|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*
Niebo w gębie
a jadłyście takie skrzydełka o nazwie PIWOSZKI? W mięsnych można je spotkać, są już zapakowane i przyprawione też są pyszne później do piekarnika lub na grilla i do dzieła - jemy!
Edytowane przez Individual1 Czas edycji: 2010-07-16 o 23:43 |
|
|
|
#3812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3813 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no jacha! z grillaaaaaaaaaaaaa! jutro mam grilla w domu, i w lodówce mam 1,5 kilograma piwoszek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pjonaaaaaa! mov, wyobrażałam sobie Ciebie jako wyższą
|
|
|
#3814 |
|
Zadomowienie
|
zebrała się trójka o te samej wadze tym samym wzroście pjona laseczki
oj i grillowane jedzenie to i ja bym zjadła ja teraz jem sobie chałwę
|
#3815 |
|
Rozeznanie
|
nie lubię chałwy, ale teraz mam takiego słodyczowego głoda, że zjadłabym i chałwę..
dobra, ja idę spać. bo jutro cięzki dzień. musze dokończyć koszenie w ogródku, potem pomoc mamie przygotowac grilla, potem te imprezki dwie ogarnac. dobranoc dupencje
|
|
#3816 |
|
Zadomowienie
|
dać Ci ?podzielę się
![]()
So take a dirty picture for me Edytowane przez zawirowana Czas edycji: 2010-07-17 o 00:33 |
|
|
|
#3817 |
|
Raczkowanie
|
Hehe ja wczoraj wpieprzyłam opakowanie Piwoszek
pyszne, mmm!A ja teraz jem omleta Nie raz to wkurzające jest, bo ludzie myślą, że ja nic nie jem, a ja mam po prostu taką przemianę materii i zakodowane w genach ![]() Dobranoc Linka ;* |
|
|
|
#3818 |
|
Zadomowienie
|
też mam dobrą przemianę materii :P
|
#3819 |
|
Raczkowanie
|
No ja nie powiem, że ta moja przemiana materii jest dla mnie dobra
kurde fajnie by było, jakby za każdym razem jak przychodzi nowa wiadomość na forum słychać jakiś dźwięk i automatycznie strona by się odświeżała marzenia...
|
|
|
|
#3820 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ide spac dobranoc |
|
|
|
|
#3821 |
|
Zadomowienie
|
co wszystkie tak szybko sobie idziecie?
So take a dirty picture for me Edytowane przez zawirowana Czas edycji: 2010-07-17 o 00:19 |
|
|
|
#3822 |
|
Raczkowanie
|
Ja jeszcze nie idę
muszę zmyć makijaż i pod prysznic wejść ![]() Wiecie jaki fajny chłodek mi przez okno wieje? Mmm. |
|
|
|
#3823 |
|
Zadomowienie
|
ja tez mam otwarte ale nic mi nie wieje,cholera
komputer grzeje a ja mam zamknięte drzwi powolutku nie wyrabiam i jescze chwilke posiedzę i też bd się zmywać
|
#3824 |
|
Raczkowanie
|
Chłodnej nocy
|
|
|
|
#3825 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aa ja uwielbiam koturny. chodze też w wysokich szpilakach ale bardziej preferuje koturny x)
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
|
#3826 |
|
Rozeznanie
|
a ja jednak wstałam z łóżka
![]() poszłam spać, poleżałam, i gorąąąąąąąąąąąco mi, zasnąć nie mogę, więc obmyśliłam plan co i jak coby jutro te 3 imprezy ogarnąć (grill, potem uro kuzynki tż, potem domówka u moich znajomych), wymyśliłam w co sie ubiorę, i nawet wstałam i wsio przymierzyłam ![]() ahhh, będę cudownie wyglądać ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:09 ---------- gdzie Wyyyyyyyyyyyyy?! ![]() zrobiłam sobie kolczyka w uchu ![]() miałam w domu akurat igłę z apteki, w opakowanku, sól fizjologiczną i nowe kolczyki ze stali chirurg. ![]() ale nie tragusa, tylko tutaj wysoko w uchu bo nia miałam (to znaczy mialam, dwa lata temu, ale zaraz wyjęłam i dziurka dedła) a chciałam mieć. jea, i nie bolało. tzn nie bolało samo robienie, gorzej z włożeniem kolczyka. bo włożyć do połowy dziurki poszło, ale potem nie mogłam go 'dołożyć' do końca. ale już po
Edytowane przez linka2007 Czas edycji: 2010-07-17 o 01:52 |
|
|
|
#3827 |
|
Zakorzenienie
|
Ja składam się z części niespójnych, przeczących sobie nawzajem.
kocham Fisza. amen. dobranoc. ajĆ. będę miała @ i mam chcice. no. bywa. no. to ja idę spać. no. to do jutra. no. no jak widać mam lekkie nieogarnięcie w mózgu. no. jeszcze 18dni i będę w Polsce. no. cieszycie się? no. wiedziałam. dobra. jaki gamoń,dobranoc. ---------- Dopisano o 01:49 ---------- Poprzedni post napisano o 01:48 ---------- obliczałam kiedy będę miała @. za dwa tygodnie. no. nie umiem liczyć. no. i nie wiem czemu mam chcice. no. pieprze. no. ide do wyra.
