Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. II - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-17, 12:19   #2671
Soph
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. II

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość

odechcialo mi sie wszystkiego, poklocilam sie z mama ide zaszyc sie w lazience...
<przytul>

malinowydzemx3
ja używam Bausch & Lomb.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 12:24   #2672
Weriidiana
Raczkowanie

Cytat:
o rany, to milej zabawy ja wlasnie mam taki sam plan jezeli chodzi o stopy. Na noc naloze odzywke z Kallosa na wlosy

ja tez... wstalam przed chwila i bol minal. Dam jeszcze tej glowie szanse, jezeli po okresie nadal bede tak reagowac na slonce to na bank wybiore sie do lekarza, bo juz bede wiedziala ze nie mam na co zwalic tego bolu.

mnie od dawna kusi depilator, ale dxkofs mi wydawac tyle kasy, gdyby te za 80zl byly dobre to napewno bym kupila
ja zaplacilam w UK 100Funtow to tak jkbys zplacila 100 zl (j nigdy nie przeliczam funt jako 5 zlotych)

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Też bym tak chciala,bez bólu i włosków

wybierz się wkońcu ja do gina musze iść i się boję...

jak to?
najlepiej lserem usunac, ale to troszke pieniazkow pochlania

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
mam depilator z tej serii, tylko taki perłowy bodajże. są nasadki masujące,więc nie jest tak źle

caate pamiętam,że pisałaś,że na przebarwienia pomógł Ci krem z oriflame, ten fioletowy. pamiętasz po jakim czasie mniej więcej CI zeszły? zastanawiam się nad zakupem nowej wersji.

ja dzisiaj nad jeziorko, dopiero potem pielęgnacja pełna parą
dokaldnie dzieki tym nasadka, nie jest tak najgorzej

CUD NARODZIN MOJEGO SYNA

Weriidiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 12:26   #2673
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez malinowydzemx3 Pokaż wiadomość
Tez planuje na allegro, o wiele taniej wychodzi. Jakich uzywacie soczewek? Ja mam narazie J&J Oasys a teraz zastanawiam sie nad zmiana na Soflensy, sa o wiele tansze i duzo dobrych opinii o nich slyszalam.
Ja noszę kolorowe soczewki głównie, więc mam swoja ulubioną, a ze zwykłych miałam J&J oraz teraz leżą u mnie interojo
właśnie zakupiłam kolejne kolorowe

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2010-07-17 o 12:42
buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 12:43   #2674
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Cytat:
Napisane przez ewcia19 Pokaż wiadomość
Miałam w salonie profesionalną serią ale nie widziałam powalającego efektu to samo mam jak sobie w domu zrobie tym domowym zestawem.

A tak to mam taki domowy - szampon, odżywka, rekonstruktor, maska

xxYashaxx - hmm nie wiem na ile.. robiłam już może z 10 razy, a mam jakoś polowe jeszcze, ale to male buteleczki są po 100 ml
Oo to nieźle
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Ja noszę kolorowe soczewki głównie, więc mam swoja ulubioną, a ze zwykłych miałam J&J oraz teraz leżą u mnie interojo
Jaki kolor?
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 12:49   #2675
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
a jaki kolor?
ja chciałabym takie jasnoniebieskie

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2010-07-17, 12:59   #2676
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez xxYashaxx Pokaż wiadomość
Oo to nieźle

Jaki kolor?
Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
a jaki kolor?
ja chciałabym takie jasnoniebieskie
teraz turkusowe, szafirowe mam na zdjeciu w albumie i brazowe tez

Stary 2010-07-17, 13:11   #2677
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
<przytul>

malinowydzemx3
ja używam Bausch & Lomb.

jedno co dobre, to umylam wloski babydream, nalozylam odzywke Pantene lsniacy kolor i na 1/2 dlugod Loreala absolut repair i wygrzalam 15min suszarka pod czepkiem i teraz siedze z recznikiem na glowie, najdluzej jak sie da

