|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. II
Cytat:
malinowydzemx3 ja używam Bausch & Lomb. |
|
|
|
|
#2672 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2673 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() właśnie zakupiłam kolejne kolorowe
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2010-07-17 o 12:42 |
|
|
|
|
#2674 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
?
|
||
|
|
|
#2675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chciałabym takie jasnoniebieskie
|
|
|
|
|
#2676 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
teraz turkusowe, szafirowe mam na zdjeciu w albumie i brazowe tez
|
|
|
|
#2677 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jedno co dobre, to umylam wloski babydream, nalozylam odzywke Pantene lsniacy kolor i na 1/2 dlugod Loreala absolut repair i wygrzalam 15min suszarka pod czepkiem i teraz siedze z recznikiem na glowie, najdluzej jak sie da ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale ja mam + wiec troche kosztowne sa kolorowe soczewki i malo ofert w necie jest, wiec chyba zainwestuje w zwykle
|
|
#2678 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
hej
idę nadrabiać
|
|
|
|
#2680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2681 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
w salonie? Pytałam niedawno z ciekawości bo chciałam zobaczyć na żywo kolory soczewek by kupić na all ale Pani powiedziała ze nie maja na stanie żadnych (nawet pokazowych), że trzeba je zamówić i kosztują 90zł na miesiąc
Na allegro te same za 40zł za dwie sztuki ![]() o takie sie pytałam http://allegro.pl/item1140667334_soc...szt_19_99.html Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2010-07-17 o 13:41 |
|
|
|
#2682 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja raczej zostane sobie przy zwyklych, podba mi sie moj kolor oczu
kiedys, jak bylam mniejsza marzylam o takich nietypowych kolorowych soczewkach, rozowych, we wzorki itp. ![]() Bede musiala zamowic niedlugo, wezme sobie soflensy kwartalne, 6 sztuk takich, czyli pakiet na 9 miesiecy kosztuje na all 60 zl okolo. Wiec nie tak duzo wcale. I plyn u tego samego sprzedawcy wezme to raz za przesylke policza
|
#2683 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() słodziaki ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
zazdroszczę ![]() i zapraszam na ice coffee ja na tych i upałach tez pije wode litrami zobaczymy, może mi coś pomoże na moja suchą skórę
|
||||||
|
|
|
#2685 | |
|
Zakorzenienie
|
nie stać mnie właśnie na to...
makabra... dokładnie ![]() Nigdy tak ie zamawiałam ![]() Cytat:
Pomalowałam sobie jak na razie paznokcie na miętowo
|
|
#2686 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Jak wam dzien mija? Ja mialam wczoraj mala sprzeczke z TZ ale dzis chyba bedzie ok bo z samego ranka pisal czy nie mialabym ochoty sie z nim wybrac dzis do kina a jutro na rower no to sie wybieram Ja wczoraj znalazlam kiedys kupiona i zapomniana szamponetke joanny multikolor kawowy braz i jak przeczytalam na opakowaniu ze sluzy tez do odswiezania brazu to ja sobie nalozylam. Na opakowaniu pisalo 20-30 min ale ja trzymalam 40 i powiem wam ze nawet nawet, bo mi od slonca ciemna czekolada castinga zaczela blyszczec na rudo i mi sie nie podobalo to a joanna to zniwelowala ![]() Co do soczewek - ja nosze juz z 9 lat. Albo troche wiecej. Na poczatku ciezko bylo dostac, musialam kupic w klinice okulistycznej roczne!! Teraz juz takich nie ma, to byly czasy Plynow tez nie bylo do pielegnacji, uzywalo sie 0,9% NaCl, ktoras z was pamieta te czasy??Potem po tym roku chyba mialam 2 razy pol roczne a potem byl przelom i w polsce wreszcie pojawily sie lepsze oraz rozne plyny do pielegnacji. Przerzucilam sie na 3 miesieczne bausch and lomb - to byla roznica. Nosilam je i tylko je 6 lat. W miedzy czasie probowalam innych ale do bauscha zawsze wracalam. Od roku zmienilam je na bausch and lomb ale miesieczne, soflens 59 i bardzo sobie chwale. Rowniez od roku kupuje na allego, roznica w cenie soczewek z plynami (plus ja musze tez krople nawilzajace do soczewek uzywac, mam zespol suchego oka niestety, moj brat tez) jest kolosalna, ponad 200zl. Zaluje ze tak pozno odkrylam allegro. Ze wzgledu na zespol suchego oka soczewki nosze do pracy, wszelkie wyjscia oraz oczywiscie sport. Na basen nigdy, obawiam sie zakazen. Gdy wiem ze juz nigdzie nie wychodze, ucze sie, dlugo siedze przy kompie lub duzo czytam - okulary ![]() Dzis mam w planie: 2 odzywki na wlosy - z pol godziny ze splukiwaniem i potem bez splukiwania serum na biust i dekolt na cale nogi, brzuch, tylek i ramiona serum antycellulit nowy francuski pedicure bo mi juz wczoraj odprysnelo, czas pomalowac na nowo pazurki u rak na delikatny roz jak u nog ale bez bialego paska Wczoraj robilam peeling buzi wiec moze