Zielona Góra i oklice-łączmy się - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-13, 19:27   #4201
Isis23
Zakorzenienie

Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Nasza Isis to dopiero ma zdolności, jej pazurki są genialne! Sama bym w życiu nie zrobiła takich zreszta ja to jakis antytalent jestem hyh
Oli nooooo... bo sie zaczerwienię.. dzięki
wogóle to padłabys jakbys zobaczyła jak ostatnio sobie frencha machnęłam ... takie krzywuuuusyyyy... chyba z wprawy wyszłam

Cytat:
Napisane przez kma1982 Pokaż wiadomość
ja też uwielbiam lakiery - ostatnio, jak nie chodze do pracy, to zielenie, niebieskie, granaty, pomarańczowe, fiolety,... lubię też klasyczne czerwienie i jasne - budyniowe najwięcej mam bell i inglot, ale ostatnio kupiłam w rossmanie taki zwykły (bo miał fajny kolor) i tet ok...w h&m'ie fajne też widziałam...

A co z Isis?? Gdzie się podziewa??
Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Ja lakiery kupuję zazwyczaj w Rossmanie. Choć ostatnio nawet i tam nie miałam czasu zajrzeć to kupiłam po drodze w kiosku przy PKSie i jestem bardzo zadowolona Najczęsciej maluję na czerwono, choć teraz planuję kupić jakiś beżowy dla odmiany

Isi baaardzo dawno nie było. Pisała, że planują przeprowadzkę więc może tym jest zajęta.

chemiczna to dla mnie zdecydowanie za daleko, żeby jechać do lumpa
a ja jestem jestem, poczytuje regularnie w miarę mozliwości przeprowadzka była, teraz doprowadzam to nasze małe mieszkanko do stanu uzywalności... mieszkamy na razie wśród pokutych scian i wogóle, ale wiecie jak mi tam doooobrze wazne ze z Tz reszta niewazna....

co do lakierów, to ja zazwyczaj kupowałam w sulechowie w drogerii koło kodaka. mieli tam takie małe lakierki za 5 zł ;] u mnie sie sprawdzały...a ostatnio rossman
.... i utwardzacz badz co badz u mnie musi byc bo inaczej pazury mi dnia nie przetrwaja...no i ozdoby na cos musze poprzyklejac ale w tej kwestii jestem otwarta na sugestie, szukam utwardzacza idealnego... w dalszym ciagu.. bo jak znalazłam to mi go wycofali ze sprzedazy ehhh

i moje wypocinki fotograficzne

mama aniołka *28.02.2010- [*] 17.03.2010

Isis23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 19:35   #4202
kma1982
Wtajemniczenie

Isis, oglądam Twoje pazurki, są świetne Ty te wszystkie ozdoby na utwardzacz przyklejasz?? polecisz mi jakiś?? ile kosztują??
Właśnie się zastanawiałam na co to wszystko przykleic, bo chciałam sobie zrobic jakieś świecidełka na paznokciach u stóp
Stary 2010-07-13, 19:54   #4203
Isis23
Zakorzenienie

Cytat:
Isis, oglądam Twoje pazurki, są świetne Ty te wszystkie ozdoby na utwardzacz przyklejasz?? polecisz mi jakiś?? ile kosztują??
Właśnie się zastanawiałam na co to wszystko przykleic, bo chciałam sobie zrobic jakieś świecidełka na paznokciach u stóp
dziekuję

wszystkie ozdoby na moich pazurach były na utwardzacz nakładam patyczkiem albo wykałaczką na mokry utwardzacz i lekko dociskam. potem tylko czekac az wyschnie.ozdoby trzymają się kilka dni, u mnie max do tygodnia jak bardzo nie eksploatowałam rak do prac wszelakich ewnetualnie ozdoby mozna przykleic na klej do tipsów, ale jakos potem pazurki mi sie po tym kleju nie podobały... wolałam na utwardzacz
kiedys uzywałam utwardzacza z constance caroll, suuuper był ale mi go wycofali
teraz mam taki z rossmana, z serii wibo bodajże za ok 5 zł... z poczatku byłam nim zachwycona teraz uważam ze jest do

takze raczej nic nie polecę chyba ze znajde jakis godny polecenia...bo znowu zaczynam malowac pazurki, po prawie rocznej przerwie... takze zobaczymy...

