|
|
#1681 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
spojrzenie, ruch, gest. -to wszystko jest po to, abyś zwariował na mym punkcie.
nawet kiedy śpi, śni z uśmiechem na ustach. to uczucie smakowało jak słodycz, co dopiero miała nadejść.
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
ZakreconaNaMaxa - miło
![]() grise, desiree01 - okradam ![]() *** Okno na świat zostało otwarte, tylko drzwi się zatrzasnęły
- tkwię więc w bezruchu znużona spoglądaniem na widoki, które przeistoczyły się w monotonność. Na cóż Ci te maski, człowieku? Ty mierna istoto! Ileż jeszcze będziesz ukrywał najświetniejsze piękno tego świata? Ileż jeszcze będziesz ukrywał siebie? Edytowane przez TwojaKokaina Czas edycji: 2010-07-17 o 09:03 |
|
|
|
#1683 |
|
Wtajemniczenie
|
zuzkao - dzięki kwiatuszku ;**
Paralogiczna - wracaj szybko ! ;** Ciepło? Dziś tylko od słońca. Dziś i na zawsze, gdy zbraknie twoich rąk. Zawiniętą rzęsą w oku, lub leżącą na policzku, chociaż tym bym chciała być, wprawdzie nic dla Ciebie nie znaczę, jednak czułbyś me istnienie. Facet? Nie, jakoś skojarzyć nie mogę. Prawda zawsze wyjdzie na jaw, choćby kłamstwo miało nogi do księżyca.
|
#1684 |
|
Przyczajenie
|
A na odchodne splunę Ci w twarz . . !
Pozory mylą, jestem silną dziewczyną. ; ) Spięłam agrafką dwa nasze zdjęcia .. dlaczego nie możemy być też tak ze sobą blisko w rzeczywistości? .. Próbuję rozszyfrować Twoje zamiary wobec mnie.. i idzie mi mizernie. Szłam dzisiaj przez miasto, kiedy nagle ujrzałam Ciebie obejmującego jakąś obcą dziewczynę .. już zbierały mi się łzy w oczach kiedy zorientowałam się, że to nie byłeś Ty, tylko jakiś podobny chłopak .. a Ty .. Ty byś mi tego nie zrobił, prawda? Kiedy bezczelnie zechcesz do mnie wrócić, ryknę Ci w twarz śmiechem i powiem: jesteś zwykłym frajerem! Moje usta marzną bez Twoich ..
|
|
#1685 |
|
Rozeznanie
|
Love me,don`t leave me...
(kochaj mnie,nie zostawiaj mnie) Jak się nie ma co się lubi to się ma mnie,tak? |
|
|
|
#1686 |
|
Raczkowanie
|
patysiowa_ -
without_demur - okraadaaaam ! ![]() Tak bardzo ważna czuję się ,gdy mogę obiąć Ciebie, wiesz? Żyje teraz tylko tym , co najpiękniejsze .
|
#1687 |
|
Raczkowanie
|
cudowne... k a ż d a.
_________________ Kochaj mnie bo drugiej takiej na świecie nie znajdziesz. i mimo tego, że mnie olałeś ja jak głupia ciągle cie kocham. I wiem, że te wszystkie smutne piosenki, które lecą w głośnikach nie pomogą zapomnieć, ale ja w przeciwieństwie do Ciebie dotrzymam słowa... nigdy nie zapomne.
życie, pierdo.l się. Edytowane przez po prostu czekam Czas edycji: 2010-07-16 o 20:57 |
|
|
|
#1688 |
|
Zadomowienie
|
Co mam? nie mam Ciebie.
należysz do tych spraw typu 'było-minęło'.
|
|
#1689 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam tak jak obiecałam
Dziękuję za te pochwały, które się przewinęły gdzieś po drodze i za to, że zostałam tu prawie siłą ściągnięta <3_________ Kobiecie do szczęścia wystarczą 4 zwierzęta: Jaguar w garażu, norki w szafie, tygrys w łóżku i osioł, który na to wszystko zarobi. ![]() Nie będę już marionetka w twoich rekach! Teraz stanę się główną aktorką w swoim własnym życiu! Nasza miłość jest jak ten ciepły rosół. Ani to zjeść, ani wylać...
|
#1690 |
|
Zadomowienie
|
`I choćbyś z pistoletem zaszedł mi drogę... powrotów nie będzie.