|
#3828 |
|
Rozeznanie
|
Toria, jesteś pod wpływem?! :Pala:
![]() ![]() ![]() ![]() dojbanoc gamoniu ![]() ---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ---------- ja peirdzielę, nie cytować mój tż dostał właśnie mandat 5 stów za jazdę bez prawka. bo on jest dopiero w trakcie robienia prawka, ale ma dopeiro 20 godzin wyjeżdżonych i teraz chyba ze znajomymi przyszalal i pewnie gdzies pojechali. ale to jest zyeb genetyczny, bo o 6 ma jazde elką, wiec zamiast isc spac to co? to gdzies pojechal, jaka ciota ja pierdzieleeeeeeeeeeeeeeee e. zzdenerwowal mnie . :/
|
|
#3829 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie chce mi się opowiadać, już jest luz, nie odzywam się do niego i *uj, niech nie myśli, ze się będe stresować. idę sprzątać, żeby czasem mi znów spontaniczny wyjazd nie wleciał w międzyczasie
|
|
|
#3830 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry,a raczej nie dobry heh...
Emdz odebralas plastik? ![]() ja czekam i czekaaammm |
|
|
|
#3831 |
|
Rozeznanie
|
joł:d
dopiero wstałam, sprawdziłam swe ucho (wszystko pięknie, nawet zaczerwienione nie jest), umyłam się, a zaraz idę na dół coś zjeść. już nie mogę sie doczekać grilla, bo mam w lodówce te piwoszki ej, nie wiemy co z tż kupić jego młodszej o rok siostrze. dziewczyna klimatyczna, lubi nosić jeansy z łąńcuchsami, nosi adidasy conversa z jęzorami na wierzchu, ma jakieś talizmany na szyji (szyi?), nie wiemy co jej kupić. a potem zaiwjamy du py i jedziemy od niej na domówke do moich znajomych ![]() yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah: D szkoda tylko, że nie lubie chłopaka koleżanki, u której robimy domówkę. no po prostu działa mi na nerwy. ona jest w naszym wieku, a on jest rok młodszy. taki klimat: glany, plecak kostka, rzemyki, włosy zmierzwione w lekki irokezik. ale go nie lubię. i ma pryszcze. bleeee ble ble ble. w gl , jakiś pierdzielony pryszcz mi wyskoczył nad nosem koło oka, sie wkur wilam. bo jak w domu siedze to piekna cera, a tylko jakas imprezka to juz. damn ittttt!
|
|
#3832 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
leci ze mnie spadam pod prysznic, trochę się ogarnę i lecę przygotowywać impreskę ![]() umrę Papa
|
|
#3833 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mmm, piwoooszki ![]() Toria, chyba Ci się trochę mózg przegrzał od słońca?
|
||
|
|
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
wypiłam wino. ![]() ![]() dziś mam nową trase na jeżdżenie już duzo pod górke jest. ;D luzik, teraz te 3 tygodnie jezdze - to nie jest meczace. a jednak na rowerze nogi pracuja a mi glownie o nie chodzi
|
#3835 |
|
Raczkowanie
|
Trzeba bylo powiedziec, ze pijesz to wszystkie bysmy zasiadly przed kompem i wypily
|
|
|
|
#3836 |
|
Wtajemniczenie
|
ok tak zrobie;p;p
|
|
|
|
#3837 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a ta mi jeszcze o chałwie gada ![]() ![]() Cytat:
![]() wczoraj pierwszy raz tak na prawde poczułam te wakacje wróciłam o 3;p w ogóle tki hektar szlismy a ja w baletkach tak mnie obrobiły ze meksyk;/
|
|
|
#3838 |
|
Rozeznanie
|
joł.
a ja zjadłam niedobrą pizze, tzn nie zjadłam jej, zjadłam tylko kawałek bo była fuuuj. \ no to wbijaj się indi na grilla i piwoszki ![]() idę się umyć, narka szparka
|
|
#3839 |
|
Zakorzenienie
|
o ja... ale wczoraj był wieczór...
napie*dalałam sie z typami bo dwaj sie rzucili na mojego tż. ja pie*dole masakra
|
#3840 |
|
Zakorzenienie
|
o jaaaaaaaaaaaaa
taaaaaaak sie wczoraj zbałamuciłam koledzy mnie upili jakims bimbrem z piwem no i dotarłam do domu i mama do mnie "Ty jestes pijana" a ja "nieeeee maaasakra ![]() i poszłam na basen i zaczęło lac ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- ;oooooooo mow ! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

a jadłyście takie skrzydełka o nazwie PIWOSZKI? W mięsnych można je spotkać, są już zapakowane i przyprawione
też są pyszne 

bo dwaj sie rzucili na mojego tż. ja pie*dole masakra