Edytowane przez Isis23
Czas edycji: 2010-07-13 o 19:56
Stary 2010-07-13, 19:59   #4204
kma1982
Wtajemniczenie

kupię jutro sobie ten z wibo i zobacze, bo na gwałt potrzebuję...chyba, że znajdę inny...
mam nadzieję, że się pochwalisz nowymi dziełami
Stary 2010-07-13, 20:34   #4205
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Isis a wy kupiliście mieszkanko?? Myślałam że będziecie wynajomować, w każdym razie życzę wam szczęścia w tym waszym gniazdku
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 22:18   #4206
Isis23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Isis a wy kupiliście mieszkanko?? Myślałam że będziecie wynajomować, w każdym razie życzę wam szczęścia w tym waszym gniazdku
no na razie tz wynajmuje... ale przymierzamy sie do kupna

kma- jak cos zmaluję to pokaże na pewno

Stary 2010-07-14, 10:49   #4207
kma1982
Wtajemniczenie

Isis, kupiłam dzisiaj ten utwardzacz Wibo i cyrkonie (drogie to!), gdzie Ty kupujesz cyrkonie?? bo koło mnie za 18 zł są i nie wiem czy to drogo

Byłam dziś na badaniach krwi, wstąpiłam więc potem do lumpa w Centrum. Dośc wcześnie byłam, ale jak zaczęły się kobiety schodzi, to znów mi się słabo zrobiło, więc poszłam sobie usiąśc, pochodziłam trochę i wróciłam tuż przed otwarciem. Mało dzisiaj było ludzi i ciuchów też...
Sag, czy byłaś dzis w Centrum?? Z siostrą? Czy Ty masz może długi włosy, a siostra krótkie??

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-14, 10:55   #4208
jalouse
Wtajemniczenie

kma1982 to juz wiem gdzie
jalouse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 11:44   #4209
Sag etwas
Zadomowienie

Cytat:
Isis, kupiłam dzisiaj ten utwardzacz Wibo i cyrkonie (drogie to!), gdzie Ty kupujesz cyrkonie?? bo koło mnie za 18 zł są i nie wiem czy to drogo

Byłam dziś na badaniach krwi, wstąpiłam więc potem do lumpa w Centrum. Dośc wcześnie byłam, ale jak zaczęły się kobiety schodzi, to znów mi się słabo zrobiło, więc poszłam sobie usiąśc, pochodziłam trochę i wróciłam tuż przed otwarciem. Mało dzisiaj było ludzi i ciuchów też...
Sag, czy byłaś dzis w Centrum?? Z siostrą? Czy Ty masz może długi włosy, a siostra krótkie??
Hehe byłam, no mam takie do ramion bo urosły :P a Sis ma takie krotsze, akurat dzis musialas nas widziec jakos korzystnie dzis nie wygladam :P hahah. ( Sis mi własnie powiedziala, ze stala koło Ciebie ) Mialam czarna bokserke i spodenki takie "marynarskie" :P szał ciał w tym lumpie byl, nic nie zlapalam. Kupilam znow elegancka koszule taka czarna z zary i tyle a Ciebie dzis nie widzialam moze uwagi nie zwrocilam ) A temperatura w tym lumpie to chyba jakies 40 stopni bo ja wystac nie moglam ;/ okropnie było :P

Nie pisalam nic, ale podczytywalam Was o tych lakierach w czasach liceum ciagle malowalam paznokcie bo mialam długie i ładne, a pozniej anemia mi je wykonczyla .. :P teraz rosna i sie nie łamia, ale tak jakby rosna w dol ;// nigdy tak nie mialam ;// chyba za slabe sa jeszcze albo nie wiem.
A lakiery zawsze kupowalam w rossmanie ) fajne kolory maja, te z inglota tez maja super game kolorów, ale u mnie szybko odpryskiwaly i dosc drogie byly jak na moja licealna kieszen

Kiedys w Piotrze i Pawle byly super naklejki na paznokcie, długo sie trzymaly i byly sliczne ale juz ich nie ma ;((( a to byly najlepsze jakie widzialam
Isis super pazurki robisz )) wczesniej ogladalam, ale nie chwalilam to teraz pochwale skoro o tym mowa
Stary 2010-07-14, 12:00   #4210
Koooreek
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Sag etwas Pokaż wiadomość
Hehe byłam, no mam takie do ramion bo urosły :P a Sis ma takie krotsze, akurat dzis musialas nas widziec jakos korzystnie dzis nie wygladam :P hahah. ( Sis mi własnie powiedziala, ze stala koło Ciebie ) Mialam czarna bokserke i spodenki takie "marynarskie" :P szał ciał w tym lumpie byl, nic nie zlapalam. Kupilam znow elegancka koszule taka czarna z zary i tyle a Ciebie dzis nie widzialam moze uwagi nie zwrocilam ) A temperatura w tym lumpie to chyba jakies 40 stopni bo ja wystac nie moglam ;/ okropnie było :P
w Zg jest ZARA?
Stary 2010-07-14, 12:03   #4211
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Koooreek Pokaż wiadomość
w Zg jest ZARA?

Sag pisała o lumpie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-14, 12:04   #4212
Koooreek
Przyczajenie

a a a to juz wiem
Stary 2010-07-14, 12:10   #4213
Sag etwas
Zadomowienie

Zary nie ma niestety :P choc nie wiem czy byloby mnie stac na zakupy tam )
Ja jestem ciekawa jakie sklepy beda w tym "złotym domu" z ta kopułą co budują na deptaku ) widok na pewno bedzie piekny !
Stary 2010-07-14, 12:27   #4214
rebushnik
Raczkowanie

hej dziewczynki
ja już dawno w lumpie nie byłam, ostatnio same szmaty się trafiały to przestałam, ten na wprost lidla jest nawet fajny, ale niektóre ciuchy za drogie jak na lumpa

co do ozdób na paznokcie to wiem, że za McDonalds, jest jakaś hurtownia z takimi pierdółkami i one tam są po ok 5 zł, przynajmniej kiedyś były bo byłam tam z koleżanką

ja mam krótkie paznokcie i lubię szaleć z kolorami, ale ozdóbek żadnych nie stosuję, z parę razy zdarzyło mi się robić tipsy ale to na specjalne okazję

ostatnio postanowiłam zrobić krok na przód i zmienić coś w moim życiu
mojej pracy nie lubię, szukałam w ZG lepszej ale bezskutecznie
postanowiłam wyprowadzić się do Poznania
w pon składam wypowiedzenie, od sierpnia się wyprowadzam
mam już gdzie mieszkać, a z pracą myślę że jakoś to będzie, bo przeglądam oferty i jest parę ciekawych
jestem dobrej myśli
praktycznie nic mnie tu nie trzyma, znajomi się też porozjeżdżali, od roku znowu mieszkam z rodzicami, (wcześniej wynajmowałam mieszkanie z TŻ, ale się rozeszliśmy), a mam już 26 lat
TŻ jako takiego nie mam, spotykam się z jednym, ale nic do niego nie czuję, więc nie mam nic do stracenia
a czuję, że robię krok w dobrym kierunku

widzę, że oliwka jest z Poznania, pracujesz tam?

miłego dnia wszystkim
rebushnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 12:43   #4215
kma1982
Wtajemniczenie

rebushnik, ja nim poznałam swojego Tżta też miałam w planach wyprowadzić się do Poznania... byłam w takiej samej sytuacji jak Ty...rozstanie z Tżtem, powrót po studiach do rodziców, znajomi się porozjeżdżali i jeszcze praca - może i fajna, ale zarobek marny...potem spotkałam Tżta i wyprowadziłam się do ZG...
myślę, że w Twojej sytuacji to dobry pomysł, w Poznaniu dużo się dzieje, pewnie dostaniesz ciekawą pracę i poznasz fajne osoby. tego Ci życzę Powodzenia i daj znac jak się poukładało wszystko

Teraz, przeglądając internet, widze, że przepłaciłam za cyrkonie :/ w necie za 12 słoiczków 33-36 zł ...

Edytowane przez kma1982
Czas edycji: 2010-07-14 o 12:50
kma1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-14, 14:50   #4216
kma1982
Wtajemniczenie

Dziewczyny, na ul. Kupieckiej 23.07 otwierają Schlecker'a
Stary 2010-07-14, 14:53   #4217
Sag etwas
Zadomowienie

rebushnik odważny krok
Jednak do stracenia nic nie masz, a sadzę, ze Poznań daje wieksze mozliwosci niz ZG .. szczegolnie jesli chodzi o prace. Mam nadzieje i tego tez Ci zycze, ze wszystko sie ulozy tak jak bedziesz chciala znajdziesz super prace i bedziesz zadowolona i jakis TŻ tez sie pojawi w zasiegu wzroku )

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

To tam gdzie byla Czerwona Dynia ? widzialam, ze cos tam robia )
Stary 2010-07-14, 15:09   #4218
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
Stary 2010-07-14, 19:14   #4219
kma1982
Wtajemniczenie

Sag, mam jeszcze pytanie, widziałam dziś na wątku lumpkowym, majciochy, które kupiła Twoja siostra...to w Centrum? ale w którym miejscu? w tych dwóch pojemnikach była dziś tylko pościel...
Stary 2010-07-14, 19:28   #4220
Sag etwas
Zadomowienie

Cytat:
Sag, mam jeszcze pytanie, widziałam dziś na wątku lumpkowym, majciochy, które kupiła Twoja siostra...to w Centrum? ale w którym miejscu? w tych dwóch pojemnikach była dziś tylko pościel...
Majciochy kupiła w tym lumpku za Castorama )
bo dzis w tych pojemnikach faktycznie nic nie było poza posciela )
Stary 2010-07-15, 11:07   #4221
Ag4
AGA :)

rebu i powodzenia ! Poznań to naprawdę fajne miasto Może kiedyś uda nam się spotkac na jakaś kawkę albo zakupy

Isi super, że wszystko Wam się układa ! Pomalutku sobie wyremontujcie mieszkanko i będziecie pięknie mieszkać, zobaczysz

Shleckera nie lubię, jakoś zupełnie nie leży mi ta drogeria.

Byłam wczoraj z rodzicami na basenie, ale było ludzi Myślałam,że w tygodniu będzie spokojnie a tymczasem było o wiele więcej ludzi niż w weekend.

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 11:17   #4222
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
Byłam wczoraj z rodzicami na basenie, ale było ludzi Myślałam,że w tygodniu będzie spokojnie a tymczasem było o wiele więcej ludzi niż w weekend.
my idziemy w nast. tygodniu z Nadią...też chcieliśmy w tygodniu iśc, żeby mniej ludzi było, ale może każdy tak myśli, więc w weekendy jest luźniej
Stary 2010-07-15, 11:28   #4223
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Zary nie ma niestety :P choc nie wiem czy byloby mnie stac na zakupy tam )
Ja jestem ciekawa jakie sklepy beda w tym "złotym domu" z ta kopułą co budują na deptaku ) widok na pewno bedzie piekny !

U nas zara jest traktowana jako sklep z sredniej półki na zachodzie to zwykla sieciówka :-/

W "złotym domu" pewnie pelno bankow bedzie bo sklepy jakwidac po graficie i meteorze sie nie utrzymują ,widać focus rozwalił wszytskie sklepy.

Jak widać w opisie dól mnie dopadł i trzyma skubany ,nic mi sie nie chce ,snuje sie po domu,srednio sie odzywam do TŻ ,chyba wyłazi ze mnie stres ostatnich tygodni a jeszcze dobiło mnie jakies zgrubienie w piersi
za tydzien ide do gina na kontrol

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 11:35   #4224
jalouse
Wtajemniczenie

paula78 na pewno będzie wszytko dobrze
jalouse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 12:48   #4225
rebushnik
Raczkowanie

Cytat:
rebushnik, ja nim poznałam swojego Tżta też miałam w planach wyprowadzić się do Poznania... byłam w takiej samej sytuacji jak Ty...rozstanie z Tżtem, powrót po studiach do rodziców, znajomi się porozjeżdżali i jeszcze praca - może i fajna, ale zarobek marny...potem spotkałam Tżta i wyprowadziłam się do ZG...
myślę, że w Twojej sytuacji to dobry pomysł, w Poznaniu dużo się dzieje, pewnie dostaniesz ciekawą pracę i poznasz fajne osoby. tego Ci życzę Powodzenia i daj znac jak się poukładało wszystko

Teraz, przeglądając internet, widze, że przepłaciłam za cyrkonie :/ w necie za 12 słoiczków 33-36 zł ...
dzięki mam jakieś przeczucie, że będzie ok

Cytat:
rebushnik odważny krok
Jednak do stracenia nic nie masz, a sadzę, ze Poznań daje wieksze mozliwosci niz ZG .. szczegolnie jesli chodzi o prace. Mam nadzieje i tego tez Ci zycze, ze wszystko sie ulozy tak jak bedziesz chciala znajdziesz super prace i bedziesz zadowolona i jakis TŻ tez sie pojawi w zasiegu wzroku )

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

również dziękuję

Cytat:
rebu i powodzenia ! Poznań to naprawdę fajne miasto Może kiedyś uda nam się spotkac na jakaś kawkę albo zakupy

Isi super, że wszystko Wam się układa ! Pomalutku sobie wyremontujcie mieszkanko i będziecie pięknie mieszkać, zobaczysz

Shleckera nie lubię, jakoś zupełnie nie leży mi ta drogeria.

czemu nie myślę, że jak wszystko już tu sobie poukładam to jak najbardziej. Nie wiedziałam, że Ty z Poznania

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość
U nas zara jest traktowana jako sklep z sredniej półki na zachodzie to zwykla sieciówka :-/

W "złotym domu" pewnie pelno bankow bedzie bo sklepy jakwidac po graficie i meteorze sie nie utrzymują ,widać focus rozwalił wszytskie sklepy.

Jak widać w opisie dól mnie dopadł i trzyma skubany ,nic mi sie nie chce ,snuje sie po domu,srednio sie odzywam do TŻ ,chyba wyłazi ze mnie stres ostatnich tygodni a jeszcze dobiło mnie jakies zgrubienie w piersi
pamiętaj, że po burzy zawsze wychodzi słońce
głowa do góry i więcej pozytywnego myślenia
w moim przypadku to działa
też miałam depresję jakiś czas temu, ale szkoda życia na doły

witam właśnie jestem w Poznaniu, wpadłam na 3 dni zobaczyć gdzie będę mieszkać i ogólnie rozejrzeć się po mieście, na stałe zjadę na początku sierpnia

jak na razie mi się podoba
rebushnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 15:50   #4226
Ag4

Cytat:
my idziemy w nast. tygodniu z Nadią...też chcieliśmy w tygodniu iśc, żeby mniej ludzi było, ale może każdy tak myśli, więc w weekendy jest luźniej
Chyba tak

My teraz jezdzimy z tżtem co weekend, czasami w sobote i niedziele, czasami tylko w niedzielę. Kiedyś jezdziliśmy do Świebodzina, co jakiś czas do Polkowic ale teraz będziemy bywać w ZG

Cytat:
Dokładnie :/ Podobnie jak H&M uważany był za super sklep u nas, tymczasem w innych krajach ubierają się tam raczej biedniejsi ludzie.
Choć i tak wydaje mi się, że już kult HMu minął i zaczyna być zwykłym sklepem.

Cytat:

Dokładnie. Banki i nieruchomości :/ A kiedy otwarcie? Dawno nie byłam na deptaku i nie wiem jak wyglądają prace.

Cytat:
Pewnie tak :/ Wszystko musi z Ciebie wyjść :/ Oby jednak jak najszybciej minęło

Koniecznie idź do gina się przebadaj

Cytat:
Napisane przez rebushnik Pokaż wiadomość
czemu nie myślę, że jak wszystko już tu sobie poukładam to jak najbardziej. Nie wiedziałam, że Ty z Poznania
Nie, nie Ja bywam tam tylko w weekendy (niestety w każdy w roku akdad.) Studiuję tam

Biorę się za porządki. Mam mnóstwo papierzysków z studiów i nawet chyba jeszcze starszych, musze to powyrzucać

Aga
Stary 2010-07-15, 16:11   #4227
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
Dokładnie. Banki i nieruchomości :/ A kiedy otwarcie? Dawno nie byłam na deptaku i nie wiem jak wyglądają prace.
tu stronka "Złotego Domu" http://www.zloty-dom.pl/index.php?show=site&id=1&menu=1 ze zdjęc wynika, że już go wykańczają...dawno nie byłam w tych stronach ZG więc nie wiem...z opisu na stronie wywnioskowałam, że sklepy też tam będą, no i kawiarnie...

paula, a za Ciebie będę trzymac kciuki...sama kiedyś miałam w piersi guzka, ale okazało się, że to nic groźnego...Głowa do góry, nie zamartwiaj się na zapas - powodzenia

Edytowane przez kma1982
Czas edycji: 2010-07-15 o 16:12
kma1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-16, 00:12   #4228
Sag etwas
Zadomowienie

Ja miałam isc na basen w tym tyg, ale nie dam rady jednak
Znalazłam taka stronke na ktorej pokazuje ile jest ludzi akurat na basenie i ile wolnych miejsc, nie wiem na ile sie to pokrywa z prawda,ale wydaje mi sie byc ok : http://parkwodny.zgora.pl/

Z Zara i H&M moze macie racje, słyszalam, ze gdzies tam hm to sklep dla biedniejszych ludzi.. no coz, najwyrazniej ja nawet biedna nie jestem bo tam tez mało kiedy cos kupuje, chyba ze bizu ;] a w Zarze maja raczej wysokie ceny jak na moja kieszen bo 69 zl za t-shirt to dla mnie duzo za duzo.

paula87 to co napisze, moze jest trywialne, ale po kazdej burzy przychodzi słonce.. )
U gina wszystko się wyjasni, tymbardziej ze zareagowalas i idziesz do lekarza
Wszystko sie ułozy, musi

A ja gdzies czytalam jakis czas temu, ze w Złotym domu maja byc sklepy i wlasie kawiarnia z tym widokiem z kopuły a ma byc oddane chyba jeszcze w wakacje, ale tego pewna nie jestem )
Stary 2010-07-17, 10:47   #4229
Ag4

Cytat:
tu stronka "Złotego Domu" http://www.zloty-dom.pl/index.php?show=site&id=1&menu=1 ze zdjęc wynika, że już go wykańczają...dawno nie byłam w tych stronach ZG więc nie wiem...z opisu na stronie wywnioskowałam, że sklepy też tam będą, no i kawiarnie...
Ojej będzie naprawdę bardzo ładny! Przejdę się z przyjemnością zobaczyć jak już otworza

Cytat:
Ja miałam isc na basen w tym tyg, ale nie dam rady jednak
Znalazłam taka stronke na ktorej pokazuje ile jest ludzi akurat na basenie i ile wolnych miejsc, nie wiem na ile sie to pokrywa z prawda,ale wydaje mi sie byc ok : http://parkwodny.zgora.pl/
Ooo super Fajnie, że się podzieliłaś
Ciekawe czy faktycznie pokazuje aktualną liczbę osób, choć myślę że tak bo po co mieliby robić coś takiego jak mijałoby się z prawdą.

Cytat:
Z Zara i H&M moze macie racje, słyszalam, ze gdzies tam hm to sklep dla biedniejszych ludzi.. no coz, najwyrazniej ja nawet biedna nie jestem bo tam tez mało kiedy cos kupuje, chyba ze bizu ;] a w Zarze maja raczej wysokie ceny jak na moja kieszen bo 69 zl za t-shirt to dla mnie duzo za duzo.
W zarze rzeczywiście drogo. Za marynarki chcą ponad 200zł, trochę dużo :/
W H&M czasami biorąc pod uwagę stosunek ceny do jakości to jest drogo. Jedynie na tym dziale woman moim zdaniem są rzeczy lepsze gatunkowo. Mam kilka koszul i mimo bardzo częstego prania są w bardzo dobrym stanie, czego nie można powiedzieć o ciuchach z innych działów.
W HM najczęsciej kupuję bieliznę na wyprzedażach bo jest ładna i dobrze się nosi A przy tym w czasie wyprzedazy jest niedroga

Ostatnio kupiłam 2 sukienki, po 20zł szt. Było ich pełno i widze w ZG że mnóstwo dziewcząt je nosi. Sa naprawde super na te upały. Jestem z nich zadowolona i nawet jeśli miałyby mi posłużyć 1 sezon to warto

Aga
Stary 2010-07-17, 13:07   #4230
Sag etwas
Zadomowienie

Cytat:
W zarze rzeczywiście drogo. Za marynarki chcą ponad 200zł, trochę dużo :/
W H&M czasami biorąc pod uwagę stosunek ceny do jakości to jest drogo. Jedynie na tym dziale woman moim zdaniem są rzeczy lepsze gatunkowo. Mam kilka koszul i mimo bardzo częstego prania są w bardzo dobrym stanie, czego nie można powiedzieć o ciuchach z innych działów.
W HM najczęsciej kupuję bieliznę na wyprzedażach bo jest ładna i dobrze się nosi A przy tym w czasie wyprzedazy jest niedroga

Ostatnio kupiłam 2 sukienki, po 20zł szt. Było ich pełno i widze w ZG że mnóstwo dziewcząt je nosi. Sa naprawde super na te upały. Jestem z nich zadowolona i nawet jeśli miałyby mi posłużyć 1 sezon to warto
W H&M wlasnie jak sa wyprzedaze to mozna cos upolowac, choc ja jakos takiego daru tam nie mam )
Jak cos przymierze, to jakos mi nie lezy :P raz chcialam sie skusic na taka bluzke, ale kosztowala 59 zł a nie nosiłabym jej czesto , raczej na jakas impreze ;P i mimo, ze chodzila za mna to nie kupilam a pozniej juz jej nie widzialam )
A koszule w H&M sa sliczne i raz widzialam piekna "mała czarna" ale 179 zl !:P

Ag4 a te sukienki to na 99% wiem o ktore Ci chodzi tez mi sie podobaly, ale ogladalam je jakis czas temu jak byly troszke drozsze swietne sa i wiec gratuluje zakupy i to po 2 dyszki szkoda, ze wczesniej nie wiedzialam, to moze bym skoczyla zobaczyc czy jeszcze sa

Ja teraz sie pakuje, co doprowadza mnie do rozpaczy.
Jade dzis w nocy z TŻtem nad morze troche poodpoczywac mam nadzieje, ze pogoda jako tako dopisze i padac nie bedzie

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości