|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLIII - Majkol is OSOM.
![]()
![]() |
#2462 |
Zakorzenienie
|
Kfa
![]() Już dzwoniłam żeby zaklepać...i pani kontaktowała sie z szefową...a ta głupia cipa nie zgodziła się na 150 ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Pertolona materialistka ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Jakbym powiedziała, ze z Majkolem jade to by cipa za darmo dała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Zakorzenienie
|
idę
![]() ![]() ![]()
#2465 |
Zakorzenienie
|
ide zaraz, P. znow szybciej, ale mi dzis nie pasuje, jednak wole dokonczy w domu, niz ma w kolko po nie jeździc, a jeszcze ten remont
pobralam co tzreba, podopisuje, policze i w poniedzialek z rana podrukuje co tzreba i bedzie chyba na czas ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- no kama, nie wiadomo czy za darmo by dala, czy jeszcze by wyniuchala wiecej ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- buziaki ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
PIP.
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2467 |
Zakorzenienie
|
Dobra mam.
To co wczoraj wycziałyśmy w Rewalu za 140 za pokój. Jadę 25-31 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
PIP.
|
Kama
![]()
![]() |
#2469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
PIP.
|
![]() nie ![]() w Krakowie ![]() ta laska sie poklocila ze swoim obecnym, zadzwonila sie pozalic bylemu, a ten z maczeta przylecial ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- -> http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019401,...l?ticaid=1a886 ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Rany Niuniol Ty wez mi uwazaj, bo ostatnio cos duzo akcji z tymi maczetami w krakowie ![]()
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
Aha.
![]() Można i tak ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Ej co to jest ta wenusjańska energia? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2472 |
PIP.
|
to musisz pytac Niuniola i Lordusia
![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- to chyba takie cos jak raczkowanie, zakorzenienie itp? ![]() mi sie podoba, ze jak wejdzie sie w aktywnosc tam, to dzienna mam 909.09% ![]()
![]() |
#2473 |
Zakorzenienie
|
A Madzia to nasza Krysza?
![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Dobra spadam...będę później ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
PIP.
|
ja tez lece
![]()
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
Heloł laski!
![]() Miałam być wcześniej, ale hostka robiła prezentacje takiego urządzonka do gotowania fajnego ![]() I chciała żebym była żebym mogła sobie gotować na co mam ochotę ![]() I przyszedł mi tel ![]() Ale ni kumam go po anglijsku ![]() Muszę machnąć polski i od godziny próbuję zainstalować ![]()
#2476 |
Zakorzenienie
|
Hej zaświeciłam światełko i dałam kwiatki od nibylandii za pamięć o Michaelu w takim fajnym miejscu na cmentarzu.
![]() |
#2477 |
Zakorzenienie
|
i nie było..
![]() goście byli, goście poszli ![]() doobry ![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- tak patrzę na swój tyłek i... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- ale w niuniolandii jest ![]() ![]() ![]()
#2478 | |
Zakorzenienie
|
O oże Kama
![]() Umarłam ![]() Mój brzuch ![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
![]() A energia ... dowiecie się niedługo ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Kochany mój Bloomasek ![]() ![]() ![]() Spoko jak dostaniesz banana to na pewno go nie przeoczysz ![]()
![]() |
#2479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- ale zrobiłam koleżankom wczoraj mega wypasione desery ![]() i kolację ![]() a ja jadłam galaretkę bo bloo musi jesc zelatyne na kosci ![]() ![]() śmiały się ze mnie ![]() ![]() no bo mam u stóp na różowy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- :topię się: idę przebrać się z piżamki ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ej, mam fazę na coca-colę ![]()
![]() |
#2481 | |
Zakorzenienie
|
Hola hola...coście tak ucichły
![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
Jednego i drugiego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
hej lachony
![]() ![]() ![]()
#2483 |
Zakorzenienie
|
Hej lachonie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
musze isc z mama na zakupy zaraz wracam
![]()
#2485 |
Zakorzenienie
|
W ogóle...trochę skislowałam dzisiaj
![]() Anisiu Ty ino nie mówiłaś, że na tych DVDiokach ![]() ![]() ![]() ![]() Ale to kartonowe pudełko to się nie popisało ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Kup sobie coś dobrego ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- A i rozpertoliło mnie na łopaty z występu z mtv 1995... "Slash you are OSOM" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no, ale naprawde to super , ze gdzies sie udalo ![]() Cytat:
![]() ja niby nie mam fazy, ale drugi dzien pilam, wczoraj w mc, a dzis bylismy na obiadku, to P. wzial chinezje, a ja filet z kurczaka grillowany, w sosie kurkowym i talarki, czyli ziemniaczki takie pycha ![]() no i do tego cola ![]() a mnie znow glowa zaczela bolec ![]() zawsze jak pojdziemy do castoramy, a tam trza sie skupic, jakies katowniki wybieralismy i w tej duchocie nie idzie i mnie glowa boli ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Zakorzenienie
|
tak mnie boli brzuch, że chyba umrę na @
![]()
#2488 |
Zakorzenienie
|
widzisz kama, dalej u Lu nic
![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- ojoj ![]() a jakis oklady nie pomagaja? ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- ale ta cole teraz pijesz przy @? ona tez moze szkodzic, bo jdenka u kobiety polaczone to wszytsko i przy @ tez musi byc dieta, a to gazowane, to nie wiem
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Zakorzenienie
|
Groniu...dlaczemu ocipłam?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Zakorzenienie
|
o ta fota z Itc, to jest super, bo jest tu taki bardziej wkur...Załącznik 3258896
a ta to w ogole, pejsiki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.