Wysokie kobiety na obcasach ? - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-05-24, 12:57   #151
mmadzik
Zadomowienie

GG do mmadzik
Dot.: Wysokie kobiety na obcasach ?

Cytat:
Napisane przez theoneandonly Pokaż wiadomość
Jakiej historii?

No dokładnie. Ja mam 175-6 cm i wcale nie czuję się wysoka. Wg mnie to normalny wzrost, mam dużo wysokich koleżanek i mega wysokich kolegów, a swój wzrost bardzo lubię i w obcasach też chodzę.
no oczywiscie pamietajcie szpiki wydluzaja i wyszczuplaja
mmadzik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-24, 13:44   #152
moniaszelki
Zadomowienie

<< jacy palanci! :O

ja zalozylam 10cm pierwszy raz tak wysokie na wyjezdzie,poszlismy na postoju do restauracji na sniadanie a jacys zupelnie obcy faceci, gdzies w moim wieku, 17 , zaczeli gadac jaka wieeelka...wkurzylam sie i to mocno..tez uzyli jakiegos porownania ale moze dobrze ze nie slyszalam. w londynie w metrze jacys kolesie tez mowili o mnie ze jestem wielka, duza itd...pewnie mysleli ze nie rozumiem po angielsku ;/ jakaś żenada..

ostatnio jak w tych samych butach poszłam do szkoły jakis facet po 40 mowi, o jaka ladna pani jest, czy cos w tym stylu...na pewnobyl napity ;/

po tamtych incydentach zaczelam sie zastanawiac troche nad tym..no bo chcę ladnie wygladac wiadomo-dla siebie, ale takze wlasnie dla rowiesnikow plci przeciwnej...no ale wnioskując po tamtych zdarzeniach - nie podobam się im w szpilkach? wiem, że moge byc brzydka z twarzy i ciała, ale czepiali się ze jestem wysoka.? ;o

ja sie sobie bardzo podobam w szpilkach. a moze jakos pokrętnie w nich chodzę? wczesniej na to nie wpadłam..;d hmm
moniaszelki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-24, 14:22   #153
niiebieska
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez moniaszelki Pokaż wiadomość

ja sie sobie bardzo podobam w szpilkach. a moze jakos pokrętnie w nich chodzę? wczesniej na to nie wpadłam..;d hmm
Niektóre dziewczyny dość nieumiejętnie chodzą' w wysokich szpilkach, bo faktycznie nie jest to łatwa sprawa, jeśli wcześniej nie miały z takimi do czynienia. Ale wszystko da się wyćwiczyć, chodząc np. po domu. Jeśli czepiali się Twojego wzrostu, to najprostsza rada: popatrz na nich z góry i nie przejmuj się, szpilki wyszczuplaja i wydłużają nogi, jednym słowem dodają kobiecości, więc nie martw się powodzenia.
Stary 2010-05-24, 19:53   #154
sabbatha
Zakorzenienie

[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;19537152](o kurcze nie wiedzialam, ze sie tak rozpisalam)

theoneandonly
stalam na swiatlach miedzy dwoma, bylo czerwone i nie zdarzylam juz przejsc na 2 strone. tlumy na przystankach po obu stronach ulicy (bylo kolo 4) nagle centralnie przede mna zatrzymuje sie samochod, ktos opuszcza szybe, wychyla sie kilka glow z durnymi usmieszkami na twarzach. mi sie juz goraco zaczelo robic, bo znalam te miny, a co gorsza - znalam tych palantow. no wiec odwrocilam glowe w przeciwna strone i slysze za soba: "o matko jaka wieeeeeeeelka! a jaka chuda! jezu skads ty uciekla?! wygladasz jak <<i tu imie i nazwisko dziewczyny z mojego miasta, ktora niedawno wyszla z anoreksji, jest troche wyzsza ode mnie>>! ej ludzie patrzcie!" <<oczywiscie ludzie z obydwu przystankow patrza na mnie, jak ktos stal w grupce to sie smiali. pozniej znow zostalam obrzucona wyzwiskami na temat mojego wygladu <<ze potwor, zyrafa, łodyga itp>> swiatlo jak na zlosc sie nie zmienialo, oni zaczeli czyms we mnie rzucac (nawet nie chce wiedziec co to bylo). chyba nigdy nie czulam sie tak upkorzona. wolalabym juz, zeby mnie skleli niz czepiali sie mojego wygladu (zawsze ktos sie musi do mojego wygladu dowalic - przeciez nie moja wina ze tak wygladam) najgorsze bylo gimnazjum... no ale mniejsza z tym. odeszlam kawalek, tak ze mnie nie bylo widac z obu przystankow i rozplakalam sie na srodku ulicy. chyba nie musze dodawac, ze tamci odjechali ucieszeni jak nie wiem co, dalej sie jednak drac. nic mnie juz nie przekona do obcasow (chyba ze chodzilabym w nich po domu - tak to jak najbardziej, ale ludziom sie nie pokaze).
aha i prosze nie piszcie mi, zebym sie nie przejmowala opinia "takich" ludzi. mam z nimi przejscia juz od podstawowki i jak widac dopoki sie stad nie wyniose, to sie od nich ie uwolnie. chociaz spotkalam ich bardzo daleko od mojego miejsca zamieszkania, wiec...

AtelierStylizacji
dla mnie to zaden plus zawsze jak ide przez zatloczone miejsca, to powtarzam sobie w myslach "jestem niewidzialna" hehe[/QUOTE]

ta tacy mądrzy a bzykać to by się chcieli z wysokimi, chudymi i na obcasach

sabbatha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-26, 15:44   #155
13_minut
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niiebieska Pokaż wiadomość
Niektóre dziewczyny dość nieumiejętnie chodzą' w wysokich szpilkach.
Moja sąsiadka dziewczyną nie jest. Ma ponad 50lat i zawsze chodzi na obcasach. Zupełnie jej to nie wychodzi, zawsze jest przygarbiona i widać, że się w nich męczy. Ale skoro przez tyle lat się nie nauczyła, to pewnie się nie nauczy.

Moim zdaniem wysokie dziewczyny mogą z powodzeniem chodzić na obcasach. Ale dla mnie granicą byłby wzrost TŻ- głupio by mi było, gdybym w obcasach była wyższa od niego.
Stary 2010-05-29, 15:00   #156
moniaszelki
Zadomowienie

a mi wlasnie nie wiem czemu, ale czesto podobają mi sie troche niżsi faceci
jestem sama, ale moje jednostronne milosci sa kierowne do takich 3 cm nizszych ; p moze 5cm
Stary 2010-05-29, 16:05   #157
Maripossa
Zakorzenienie

Ja tez jestem b.szczupla i dosc wysoka (50kg przy 171cm) i nogi mam bardzo dlugie moj M.jest zachwycony jak zakladam obcasy...a robie to raz na ruski rok, bo tez uwazam ze wygladam jak dziwadlo na szczudlach i niezbyt dobrze sie z tym czuje
jednak czasem zeby mu zrobic przyjemnosc zakladam je na codzien zwykle chodze w balerinach i adidasach...
kiedys tez b.przejmowalam sie opinia innych, wzrokiem przechodniow i jakimis opiniami nt.mojego wygladu, teraz staram sie to olewac, glowe zadzieram do gory i dumnie krocze przed siebie
jednak nigdy nie zakladam szpilek ani wysokich obcasow ja musze miec szerszy, stabilny obcas coby sobie nog nie polamac i nie powykrecac to wtedy moge chodzic i wygladam calkiem znosnie oczywicie wg.mojego M. przecudownie, dlatego - czego sie nie robi dla facetow zeby zobaczyc usmiech od ucha do ucha na ich twarzach

aaa! jak zaloze obcasy to jestem wyzsza od mojego M. i z 1str.podoba mu sie jak wtedy wygladam a z 2str. psioczy mowiac "kurcze! czy ty musisz byc taka wysoka?"

Edytowane przez Maripossa
Czas edycji: 2010-05-29 o 16:08 Powód: dopisek
Maripossa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-29, 18:23   #158
asiatt
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Maripossa Pokaż wiadomość
Ja tez jestem b.szczupla i dosc wysoka (50kg przy 171cm) i nogi mam bardzo dlugie moj M.jest zachwycony jak zakladam obcasy...a robie to raz na ruski rok, bo tez uwazam ze wygladam jak dziwadlo na szczudlach i niezbyt dobrze sie z tym czuje
jednak czasem zeby mu zrobic przyjemnosc zakladam je na codzien zwykle chodze w balerinach i adidasach...
kiedys tez b.przejmowalam sie opinia innych, wzrokiem przechodniow i jakimis opiniami nt.mojego wygladu, teraz staram sie to olewac, glowe zadzieram do gory i dumnie krocze przed siebie
jednak nigdy nie zakladam szpilek ani wysokich obcasow ja musze miec szerszy, stabilny obcas coby sobie nog nie polamac i nie powykrecac to wtedy moge chodzic i wygladam calkiem znosnie oczywicie wg.mojego M. przecudownie, dlatego - czego sie nie robi dla facetow zeby zobaczyc usmiech od ucha do ucha na ich twarzach

aaa! jak zaloze obcasy to jestem wyzsza od mojego M. i z 1str.podoba mu sie jak wtedy wygladam a z 2str. psioczy mowiac "kurcze! czy ty musisz byc taka wysoka?"

