|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX
trala la la la la wypisują go
potwierdzili ![]() ![]() ale będzie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- jednak Med miała rację - mam kaca
|
#3182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Magda ja tam marchewki nie widzę, tylko piękna czekoladkę ![]() Onlythebest mam tak samo z serialami w pracy Z tym, że ja oglądałam tylko american next top model i, project runway i Ossip girl :PRain biedna jesteś z tymi zębami. Tez ostatnio miałam kanałowe i wkurzający jest ten ból jak się ząb zatruwa ![]() Gwizdaczku dałaś czadu z deklinacją J Dobrze dobrze, niech się dzieci uczą mówić po polsku o towarach luksusowych ![]() Claris pięknie wyglądasz w tej kiecce Tylko nie przesadź z dodatkami.
|
|
|
|
|
#3183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poczułam misję zbawiania ojczystego języka ![]() Magda, dopiero zobaczyłam na poczcie - aleś się opaliła ładnie zazdroszczę pogody ![]()
|
|
#3184 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś nie cieszy mnie ten ostatni dzień w pracy. Wczoraj skakałam z radości dzisiaj dołek
|
|
|
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek!
Gwizdak to super, że wychodzi ![]() Carmi co się dzieje? Skąd ten dół? Skimos trzymam kciuki. wracam do picia kawy i zabieram się za robotę. |
|
|
|
#3186 |
|
Zakorzenienie
|
Dół zaręczynowy. Mam wrażenie że Tż i chce i boi się, a te wszystkie pytania i zagadywania to zasłona dymna, bym nie zaczynała tematu. Zresztą sam to wczoraj potwierdził. Wersję dot. terminu zmienia co kilka dni.
|
|
|
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi
![]() Osz Rety, sto lat, dużo miłości i zdrowia, spełnienia wszystkich marzeń i wszystkiego czego sobie wymarzysz ![]() Dziewczyny, trzymajcie za mnie kciuki mocno za 5 minut, proszę... |
|
|
|
#3188 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Nie mam czasu czytać teraz, co napisałyście od wczoraj, ale koleś od mieszkania znów zaprasza mnie w sobotę ale mam już go gdzieś, znów wszystko umówione, żeby zjechać dziś do domu i nie będę tego odkręcała po raz 2.No i tak jak ostatni0- żegnam się z Wami do października ![]() Wszystkim życzę szczęścia, pannom-szybkich przyklęków, narzeczonym pięknych ślubów, a żonom czego tam chcą(pociechy z dzieci? ). No i udanych wakacji dla wszystkich Mam nadzieję, że będziecie o mnie pamiętać jak tu wrócę! ![]() Papa |
|
|
|
#3189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Osz rety wszystkiego najlepszego !!!!!!!!!!!!!! Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2010-07-16 o 09:17 |
|
|
|
|
#3190 |
|
Zakorzenienie
|
mój pierwszy post z pracy....
co z tego że cały pokój widzi mój komputer i to co robię.... ![]() osz rety - Sto Lat!!!! i dużo miłości, radości i uśmiechu w życiu ![]() carmelku - nie myśl tak.... on Cię tak wypytuje po to żeby się upewnić, że nie popełni żadnej gafy.... on chce żeby to było idealne więc pyta.....
|
|
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks ja już nie chcę rozmawiać.
|
|
|
|
#3192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Papa będziemy pamiętać (chyba )
|
|
#3193 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie odpuściłam. Tylko że upadek z wysokiego konia bardziej boli... Bo on mnie już tak na maksa nakręsił, a teraz sprowadził na ziemię. Życie. Tylko czy ja tak chcę???
|
|
|
|
#3194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super Cytat:
![]() osz rety - wszystkiego najlepszego ![]() aaa boli mnie strasznie lewa lopatka - juz ktoras noc z rzedu sie budze w srodku nocy bo mnie bol ta lopatka i okolice i nie mam sie jak polozyc zeby nie bolalo... a jak wezme prysznic rano to przechodzi i w nmocy znow zaczyna - co to moze byc?
|
|
|
#3195 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi ale mnie nie chodzi o rozmowy o pierścionkach i zaręczynach. Mam wrażenie, że twój chłop jest do mnie podobny. Ciężko mu się zabrać do pisania pracy, zrobienie praktyk zostawił na ostatnią chwilę, boi się życiowych decyzji... Pogadaj z nim o tym strachu, o tym, że zmiany są dobre.
|
|
|
|
#3196 |
|
Zakorzenienie
|
Arrakis, nie mam pojęcia co to może być.
