|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy :) WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
Bordowa, no właśnie dostałam to skierowanie. Tylko nie wiem czy robić od razu, czy tygodniu - dwóch diety, żeby się całkiem nie załamać...
Huśtawka nastrojów sprawiła, że się poryczałam u gina jak przeczytał te wyniki.Ech, do d... dzień...
|
#4622 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy :) WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
Bord9owa spokojnie, mój tż też mnie cygani w kwestii fajek i myśli, że ja taka głupia jestem i sie nie domyslam ile on wypala na dzień. Czasem mnie tylko wkurza,że on tak zdymem puszcza 300zł miesięcznie .
Zuziczko ja w przyszłą sobotę idę do mojej ginki więc popytam o to rozwarcie bo też będę w 30tc. klarissko ty już sobie daruj te jazdy samochodem. Ja od miesiąca jak kupiliśmy autko nie siadłam za kółkiem, jakiegoś mam stresa. naked trzymaj się jakoś z tą kolką Dziewczyny dołączam do nienawidzących upałów. Dzisiaj siedziałam u rodziców, ok 16 jak mnie wzięło...słabo mi się zrobiło, niedobrze, ciemno przed oczami...myślałam ze wykorkuje. Na szczęście się pozbierałam jakoś do kupy ale 2 godziny mi to zajęło. Teraz siedzę w swoim domku, okna pootwierane, wiatrak na mnie wieje i nogi w misce i jest jako tako, ale brzuchol mi się spiął od tej pogody że hej. Już od dobrych 2 tyg tak nie miałam.Na szczęście malutka dzisiaj cały dzień szaleje i mi stresy wynagradza Takk więc po dzisiejszych akcjach stwierdziłam.....koniec, szlaban na wyjścia przez nastepne 9 tygodnie, no a potem na porodówkę
|
#4623 |
|
Wtajemniczenie
|
naked21 Nie spłaca, bo mimo, że on zarabia to ja trzymam kasę bo on by zaraz całą wydał. Więc jak chce coś kupić to ja mu daję bo trzymam jego kartę. Ja już się nawet denerwować nie umiem, jak on kłamie to tylko płakać mi się chce
|
#4624 |
|
Raczkowanie
|
Mój mąż kiedyś też popalał "ja palę????? NIEEEE...". Pewnego dnia kiedy upewniłam się, że faktycznie mnie oszukuje po prostu przeniosłam jego spanko na kanapę i jak przyszedł co jest, czemu się gniewam powiedziałam "ja się gniewam???? NIEEEEEE" a potem powiedziałam mu, że skoro lubi mnie oszukiwać to dlaczego mam byc miła, a potem było kilka dni wredoty... i o dziwo pomogło. Nnie pali od trzech lat.
I tak naprawdę to był chyba jedyny raz kiedy mnie oszukał. U nas to ja rządzę teoretycznie kasą i to prędzej ja wydaję na peirdoły nie on. Ale generalnie tu nie mam się na nic skarżyć. Współczuję tym, które są oszukiwane... Gorzki ma to smakZnowu bolą mnie stopy - pomiędzy piętą a śródstopiem. Normalnie umieram.... |
|
|
|
#4625 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A może dał Ci skierowanie na ponowne badanie i dopiero teraz będziesz robiła glukozę 75 gr? Jeśli tak to nie czekaj, zrób od razu. W przypadku ewentualnej cukrzycy im szybciej będziesz wiedziała tym lepiej, bo od razu będzie można zapobiegać. NikaPn też miała taki mały wynik (ledwo ponad normę) ale jest traktowana jak cukrzyk i pod opieką specjalisty.
|
|
#4626 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Byłaś w poradni diabetologicznej, coś ci powiedzieli, jakieś podstawy? Coś kolwiek wiesz? Dostałaś glukometr? Cytat:
Cytat:
Bordowa Cytat:
![]() A co do sesji to ja nie mam wielkiego wyboru, wezmę spódnicę, spodnie i tą opaskę na piersi
|
|
#4627 |
|
Raczkowanie
|
A ja jestem fanem ciepełka.
Oczywiście klima w aucie i w domu, ale czego nie robi się dla wygody Jak pada to mi od razu smutno i nic się nie chce, a tak to posprzątam i nad jeziorko skoczę. Fajnie jest
|
|
|
|
#4628 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczynki!!! Jestem tu nowa, jeszcze za bardzo nie wiem co i jak, czytam forum codziennie, ale jakos jeszcze nigdy nie udalo mi sie nic napisac, a tu znalazla sie okazja....
Jestem w 33 tygodniu ciazy, termin mam na 05 wrzesnia. I jest to moj drugi dzidzius wiec jezeli tylko moge w czyms pomoc, odpowiedziec na pytanko czy cos to smialo... Pozdrawiam Was i Wasze dzidziusie!!! |
|
|
|
#4629 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ja wcześniej normalnie nosiłam ale parę dni temu zdjęłam obrączkę bo palce zaczęły mi puchnąć ja jak na razie w 40 Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cześć dziewczyny dawno się nie odzywałam ale jak mam już czas żeby posiedzieć przed komputerem to nie sposób was nadrobić Przeczytałam tylko to co dziś napisałyście i teraz postaram się być na bierząco Udanego weekendu |
||||
|
|
|
#4630 |
|
Wtajemniczenie
|
Szczęśliwa, Klarissa, dziękuję za odpowiedź
Do diabetologa wybieram się już w poniedziałek.I te badania zrobię też w poniedziałek. Ale się zestresowałam tą cholerną glukozą ![]()
Życie na czas? Czas na życie! Edytowane przez Ineczka33 Czas edycji: 2010-07-16 o 23:31 |
|
|
|
#4631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedz na początek produkty z niskim indeksem: http://zdrowezywienie.w.interia.pl/glikemiczny.htm Jedz te, które mają wartość poniżej 55 - pamiętaj, że gotowanie i smażenie podnosi indeks. Odstaw wszystkie słodycze, cukier do herbaty również, białe pieczywo i ziemniaki oraz mączne wyroby. Może samo to wystarczy - mojemu mężowi pomogło parę lat temu Jeśli nie to pewnie będziesz musiała bardziej pilnować diety, ale musisz mieć glukometr wtedy bo inaczej nie sprawdzisz poziomu cukru i nie będziesz wiedziała czy ta twoja dieta w ogóle działa. Co do owoców bo wcześniej o nie pytałaś to generalnie nie są wskazane, ale zasada jest taka, że im mniej słodkie tym bardziej nadające się do zjedzenia. Ja jem głównie jabłka - jedno małe jabłko nie podnosi mi cukru jakoś znacznie. Cytat:
|
|
#4632 |
|
Wtajemniczenie
|
Klarissa, dziękuję jeszcze raz. Właśnie o to mi chodziło. Ja całe życie byłam chuda jak przecinek, nawet teraz dużo nie przytyłam, myślałam, że słowo cukrzyca jest zarezerwowane dla osób 'przy kości'. Dziękuję za te szczegółowe dane, bo już zdecydowałam się pieczywo odstawić całkowicie i podjąć parę innych radykalnych kroków, tylko poruszam się w tym temacie jak dziecko we mgle, a muszę przecież myśleć o dziecku. Dobrze, że dorzuciłaś ramkę nt owoców, bo w sezonie letnim odstawić je całkowicie (a już miałam taki zamiar), było by nie wskazane.
Ufff.. Już jestem mądrzejsza Ciekawe,dlaczego akurat indeks 55? Ale tego pewnie dowiem się od diabetologa. Edit: już doczytałam o tym 55 ![]()
Życie na czas? Czas na życie! Edytowane przez Ineczka33 Czas edycji: 2010-07-16 o 23:59 |
|
|
|
#4633 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#4634 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() Masakra jak gorąco!!! Dzis ma być najgorętszy dzień tego lata Dzis to juz w ogole nie wyjdę z domku Rolety pozamykane, okna tez, czuje się jak w piwnicy hehe. Dobrze, ze wentylatorek chodzi...Zaraz do mnie psiapsiola wpadnie ze swoim przyszlym mezem.. wiec lece sie szykować, potem się odezwe ![]() WItaj Beatka_krk
|
|
#4635 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!
![]() Szczęśliwa - dzięki za opinię na temat materaca. Prawie na 100% go zamówi, ale wcześniej chce obejrzeć lateksowe materace w sklepie. beatka_krk - witaj ![]() Ja wczoraj kupiłam w Auchan kilka ciuszków. Są przeceny, ale cięzko wybrać coś sensownego. Kupiłam 2 bluzy po 5 zł jedną na ok.6 m-cy a drugą nawet na więcej., pajacyk welurowy za 13 zł i kaftanik bawełniany za 5 zł.Sprawdziłam ceny pieluch: Huggies new born: 27szt-17 zł, 62szt-40, 90szt-47 Pampers New Baby: 94szt-50zł Happy ("1"): 42szt-22 zł Zamierzam kupić na początek pieluchy 2-5kg: 27szt. Huggies, opak.Happy, Pampersów (chyba to mniejsze opak.ok.40-kilku szt.) a później dokupię te które pupcia mojego synka polubi najbardziej ![]() Wczoraj rano odkryłam na piżamce, że po raz pierwszy coś mi wyciekło z piersi i tam z dołu też i sie zmartwiłam czy to nie wody... Ale to chyba z upału itd. Po wczorajszym spotkaniu z położną jestem uspokojona. Przyjedzie do mojego porodu Znieczulenie zzo jest bezpłatne dla wszytskich i nikomu go nie żałują (podobno niektóre rodzace "chodzą po ścianach" już przy 1cm rozwarcia). Jest ono bezpieczne zarówno dla mamy jak i dziecka, może jedynie nieco przedłużyć drugą fazę porodu, bo pacjentka nie czuje dokładnie skurczy. Czasami po zzo mięśnie nóg są ok i można wtedy chodzić, kucać itd. a jak nóżki są słabsze to dopiero wówczas trzeba leżeć. Na poród w moim szpitalu dostaje sie fizelinową jednorazową koszulkę (podobno mieciutką i przyjemną) a dla zdiecka trzeba mieć tylko chusteczki nawilżane i pampersy, bo dzidzia jest ubierana w ciuszki szpitalne. Jedyne co mnie zmartwiło to fakt, że bardzo ciężko ochronić krocze i nacina się je w ok.8 na 10 porodów, ale lepiej je naciąć niż ma pęknąć. Da sie pzrewidzieć i zobaczyć, że potrzebne jest nacięcie (to mnie uspokoiło). Pomóc moze masowanie krocza od wewnątrz oliwką od ok.35 t.c. (wcześniej mogłoby to przyśpieszyć poród). Po porodzie sn wychodzi sie ze szpitala po 2 pełnych dobach, po cesarce po 2-3 dobach. U kobiety będące w I ciąży pozycja pośladkowa dziecka wyklucza poród sn. Mąż musi mieć kapcie i jednorazowych fartuch. Po porodzie można być w piżamce (ja mam 3 koszule i piżamkę kupię do domku), ale lepiej koszulki, bo można wietrzyć krocze. Położna poradziła mi, że trzeba mieć w domku mleko modyfikowane, bo jak dziecko płacze, a my mamy zbyt mało pokarmu to trzeba je nakaramić i nie powinnyśmy popadać w przesadę, bo na pewno nie przekreśli to szansy na karmienie piersią. Zasada - piers, gdy zdiecko nadal głodne - dokarmić butelką. Może komuś się przydadzą te informacje... Co do ciuszków - piorę w Loveli wszystkie używane i nowe (nie wiadomo kto dotykał i gdzie leżały, a poza tym np. farba na ciuszkach też potrzebuje wyprania) i prasuje wszystkie na początek. Później obejdzie się pewnie bez prasowania ![]() Piszecie, że Wam bardzo ciężko w upały, a ja właściwie całkiem nieźle je znoszę. Wczoraj pojechałam po zkaupy autkiem bez klimy, wzięłam wodę, żeby się nie odwodnić i było ok. Póżniej przy wycieraniu podłóg trochę sie zmachalam, wiec musiałam poleżeć. Ale ja mam w domku na parterze ok.25 st. a na zewnątrz 33 w cieniu, a nasłonću to chyba grubo ponad 40
Żona mojego męża to fajna babka Edytowane przez Majka232 Czas edycji: 2010-07-17 o 09:33 |
|
|
|
#4636 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewuszki
U mnie oczywiście dalej upał jak nie wiem ,no ale podobno od jutra ma być chłodniej...podobno, póki co wentylatorek, miska z wodą i kawa mrożona mnie ratują ![]() beatka-krk witamy w naszym rozgadanym gronie ineczko z tego co pamietam to nika miała też cukier troche powyżej górnej granicy i chyba ostatnio coś pisała,że już spadł do normy przy diecie. alicia nie drażnij ludzi , ja też lubie słonko, późnowiosenne, jesienne,ale tegoroczne lato mnie wykańczaCo do prania to tak jak większość z was piorę w 40st. i proszku dla dzieci (Jelp), potem ok 3 m-ca chce w dziecinnych proszkach prać tylko te ubranka przylegające do ciała, a resztę w jakimś proszku sensitive, tak żeby stopniowo ok 5 m-ca prać już tylko w sensitive. A prasować nie cierpię. Zawsze jak coś kupuję to patrze czy bardzo sie wymietoli w praniu, nawet mam specjalne sposoby wieszania prania,żeby jak najmniej sie wygniotło. Małej na pewno na poczatku bede prasowała bodziaki bo blizej ciałka warto by były miekkie, a potem sie zobaczy
|
#4637 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Dostałam dziś opiernicz w sklepie za to, że... stoję w kolejce! Usłyszałam m.in., że kobieta w moim stanie, zwłaszcza w takie upały, powinna się pchać bez kolejki nie patrząc na to, co mówią ludzie... Bardzo miłe to było )) Ale takiego zdania były 4 młode dziewczyny i jedna starsza kobieta i to one mnie przepuściły... Grzecznie podziękowałam i odparłam, że nie mam zwyczaju przepychania się i stawania poza kolejką, bo reakcje ludzi bywają różne. Zresztą... przede mną stało dwóch mężczyzn i dwie starsze kobiety i cała czwórka udawała, że mnie nie widzą ![]() --- Cytat:
Cytat:
![]() --- Bordowa, u mnie by takie numery nie przeszły... Nie rozumiem, jaki jest cel ukrywania przed ukochaną osobą takich rzeczy? I nie wierzę, że ktoś ukradł kartę i robi zakupy na kwotę 10zł, skoro może zaszaleć jednorazowo!!! Każdy głupi wie, że ukradziona/zagubiona karta może być w każdej chwili zablokowana, więc złodziej wykorzystuje to na maxa przy pierwszej okazji, a nie bawi się w tak śmieszne sumy. Sorki za szczerość, ale jak słyszę o krętactwie facetów, to wzbudza to we mnie złość i obrzydzenie.
|
|
|
#4638 |
|
Zakorzenienie
|
Majka - a w którym szpitalu masz zamiar rodzić?
|
#4639 |
|
Zakorzenienie
|
MisQa - PSK
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
ooo to tak jak ja, bo własnie tam mam znajomą położną i tam do gina chodzę
|
#4641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż ciężko bo mają 4 oddzielne sale do porodów (całe szczęście, że nie oddzielone kotarami stanowiska w jednym pomieszczeniu)
|
|
#4642 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No, ale chyba wie co robi, nie? Z szyjka ok przynajmniej.Cytat:
) Szyjka- ok, jest dluga.Mam nadzieje, ze Olo nadrobi wielkosciowo. Co prawda mam jakies niejasne przeczucie, ze ma to zwiazek z moja anemia. Wiec narazie pozostaje mi zwalczyc przyczyne i niestety duzo miecha jesc w tych upalach tez. Bardzo podoba mi sie twoj Kosz Cytat:
Co do rozwarcia- no nie mam zalecen. Tylko moj zdrowy rozsadek, wiec szalec nie bede, bo a nuz sie jeszcze zacznie powiekszac ![]() Jesli chodzi o sesje, to moze skus sie jednak na bardziej rozbierane zdjecia, co? Zebys nie zalowala pozniej, ze tego nei zrobilac Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dziewczyny- nigdy wiecej zadnych imprez w takie upaly- od razu mowie NIE! Wczoraj wybralismy sie do znajomych na pieczone pstragi. Wszystko fajnie, gdyby nie fakt ze to drugi koniec miasta. Postanowilismy jechac busem (zeby TZ mogl piwo wypic), no i busy 69 maja klime. No tak, jak sie okazalo prawie wszystki i nas to "prawie" doswiadczylo. Umarlam Jak wysiadlam z busa i jeszcze kawalek trzeba bylo przejsc, to po 5 min sie rozbeczalam (wtf?)... Cala energia ze mnie wyparowala.. Jak sie dokulalismy do znajomych do godzine mi zajelo dochodzenie do siebie Moj Tz wygladal jak zbity pies i mial cholerne wyrzuty sumienia. Dzisiaj od rana skacze kolo mnie, wode w misce mi zmienia i jeszcze mnie mokrymi recznikami oklada, az sie glupio czuje ![]() Z imprez nici, przynajmniej dla mnie. Gdzie ta herszt kobita, co sobie pijawki z tylka wyciaga i nurkuje w bagnach? Odeszla w zapomnienie chyba...
|
|
#4643 |
|
Raczkowanie
|
Zuziczka nie martw się ta kobieta wróci
![]() A tak na poważnie to też jak patrzę na siebie to się zastanawiam jak to się mogło stać? Uważam na siebie, nie robię wielu rzeczy a przez upały zrobiłam się domatorką... Makabra ![]() Dzisiaj postanowiłam posprzątać na moim strychu, umyłam 4 wielkie okna (tzn wszystko miałam na wysokości wzroku, więc napinania nie było, ale spore powierzchnie). No i zaczęła się burza hehe... W poniedziałek zasuwam z nogą do chirurga. Znowu miałam nieprzespaną noc, bo pięta rwała i bolała... Dziwne. |
|
|
|
#4644 |
|
Raczkowanie
|
Ja jeżdżę do bełchatowa (słok, wawrzkowizna)
Dziś o 14ej jedziemy na wycieczkę do krakowa
Edytowane przez alicia4 Czas edycji: 2010-07-17 o 11:56 |
|
|
|
#4645 |
|
Rozeznanie
|
Doradzcie co można kupić chłopczykowi na chrzest, jako zwykli goście(nie chrzestni)
|
|
|
|
#4646 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bylo super![]() naked21 mszu elenka1 gabisun Mpik82 cudnie wygladacie ![]() Cytat:
jestem naturalnie ruda czasem mysia - zalezy od slonca wiec kolor jest podrasowany przez fryzjera ![]() Cytat:
![]() piatka za spostrzegawczosc ![]() dla mnie ciagle jest wysoko ale pan doktor powiedzial ze juz sie troche obnizyl ![]() Cytat:
![]() ide nadrabiac dalej
|
|
|
#4647 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam.
Dziś rekordy temperatur, chyba odpuścimy jakiekolwiek wychodzenie z domu. Biorę pod uwagę tylko klimatyzowane kino tylko nie bardzo jest na co iść....Witaj. Będzie chłopczyk czy dziewczynka? Cytat:
Cytat:
ciekawe co to.
|
|
#4648 |
|
Zakorzenienie
|
bordowa trzymam kciuki ze maluszek sie obrocil
![]() Klarissa nam polozna mowila ze mamy po porodzie uzywac TEGO SAMEGO do higieny co przed porodem bo juz to znamy i wiemy ze nas nic nie uczuli wiec dobrze ze niezmieniaszIlonaN2 gratuluje kolejnych stron i trzymam kciuki za wene ![]() Klarissa ale wyprawka ![]() ![]() Zuziczka podobno czesto tak jest ze ma sie rozwarcie na centymetr juz od jakiegos czasu i jak sie niezwieksza to jest ok ![]() IlonaN2 super wyprawka ![]() no to moja relacja po wizycie u pana doktora ![]() maluszek jest donoszony plucka i wszystko wszystko ok mamy zielone swiatlo (jestemy na przelomie 36/37 tygodnia ale to juz raczej 37) ma okolo 2800  pan doktor powiedzial ze max 3500 bedzie miec wiec mysli ze wszystko pojdzie gladko (oby) ![]() ![]() ![]() no i co wazne nic sie poki co niezaczyna dziac tzn lozysko wysoko wod duzo szyjka zamknieta twarda ale juz sie troche skrocila no i powiedzial ze brzuszek powoli opada wiec gratuluje spostrzegawczym dziewczyna wg usg powinien sie rozpakowac miedzy 6 a 13 sieprnia (zalezy od pomiaru)  dlatego mam wizyte na 6 jak sie nic do tego czasu nie wydarzy to jade ostatni raz do niego i on powie kiedy mam przyjechac do szpitala a jak sie wydarzy to sie widzimy w szpitalu no i powiedzial ze jak zaczne krwawic plamic odejda wody bede miala skurcze to mam dzwonic do niego wszystko mi powie i spotykamy sie w szpitalu, a jak nie odbiera to jechac a oni go powiadomia ![]() ![]()  jestem dziwnie spokojna aha za tydzien mam zrobic morfo i uklad krzepniecia, wzial mi wymaz na paciorkowce i w srode mam wyniki jak cos wychoduja mam tez dzwonic.. dostalam skierowanie do szpitala na porod wow jak to "powaznie juz brzmi" no i ze teraz to juz z gorki niczym mam sie nie denerwowac stresowac tylko czekac aha mam 103 w pasie 65 kg czyli od poczatku ciazy przytylam 12 kg
|
|
#4649 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Beatka!
No wiec tak w skrocie...mam juz jednego dwulatka Dominika, drugi rosnie i rosnie, ma juz 33 tygodnie, rozpycha sie jak nie wiem i tez jest chlopczykiem. Obecnie jestem w Uk, tutaj urodzilam pierwszego i bede rodzic drugiego malucha...na szczescie pogoda mi nie doskwiera tak jak Wam dziewczynki, tu jest o wiele chlodniej i czesciej pada wiec dla mnie w tym stanie to idealnie, choc normalnie to narzekam... Oczywiscie nie moge za Wami nadazyc, napisalam pierwszy post wczoraj w nocy, a dzis z rana juz tyle do czytania... Na razie co moge powiedziec-jak kupujecie ciuszki dla maluchow unikajcie tych z kapturem- w ogole niepraktyczne, dziecku nie jest wygodnie...Szczerze mowiac moj Dominik pierwsze trzy miesiace to tylko w body i spioszkach chodzil. Nie przydaly mi sie zadne buciki, spodnie z twardego materialu itp... Co do materacow, zwracajcie uwage na to, zeby byly dosc twarde ( jak polozysz dziecko na materacu to materac nie powinien sie zapasc) i zero poduszek do pierwszego roku zycia. Poza tym mam takie pytanko...jak sobie radzicie ze spaniem w nocy??? Ja za nic w swiecie nie moge sie ulozyc i juz nic nie dziala (nawet poduszka miedzy kolanami). Jakies sparwdzone pomysly na sen?? |
|
|
|
#4650 |
|
Rozeznanie
|
martucha że co? że jak? że niby już za chwile na nas kolej? Ty weź nie żartuj. Ja tu jeszcze mam kupę rzeczy do kupienia/zobienia i jakoś "porodówkowo" się nie czuję, no ale wczoraj z mamcią obliczałyśmy jak ona mnie i moje siostry rodziła oblookałam usg i wyszło mi,że u mnie to też jeszcze tylko jakieś 8/9 tygodni bo na pewno do 6 października nie dociągnę. No nic kochana...trzymam kciuki by było szybko, bezboleśnie i ogólnie ok
![]() Astorianko a może ten ból w stopie to dzidzia jakiś nerw uwiera? Ja tak mam czasem z łokciem od niedawna i zuważyłam,ze najbardziej boli jak ona mi sie pod prawe zebro wwierca ![]() Malwinko ja bym dała kaskę i kupiła tylko na pamiątkę jakiegoś aniołka,żeby "strzegł maluszka" ![]() Ja dzisiaj nadrabiam cały tydzień bezsenności, przewinę się po domku i co się położę to zasypiam, a dwie kawki w międzyczasie wypiłam Może rzeczywiście zmiana pogody się zbliża chociaż u mnie dalej duchota. Na dodatek brzusio pobolewa, tak bardzo delikatnie w dole jak przed okresem, macie tak czasem ? Jak leżę z podusią pod krzyżami to jest lepiej wiec pewnie to mała mnie uwiera, mam nadzieję.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.

Takk więc po dzisiejszych akcjach stwierdziłam.....koniec, szlaban na wyjścia przez nastepne 9 tygodnie, no a potem na porodówkę
i to prędzej ja wydaję na peirdoły nie on. Ale generalnie tu nie mam się na nic skarżyć. Współczuję tym, które są oszukiwane... Gorzki ma to smak

Oczywiście klima w aucie i w domu, ale czego nie robi się dla wygody

Z szyjka ok przynajmniej.