Raczej nie jesteś wysoka. Masz przeciętny wzrost. Dla mnie osoba wysoka ma powyżej 180 cm, ja sama mam 188 cm.
asiatt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-29, 20:03   #159
sabbatha
Zakorzenienie

ogólnie średnia to ok 165 cm, przyjmuje się że u kobiet wysoki wzrost jest od 170 wzwyż.

sabbatha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-29, 20:30   #160
CzarnaKocurka
Rozeznanie

Ja osobiście bardzo lubię wysokie obcasy (7-9 cm) i uwielbiam tak zwane platformy ze względu na fason Mimo że mam 171 cm wzrostu, to jakoś nigdy nie poczułam się źle z tego powodu, że jeszcze dodaję sobie centymetrów
CzarnaKocurka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-29, 20:44   #161
Maripossa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiatt Pokaż wiadomość
Raczej nie jesteś wysoka. Masz przeciętny wzrost. Dla mnie osoba wysoka ma powyżej 180 cm, ja sama mam 188 cm.
moze jakbym byla grubsza wygladalabym lepiej i nie wygladalabym na osobe wysoka ale mam niedowage i jak zaloze buty na obcasach to naprawde wygladam jak na szczudlach wiekszosc mojej "dlugosci" zajmuja nogi-patyczki a jak wiadomo, buty na obcasach wysmuklaja nogi a ja uwazam, ze mnie tego juz nie potrzeba
Maripossa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-30, 19:41   #162
moniaszelki
Zadomowienie

tez mam takie patyki ale lubie obcasy : ) no i jestem yzsza te 9cm od ciebie to juz wogle komentarze ludzi dobijają.....cóż.
Stary 2010-05-30, 20:20   #163
Hultaj
BAN stały

ja mam 170 (te 172 to się okazało z sobie wzięłam ) i szczególnie niska się naprawdę nie czuję.
Czyli w najwyższych platformach mam jakieś 183 cm.

Nie ma sensu dziewczyny, żebyście się przejmowały, skoro mając 170 człowiek się nie ma za średniaka zbyt specjalnie nawet (no dobra, od biedy chyba mogę ;-)), to po co sobie psuć humor. Śmigajcie na obcasach, byle na zdrowie.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-30, 20:42   #164
VampIrzyca
Zadomowienie

Cytat:
Powiem Ci, że wzrost masz naprawdę godny podziwu. A tak przy okazji - ,,wykorzystujesz" go gdzieś- w modelingu, sporcie?

Edytowane przez VampIrzyca
Czas edycji: 2010-05-30 o 20:44
VampIrzyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-31, 19:33   #165
asiatt
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez VampIrzyca Pokaż wiadomość
Powiem Ci, że wzrost masz naprawdę godny podziwu. A tak przy okazji - ,,wykorzystujesz" go gdzieś- w modelingu, sporcie?
Nie, zawsze miałam kompleksy przez wzrost i wolałam się ukrywać. Też na ulicy często słyszę komentarze jaka jestem wielka, ile mam wzrostu, itp. To jest męczące.
asiatt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-01, 18:31   #166
beautygeek
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez mmadzik Pokaż wiadomość
dziewczyny ja mam 178 cm
szpilki to podstawa ! :d
a na co wam ludzie?
Wazne zeby akceptowac siebie !

zgadzam się w 100% !!!
Ja mam 178 cm zwrostu i jestem szczęśliwą posiadaczką najdłuższych nóg w szkole! :djak ubiorę sobie do tego 10 cm szpilki jestem (dosłownie) ponad wszystkimi ! Haha
czuję się wspaniale i pewnie! żadne komentarze nie są w stanie pozbawić mnie miłości do samej siebie i do moich ukochanych butów na wysokim obcasie !
Dziewczyny jesteście wyjatkowe i piękne! Nie bójcie się tego podkreślać pozdrawiam
dz
Stary 2010-06-01, 20:52   #167
ameliax
Zadomowienie