dzis maseczka nawilzajaca, hmm sama nie wiem ![]() A co do kolorowych soczewek - ja mam za duza wade wzroku, zreszta czekam na operacje. W tych kolorowych mam cos tak niedopasowane ze nie wiem jak to wytlumaczyc, zachodzi mi na zrenice. Kiedys u optyka przymierzylam na probe i nie ma szans, widze jak przez mgle, rozbilabym sie samochodem Zreszta wszyscy mi mowia ze mam sowj kolor bardzo intensywny, kiedys nawet ktos sie mnie spytal czy nosze kolorowe soczewki a ja ze nosze ale zwykle bom slepa jak kret ![]() A TZ mowi ze mam oczy jak kot, takie zielone ![]() A moj kumpel z dziecinstwa jak mu pokazalam moje zdjecie dyplomowe to stwierdzil ze mam oczy jak kot ze shreka Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2010-07-17 o 14:28 |
|
|
|
#2687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam astygmatyzm niby, ale w soczewkach (jeszcze) nic mi się nie robi. Często mam jeszcze problemy z nałożeniem ich, czasem mi coś haczy, ale jest ok. Lepiej się czuję niz w oksach.
|
|
#2688 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zamienie sie Ja wlasnie chce to zniwelowac ![]() Ja tez sie lepiej czuje, mam duze minusy i mi okulary oczy bardzo pomniejszaja, nie mowiac juz o jakims fajnym makijazu. Zreszta na codzien ja maluje tylko rzesy tuszem ale jak pomaluje to jak mrugam to mi o szkla zahaczaja Dojdziesz do wprawy, pamietam dokladnie ze jak zaczynalam to zakladalam ponad godzine a zdejmowalam ponad 40 minut. Dzis to chwila jest ![]() Sluchajcie w ogole jaka masakra ze studiami jest - wczoraj sie dowiedzialam oficjalnie ze na moja uczelnie na kierunek ktory konczylam jest ponad 21 osob na 1 miejsce 7 lat temu jak skladalam podanie bylo kolo 9-12, nie pamietam dokladnie. Ale dobrze, ludzie sa ambitniejsi, wierza w siebie, wiecej chce studiowac ![]() Wlasnie mi sie przypomnialo - jak chcesz to wstawie na chwile foto z malej wycieczki rowerowej, TZ mi pstryknal podczas odpoczynku i tam troche widac ten rudawy poblysk ale nieco niewyraznie. Musze sobie chyba jakis kapelusik sprawic na takie wypady bo slonce tez przesusza wlosy bardzo.
Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2010-07-17 o 14:46 |
|
|
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gorzej czasem z założeniem ![]() a jaki to kierunek? ;-)
|
|
#2690 |
|
Zadomowienie
|
Hello
Byłam dziś na malutkich zakupach kosmetycznych w Sephorze. Kupiłam błyszczyk, a przy okazji wzięłam próbkę podkładu Estee Lauder Double Wear Light. Jestem happy
|
#2691 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja w salonie za jedną płaciłam 120 zł a wcale efektu super nie było a jak kupisz domową to masz za to samo pare zabiegów podobnie dzialających
|
|
#2692 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2693 |
|
Zadomowienie
|
ja bym bardzo chciala soczewki miec ale odpada ten pomysł bo byłam w dwoch salonach optycznych i mówili ze koszt soczewek dla mnie to jest jakies 400 zł, cięzko mi troche było w to uwierzyć no ale jak przyszło mi zapłacic 800 zł za same okulary to mina mi zrzedła... a ja mam astygmatyzm i na jedno oko 0 a na drugie 2,0
rozbieżność troche duża;/ a teraz siedzę w waxem tż sędziuje to ja chyba pójde w simsy grać potem nałoże maseczkę oczyszczającą bo przez upały cera się pogarsza chyba
|
|
#2694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie strasznie jakaś kaszka biała wyskoczyła
|
|
#2695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to był pożeracz czasu kiedyś o mamo
|
|
|
|
|
#2696 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekam właśnie na gości, zrobiłam dla nich deser śmietankowo-lodowy z arbuzem tak na ochłodę.
|
|
|
#2698 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() malutka89 - gdzie bylas jak Cie nie bylo? ![]() Ja wlasnie siedze z odzywka na wlosach. Pazurki u rak na razie pomalowalam odzywka sally hansen, uwielbiam ja, najlepsza jaka mialam Mam pytanie - pijecie w takie upaly skrzyp i/lub pokrzywe? Bo ja nie daje rady, odlozylam to na potem jak bedzie chlodniej. Smakuje mi tylko prawie goraca, cieple a juz zimne to w ogole brrrr. A jak sobie pomysle ze mam wypic cos goracego to mi jeszcze bardziej goraco i duszno. Wyjatek robie dla kawy, ktora kocham i zyc bez niej nie moge |
|
|
|
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz jak jest no i nie miałam czasu na wizaż za bardzo ![]() ja nie pije w ogóle żadnych herbat ale pije zimną ![]() a tak w ogóle to ile Wam mniej wiecej włosów wypada dziennie? Bo niby się mówi że 100 dziennie to norma, ale mi się wydaje że to dużo i nie wiem czy panikuje ale trochę mi włosy lecą |
|
|
|
|
#2700 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

ja wlasnie mam taki sam plan jezeli chodzi o stopy. Na noc naloze odzywke z Kallosa na wlosy

ja do gina musze iść i się boję...

i nie wiem czy panikuje ale trochę mi włosy lecą