Cytat:
Napisane przez Weriidiana Pokaż wiadomość
ja zaplacilam w UK 100Funtow to tak jkbys zplacila 100 zl (j nigdy nie przeliczam funt jako 5 zlotych)

dokaldnie dzieki tym nasadka, nie jest tak najgorzej
ja jednak przeliczym, moze nie na 5 a na 4cos, po tym jak TŻ kupil mi bilet do niego za 79gbp i na mailu zobaczylam ze to 362 to malo sie nie wystraszylam

Cytat:
mi sie marza takie zielone,zeby poglebiuc swoj kolor
ale ja mam + wiec troche kosztowne sa kolorowe soczewki i malo ofert w necie jest, wiec chyba zainwestuje w zwykle
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 13:14   #2678
Weriidiana
Raczkowanie

Cytat:

jedno co dobre, to umylam wloski babydream, nalozylam odzywke Pantene lsniacy kolor i na 1/2 dlugod Loreala absolut repair i wygrzalam 15min suszarka pod czepkiem i teraz siedze z recznikiem na glowie, najdluzej jak sie da

ja jednak przeliczym, moze nie na 5 a na 4cos, po tym jak TŻ kupil mi bilet do niego za 79gbp i na mailu zobaczylam ze to 362 to malo sie nie wystraszylam

ale ja mam + wiec troche kosztowne sa kolorowe soczewki i malo ofert w necie jest, wiec chyba zainwestuje w zwykle
mieszkajac w PL tez moze bym przeliczala. Ale tu tak samo jak w PL srednia wyplta za m-c prcy ok 1000F w Pl rowniez ok 1000F wiec zarobki takie same. Dlatego ja nie przeliczam tego razy 4 cos

CUD NARODZIN MOJEGO SYNA

Weriidiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 13:19   #2679
malutka89
Zakorzenienie

hej
idę nadrabiać
malutka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 13:29   #2680
Soph
Zakorzenienie

Cytat:

ja mam - i w sumie się nie orientuję ile kosztują kolorowe korekcyjne

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2010-07-17, 13:40   #2681
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
ja mam - i w sumie się nie orientuję ile kosztują kolorowe korekcyjne
w salonie? Pytałam niedawno z ciekawości bo chciałam zobaczyć na żywo kolory soczewek by kupić na all ale Pani powiedziała ze nie maja na stanie żadnych (nawet pokazowych), że trzeba je zamówić i kosztują 90zł na miesiąc Na allegro te same za 40zł za dwie sztuki
o takie sie pytałam http://allegro.pl/item1140667334_soc...szt_19_99.html

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2010-07-17 o 13:41
Stary 2010-07-17, 13:57   #2682
malinowydzemx3
Wtajemniczenie

Ja raczej zostane sobie przy zwyklych, podba mi sie moj kolor oczu kiedys, jak bylam mniejsza marzylam o takich nietypowych kolorowych soczewkach, rozowych, we wzorki itp.
Bede musiala zamowic niedlugo, wezme sobie soflensy kwartalne, 6 sztuk takich, czyli pakiet na 9 miesiecy kosztuje na all 60 zl okolo. Wiec nie tak duzo wcale. I plyn u tego samego sprzedawcy wezme to raz za przesylke policza
Stary 2010-07-17, 14:01   #2683
malutka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Cześć!
Po dłuższej nieobecności wróciłam, nadrobiłam i już będę się udzielać.
A teraz dobrej nocy

Zajrzę jeszcze zaraz do klubu...
gdzie się podziewasz?

Cytat:
Napisane przez zffazoffana Pokaż wiadomość
daj znać proszę jak ta odżywka

eh a ja jeszcze dzisiaj się tylko troszke zaniedbuje, bo jutro 2 ostatnie egzaminy (dopiero jutro bo byłam chora i o )
a później znowu pielęgnacja pełną parą
wróć jak najszybciej

Cytat:
Napisane przez pettiteAngel Pokaż wiadomość
hej
Ja dzisiaj byłam na zakupach i prawie nic nie kupiłam. Jedynie biżu z KappAhla i kosmetyki.
Chyba zacznę sobie szyc i przerabiać ciuchy. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Dzisiaj miałam ostatnią jazdę przed egzaminem. Nie szło mi za bardzo Martwię się i baaaaaaaardzo stresuję moim egzaminem w sobotę.