Eh, kolejny miesiąc czekania. |
|
|
|
#3197 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A wszystko odnośnie tego, że marudziłam na temat, októrym wiecie (opisany w klubie jakiś czas temu )...Cytat:
Cytat:
Odnajdujesz się jakoś? Ile Was w pokoju?
|
|
#3198 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi luzik
Z czasem zaczniesz seriale oglądać
|
|
|
|
#3199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasem jak się zastanawiam nad takimi rzeczami, to dochodzę do wniosku, że my kobiety mamy obsesję na punkcie "mam wszystko pod kontrolą". A widać tego nie można mieć pod kontrolą - czy i kiedy facet się nam oświadczy. To ciężkie do zniesienia, wkurzające, dołujące, deprymujące, ale tak kurczę jest ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- potwierdzam
|
|
#3200 |
|
Zakorzenienie
|
a fajnie
w sumie 14 osób ![]() aaa boję się strasznie się boję .............
|
|
|
|
#3201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie potrafię się pogodzić z sytuacją, że coś ode mnie nie zależy. Wiem, że to chore i wiele rzeczy nie będzie ode mnie w życiu zależało, ale jednak zawsze miałam większą lub mniejsza kontrolę. Bez sensu. |
|
|
|
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, ja czasami jak Cię czytasz to mam wrażenie że się zbyt nakręcasz. Twój Tż nawet chcąc się oświadczyć nie ma bardzo wg mnie jak bo go hamujesz. Ja sama bym nie chciała ciągle słyszeć o temacie zaręczynowym i w momencie gdyby ktoś co chwilę zaczynał ten temat też pewnie był robiła uniki i zwody. Powiedział że to zrobi, wiec daj mu czas i okazję do zrobienia tego. Daj mu się wykazać. Gdyby nie chciał z Tobą być to nie bylibyście już razem.
Powiedz mi gdzie tu jakaś romantyczność, zaskoczenie jak masz określony termin? Nie lepiej zostać mile zaskoczonym i się niczego nie spodziewać? Popatrz - powiedział ci kiedy mniej więcej to zrobi, a odnoszę wrażenie że codziennie myślisz sobie "czego tego dziś nie zrobił, ma coraz mniej czasu", przez co zbyt nakręcasz siebie i wymuszasz na nim pewne zachowanie. Może to trochę ostro wyszło i jeśli Cię uraziłam to przepraszam, ale tak odbieram Twoje zachowanie. Nie chcę żebyś myślała że Cię nie rozumiem, bo wiadomo (też bym chciała) że po tylu latach bycia razem chciałoby się czegoś więcej, większej stabilizacji i pewności, ale nic na siłę się nie da zrobić. Jest to pewne zniecierpliwienie i oczekiwanie, ale są rzeczy na które ma się raczej znikomy wpływ. ps. jakby nie było czasy się zmieniły i nie tylko mężczyźni mogą się oświadczać
|
|
|
|
#3203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale z drugiej strony stracić kontrolę też jest fajnie - głupi przykład - w seksie, jak się nie przestaniesz kontrolować marne szanse, żeby nie stwierdzić, że jest przereklamowany . No bo w końcu co się może stać, jeśli nie masz kontroli?---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- uwierz nam - doświadczonym korpoludkom
|
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
Choji masz rację, ale ja tu Wam marudzę, przed nim staram się być twarda. Nie chcę, żeby było jak u Justynki, którą wszyscy naokoło nakręcali, ona siebie też, a potem było jak było...
