|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się
Cytat:
![]() ![]() wogóle to padłabys jakbys zobaczyła jak ostatnio sobie frencha machnęłam ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() co do lakierów, to ja zazwyczaj kupowałam w sulechowie w drogerii koło kodaka. mieli tam takie małe lakierki za 5 zł ;] u mnie sie sprawdzały...a ostatnio rossman .... i utwardzacz badz co badz u mnie musi byc bo inaczej pazury mi dnia nie przetrwaja...no i ozdoby na cos musze poprzyklejac ![]() ![]()
![]() |
#4202 |
Wtajemniczenie
|
Isis, oglądam Twoje pazurki, są świetne
![]() Właśnie się zastanawiałam na co to wszystko przykleic, bo chciałam sobie zrobic jakieś świecidełka na paznokciach u stóp ![]()
#4203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wszystkie ozdoby na moich pazurach były na utwardzacz ![]() ![]() kiedys uzywałam utwardzacza z constance caroll, suuuper był ![]() ![]() ![]() teraz mam taki z rossmana, z serii wibo bodajże za ok 5 zł... z poczatku byłam nim zachwycona teraz uważam ze jest do ![]() takze raczej nic nie polecę chyba ze znajde jakis godny polecenia...bo znowu zaczynam malowac pazurki, po prawie rocznej przerwie ![]()
moje malunki ![]() ![]() i moje wypocinki fotograficzne ![]() ![]() mama aniołka *28.02.2010- [*] 17.03.2010 Edytowane przez Isis23 Czas edycji: 2010-07-13 o 19:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4204 |
Wtajemniczenie
|
kupię jutro sobie ten z wibo i zobacze, bo na gwałt potrzebuję...chyba, że znajdę inny...
mam nadzieję, że się pochwalisz nowymi dziełami ![]()
#4205 |
Zakorzenienie
|
Isis a wy kupiliście mieszkanko?? Myślałam że będziecie wynajomować, w każdym razie życzę wam szczęścia w tym waszym gniazdku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kma- jak cos zmaluję to pokaże na pewno ![]()
![]() |
#4207 |
Wtajemniczenie
|
Isis, kupiłam dzisiaj ten utwardzacz Wibo
![]() ![]() Byłam dziś na badaniach krwi, wstąpiłam więc potem do lumpa w Centrum. Dośc wcześnie byłam, ale jak zaczęły się kobiety schodzi, to znów mi się słabo zrobiło, więc poszłam sobie usiąśc, pochodziłam trochę i wróciłam tuż przed otwarciem. Mało dzisiaj było ludzi i ciuchów też... Sag, czy byłaś dzis w Centrum?? Z siostrą? Czy Ty masz może długi włosy, a siostra krótkie?? ![]()
#4208 |
Wtajemniczenie
|
kma1982 to juz wiem gdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4209 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie pisalam nic, ale podczytywalam Was o tych lakierach ![]() A lakiery zawsze kupowalam w rossmanie ![]() ![]() Kiedys w Piotrze i Pawle byly super naklejki na paznokcie, długo sie trzymaly i byly sliczne ![]() ![]() Isis super pazurki robisz ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4210 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
#4211 |
Wtajemniczenie
|
#4212 |
Przyczajenie
|
a a a to juz wiem
#4213 |
Zadomowienie
|
Zary nie ma niestety :P choc nie wiem czy byloby mnie stac na zakupy tam
![]() Ja jestem ciekawa jakie sklepy beda w tym "złotym domu" z ta kopułą co budują na deptaku ![]() ![]()
![]() |
#4214 |
Raczkowanie
|
hej dziewczynki
![]() ja już dawno w lumpie nie byłam, ostatnio same szmaty się trafiały to przestałam, ten na wprost lidla jest nawet fajny, ale niektóre ciuchy za drogie jak na lumpa co do ozdób na paznokcie to wiem, że za McDonalds, jest jakaś hurtownia z takimi pierdółkami i one tam są po ok 5 zł, przynajmniej kiedyś były bo byłam tam z koleżanką ja mam krótkie paznokcie i lubię szaleć z kolorami, ale ozdóbek żadnych nie stosuję, z parę razy zdarzyło mi się robić tipsy ale to na specjalne okazję ostatnio postanowiłam zrobić krok na przód i zmienić coś w moim życiu mojej pracy nie lubię, szukałam w ZG lepszej ale bezskutecznie postanowiłam wyprowadzić się do Poznania w pon składam wypowiedzenie, od sierpnia się wyprowadzam mam już gdzie mieszkać, a z pracą myślę że jakoś to będzie, bo przeglądam oferty i jest parę ciekawych jestem dobrej myśli praktycznie nic mnie tu nie trzyma, znajomi się też porozjeżdżali, od roku znowu mieszkam z rodzicami, (wcześniej wynajmowałam mieszkanie z TŻ, ale się rozeszliśmy), a mam już 26 lat ![]() TŻ jako takiego nie mam, spotykam się z jednym, ale nic do niego nie czuję, więc nie mam nic do stracenia a czuję, że robię krok w dobrym kierunku ![]() widzę, że oliwka jest z Poznania, pracujesz tam? miłego dnia wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4215 |
Wtajemniczenie
|
rebushnik, ja nim poznałam swojego Tżta też miałam w planach wyprowadzić się do Poznania... byłam w takiej samej sytuacji jak Ty...rozstanie z Tżtem, powrót po studiach do rodziców, znajomi się porozjeżdżali i jeszcze praca - może i fajna, ale zarobek marny...potem spotkałam Tżta i wyprowadziłam się do ZG...
myślę, że w Twojej sytuacji to dobry pomysł, w Poznaniu dużo się dzieje, pewnie dostaniesz ciekawą pracę i poznasz fajne osoby. tego Ci życzę ![]() ![]() Teraz, przeglądając internet, widze, że przepłaciłam za cyrkonie :/ w necie za 12 słoiczków 33-36 zł ...
Edytowane przez kma1982 Czas edycji: 2010-07-14 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4216 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, na ul. Kupieckiej 23.07 otwierają Schlecker'a
![]()
#4217 |
Zadomowienie
|
rebushnik odważny krok
![]() Jednak do stracenia nic nie masz, a sadzę, ze Poznań daje wieksze mozliwosci niz ZG .. szczegolnie jesli chodzi o prace. Mam nadzieje i tego tez Ci zycze, ze wszystko sie ulozy tak jak bedziesz chciala ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- To tam gdzie byla Czerwona Dynia ? ![]() ![]()
![]() |
#4218 |
Wtajemniczenie
|
#4219 |
Wtajemniczenie
|
Sag, mam jeszcze pytanie, widziałam dziś na wątku lumpkowym, majciochy, które kupiła Twoja siostra...to w Centrum? ale w którym miejscu? w tych dwóch pojemnikach była dziś tylko pościel...
![]() |
#4220 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() bo dzis w tych pojemnikach faktycznie nic nie było poza posciela ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4221 |
AGA :)
|
rebu
![]() ![]() ![]() ![]() Isi super, że wszystko Wam się układa ! Pomalutku sobie wyremontujcie mieszkanko i będziecie pięknie mieszkać, zobaczysz ![]() Shleckera nie lubię, jakoś zupełnie nie leży mi ta drogeria. Byłam wczoraj z rodzicami na basenie, ale było ludzi ![]()
![]() |
#4222 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas zara jest traktowana jako sklep z sredniej półki na zachodzie to zwykla sieciówka :-/ W "złotym domu" pewnie pelno bankow bedzie bo sklepy jakwidac po graficie i meteorze sie nie utrzymują ,widać focus rozwalił wszytskie sklepy. Jak widać w opisie dól mnie dopadł i trzyma skubany ,nic mi sie nie chce ,snuje sie po domu,srednio sie odzywam do TŻ ,chyba wyłazi ze mnie stres ostatnich tygodni ![]() ![]() za tydzien ide do gina na kontrol ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4224 |
Wtajemniczenie
|
paula78 na pewno będzie wszytko dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4225 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
głowa do góry i więcej pozytywnego myślenia w moim przypadku to działa też miałam depresję jakiś czas temu, ale szkoda życia na doły witam ![]() jak na razie mi się podoba ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4226 | |||||
|
Cytat:
![]() My teraz jezdzimy z tżtem co weekend, czasami w sobote i niedziele, czasami tylko w niedzielę. Kiedyś jezdziliśmy do Świebodzina, co jakiś czas do Polkowic ale teraz będziemy bywać w ZG ![]() Cytat:
Choć i tak wydaje mi się, że już kult HMu minął i zaczyna być zwykłym sklepem. Cytat:
Cytat:
![]() Koniecznie idź do gina się przebadaj ![]() Cytat:
![]() ![]() Biorę się za porządki. Mam mnóstwo papierzysków z studiów i nawet chyba jeszcze starszych, musze to powyrzucać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4227 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
paula, a za Ciebie będę trzymac kciuki...sama kiedyś miałam w piersi guzka, ale okazało się, że to nic groźnego...Głowa do góry, nie zamartwiaj się na zapas - powodzenia
Edytowane przez kma1982 Czas edycji: 2010-07-15 o 16:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4228 |
Zadomowienie
|
Ja miałam isc na basen w tym tyg, ale nie dam rady jednak
Znalazłam taka stronke na ktorej pokazuje ile jest ludzi akurat na basenie i ile wolnych miejsc, nie wiem na ile sie to pokrywa z prawda,ale wydaje mi sie byc ok : http://parkwodny.zgora.pl/ ![]() Z Zara i H&M moze macie racje, słyszalam, ze gdzies tam hm to sklep dla biedniejszych ludzi.. no coz, najwyrazniej ja nawet biedna nie jestem bo tam tez mało kiedy cos kupuje, chyba ze bizu ;] a w Zarze maja raczej wysokie ceny jak na moja kieszen bo 69 zl za t-shirt to dla mnie duzo za duzo. paula87 to co napisze, moze jest trywialne, ale po kazdej burzy przychodzi słonce.. ![]() U gina wszystko się wyjasni, tymbardziej ze zareagowalas i idziesz do lekarza ![]() Wszystko sie ułozy, musi ![]() A ja gdzies czytalam jakis czas temu, ze w Złotym domu maja byc sklepy i wlasie kawiarnia z tym widokiem z kopuły ![]() ![]()
![]() |
#4229 | |||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ciekawe czy faktycznie pokazuje aktualną liczbę osób, choć myślę że tak bo po co mieliby robić coś takiego jak mijałoby się z prawdą. Cytat:
W H&M czasami biorąc pod uwagę stosunek ceny do jakości to jest drogo. Jedynie na tym dziale woman moim zdaniem są rzeczy lepsze gatunkowo. Mam kilka koszul i mimo bardzo częstego prania są w bardzo dobrym stanie, czego nie można powiedzieć o ciuchach z innych działów. W HM najczęsciej kupuję bieliznę na wyprzedażach bo jest ładna i dobrze się nosi ![]() ![]() Ostatnio kupiłam 2 sukienki, po 20zł szt. Było ich pełno i widze w ZG że mnóstwo dziewcząt je nosi. Sa naprawde super na te upały. Jestem z nich zadowolona i nawet jeśli miałyby mi posłużyć 1 sezon to warto ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4230 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak cos przymierze, to jakos mi nie lezy :P raz chcialam sie skusic na taka bluzke, ale kosztowala 59 zł a nie nosiłabym jej czesto , raczej na jakas impreze ;P i mimo, ze chodzila za mna to nie kupilam ![]() ![]() A koszule w H&M sa sliczne ![]() Ag4 a te sukienki to na 99% wiem o ktore Ci chodzi ![]() ![]() ![]() ![]() Ja teraz sie pakuje, co doprowadza mnie do rozpaczy. ![]() Jade dzis w nocy z TŻtem nad morze troche poodpoczywac ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.