A ja mam 176cm i kocham szpilki. Nigdy nie usłyszałam złego słowa na temat swojego wzrostu, więc chyba nie jest źle. Gdy przyszłam do (jakże elitarnego ) liceum w spódnicy przed kolano i szpilkach, zostałam odebrana jako tzw. 'pustak'. Teraz większość mnie rozpoznaje po tym.
Szpilki górą!

kosmetyki
ameliax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-01, 22:23   #168
7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0
Konto usunięte

Cytat:
Nie, zawsze miałam kompleksy przez wzrost i wolałam się ukrywać. Też na ulicy często słyszę komentarze jaka jestem wielka, ile mam wzrostu, itp. To jest męczące.
Szczerze powiem, ze dziwie się tym komentarzom. Sama mam 184 cm, ale zazwyczaj chodze przynajmniej na 2 cm "podwyższeniu" ( w sensie buty nie sa zupełnie płaskie) więc te 186 cm zawsze mam. I nie pamiętam negatywnego komentarza na temat mojego wzrostu, serio. Jedynie w szkole naprawdę malutkie dziewczyny gadały "ale ja wysoka" "nawet tu nie jestem taka wysoka" Ale zawsze odpowiadałam im: "to chyba czas najwyższy podrosnąć" i sie odczepiały.

Ale... obcasów nie odważyłam się założyć na ulicę. Jedynie 7 cm na studniówkę i o dziwo źle się nie czułam. Ale ulica to co innego.
7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-02, 10:08   #169
9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez beautygeek Pokaż wiadomość
zgadzam się w 100% !!!
Ja mam 178 cm zwrostu i jestem szczęśliwą posiadaczką najdłuższych nóg w szkole! :djak ubiorę sobie do tego 10 cm szpilki jestem (dosłownie) ponad wszystkimi ! Haha
czuję się wspaniale i pewnie! żadne komentarze nie są w stanie pozbawić mnie miłości do samej siebie i do moich ukochanych butów na wysokim obcasie !
Dziewczyny jesteście wyjatkowe i piękne! Nie bójcie się tego podkreślać pozdrawiam
dz
Jaaaaaaaaaaa ale bym chciala miec taki tok myslinia Niestety, to w sumie inni zaszcepili we mnie niechec do samej siebie, mase kompleksow i to, ze chyba nigdy nie poczuje sie ze soba dobrze

Doli
swietny tekst
9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-03, 13:17   #170
beautygeek
Przyczajenie

[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;19734572]Jaaaaaaaaaaa ale bym chciala miec taki tok myslinia Niestety, to w sumie inni zaszcepili we mnie niechec do samej siebie, mase kompleksow i to, ze chyba nigdy nie poczuje sie ze soba dobrze

Doli
swietny tekst[/QUOTE]

duzy wplyw na to jak widzimy samych siebie ma to co mowia o nas inni. dlatego tez, trzeba wyrobic sobie ta 'skorupe', ktora bedzie nas chronic przed tym jak ludzie o nas mowia i jak chca na nas wplynac. wierz mi, ze zanim nauczylam sie nie sluchac innych minelo wiele czasu. cale gimnazjum bylam zahukana, niepewna siebie. czulam sie brzydka, wielka i niekochana. dopiero jakis rok temu [w pierwszej klasie liceum]( nie wiem jak) nauczylam sie, ze z takim podejsciem niedaleko zajde. wzielam sie za siebie. dzisiaj nikt nie wmowi mi, ze bycie wysoka jest zle; ze jestem wielka, brzydka itd. jestem swiadoma swojej wartosci, ktorej nikt nie ma prawa (!!) kwestionować! Wysokie Dziewczyny! jest nas tak wiele! jezeli ktoras z Was zle czuje sie ze swoim wzrostem niech pomysli, ze nie jest sama! pamietajcie, ze jestesmy wyjatkowe, ze ludzie nam zazdroszcza! mamy piekne, dlugiw nogi, ktore w polaczeniu z rurkami i wysokimi obcasami wygladaja zjawiskowo!! pozdrawiam Was serdecznie! troche wiary w siebie i mozemy zdobywac swiat !
Stary 2010-07-16, 01:53   #171
loliteczka235
Rozeznanie