Ja też lubię tą gruszkową maseczkę. Bardzo fajnie pachnie, skóra jest oczyszczona i świeża. Używam jej raz w tygodniu.

Mini spa na dziś:
- maseczka z daxa na twarz, szyję, dekolt - Mam ochotę użyć ją na pupę. Ktoś próbował?
- kąpiel, a po niej oliwka, masło kakaowe, serum do biustu i na cellulitis..
- a jeszcze później, wieczorem samoopalacz.
- nafta i maska joanny jedwabna na włosy.
- malowanie pazurków.
- BP - na noc.
na tyłku jeszcze nie miałam nigdy żadnej maseczki

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
wstawiłam zdjęcia moich chomiczków do albumu
słodziaki
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
ja już po peelingu twarzy i ciała, nabalsamowana i nakremowana brwi poprawiłam i zaraz idę sobie książkę poczytać na noc nałoże jescze pastę cynkową punktowo i rano będzie miodziolinko :d a kolorek fajny mi wyszedł, takie ciemny, jak będę mieć foto to wstawie ale to pewnie po weekendzie jak już w nowej fryzurce będę

odezwę się jutro
czekamy na zdjęcia

Cytat:
Napisane przez beatrishka Pokaż wiadomość
Witam was dziewczynki.

Chciałam się dołączyć Od dłuższego czasu czytam was i podziwiam za systematyczność. To coś czego mi brakuje!
A, że w kupie raźniej to z chęcią będę się motywować z wami.

Co do dzisiejszej pielęgnacji to dzisiaj trzymałam waxa na główce. Zaraz idę pod prysznic, jeszcze zrobić maseczkę i lulu. Sen też jest ważny dla urody Zrobiłam już dzisiaj manicure i pedicure.

Obecnie zastanawiam się co zrobić by włosy szybciej mi rosły... Byłam u fryzjera na podcięciu końcówek i wyglądam jak by mnie wyjęto prosto z koszmaru fryzjera-stylisty. Dramat!

A co chciałabym z wami osiągnąć? To wreszcie czystą, ładną cerę (szukam dobrego dermatologa we Wrocławiu). Chciałabym zapuścić włoski i dbać o ich kondycję. Zrezygnowałam już z codziennego suszenia suszarką. Prosownicę ożywam tylko do grzywki, bo inaczej tworzy mi się przedziwny zawijas na czole, a bez grzywki wyglądam niestety źle. Chciałabym pamiętać też o pomalowanych paznokciach i różnych innych niuansach urodowych dzięki którym wygląda się doskonale

Mam nadzieje że mi pomożecie i przyjmiecie
witaj

Cytat:
ewcia19 nie powinno obciążyć
gdzie sie podziewają Kwiatuszek, dotka, malutka, jula84, kasiuleczka, kociaczek?

Cytat:
Napisane przez ewcia19 Pokaż wiadomość
Zrobiłam rekonstrukcje włosów i są teraz takie mięciutkie
zazdroszczę wysyłam zaproszenie

i zapraszam na ice coffee

ja na tych i upałach tez pije wode litrami zobaczymy, może mi coś pomoże na moja suchą skórę
Stary 2010-07-17, 14:05   #2684
buahhot
Marcelover ♥♥♥

mi też się mój kolor oczu podoba ale próbuje z różnymi

Stary 2010-07-17, 14:10   #2685
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Weriidiana Pokaż wiadomość
nie stać mnie właśnie na to...

Cytat:
Napisane przez xxYashaxx Pokaż wiadomość
Nooo uschnąc tylko
A to fajnie...18 to najlepsze imprezy zazwyczaj
makabra...
dokładnie

Cytat:

Ja zamawiam soczewki na allegro
Nigdy tak ie zamawiałam

Cytat:
ja w tym tyg przez przypadek 1 rozerwałam, bo sie skleiła w nocy i później nie dało się jej rozłożyć
Mnie tak uschły jak je zostawiłam bez płynu ;o ale stare jużi tak były ;-)

Pomalowałam sobie jak na razie paznokcie na miętowo

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 14:23   #2686
Talullah
Wtajemniczenie

