|
|
#1621 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
latin - dziękuję ;* Zobacz, nie możemy czekać do świtu. Nigdy nie będę taka sama - jeśli kiedykolwiek spotkamy się znów. Mam wrażenie, że nie widzisz mnie przez chwilę, ale mogę ci pomóc, ale chcę cię więcej, więcej... Nie będę nieśmiała, nie martw się.
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
często patrzę na spływający po szybie deszcz
myślę wtedy o Tobie równie często po mych policzkach spływają łzy. Kocham wiedzieć,że jesteś obok. Jeszcze bardziej kocham wiedzieć,że nigdzie nie idziesz <3 podobno jest tak,że jeżeli o coś nie dbasz to bardzo szybko to tracisz. Więc do cholery dlaczego Ty nie możesz szybko stracić mnie ? Dlaczego nie potrafię odejść skoro o mnie nie dbasz ? też kiedyś Ci zapier%^&dole sens życia Skarbie wiesz jak ważna się czuję, gdy mogę złapać Cię za rękę przy znajomych ?
|
#1623 |
|
Raczkowanie
|
Nigdy nie mów kobiecie , że ma się uspokoić .
' Wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. ' by czarnaalbk , |
|
|
|
#1624 |
|
Rozeznanie
|
... jego głos pachnie kłamstwem.
Jeden jest tylko sukces: być w stanie spędzić życie na swój własny sposób. Behind my smile is everything you'll never understand. Za moim uśmiechem jest wszystko czego Ty nigdy nie zrozumiesz. Każdy ma prawo być szczęśliwym na swoich własnych warunkach. '... bo życie trzeba przeżyć, a nie jakoś przez nie przepełznąć.' (; Choć tak czasem tęsknię do Ciebie, nie pamiętam już jaki byłeś. 'Zapach, którego używa kobieta, mówi o niej więcej niż jej charakter pisma.' You were a dream. Then a reality. Now a memory. Byłeś snem. Później rzeczywistością. Teraz wspomnieniem. 'Wrażliwy? Czuły? Delikatny? Weź sprawdź, bo to może kobieta.' :P ' 'Aby mieć czarujące oczy, szukaj w ludziach dobra.' (: Odszukaj we mnie swoją definicję szczęścia ((; Gorąca czekolada oczu i złoty cynamon na ustach. ... i poleciał księżniczko, Twój wymarzony domek z kart.
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
. . .
'słowa prawdy - jak już być to już być kimś ' często myślę o tym, o czym myślisz, co robisz, gdzie jesteś. wyobrażam sobie Ciebie idącego gdzieś koło domu. lecz nic innego nie wiem... tak bardzo chciałabym być chociaż raz w twojej głowie przez 5 minut. szkoda mi marnować życzeń na Ciebie gdy widzę spadającą gwiazdę. Żebyś chociaż przez jeden dzień czuł to co ja... Żebyś chociaż jeden dzień czuł ten ból, ogromny ból na całym ciele. Ból, który zadałeś mi Ty. To chore. Zabijać małą istotkę, która jest w twoim ciele, zanim się jeszcze urodzi. Ta osóbka przecież nic Ci nie zrobiła! Ona jest bezbronna, nie może zrobić nic... Chce tylko przyjść na świat. A ty chcesz ją zabić zanim się urodzi? Co z tego? To i tak jest równe z morderstwem. Przyjaźń to nie konkurs w stylu 'kto jest lepszy' nic nie trwa wiecznie kochanie. Człowiek nigdy nie jest spisany na straty. Zawsze, gdy ktoś upada na dno, ma szanse, by się od tego dna odbić. Zawsze jest szansa, jest nadzieja że znajdzie się ktoś by nam pomóc, lub sami sobie poradzimy. Nadzieja zawsze umiera ostatnia... / troszkę mnie wena dziś naszła, więc coś napisałam / "Miłości nie ma dziś. Nie oczekuje czarów, po prostu daj mi żyć" "Chodź pokażę Tobie świat, jaki pokochałbyś" "Pytasz o realia? W nich nie ma miłości" "nie odnajdziesz uczuć, w dużych cyckach bez serca." O.S.T.R [*] R.I.P [*] oby to była plotka.
mogę mieć takie życie, jaki inni mają sen! ![]() Edytowane przez patrysiowa_ Czas edycji: 2010-07-16 o 01:02 |
|
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
fajny wątek ...
Muszę poczytać ...na razie Subskrypcja
|
#1627 |
|
Raczkowanie
|
ZakreconaNaMaxa - dziekuje ; **
i takie coś na szybkiego: Zakochana w Tobie dalej brnęłam w to błoto... Ostrzegali mnie przed Tobą wszyscy wkoło ... A ja? Jakby oślepiona laserem, z dnia na dzień kochałam Cię mocniej i mocniej ... Mogę porównać to do syndromu różowych okularów... Widziałam Cię w samych pozytywach, byłeś dla mnie ideałem faceta ... Jednak ktoś, kto pewnie zazdrościł mi szczęścia, pobił moje źródło radości ... I wtem, wszystko stało się szaro bure... Kłótnie, awantury, nieporozumienia ... Zdałam sobie sprawę, że w realnym świecie, ideały istnieją tylko w snach... A Ty.. Ty odszedłeś jak gdyby nigdy nic... Zostawiając na moim sercu szereg ran ... Mój ideale, mój tlenie ...
|
#1628 |
|
Raczkowanie
|
Czasem warto jeść lody i przypominać sobie dobre chwile .
Tak , wszystko psuje , ale zastanów się Ty czy nie jesteś bez winy . Mam kaca , upiłam się miłością do Ciebie . Jesteś jak narkotyk , gdy Cię mam jestem szczęśliwa jak na haju . 'jesteś zakręcona jak muszla po ogórkach ' Może to czas dorosnąć? |
|
|
|
#1629 |
|
Raczkowanie
|
jak miłooo <3
otojest - zmieniłam zadowolona ;d? ' i nawet jeśli wypryskasz całą zawartość AXE to i tak na ciebie nie polecę '
kochane znikam na 3 dni <3 koocham was <33
fbl. szczęście łatwo znaleźć, patrz pod nogi, i myśl tak chłodno o świecie pełnym paranoi. Edytowane przez Nieodkrytaxd Czas edycji: 2010-07-16 o 06:48 |
|
|
|
#1630 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ### Moje serduszka na kartkach stały się jakieś dziwne, brzydkie, połamane, lub bez jakiś kawałków, i cholera, zgadnij dlaczego close your eyes and open heart, little boy [zamknij oczy i otwórz serce, chłopczyku] szeptem wymówię imię twe |
|
|
|
|
#1631 |
|
Zadomowienie
|
i być z Tobą. aż po kres.
gratuluję ci, nie spotkałam nikogo o takim ego.
|
|
#1632 |
|
Raczkowanie
|
heej
** " Jaram się Tobą bardziej niż Goździkowa polopiryną! "
|
|
#1633 |
|
Raczkowanie
|
_sasza_ - <3 ' ja jestem tragiczna, czy życie jest tragiczne? w barze na rogu zostawiam zaliczkę, marzę o Bogu co ześle mi kogoś, kto pomoże mi zrozumieć, że życie jest śliczne. '
|
#1634 |
|
Raczkowanie
|
ZakreconaNaMaxa-
![]() -Wybaczysz mi? -Co mam ci wybaczyć? -Moją miłość do ciebie. |
|
|
|
#1635 |
|
BAN stały
|
rozwaliłaś mnie tym ! modle się o to by była to plota, jednak znacznie dużo osób potwierdziło już tą informacje ![]() ...
słowa przekuwające skroń i muzyki sznur, obrócono w pył 8 strzałem . nie zrozumie nikt świata filozofii. nie chcę wierzyć w te błahostki, ploty i sarkazmy, Boże spraw by to wszystko nie było prawdą . witam w moim świecie, w świecie nadziei, marzeń, radości i smutku jednocześnie, w krainie poszarpanych serc i łat na nich, w zasranej przez Ciebie podświadomości . cień zamykających się powiek dziś nie przytacza mnie, bo niby dla kogo mają być otwarte ? ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-07-16 o 10:19 |
|
|
|
#1636 |
|
Rozeznanie
|
Płacz zajął mi tylko chwilę Nie przyzwyczajaj się nic nie trwa wiecznie Wiele dróg do obrania niektóre do szczęścia niektóre do złamanego serca każdy może się zagubić Nie chciałam się znowu zakochać obwinię o to księżyc Ty zaryzykowałeś kochając mnie ja zaryzykowałam kochając ciebie Czasami wierzę w przeznaczenie ale szanse, które stwarzamy zawsze wydają się brzmieć prawdziwiej |
|
|
|
#1637 |
|
Raczkowanie
|
Nigdy nie byłam szczęśliwa. Chociaż, gdybym się dłużej zastanowiła... W zasadzie dzięki Tobie miałam uśmiech na twarzy .. To Ty sprawiłeś, że kładąc się wieczorem do łóżka, nie mogłam doczekać się poranka.
To dzięki Tobie zarażałam ludzi optymizmem... To właśnie Ty sprawiłeś, że miałam po co żyć ... A teraz? Ciebie nie ma.... Uśmiech z mej twarzy znikł i pojawia się jedynie 'na pokaz', aby udowodnić, że jestem silna,że daję radę... Każdy wieczór to dla mnie udręka, pewnego rodzaju walka.. Walka z samą sobą... To właśnie wtedy dopadają mnie myśli, że może Pan Bóg się nade mną ulituje i będzie to moja ostatnia noc ... I nastaje ranek ...Znowu to samo... Codzienna monotonia ... Brak chęci do przeżycia kolejnego dnia... Ale wtedy przypominam sobie o Tobie... Jak bardzo chciałbyś, abym znowu poczuła się szczęśliwa, abym cieszyła się każdym kolejnym dniem ... Bym miała dla kogo żyć... Bym modliła się do Boga, by pozwolił mi żyć jak najdłużej, bo Ty takiej szansy nie dostałeś... Ale w głębi serca wiem,że kiedyś się spotkamy... Tam daleko, w niebie ... Opowiem Ci , jaki koszmar przeżyłam tu na ziemi, bez Twojej obecności ... Przytulisz mnie do siebie i powiesz, że to tylko zły sen... Wtedy znów będę szczęśliwa , z Tobą, w niebie. Wiesz, kiedy człowiek jest w pełni szczęśliwy? Gdy w najgorszych chwilach wie,że ma w kimś oparcie... Odpowiesz więc, że praktycznie każdy człowiek osiąga pełnię szczęścia ... Otóż nie. Osoba ta wyróżnia się wśród innych/ Przy niej czarne jest czarne, a białe jest białe ... Przy niej wszystko jest inne ... Prostsze ... To ktoś, za kogo jesteś w stanie oddać życie i jednocześnie ktoś, z kim chcesz je dzielić... Rozumiesz? To jest Twój drugi Anioł Stróż ... Ty jesteś dla niego... On dla Ciebie ... Tylko szkoda, że mój Anioł o tym zapomniał ... Bo widzisz, Kochanie. To nie jest tak,że za Tobą nie tęsknię...Bo tęsknię... każdego dnia coraz bardziej i bardziej ... Ale z dnia na dzień, dajesz mi do zrozumienia, że nie jestem nią... Mówiłeś,że lubisz blondynki ... Przemalowałam włosy, aby upodobać się Tobie. Dowiedziałam się, że wolisz eleganckie kobiety.... Wyrzuciłam wszystkie trampki, a w zamian kupiłam parę, niewygodnych szpilek, w których obcasy wykręcam nawet na prostej drodze.... Powiedziałeś, że wolisz rozrywkowe dziewczyny ... Dla Ciebie zostawiłam serię ulubionych książek i zamiast tego, zaczęłam chodzić na imprezy... Zrobiłam wszystko, aby przypominać choć po części Twój ideał ... A ty? Po wszystkim powiedziałeś, że kobieta, powinna być przede wszystkim sobą... Ja nie byłam ... Bo tak to już w miłości bywa... Im bardziej jej pragniesz, tym trudniej ją zdobyć ... Takie bez sensu, ale może ktoś przeczyta ;-)
Zrobię sobię kiedyś zdjęcie z Bogiem . Udowodnię Ci jak mało jeszcze wiesz . Edytowane przez turka24 Czas edycji: 2010-07-16 o 10:55 |
|
|
|
#1638 |
|
Raczkowanie
|
A teraz wstań , zrób najlepszy makijaż jaki potrafisz , idź dumnie przez ulicę i nie waż się pokazać nikomu, co Cię niszczy od środka .
' Wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. ' by czarnaalbk , |
|
|
|
#1639 |
|
Raczkowanie
|
nie, nie, nie! powiedz, że to nie prawda! ;( nie mogę w to uwierzyć...
![]() . . . . . . . . . . . chodź tu. ![]() wróć, przytul, przebacz... baby I like it. ;D ' daj mi tą chwilę dziś... ' nadchodzi moment, na które czekałam całe życie.. ![]() tequila, boys and sex on the beach! ^^ ' na tym po***anym świecie nawet zbrodnia to towar.. ' . . . . . . . . . . . + jak widać całkowity brak weny. . . . Tatusiu wróć! ;(( bez Ciebie nic nie ma sensu nawet nie wiesz jak nudno jest bez Ciebie. ![]()
|
#1640 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
*** wiesz jak to jest, kiedy kładziesz się spać z nadzieją, że może wreszcie szloch nie będzie Ci przeszkadzał w zasypianiu? siedziałam dalej nieruchomo w fotelu i myślałam o tym , że spotkałam , zupełnie przypadkowo, niezwykłego człowieka. Chciałabym , aby był zawsze. Na wieczność. Czułam się przy nim tak wyróżniona i tak jedyna , jak przy nikim na świecie.
Nigdy nie byłeś , i nigdy nie będziesz częścią mojego świata ... jesteś jego całością Tomek:* http://www.facebook.com/profile.php?id=100000553001805 Edytowane przez Kinderka13 Czas edycji: 2010-07-16 o 11:30 |
|
|
|
|
#1641 | |
|
Raczkowanie
|
Jej..Kocham was dziewuszki;* Cytat:
![]() Bo wiecie co mężczyźni.?? Nieeee. ? - Wypierdalajcie na Marsa :d To nam wszystkim wyjdzie na zdrowie ;p Cho*lera przez twoją durną miłość obgryzłam paznokcie...a były takie ładne.
![]()
|
|
|
#1642 |
|
Raczkowanie
|
chowam dumę w niebieskie pudełko.
honor zamykam w kieszeni. biegnę za Tobą i błagam. wróć. znam Ciebie, Ty znasz mnie. czasem nasze imię przemknie nam przez myśl. tylko tyle nas łączy. spodziewałeś się krzyku? płaczu? czyli zaskoczyłam Cię życząc Ci z nią szczęścia.. http://muzikum.pl/hydepark-f25/o-s-t...je-t81617.html ŚMIERĆ OSTREGO? JAK DLA MNIE JEDEN WIELKI FAKE.
Edytowane przez the_end Czas edycji: 2010-07-16 o 12:39 |
|
|
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
w świecie pewnym zawirowań
pewne jest tylko to, że mój pies przywita mnie merdaniem ogona, no chyba, że zdechnie . siedzi pod stołem, wypisując na kartce swoje uczucia, dziwne, bo cała kartka jest pusta, widać na niej tylko mokre plamy pozostałe po spadających z policzków łez.
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
Byłeś dla mnie wszystkim i tak nagle bez słowa zostawiłeś... to boli ku*wa! *** Kazałeś mi spieprzać z Twojego życia.. więc dlaczego teraz Ty z brudnymi buciorami wchodzisz w moje? *** Dla mnie liczy się miłość, dla Ciebie tylko sex. *** Ej mała, schowaj się bo jak ufo przyleci to Cie za swojego wezmą.
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." |
|
|
|
#1645 |
|
Raczkowanie
|
Przywołuję wspomnienia które odeszły...
Wywróciłeś moje życie do góry nogami. Jestem tak cholernie zmęczona tym, że nie potrafię usunąć cię z mojej głowy... Wydawało mi się, że umiem dokonać wyboru i po prostu od tak go zostawić. Fakt wydawało mi się ![]() Lubię imprezować, to jest genetyczne ;d Potrzebuję przerwy od realnego życia. Niech pan pójdzie ze mną na spacer. Poudajemy, że jesteśmy tylko dwojgiem ludzi. Jej serce musi się nauczyć jak zapomnieć. Znalazłam miłość gdzieś w jego oczach. _________________________ ____ Naiwnie wierząc w miłość, naiwnie wierząc w miłość, naiwnie wierząc w miłość. |
|
|
|
#1646 |
|
Raczkowanie
|
Jarać się tobą, upić się twoją miłością...
Uwielbiam, gdy siedzimy obydwoje na polu, samotni, z dala od świata. Możemy wtedy mówić o wszystkim. I gdybyś już nie chcial mówić możemy pomilczeć. Pomilczeć o wszystkim. Przepraszam, że mało opisów i w ogóle mnie tu mało ostatnio, ale nie dość, że brak weny to jeszcze przeżywam teraz ciężkie chwile. Wybaczcie ten badziew:/
|
|
#1647 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To twoje oczy karmiły moje serce, choć usta życzyły mi śmierci. I witać dzień z myślą, że kiedyś wrócisz. brak weny. ![]()
|
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1649 |
|
Raczkowanie
|
Paralogiczna - DZIĘKUJE ! Ty jesteś dla mnie tutaj jedną z naj. udanego wypoczynku i wracaj szybko
![]() istny_paradoks - wielkie brawa ![]() grise, otojest, kontrastowa0 - patrysiowa_ dziękuje i ciesze sie ![]() Nieważne czy jesteś dzieckiem czy też może patrzysz na dzieci swoich dzieci. Nieważne czy jesteś po ślubie czy dopiero szukasz swojego światełka. Nieważne czy masz bliskich obok siebie czy może są daleko. Nieważne, to wszystko jest teraz nie ważne. Na pewno nieraz przeżyłaś piękne chwile, a czasem miałaś gorsze dni. Śmiałaś się ze słów takich jak przyjaźń i miłość, ale ich potrzebujesz. Najważniejsze abyś miała pewność, że jest ktoś kto Ciebie rozumie. Bo jeśli będziesz sama, Twoje życie urwie się jak ten wstęp... 'I am done Smoking gun We've lost it all The love is gone' /Jestem skończona. Papieros - pistolet. Zgubiliśmy to wszystko. Miłość odeszła./ 'She has won Now it's no fun We've lost it all The love is gone' /Ona wygrała. Teraz nie ma zabawy. Zgubiliśmy to wszystko. Miłość odeszła./ 'Now I know you're sorry And we were sweet Oh, but you chose lust when you deceived me And you'll regret it, but it's too late How can I ever trust you again?' '/Teraz wiem, że jest ci przykro. Byliśmy słodcy. Och, ale ty wybrałeś pożądanie, kiedy oszukiwałeś mnie. I ty pożałowałeś tego, ale już za późno. Jak mogłabym ci jeszcze kiedyś ponownie zaufać?/' słowa z jednej z najpiękniejszych piosenek... Nie kocham Cię. Nie, nie nie. Nie kocham. Lecz ze słowami piosenki "tam na dnie został Twój ślad" zdaję sobie sprawę, że zawsze będę mieć do Ciebie tą cholerną słabość. Jak to się dzieje, że gdy już nawet jesteś pewien, że kogoś nie kochasz, a przynajmniej nie czujesz do niego tego, co kiedyś, a mimo to ten człowiek jest dla Ciebie nadal tak samo ważny, jak wcześniej? Wytłumacz mi, jak to jest, że człowiek, któremu ufałeś całkowicie robi Ci wielkie świństwo, a Ty, mimo, że nie można już tego nazwać miłością, nadal potrafisz wykrzesać w stosunku do niego tyle ciepłych uczuć? Prawda jest taka, że jak raz sobie pomyślisz, że ktoś jest dla Ciebie ważny to ważny pozostanie już do końca. Kiedy kogoś kochasz... Popatrz. Oddajesz mu wtedy część siebie, a on daje swój kawałeczek Tobie. Gdy przestajecie się już kochać, te kawałki w Was pozostają, choć nie mogą już funkcjonować prawidłowo - brak im miłości, ale jednak są i nie zginą. Osoba, którą kiedyś kochaliśmy zostaje w naszym sercu na zawsze.
ile to już razy o Nim zapominałam? / Paralogiczna ;* / Nic nie smakuje tak cudownie jak świadomość, że się chudnie! Dam radę! Edytowane przez Chocolaaate Czas edycji: 2010-07-16 o 14:52 |
|
|
|
#1650 |
|
Raczkowanie
|
" spragniona żaru miłości,zwabiona ciepłem otwieram drzwi do nieba " po drugiej stronie chmur stoi bliski mi człowiek " deszcz monotonnie wybija rytm uderzając o okna " " przymykam powieki i uciekam w bezwstydną przestrzeń pomiędzy myślami " " pobiegłabym do Niego,gubiąc po drodze resztki wstydu " " dziwne pragnienia i myśli snują się w każdym kącie mojego umysłu "
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.

/ 

** 
COMA