Hej Ja mam 171 ;D
I osobiscie do niedawna patrzylam jak inni mnie postrzegaja wiec nie nosiłam obcasów ale ostatnio tak sobie pomyslalam ze co mnie inni obchodza ;-D I kupiłam sobie na lato sandałki na koturnie niby nie duzy ok 5cm ,ale dla mnie to bylo wyzwanie wyjsc w nich do ludzi ;-)
Ale ,gdy widziałam wzrok facetów i te miłe komentarze usmiechy pomyslałam ze najwidoczniej glupio nie wygladam i rzeczywiscie przekonalam zsie do obcasow i mimo ze mam ponad 1,7 nie zrezygnuje z przyjemnosci WKOŃCU JESTEM KOBIETA ;-)
loliteczka235 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-16, 11:37   #172
SummerGlow
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez loliteczka235 Pokaż wiadomość
Hej Ja mam 171 ;D
I osobiscie do niedawna patrzylam jak inni mnie postrzegaja wiec nie nosiłam obcasów ale ostatnio tak sobie pomyslalam ze co mnie inni obchodza ;-D I kupiłam sobie na lato sandałki na koturnie niby nie duzy ok 5cm ,ale dla mnie to bylo wyzwanie wyjsc w nich do ludzi ;-)
Ale ,gdy widziałam wzrok facetów i te miłe komentarze usmiechy pomyslałam ze najwidoczniej glupio nie wygladam i rzeczywiscie przekonalam zsie do obcasow i mimo ze mam ponad 1,7 nie zrezygnuje z przyjemnosci WKOŃCU JESTEM KOBIETA ;-)
Dokładnie tak Nie ma powodu żeby rezygnować
Mam jakieś 178 i bardzoooo lubie wysokie obcasy, co prawda ze wzgledu na rodzaj studiów dośc rzadko je zakładam. Moje najwyższe maja 12 cm ... własnie dzisiaj ide kupic jakies fajne butki
Zwraca to uwage facetów bardzo... ale jeszcze nie spotkałam się z jakimiś chamskimi i negatywnymi komentarzami
o9.11.2013 --> CP
13.01.2014 --- 44,5 cm
SummerGlow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-16, 12:47   #173
fidoma_butik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lea_ Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki. Jezeli byl taki watek to z gory przepraszam, szukalam.
Otóz interesuje mnie kwestia wysokich kobiet na obcasach.
Jestem osoba dosyc wysoka mam 175 cm , dosyc czesto nosze obcasy ale nigdy z tego powodu nie czulam sie zle wrecz przeciwnie taki wzrost jeszcze bardziej dodawal mi pewnosci siebie, az do wczoraj.
Otóż wczoraj usłyszalam zdanie dwoch znajomych, którzy widzac mnie na obcasach powiedzieli cos w stylu, o Boze jaka Ty jestes wysoka i nie bylo to powiedziane jak komplement, wrecz przeciwnie.
Zastanawiam sie jakie wy macie zdanie na ten temat, czy wysokie kobiety moga nosić obcasy? Czy same nosicie?Czy nie wyglada to smiesznie ? Interesuje mnie tez zdanie panów czy nie czujecie sie hmm przytloczeni? przez taka wysoka kobiete.
To że pytasz tutaj o opinię innych osób oznacza, że zwracasz uwagę na to co myślą inni. Ale to normalne bo chcemy ładnie wyglądać nie tylko w swoich oczach 175 cm wzrostu to w dzisiejszych czasach nie jest tak dużo i moim zdaniem możesz, a nawet powinnaś nosić obcasy. W takim bucie sylwetka wygląda zgrabniej, do niektórych strojów płaskie buty nawet nie pasują.
Zacznij od niższych obcasów np 6 cm. Nie musisz od razu wkładać 10 cm szpilek.
fidoma_butik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-16, 13:26   #174
Hultaj
BAN stały

widziałam wczoraj wysoką czy dosyć wysoką dziewczynę (nie wiem, ile mogla mieć), wyraźnie wyróżniała się (nie, że ''górowała'') przez swój wzrost, na tle innych. Zgrabna, szczupła, opalona (na twarz nie spoglądałam , tzn. wyglądała normalnie, nie wiem, czy byłaby pięknością ;-)); ogólnie wygladała baardzo super, jakoś tak nie przeszłam koło niej obojętnie. Gdyby miała 160 pewnie bym jej nawet nie zauważyła , a że była taka, hm, smukla i nie niska, jakaś takaś posągowa, pomyślałam sobie: kurczę, na pewno się przy niej kręci trochę facetów, nie ma bata, zeby jej nie chcieli przelatywać;-).

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2010-07-16 o 13:28
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-16, 17:03   #175
moniaszelki
Zadomowienie

ja polubilam swoj wzrost bo jest fajny ; > zal mi tych małych istot naprawdę ; )
ale spostrzegłam ze chlopcy wolą lepiej wyposażone kobiety. które mają wiecej ciała. wlasciwie tak mysle ze tez bym wolala wiecej ciala niz mniej.

moze malo to sie trzyma wzrostu, ale takie jakies mam spostrzezenia ;d jestem wysoka i chuda a faceci raczej nie lubią takich kobiet. tylko media lubią takie kobiety, wybiegi. ale nie prawdziwi faceci ; p
Stary 2010-07-16, 20:45   #176
loliteczka235
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SummerGlow Pokaż wiadomość
Dokładnie tak Nie ma powodu żeby rezygnować
Mam jakieś 178 i bardzoooo lubie wysokie obcasy, co prawda ze wzgledu na rodzaj studiów dośc rzadko je zakładam. Moje najwyższe maja 12 cm ... własnie dzisiaj ide kupic jakies fajne butki
Zwraca to uwage facetów bardzo... ale jeszcze nie spotkałam się z jakimiś chamskimi i negatywnymi komentarzami
I mi się to podoba wkońcu jeżeli lubimy obcasy czemu mamy sobie odmawiac takiej przyjemności? ;D

56 - 55 -54 - 53 -52 -51 -50 - 49 - 48
Stary 2010-08-01, 20:27   #177
Nucha016
Przyczajenie

Ja mam 180 cm,i w życiu nie założę szpilek ,czuje się wtedy taka wielka. Ale nie mam kompleksu na tle moje wzrostu,koleżanki mi zazdroszcza figury i dłuugich nóg! Nawet ja założe dzinsy i adidaski faceci sie oglądają..Pozdrowienia dla wysokich
Nucha016 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-02, 00:25   #178
loliteczka235
Rozeznanie

Cool Dot.: Wysokie kobiety na obcasach ?

to zupełnie ja moje kumpele każda mówi ze moje nogi jakie nie sa dlugie ,ale ja to juz przywyklam ze sa takie a nie inne i tyle ;P Ale co prawda to prawda mozesz miec dlugie nogi i nawet wspodniach zwracasz na siebie uwage
Sama wiem po sobie ze jezeli ubiore spodniczke ,sukienke czy pop prostu spodnie do tego koturny to nawet kobiety się ogladaja )

Pozdrówki !!

---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
widziałam wczoraj wysoką czy dosyć wysoką dziewczynę (nie wiem, ile mogla mieć), wyraźnie wyróżniała się (nie, że ''górowała'') przez swój wzrost, na tle innych. Zgrabna, szczupła, opalona (na twarz nie spoglądałam , tzn. wyglądała normalnie, nie wiem, czy byłaby pięknością ;-)); ogólnie wygladała baardzo super, jakoś tak nie przeszłam koło niej obojętnie. Gdyby miała 160 pewnie bym jej nawet nie zauważyła , a że była taka, hm, smukla i nie niska, jakaś takaś posągowa, pomyślałam sobie: kurczę, na pewno się przy niej kręci trochę facetów, nie ma bata, zeby jej nie chcieli przelatywać;-).

Wszystko ok bo i mi się zdarzyło zobaczyć naprawdę piekna kobiete ,ale dlaczego od razu napsiałas , , nie ma bata, zeby jej nie chcieli przelatywać;-). " to tak jak byś jej zazdrościła.. dziwnie potraktowałam tą ostatnia linikje Twojego wpisu ...
Stary 2010-08-03, 21:20   #179
aniabaniaa
Zakorzenienie

Hej laseczki! Poczytałam sobie Wasz wątek i mi ulżyło mam 176, kocham szpilki, jestem świadoma tego, że ludzie się za mną oglądają - tylko nie wiem - z zazdrością i podziwem, czy raczej z poczuciem żenady? hm. Czasami czuję się swietnie w szpilkach, a czasami potwornie ;/
Nie mniej jednak pocieszyłyście mnie Postaram się mniej przejmować!
Szpilki są najładniejsze...

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-06, 00:35   #180
9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2
Konto usunięte

ja jak przymierzylam szpilki w obuwniczym to... kurcze swietne uczucie. nogi wydaja sie dluzsze niz w rzeczywistosci hehe mialam ochote kupic je chocby po to, zeby ubierac je w domu
9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości