzisiaj jakoś chyba tak chłodniej , no... chyba że mi się tylko wydaję ogólnie ciepło , powietrze tylko takie inne , ale spoko mi odpowiada jejku juz sama nie wiem co szykowac na te chrzciny wiem że sałatka grecka , i sałatka z szynką i selerem , i do tego sałatka cezar, muszę jeszcze upiec karczek , tż mi dziaij przywiezie wyroby tzn. szynka, kaszanka, kiełbasa i różne takie tam podroby, do tego dokupiłam jeszcze śledziki 3 rodzaje i mam zamiar jeszcze zrobić mozzarelle z pomidorami , kurcze co jeszcze dziewczyny, sałatka obiadowa tez juz mam kurcze podpowiedzcie mi co jeszcze bo ja nie mam cos głowy do tego ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Zakorzenienie
|
Kasiu a co robisz na ciepło?? jakaś zupa, danie obiadowe?? Masz juz sałatki, patere zimnych mięsek, jakies przekąski tez się przydadzą. No i ciasto do kawy na deser
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja ja dłam ostatnio przeboskie śledziki wymoczone sledzie kroisz na małe kawałki na to równą wastwą porojona w małą koste cebulę i taka sama równą warstwą w kostke kwaśne jabłko całość zalewasz jugurtem z mała ilością majonezu mozna przyozdobic szczypiorkiem
![]() ![]() |
![]() |
#4288 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Zakorzenienie
|
no u mnie to sie obraził o to ze sama wynioslam stół własciwie to nei wyniosłam tylko zdjelam blat i przeciagnełam po dywanie na drugą strone pokoju i to samo z nogami zrobiłam
i sie wsciekł ze sama to zrobiłam wiec mu powiedzialam ze kurde prosiłam cie o to od poniedziałku ( w sobote mielismy impreze i zawsze na nia przynosimy duzy stół) a ja nie mam przez ten stoł jak dojsc do klatki arka i do okna a nie bede skakac po stole zeby arka nakarmic czy okno otworzyc!!! to mi powiedział wynoszac ten stół ze chyba dla mnei wazniejsze jest okno i stół od własnego dziecka tak strasznie przykro mi sie zrobiło jak on tak mogl, przychodze do domu nic ne robie, tylko leze biore leki w pracy siedze nadupie i tez nic nei robie zeby tylko donosić ciąze a on miz takim tekstem wyjechał
![]() |
#4290 | |||
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() BAJA odebralas dyplom? Cytat:
![]() ![]() aaa widze ze parapetowka udana ![]() ![]() ![]() mona_ja iwka28 dziekuje ![]() ![]() nie strasz ![]() ![]() Sysunia_d Gratuluje ![]() ![]() Rybulka dziekuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-07-16 o 08:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.