`To fatalna iluzja, gówniana fatamorgana. `Na progu marzeń i rzeczywistości. `Coś od wewnątrz rozsadzało aż do bólu ,wrzasku i zachwytu.
|
#1691 |
|
Rozeznanie
|
jioio - wszędzie. każdy mój opis jest beznadziejny;/
Zdrada to jedno z najboleśniejszych doświadczeń. Ciężko się po niej pozbierać. Często jest przyczyną rozpadu związku. Dlaczego tak trudno się nam z nią pogodzić? Dlaczego czujemy się tak boleśnie zranieni, gdy ktoś bliski nas zdradzi? I dlaczego tak bardzo jesteśmy na to powszechne zjawisko nieprzygotowani?
|
#1692 |
|
Raczkowanie
|
czy możliwy jest dreszcz znudzenia zamiast dreszczu emocji? czy możliwy jest bieg tysięcy kilometrów bez zmęczenia? nie, prawda? a teraz powiedz, czy możliwa jest miłość szczęśliwa, a nie miłość zraniona?
z jednego kubka, z jednego talerza, jedną łyżką mogę z Tobą jeść kilometr tęsknoty za mną się ciągnie miłości są różne. przecież wiesz. ale TAKA jest tylko jedna malinowy zapach szczęścia i możesz siedzieć tu koło mnie i nic mnie nie obchodzi więcej
|
|
#1693 |
|
Przyczajenie
|
Znowu powtórki w telewizji.
Miłość ukazana w różowej wizji. Herbata na stole już całkowicie wystygła. Z oczu poleciała kolejna łza. Gdybyś wiedział jak chol*rnie za Tobą tęsknie. Moje serce z miłości schnie. Gdybyś wiedział, jak bardzo bym chciała dotknąć Twojego umięśnionego ciała. Gdybyś wiedział, że Cię kocham, że bezsennymi nocami za Tobą szlocham, Gdybyś to wszystko poprostu wiedział, co być na to wszystko powiedział?...
|
#1694 |
|
Raczkowanie
|
a tak wpadłam tu się pokazać
choć nie wiem czy ktos mnie pamięta bo daaawno mnie tu nie byłozagubiona we własnej świadomości.
zdecydowanie, definitywnie i nieodwołalnie. no i stało się. znowu się zatraciłam. szał ciał.
|
|
#1695 |
|
Zadomowienie
|
ah ; *
_________________ 'You've ruined me now. But I liked it but I'm ruined.'
Teraz mnie zrujnowałeś. Ale lubiłam to, chociaż jestem zrujnowana.
|
|
#1696 |
|
Przyczajenie
|
' - ale gorąco, rozpalasz mnie mała ^^. - tak? ja przy Tobię się czuję , jakbym była w klimatyzowanym pomieszczeniu. '
' jesteś taki słodki , że od nadmiaru cukru robi mi się nie dobrze. ' ' ona chyba po prostu nie ma pomysłu na siebie. ' ' nie zawsze przegrana musi wiązać się z płaczem ' - TeS. ' kiedy już zdecydowałam się po dwóch godzinach napisać do Ciebie na GG , Ty zmieniłeś status na ` niedostępny` . ' ' moje uzależnienia : Otriwin. TY < 3. ' ' już teraz wiem , że ' zależy mi na Tobie ' to nie to samo co ' kocham Cię . ' ' chcesz poczuć zapach szczęścia? powąchaj moich perfum . ' ' myślisz , że nasz związek ma szansę? - wiesz , że ja nie myślę. może po prostu się przekonajmy? ' ' - wiem , zachowałem się jak ostatni dupek. oszukałem , okłamałem Cię jak tylko się dało. prawda , znudziłaś mi sie, zakochałem się w Twojej najlepszej przyjaciółce. - i co Ty ku*wa myślisz , że przyznanie się do błedu wystarczy ? ' ' - kochałaś go , prawda? - tak , nadal kocham. - i potrafisz tak bezczynnie stać i patrzeć jak całuje inną ? - poczekaj jeszcze chwilę, niech ona kawałek odejdzie od niego. nie chcę aby i go bolało ;D ' ' czasem warto dążyć do wyznaczonych celów. mój cel polegał na tym , abyś mnie kochał . - udało się. ' ' warto czasem spojrzeć na siebie oczami drugiego człowieka. ' blondii69 , z innej bajki , CaMa ![]() ![]() : pliz: talenciary <3 |
|
|
|
#1697 |
|
Raczkowanie
|
`..i nie od zawsze, ale na zawsze.`
`przeciez nie można w nieskończonośc kochac jednej osoby ludzie... Tak jak prosiłes ułożyłam sobie moje życie. Zrobiłam to tylko dla Ciebie bo życie bez Ciebie mnie całkowicie juz nie obchodzi` Nie muszę mieć Ciebie żeby byc szczęśliwa. Ja tylko chcę miec świadomośc, że gdzieś tam żyjesz i masz się dobrze.
|
#1698 |
|
Raczkowanie
|
1.nikomu się to nie śniło, nikt o tym nie myślał, a jednak ktoś miał plan na nas.