Po pewnym czasie chce się czegoś więcej. Mam do tego prawo. Nie chcę na niego naciskać, on już dobrze wie czego pragnę. Wyżalam Wam się na wątku, żeby jemu nie marudzić, to taka moja kozetka. Jednak to chyba nie jest najlepszy pomysł. |
|
|
|
#3205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3206 | |||||
|
Zakorzenienie
|
pytanie, czy on by chciał
Cytat:
Cytat:
wyjdziesz za mnieeeee? Cytat:
superwyglądają i wiesz, Gwizduś mnie tym raczej podnieciła z rana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Claaaaaaaariiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiis wyglądasz przecudnie myślę, że ta kiecka, jakkolwiek to brzmi, oddaje Twój charakter. po prostu pasuje do Ciebie jako osoby. nie wyglądasz w niej na przebraną - cudo Carmel, przytulam, też bym pewnie się dołnęła... Osz, najlepszości chcecie wiedzieć, co u mnie? Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-07-16 o 10:29 |
|||||
|
|
|
#3207 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, czemu nie najlepszy pomysł? Cieszę się że tu piszesz, ze mówisz co myślisz, co czujesz. Niestety, nie zawsze będzie tak że ktoś będzie głaskał po głowie, pocieszał i przytulał. Czasami jesteśmy od tego żeby sprowadzić na ziemię. Raz lżej, raz brutalniej. A spojrzenie na swoją sytuację z punktu widzenia innej osoby czasami bardzo wiele. Nie przestawaj tu się 'kozetkować' tylko dlatego że Ci powiedziałam jakie ja mam wrażenie.
Zgadzam się z Tobą że masz prawo. Napisałam Ci nawet wcześniej że Ci się nie dziwię że po pewnym czasie chcesz więcej. Może nie napisałam wcześniej ale to co jest we wcześniejszym poście jest tylko Moim odczuciem, Moim wrażeniem. Napisałam Ci to po tym co wyczytałam, co zrozumiałam w Twoich wiadomościach. Jeśli czegoś nie doczytałam, albo nadczytałam to przepraszam- nie chciałam. Niestety to urok for internetowych, że nie zawsze w pełni zrozumie się drugą osobę. Miałam wrażenie że po prostu strasznie często 'suszyłaś' Tż głowę jeśli chodzi o zaręczyny. Pewnie w rzeczywistości było inaczej, a ja zrozumiałam to tak jak zrozumiałam. Też jestem osobą która musi mieć nad wszystkim kontrolę. Nie ważne że ktoś inny mógł spakować kilka rzeczy, nie ważne że robił to za pomocą sporządzonej przeze mnie listy i tak muszę sama sprawdzić czy na pewno wszystko jest. Ale wiem też, że nie nad wszystkim dam radę zapanować i staram się trochę odpuszczać. Tż kiedyś to zrobi, prędzej czy później. Wierzę w niego w tej kwestii, wierzę że chce ze mną być i pomimo tego że jest mi czasem ciężko, bo chciałabym JUŻ, TERAZ, NA WCZORAJ to chcę żeby się wykazał, postarał, żeby mnie zaskoczył. ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Naj, chcemy
|
|
|
|
#3208 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niedawno też miałam wyrywaną. Dla pocieszenia powiem, że asystentka trzymała moją głowe, a doktor rwał szczypcami Chwila moment i już ![]() Cytat:
A najgorsze było to, że zawsze przytakiwał, że będzie tak jak zaplanowaliśmy i nigdy planu się nie trzymał. Strasznie denerwuje mnie w nim to, że przytakuje mi dla świętego spokoju, a potem i tak robi swoje. Już wolałabym wiedzieć, że nie ma zamiaru np. rano wcześniej wstać, to chociaż bym się nie nastawiała.
|
|
#3209 |
|
Zakorzenienie
|
Naj kcemy
|
|
|
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, pisz co u Ciebie!
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.

potwierdzili 

- mam kaca

ale mam już go gdzieś, znów wszystko umówione, żeby zjechać dziś do domu i nie będę tego odkręcała po raz 2.

wyglądasz przecudnie