Hej
Jak wam dzien mija? Ja mialam wczoraj mala sprzeczke z TZ ale dzis chyba bedzie ok bo z samego ranka pisal czy nie mialabym ochoty sie z nim wybrac dzis do kina a jutro na rower no to sie wybieram

Ja wczoraj znalazlam kiedys kupiona i zapomniana szamponetke joanny multikolor kawowy braz i jak przeczytalam na opakowaniu ze sluzy tez do odswiezania brazu to ja sobie nalozylam. Na opakowaniu pisalo 20-30 min ale ja trzymalam 40 i powiem wam ze nawet nawet, bo mi od slonca ciemna czekolada castinga zaczela blyszczec na rudo i mi sie nie podobalo to a joanna to zniwelowala

Co do soczewek - ja nosze juz z 9 lat. Albo troche wiecej. Na poczatku ciezko bylo dostac, musialam kupic w klinice okulistycznej roczne!! Teraz juz takich nie ma, to byly czasy Plynow tez nie bylo do pielegnacji, uzywalo sie 0,9% NaCl, ktoras z was pamieta te czasy??

Potem po tym roku chyba mialam 2 razy pol roczne a potem byl przelom i w polsce wreszcie pojawily sie lepsze oraz rozne plyny do pielegnacji. Przerzucilam sie na 3 miesieczne bausch and lomb - to byla roznica. Nosilam je i tylko je 6 lat. W miedzy czasie probowalam innych ale do bauscha zawsze wracalam. Od roku zmienilam je na bausch and lomb ale miesieczne, soflens 59 i bardzo sobie chwale.

Rowniez od roku kupuje na allego, roznica w cenie soczewek z plynami (plus ja musze tez krople nawilzajace do soczewek uzywac, mam zespol suchego oka niestety, moj brat tez) jest kolosalna, ponad 200zl. Zaluje ze tak pozno odkrylam allegro.
Ze wzgledu na zespol suchego oka soczewki nosze do pracy, wszelkie wyjscia oraz oczywiscie sport. Na basen nigdy, obawiam sie zakazen. Gdy wiem ze juz nigdzie nie wychodze, ucze sie, dlugo siedze przy kompie lub duzo czytam - okulary

Dzis mam w planie:
2 odzywki na wlosy - z pol godziny ze splukiwaniem i potem bez splukiwania
serum na biust i dekolt
na cale nogi, brzuch, tylek i ramiona serum antycellulit
nowy francuski pedicure bo mi juz wczoraj odprysnelo, czas pomalowac na nowo
pazurki u rak na delikatny roz jak u nog ale bez bialego paska

Wczoraj robilam peeling buzi wiec moze dzis maseczka nawilzajaca, hmm sama nie wiem

A co do kolorowych soczewek - ja mam za duza wade wzroku, zreszta czekam na operacje. W tych kolorowych mam cos tak niedopasowane ze nie wiem jak to wytlumaczyc, zachodzi mi na zrenice. Kiedys u optyka przymierzylam na probe i nie ma szans, widze jak przez mgle, rozbilabym sie samochodem

Zreszta wszyscy mi mowia ze mam sowj kolor bardzo intensywny, kiedys nawet ktos sie mnie spytal czy nosze kolorowe soczewki a ja ze nosze ale zwykle bom slepa jak kret
A TZ mowi ze mam oczy jak kot, takie zielone
A moj kumpel z dziecinstwa jak mu pokazalam moje zdjecie dyplomowe to stwierdzil ze mam oczy jak kot ze shreka

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2010-07-17 o 14:28
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 14:31   #2687
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Hej
Jak wam dzien mija? Ja mialam wczoraj mala sprzeczke z TZ ale dzis chyba bedzie ok bo z samego ranka pisal czy nie mialabym ochoty sie z nim wybrac dzis do kina a jutro na rower no to sie wybieram

Ja wczoraj znalazlam kiedys kupiona i zapomniana szamponetke joanny multikolor kawowy braz i jak przeczytalam na opakowaniu ze sluzy tez do odswiezania brazu to ja sobie nalozylam. Na opakowaniu pisalo 20-30 min ale ja trzymalam 40 i powiem wam ze nawet nawet, bo mi od slonca ciemna czekolada castinga zaczela blyszczec na rudo i mi sie nie podobalo to a joanna to zniwelowala

Co do soczewek - ja nosze juz z 9 lat. Albo troche wiecej. Na poczatku ciezko bylo dostac, musialam kupic w klinice okulistycznej roczne!! Teraz juz takich nie ma, to byly czasy Plynow tez nie bylo do pielegnacji, uzywalo sie 0,9% NaCl, ktoras z was pamieta te czasy??

Potem po tym roku chyba mialam 2 razy pol roczne a potem byl przelom i w polsce wreszcie pojawily sie lepsze oraz rozne plyny do pielegnacji. Przerzucilam sie na 3 miesieczne bausch and lomb - to byla roznica. Nosilam je i tylko je 6 lat. W miedzy czasie probowalam innych ale do bauscha zawsze wracalam. Od roku zmienilam je na bausch and lomb ale miesieczne, soflens 59 i bardzo sobie chwale.

Rowniez od roku kupuje na allego, roznica w cenie soczewek z plynami (plus ja musze tez krople nawilzajace do soczewek uzywac, mam zespol suchego oka niestety, moj brat tez) jest kolosalna, ponad 200zl. Zaluje ze tak pozno odkrylam allegro.
Ze wzgledu na zespol suchego oka soczewki nosze do pracy, wszelkie wyjscia oraz oczywiscie sport. Na basen nigdy, obawiam sie zakazen. Gdy wiem ze juz nigdzie nie wychodze, ucze sie, dlugo siedze przy kompie lub duzo czytam - okulary

Dzis mam w planie:
2 odzywki na wlosy - z pol godziny ze splukiwaniem i potem bez splukiwania
serum na biust i dekolt
na cale nogi, brzuch, tylek i ramiona serum antycellulit
nowy francuski pedicure bo mi juz wczoraj odprysnelo, czas pomalowac na nowo
pazurki u rak na delikatny roz jak u nog ale bez bialego paska

Wczoraj robilam peeling buzi wiec moze dzis maseczka nawilzajaca, hmm sama nie wiem

A co do kolorowych soczewek - ja mam za duza wade wzroku, zreszta czekam na operacje. W tych kolorowych mam cos tak niedopasowane ze nie wiem jak to wytlumaczyc, zachodzi mi na zrenice. Kiedys u optyka przymierzylam na probe i nie ma szans, widze jak przez mgle, rozbilabym sie samochodem

Zreszta wszyscy mi mowia ze mam sowj kolor bardzo intensywny, kiedys nawet ktos sie mnie spytal czy nosze kolorowe soczewki a ja ze nosze ale zwykle bom slepa jak kret
A TZ mowi ze mam oczy jak kot, takie zielone
A moj kumpel z dziecinstwa jak mu pokazalam moje zdjecie dyplomowe to stwierdzil ze mam oczy jak kot ze shreka
Chciałabym taki kolor
Ja mam astygmatyzm niby, ale w soczewkach (jeszcze) nic mi się nie robi. Często mam jeszcze problemy z nałożeniem ich, czasem mi coś haczy, ale jest ok. Lepiej się czuję niz w oksach.

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2010-07-17, 14:40   #2688
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Chciałabym taki kolor
Ja mam astygmatyzm niby, ale w soczewkach (jeszcze) nic mi się nie robi. Często mam jeszcze problemy z nałożeniem ich, czasem mi coś haczy, ale jest ok. Lepiej się czuję niz w oksach.

Zamienie sie Ja wlasnie chce to zniwelowac

Ja tez sie lepiej czuje, mam duze minusy i mi okulary oczy bardzo pomniejszaja, nie mowiac juz o jakims fajnym makijazu. Zreszta na codzien ja maluje tylko rzesy tuszem ale jak pomaluje to jak mrugam to mi o szkla zahaczaja

Dojdziesz do wprawy, pamietam dokladnie ze jak zaczynalam to zakladalam ponad godzine a zdejmowalam ponad 40 minut. Dzis to chwila jest

Sluchajcie w ogole jaka masakra ze studiami jest - wczoraj sie dowiedzialam oficjalnie ze na moja uczelnie na kierunek ktory konczylam jest ponad 21 osob na 1 miejsce
7 lat temu jak skladalam podanie bylo kolo 9-12, nie pamietam dokladnie.
Ale dobrze, ludzie sa ambitniejsi, wierza w siebie, wiecej chce studiowac

Wlasnie mi sie przypomnialo - jak chcesz to wstawie na chwile foto z malej wycieczki rowerowej, TZ mi pstryknal podczas odpoczynku i tam troche widac ten rudawy poblysk ale nieco niewyraznie. Musze sobie chyba jakis kapelusik sprawic na takie wypady bo slonce tez przesusza wlosy bardzo.

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2010-07-17 o 14:46
Stary 2010-07-17, 14:48   #2689
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Zamienie sie Ja wlasnie chce to zniwelowac

Ja tez sie lepiej czuje, mam duze minusy i mi okulary oczy bardzo pomniejszaja, nie mowiac juz o jakims fajnym makijazu. Zreszta na codzien ja maluje tylko rzesy tuszem ale jak pomaluje to jak mrugam to mi o szkla zahaczaja

Dojdziesz do wprawy, pamietam dokladnie ze jak zaczynalam to zakladalam ponad godzine a zdejmowalam ponad 40 minut. Dzis to chwila jest

Sluchajcie w ogole jaka masakra ze studiami jest - wczoraj sie dowiedzialam oficjalnie ze na moja uczelnie na kierunek ktory konczylam jest ponad 21 osob na 1 miejsce
7 lat temu jak skladalam podanie bylo kolo 9-12, nie pamietam dokladnie.
Ale dobrze, ludzie sa ambitniejsi, wierza w siebie, wiecej chce studiowac

Wlasnie mi sie przypomnialo - jak chcesz to wstawie na chwile foto z malej wycieczki rowerowej, TZ mi pstryknal podczas odpoczynku i tam troche widac ten rudawy poblysk ale nieco niewyraznie. Musze sobie chyba jakis kapelusik sprawic na takie wypady bo slonce tez przesusza wlosy bardzo.
ściąganie idzie szybko gorzej czasem z założeniem

a jaki to kierunek? ;-)

Stary 2010-07-17, 15:04   #2690
marlienkaa2
Zadomowienie

Hello Byłam dziś na malutkich zakupach kosmetycznych w Sephorze. Kupiłam błyszczyk, a przy okazji wzięłam próbkę podkładu Estee Lauder Double Wear Light. Jestem happy
Stary 2010-07-17, 15:06   #2691
ewcia19
Rozeznanie

Cytat:
ja mam szampon i ta odzywke pelnowymiarowa
u mnie ta rekonstrukcja kosztuje sporo i tak gdybam...

odechcialo mi sie wszystkiego, poklocilam sie z mama ide zaszyc sie w lazience...

Ja w salonie za jedną płaciłam 120 zł a wcale efektu super nie było a jak kupisz domową to masz za to samo pare zabiegów podobnie dzialających

Staram się bo warto!

ewcia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 15:07   #2692
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez marlienkaa2 Pokaż wiadomość
Hello Byłam dziś na malutkich zakupach kosmetycznych w Sephorze. Kupiłam błyszczyk, a przy okazji wzięłam próbkę podkładu Estee Lauder Double Wear Light. Jestem happy
jaki kupiłaś?

Stary 2010-07-17, 15:08   #2693
dianulaa
Zadomowienie

ja bym bardzo chciala soczewki miec ale odpada ten pomysł bo byłam w dwoch salonach optycznych i mówili ze koszt soczewek dla mnie to jest jakies 400 zł, cięzko mi troche było w to uwierzyć no ale jak przyszło mi zapłacic 800 zł za same okulary to mina mi zrzedła... a ja mam astygmatyzm i na jedno oko 0 a na drugie 2,0 rozbieżność troche duża;/

a teraz siedzę w waxem tż sędziuje to ja chyba pójde w simsy grać potem nałoże maseczkę oczyszczającą bo przez upały cera się pogarsza chyba
Stary 2010-07-17, 15:34   #2694
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
ja bym bardzo chciala soczewki miec ale odpada ten pomysł bo byłam w dwoch salonach optycznych i mówili ze koszt soczewek dla mnie to jest jakies 400 zł, cięzko mi troche było w to uwierzyć no ale jak przyszło mi zapłacic 800 zł za same okulary to mina mi zrzedła... a ja mam astygmatyzm i na jedno oko 0 a na drugie 2,0 rozbieżność troche duża;/

a teraz siedzę w waxem tż sędziuje to ja chyba pójde w simsy grać potem nałoże maseczkę oczyszczającą bo przez upały cera się pogarsza chyba
też mam astygmatyzm, ale za okulary płąciłam ok 200zł razem z oprawkami i nosze normalne soczweki.
Mnie strasznie jakaś kaszka biała wyskoczyła

Stary 2010-07-17, 15:36   #2695
malutka89
Zakorzenienie

Cytat:

ooo tez bym pociupała w simsy to był pożeracz czasu kiedyś o mamo
Stary 2010-07-17, 15:37   #2696
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:

moja ulubiona graa

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 15:40   #2697
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:

ja przez te upały mam jakąś dziwną cerę. Nie dość, że ciągle się świecę, to jeszcze teraz jakieś wypryski. Nigdy nie miałam takich problemów więc jestem zdziwiona.
Czekam właśnie na gości, zrobiłam dla nich deser śmietankowo-lodowy z arbuzem tak na ochłodę.
Stary 2010-07-17, 15:50   #2698
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
ściąganie idzie szybko gorzej czasem z założeniem

a jaki to kierunek? ;-)
Lekarski

malutka89 - gdzie bylas jak Cie nie bylo?

Ja wlasnie siedze z odzywka na wlosach. Pazurki u rak na razie pomalowalam odzywka sally hansen, uwielbiam ja, najlepsza jaka mialam

Mam pytanie - pijecie w takie upaly skrzyp i/lub pokrzywe? Bo ja nie daje rady, odlozylam to na potem jak bedzie chlodniej. Smakuje mi tylko prawie goraca, cieple a juz zimne to w ogole brrrr.
A jak sobie pomysle ze mam wypic cos goracego to mi jeszcze bardziej goraco i duszno.
Wyjatek robie dla kawy, ktora kocham i zyc bez niej nie moge Ale pije ciepla lub letnia
Stary 2010-07-17, 15:59   #2699
malutka89
Zakorzenienie

Cytat:
Lekarski

malutka89 - gdzie bylas jak Cie nie bylo?

Ja wlasnie siedze z odzywka na wlosach. Pazurki u rak na razie pomalowalam odzywka sally hansen, uwielbiam ja, najlepsza jaka mialam

Mam pytanie - pijecie w takie upaly skrzyp i/lub pokrzywe? Bo ja nie daje rady, odlozylam to na potem jak bedzie chlodniej. Smakuje mi tylko prawie goraca, cieple a juz zimne to w ogole brrrr.
A jak sobie pomysle ze mam wypic cos goracego to mi jeszcze bardziej goraco i duszno.
Wyjatek robie dla kawy, ktora kocham i zyc bez niej nie moge Ale pije ciepla lub letnia
a byłam ogólnie, tylko troche zabiegana-praca, szkoła, spotkania wakacyjne, imprezki wiesz jak jest no i nie miałam czasu na wizaż za bardzo
ja nie pije w ogóle żadnych herbat tylko dla kawki robie wyjątek tak jak Ty ale pije zimną

a tak w ogóle to ile Wam mniej wiecej włosów wypada dziennie? Bo niby się mówi że 100 dziennie to norma, ale mi się wydaje że to dużo i nie wiem czy panikuje ale trochę mi włosy lecą
Stary 2010-07-17, 16:40   #2700
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
też mam astygmatyzm, ale za okulary płąciłam ok 200zł razem z oprawkami i nosze normalne soczweki.
Mnie strasznie jakaś kaszka biała wyskoczyła
a masz plusy czy minusy?

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości