|
|
#3871 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XVI
Noo, ten główny z fajnymi ramionami
Reszta nie bardzo.
|
|
|
|
#3872 |
|
Zakorzenienie
|
główny znaczy się wokalista?
akurat mi tego nie musisz mówić, że jest ciaaacho a jakie ma widowiskowe foty, jak się tymi herami zamachnie (patrz- avek )jeszcze Skrymer (blondyn z gitarą) jest fajny ![]() Padało u Was dzisiaj? u mnie kropio, jak z domu wychodziłam, a w Wawie zlane było... I w ogóle zachmurzone, a ja się dziś skieczyłam w oczekiwaniu gorącego słońca ![]() Musze uważać na kiecę, bo barowiczki cos ostatnio podejrzanie często tyłkiem swiecą - plaga jakaś czy co?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-16 o 09:57 |
|
|
|
#3873 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3874 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3875 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3876 |
|
Zakorzenienie
|
o tym samym pomyślałam, gdy zobaczyłam posta Winter
|
|
#3877 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wyglądasz świetnie ) Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
kurcze, podobnie w pracy miałam ostatnio (zanim szef na urlop poszedł), a i tak mi żal że odchodzę ![]() Zamiast się pakować siedzę i piję kawę totalnie nie mam weny. A tu już czasu coraz mniej
|
||||
|
|
|
#3878 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj w sukience do kolan i czarnych przezroczystych majtkach, pewnie wiatr się zerwie i podwieje ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- A pamiętam jak mnie wkurzali faceci na gg używający zbyt wielu emotek
|
|
|
|
|
#3879 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3880 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3881 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3882 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3883 | ||
|
Zakorzenienie
|
popieram!
![]() ![]() z wyglądu moze i taki se, ale w gadce fajny (vreth, to przy nim w wywiadach głównie facjatą błyszczy... za to jaką )Cytat:
specjalnie białe, cnotliwe założyłam pod kiecę w razie czego ![]() Cytat:
![]() ![]() kolejny
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-16 o 11:50 |
||
|
|
|
#3884 |
|
Nindżopesz
|
Gryszardzie witaj
![]() E tam, jak szaleć to szaleć ![]() Bo kandydat na menża musiał być elokwentny Właśnie dzisiaj opowiadałam dziewczynom w pracy jak robiłam selekcję kandydatów na chłopa - kandydatów z netu. Sama jestem sobą przerażona jaka ze mnie była zasadnicza jędza (wiedźma, można rzec).
|
|
|
|
#3885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hm, opowiedz coś więcej
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-16 o 12:54 |
|
|
|
|
#3886 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Także chyba pojedziemy w nocy busikiem do Wawy i z Wawy do Wrocka pociągiem. Będę musiala wmusić w TŻta aviomarinCytat:
![]() Ja nigdy nie umiałam takiej selekcji na zimno zrobić. Przyłaził gostek i chemia ten teges albo nie, innych kryteriów nie było
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#3887 |
|
Nindżopesz
|
Chcesz podłapać patent?
![]() Na randkach to się działo ![]() Nooo... od razu kasowałam wiadomości od niższych, łysych, zdresowaciałych albo przelansowanych, za starych, spoza Wawy, zbyt poważnych, piszących o sobie "jestem jaki jestem", bez odp muzyki, nie czytających, piszących za dużo o seksie, wysyłający sam uśmiech albo jakiś banalny tekst typu kopiuj-wklej. Potem w dalszej rozmowie odpadali piszący "co jeszcze powiesz" i "skąd klikasz", wstawiający ciągle emotki albo natrętnie flirtujący, wypytujący w co jestem ubrana i proszący o fotki, małomówni, chodzący na dyskoteki, słuchający ESKI, gadający głównie o sporcie i samochodach, nie lubiący glanów, fantasy lub nie czający klimatu. Na żywca oczywiście ci nie w moim typie, zbyt skąpi (np. gościu przegonił mnie po całym centrum w poszukiwaniu taniego pubu), nalegający żeby przejechać się jego samochodem. No i wynalazłam kawiarnię z grami gdzie testowałam zdolności kandydatów w scrabblu i szachach A na pierwszą randkę stroiłam się zazwyczaj w glany i czarną mini żeby sprawdzić reakcję delikwenta. To były czasy ![]() EDIT: no i jeszcze miałam jakieś podchwytliwe pytania ale już nie pamiętam jakie. I romantyków też unikałam. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2010-07-16 o 13:38 |
|
|
|
#3888 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Hej
Ale jestem zła że nie byłam na wernisażu Justyny.... ![]() Pojechałam wcześniej do kotów znajomych, jednemu zapodawałam syrop to się i zestresowałam, do tego słońce i wróciłam z mega bólem głowy.. A tu jedyna okazja na 100 żeby poznać Betty, strasznie mi żal................ Cytat:
Ale włosy ma zaiste przepiękne, ja takie cienkie końce uwielbiam Cytat:
![]() Cytat:
Wiesz że wyglądasz identycznie jak na jednym rysunku mojego TŻ - popełnił kiedyś awatar-czarodziejkę dla jednej znajomej, wszystko takie samo, kieca, włosy, płomienie ![]() Cytat:
W poniedziałek zadzwonię i zaklepię czwartek i dopytam się dokładnie o wszystkie szczegóły, co, gdzie i o której. Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#3889 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Dzielna jesteś, jak sobie wyobrażę, z jakimi przypadkami musiałaś mieć do czynienia Moja kumpela też chodziła na randki z netu i niektórzy kolesie...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3890 | |
|
Nindżopesz
|
Tak
![]() Cytat:
Taką selekcję to pewnie każda w necie robi.
|
|
|
|
|
#3891 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Rozumiem że obecny szanowny pan małżonek spełnił 100% wymagań?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3892 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
płukanie jest the best Choć jak tak wyciąga te hery z wody z tym zamachnięciem... ![]() (ale i tak nie w moim typie - bardziej zakochany we wcłosach niz ja to dobrze ![]() Cytat:
(choć przed CP moze być więcej ludzi... ale obstawiałabym raczej piątkowe obłożenie )Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
za dużo flejowatych facetów widzę )Cytat:
wirtualny? ![]() Cytat:
A już na pewno nie mam zamiaru z jakiegoś portalu randkowego (mam jakoś dziwinie wbite do łba, że tak, to już naprawdę zdesperowane jednostki siedzą )Poza tym ja to wzrokowiec - lubię sobie popatrzeć... ![]() No i w życiu nie umówiłabym się z obcym, wolę takich, co już ich poznałam i oblukałam naocznie ![]() Mnie to w ogóle trudno na randkę wyciągnąć - sama na sam z łopcym chuopem, brr... ![]() edit: byłam u lekarki i poleciła mi na bliznę Dermatix - podobno najlepszy, ale ponad 100 zeta ewentualnie Contratubex, ale mniej skuteczny.Kurczę, ciągle wydatki
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-16 o 14:19 |
|||||||
|
|
|
#3893 |
|
Zakorzenienie
|
Kameno, pewnie, że się wybiorę
|
#3894 | ||
|
Nindżopesz
|
Tia, i nawet w bonusie dostałam różne inne
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3895 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po takiej selekcji to już na pewno ideał ![]() Cytat:
zasadniczo żadna z tych randek się nie udała (i teraz już wiem dlaczego - nie stosowałam selekcji Red ) Czy już wspominałam dziś ze umieram z ciepła ?
|
||
|
|
|
#3896 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() ja nigdy taka zdesperowana na szukanie chłopa nie byłam - w sumie samej mi dobrze ![]() Cytat:
na gg, to można dogadać sie z takim, co już się go zna... ale gg nie zastapi tego CZEGOŚ w spojrzeniu, uśmiechu, sposobu, w jaki przechyla głowę kiedy o coś pyta albo jak tańczy i tym podobnych rzeczy, przez które głupieję ... że już o barwie i tonie głosu nie wspomnę... ![]() Internet - tylko do podtrzymania i rozwiniecia znajomosci z kimś, kogo już znam ![]() Cytat:
Ja raz byłam na randce w ciemno ![]() Pierwszy i ostatni raz
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-16 o 14:43 |
||
|
|
|
#3897 | ||
|
Nindżopesz
|
Nie, bo na kilka rzeczy nie wpadłam
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
Jak któryś miał potencjał to szłam na spotkanie ale niestety 90% odpadało na etapie gg.
|
||
|
|
|
#3898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a reszta wpada pod ostry osąd intelektu, poczucia humoru itp (kolezanki zawsze mówią, ze mam zawyzone wymagania i powinnam obniżyhć poprzeczkę...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-16 o 14:56 |
|
|
|
|
#3899 |
|
Nindżopesz
|
Ja na początku nie byłam zbyt wybredna, potem chodziłam na spotkania tylko z "uwłosionymi", ewentualnie z krótkowłosymi przystojniakami (gust mam trochę spaczony więc to względne pojęcie). A, i jeszcze musiał taki lubić RPG i jesień (ale ważne, nie? kluczowe wręcz), nie interesować się modą i mieć liberalne poglądy. EDIT: a, zapomniałam! Mój obecny jest z randki w ciemno
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2010-07-16 o 15:11 |
|
|
|
#3900 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Wojtek też z netu
Napisał, że szuka kobiety, przy której mógłby się w każdej chwili zdrzemnąć i nie miałaby o to pretensji, a o sobie, że nie lubi żółtych choinek do samochodów, szantów i filmów akcji- tyle pamiętam... Red, to genialne, co napisałaś
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.

Reszta nie bardzo.

I w ogóle zachmurzone, a ja się dziś skieczyłam w oczekiwaniu gorącego słońca 

)

Także chyba pojedziemy w nocy busikiem do Wawy i z Wawy do Wrocka pociągiem. Będę musiala wmusić w TŻta aviomarin

Moja kumpela też chodziła na randki z netu i niektórzy kolesie...

na gg, to można dogadać sie z takim, co już się go zna... ale gg nie zastapi tego CZEGOŚ w spojrzeniu, uśmiechu, sposobu, w jaki przechyla głowę kiedy o coś pyta albo jak tańczy i tym podobnych rzeczy, przez które głupieję