2.siedzieliśmy na huśtawkach tak wesoło wpatrzeni w siebie . 3.wiesz, jak ciężko iść do przodu przed oczami mając wczoraj? _________***_________ wyszłam na spacer, pogoda była pochmurna. Spojrzałam w niebo. Czarne chmury przypominały o moim humorze. Zmrużyłam lekko oczy zauważając promyk słońca. Wyglądało to jak by chmury były tysiącem problemów, a słońce moją jedyną szansą. |
|
|
|
#1699 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeśli Bóg zabiera do siebie tylko dobrych ludzi, to Ty zostaniesz na tym świecie na zawsze.
|
|
#1700 |
|
BAN stały
|
.... potrzebuję Cię, choć to nie jest chęć posiadania, potrzebuję Cię bardziej niż oni, bo to ja nie potrafię bez Ciebie żyć, nie oni . on całkowite przeciwieństwo jej, arogancki cwaniak uciekający z domu, gdy rodzice tylko zasną, ona grzeczna dziewczynka słuchająca rodziców, jak myślisz co ich łączy ? miłość, moja droga. tylko miłość . i myślisz, że są razem ? no coś Ty, chyba nie jesteś aż tak głupia by pomyśleć tak chociaż przez chwile, przecież jego kumple by ją totalnie zniszczyli i zgorszyli, więc myślisz, że to tylko dla jej dobra on nie jest z nią ? czy może dlatego, że się boi ?... ... |
|
|
|
#1701 |
|
Raczkowanie
|
Zasypiał trzymając jej dłoń, budził się w łóżku z inną.
Zapach twojej skóry wciąż jeszcze na mnie pozostał Pora stać się dużą dziewczynka i przestać za nim płakać ![]() _________________________ _____ Naiwnie wierząc w miłość, Naiwnie wierząc w miłość, Naiwnie wierząc w miłość.
|
|
|
|
#1702 |
|
Raczkowanie
|
Wyszłam Bóg wie gdzie, diabli wiedzą kiedy wrócę.
kocham cię. bez znaków zapytania. bez wykrzykników. bez żadnego 'ale' Jesteś dla mnie jak różw te szare dni . *
Ciii.. nie przeszkadzaj, gdy ona płacze. Ty sie serce ogarnij , a Ty rozum pilnuj serca . jestem ubezpieczona przez mafie! stuknij mnie, a my stukniemy Ciebie. ahaha ;d I to by bylo na tyle, tej naszej wiecznej milosci. *
. Will you remember me Cuz I know I won't forget you . * Edytowane przez NieosiagalnaDlaCiebie Czas edycji: 2010-07-17 o 11:00 |
|
|
|
#1703 |
|
Zadomowienie
|
'Now all the stars have gone faded into cracks of dawn. And I'm still waiting here. Waiting for You.' Teraz wszystkie gwiazdy odeszły, niknąc w szczelinach świtu. I nadal czekam tutaj. Czekam na Ciebie.
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
budzi sie we mnie zwierz , to chyba leniwiec
![]()
|
#1705 |
|
Przyczajenie
|
Nikt mnie nie dostrzega.
Wiem, ze nigdy Wam nie dorównam. Talenciary jedne ![]() coś ode mnie : Andat night then again she watched stars and she thought about it... A w nocy znów przyglądała się gwiazdom i myślała o nim... Bo patrząc na pustą kartkę znów będę przypominać sobie te serduszka, które rysowałam dla Ciebie. ![]() Powiedz, dlaczego zapomniałeś? Ile jeszcze ludzi muszę zranić, aby zrozumieć, że nie jesteś mnie wart? ![]() _____________ Być znów przy Tobie, usłyszeć twój szept... Taka nowa ja ;] ołł jeah <3 Kochasz mnie, wiem dziś co znaczy bliska dłoń ten ktoś bliski ktoś. ♥ |
|
|
|
#1706 |
|
Raczkowanie
|
Wierze w to mocno że będzie tak, nawet gdy czas twarze nam zmieni. Będziesz w ciąż obok i kiedy chłód, ty wtedy mnie, ty mnie otulisz. Przed tym co przykre ochraniasz mnie sprawiasz,że znów jestem bezpieczna gdy mnie przytulasz czuje jak świat na kilka chwil staje sie lepszy
. when I turn out the light fantasy and reality fight . ![]() będziesz kiedyś mój .? <3 Edytowane przez devilishchild Czas edycji: 2010-07-17 o 12:06 |
|
|
|
#1707 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam <3.
Dziękuję za wszystkie pochwały, które mi gdzieś mignęły ![]() Jesteście kochane ! <3 -Pamiętasz jak było na początku ? Nawet gdy byliśmy osobno, rozmawialiśmy każdej nocy. Moje serce szybciej biło z każdym sms-em. Gdy dzwonił telefon miałam nadzieję, że to Ty. -Nadal tak jest -Tak ? Upijała się, aby przypomnieć sobie moment w którym ją kochał. W stanie trzeźwym wiedziała, że taki nigdy nie istniał Miłość przychodzi na palcach a odchodzi trzaskając drzwiami Nie strasz mnie piekłem. Za dobrze piekło znam Ach, Romeo ! Jesteś niczym ciepłe kapcie na zimnej podłodze ![]() -Jesteś najsłodszą i najlepszą rzeczą jaka mnie dzisiaj spotkała- powiedziała z szerokim uśmiechem na ustach do .. tabliczki czekolady 'Dotykasz przypadkiem mojej ręki na korytarzu, a ja czuję się wtedy tak, jakbyś mnie rozbierał' 'Zawsze dostaję po dupie, gdy zaczynam być szczęśliwa' 'Idź i bądź szczęśliwy. A gdyby kiedyś coś złego działo się, to wróć.. będę czekać' 'Beztrosko cieszyć się życiem, a chwilę później stoisz na deszczu i widzisz, jak Twój świat się wali' Nie mam odwagi, by walczyć o Ciebie
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. <3 Paulo Coelho Edytowane przez bajkowa Czas edycji: 2010-07-17 o 12:23 |
|
|
|
#1708 |
|
Raczkowanie
|
Nie pozwól jej tęsknić za bardzo . Ona nie pokocha Cię wtedy mocniej.. zwyczajnie zapomni . Przedstawianie się skończyło . Już nie musisz być piękna księżniczko . </3 'Masz na imię nikt . ' ' - Twoja podświadomość mi nie ufa. - dlaczego tak sądzisz ? - bo gdy o mnie śnisz nie są to miłe sny, myślisz o zdradzie. o tym, że mam Cię dość a sama dobrze wiesz, że tak nie jest. - to nie znaczy o tym, że Ci nie ufam, to oznacza, że się boję. boję się, że przyjdzie jakaś dużo lepsza ode mnie, dużo ładniejsza, zakochasz się zapomnisz o mnie i mnie zostawisz. a to było by dla mnie czymś najgorszym, co może mnie spotkać. - więc przestać się bać, jestem z Tobą, tylko Ciebie kocham. nie chce żadnych innych, ładniejszych. jesteś dla mnie ideałem. - ideały przecież nie istnieją, nie ma idealnych ludzi, każdy ma wady, a ja w szczególności. nic Ci tak naprawdę nie mogę dać ! - Twoje zalety i Twoja miłość przyćmiewają wszystkie Twoje wady. możesz robić wszystko co najgorsze, miłość jest największą zaletą i skarbem jaki możesz mi dać. po prostu to zrozum i już nic nie mów. - kocham Cię. - wiem, i to jest właśnie najpiękniejsze. ..a w jej niebieskich oczkach tylko ból , tęsknota i ta bezgraniczna miłość mimo wszystko . ^^
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
"musisz odnaleźć nadzieję i nieważne, że nazwą ciebie głupcem."
miłość nie zna wieku. zna za to uczucia... "nie sztuka powiedzieć: 'jestem'. trzeba jeszcze być." nic się nie kończy prostym tak lub nie. to że zdajesz sobie sprawę z tego że jesteś Dupkiem, nie sprawia że stajesz się lepszy.
|
#1710 |
|
Rozeznanie
|
Kiedy dowiadujemy się, że ktoś najbliższy, kto nam obiecywał wierność do kogo mieliśmy zaufanie - nas zdradził, destabilizacji ulega porządek naszego wewnętrznego świata, czasami niemal całego. Musimy zweryfikować założenia, na których budowaliśmy związek, obraz tej drugiej osoby, własną tożsamość. Na co dzień kierujemy się w życiu pewnymi mapami - wiemy mniej więcej jak jest, na czym stoimy, kim jesteśmy. A Tu nagle tę mapę należy narysować od nowa. To budzi bardzo silne uczucia: wściekłość, żal, czasami paniczny lęk. Zdrada - choć przecież wiemy, że istnieje, kiedy dotyka nas bezpośrednio, zawsze zaskakuje. Zdrada odbiera nam więc coś bezpowrotnie.
Przepraszam, Takie jakieś;(
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:37.

choć nie wiem czy ktos mnie pamięta bo daaawno mnie tu nie było

.