|
|
#3961 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XVI
Sobota a ja musiałam wstać rano i jechać w ten upał na miasto targając 6 kilo kota brutto
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
W stosunku do Bat-cave.pl mam mieszane uczucia: poczytałam trochę forum i niezmiernie mnie zdziwiło jak ci skądinąd sympatyczni i dość otwarci ludzie potrafią jechać po kimś kto słucha czegoś innego, bardziej, hmm, takiego "popularnego" a jak jeszcze ośmieli nazywać to np. gotykiem..... - no kaman.... prawdę mówiąc dlatego na tamtym forum się nie pojawiam - jakoś tak atmosfera mi nie podpasowała. Przypadkiem bym wyjechała z Lacrimozą czy czymś takim i by mnie zlinczowali ![]() jest gdzieś na pewno, tylko pytanie czy TŻ zechce się tym podzielić - to z początków jego malarskiej kariery ![]() Cytat:
![]() A propos Jeziora Łabędziego, czasem mam fazy na balet i też bym chciała potrafic tak tańczyć.... Dziś sobie załaczyłam TO piękne wykonanie tańca małych łabędzi A ogląda czy walczy?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#3962 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Kameno-ogląda
wyjechał o 6 rano
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3963 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#3964 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3965 |
|
Zakorzenienie
|
Kameno - i jak kot ? bo chyba do lekarza targany był czy się mylę?
|
|
|
|
#3966 | |
|
Zakorzenienie
|
To kolega, który ma sporą wiedzę na temat efektów specjalnych i zna Staszka. Jak zobaczyłam reklamę, to skojarzyła mi się ze starą rozmową o dość podobnym pomyśle z rycerzem i czarodziejką
![]() Cytat:
nie zmieściłabym się. Ja poszłam tradycyjnie przytulić się do ziiiimnego kartonu z mlekiem ![]() Parnota okropna. Zbiera się na burzę
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2010-07-17 o 13:54 |
|
|
|
|
#3967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do burz to na sląsku było ich ponoć kilka wczoraj - ponoć bo na zadną sie nie załapaałam - jakoś nie byłąm w epicentrum - może dziś |
|
|
|
|
#3968 | ||||
|
BAN stały
|
Pojechał bez swej Nadobnej Pani?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---
|
||||
|
|
|
#3969 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nadobna Pani nie zamierzała jechać i stać tam w tłumie w 40 st. upale
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3970 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moim zdaniem lepsze są Włochy, Hiszpania, Grecja - jest multum innych - co do Chorwacji zaczynam mieć ambiwalentne odczucia ale - wszędzie mozna znaleźć plusy i minusy - ja tylko w Turcji nie widzę plusów - no chciąłabym kiedyś jakieś usłyszeć - w kwestii zwiedzania każdy inny kraj ma wiecej do zaoferowania ale może być tak zę np wszedzie już byli a tylko w Turcji nie - i dla porównania Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-07-17 o 14:43 |
|||
|
|
|
#3971 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A może się da? Poza tym nie widzę nic fajnego w Turcjach, Egiptach i innych Tunezjach w wersji "nic nie zwiedzamy bo drogo, moczymy tylko tyłki w basenie popijając drinki". Ale ja nie lubię upałów i wstydzę się rozebrać więc siłą rzeczy nie dla mnie takie atrakcje. Chociaż nie powiem, drinki i rafa koralowa kuszą. Tak samo przeraża mnie Kreta ale TŻ obiecuje górskie wycieczki i dużo wina. |
|
|
|
|
#3972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- no to choinka i'm there - jakoś nie przywykłąm do kultur w których łapią, dotykają z prawa i lewa przekrzykują się - no przykre mam doświadczenia i nie zwiedza mi się dobrze w takich okolicznosciach - zazwyczaj to Turcy właśnie nie dawali zyć - brrrrrrrrrrrrr nóz mi sie w kieszeni otwierał
|
|
|
|
|
#3973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Próbowały na te wypady wyciągnąć już prawie każdego... Podobno Turcy na Rosjanki lecą okrutnie... wchodzą do dyskoteki i się rozpływają w muzyce i męskich spojrzeniach... Plaża, imprezy i chłopy - po to latają... a że tanio, to czasem 2 weekendy pod rząd tam spędzaja... ![]() A podobno mężowi tej 2 to nie przeszkadza... ma stresującą pracę więc pozwala jej się oderwać Dla mnie to trochę obrzydliwe... ale co kto lubi...
|
|
#3974 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Włosi sie chcą fotografować z blondynkami ale kumaja słowo " nie" przynajmniej w każdym języku no ale Kapadocja to akurat cudo |
|
|
|
|
#3976 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bym pojechala teraz gdzies - nawet do Turcji jesli ktos by obiecal, ze zloze swe zwloki przy basenie/na plazy i zaden!!!! kolo nie bedzie do mnie podlazil na pogawedki lub proby sprzedazy.
Nie chce mi sie nic zwiedzac akuratnie - chce mi sie upalu, zimnego drinka i wody!!! Chce mi sie opalenizny i odmozdzenia. W Egipcie rok temu mialam taki plan ale umeczyli mnie ciagle mi przeszkadzajac, zagadujac, wolajac... Wiecej nie jade. Nawet nie jestem blondynka!!! Na Teneryfe moze skocze czy coz... chce mi sie plazy i wakacji... Tu leje i zimno. Edytowane przez hecate Czas edycji: 2010-07-17 o 15:04 |
|
|
|
#3977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Laski do Turcji a faceci do Tajlandii w tym samym celu, a później razem czekają na wyniki z laboratorium.... ![]() A mnie tam nikt niekulturalnie nie oblapia, nawet w dyskotekach... Jakos zwykle z pelna kultura sie do mnie odnosza... Jedno slowo nie tak i zabijam wzrokiem.... Ostatnio jakis pijany w bialym dresie wydzieral sie na ulicy, ale nie zaczepil mnie niekulturalnie, tylko Wiolaczelistke mi zaspiewal... Dobrze, ze ciemno bylo, bo tak sie smialam pod nosem z niego....
|
|
#3979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3980 | |
|
BAN stały
|
To pakuj się i wpadaj do mnie, na ojczyzny łono
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym się chętnei zamieniłą z hecate - chce zimno i chce deszcz - jestem zdecydowanie wiosenno -jesienna -a w Anglii zimy też raczej nie uświadczysz co nie?
|
|
|
|
#3982 | |
|
Zakorzenienie
|
Szykuj alkohol i reczniki - pojedziem nad jakies bajoro
![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
Zima... no w tym roku byla calkiem zimowa - snieg, zaspy, lod Dowod ponizej ![]() http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._4000482_n.jpg |
|
|
|
|
#3983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3984 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serio bylo duzooo!A to zdjecia z naszego ogrodu, Simon lepij wtedy figury sniegowe - zyrafy i penisy. A i dziekuje A z ta ciekawa uroda to czasem ludzie tak mowia kiedy nieb chca powiedziec, ze ktos malo urodziwy ![]() 'No ta nasza Madzia to .. yyy yyy no ciekawa ma urode' )))Bardzo piekne bajoro! Jakze bym tam chciala byc - musialbys tam ze mna siedziec od rana do wieczora ![]() Pozywienie, dobre towarzystwo i jakies napoje (niekoniecznie wyskokowe w ciagu dnia) i job's a gooden (jak to Jasiek zawsze mowi). |
|
|
|
|
#3986 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() O zaczepiaczach i podrywaczach nie myślałam, nie sądzę żebym miała stosowny typ urody :P |
|
|
|
|
#3987 |
|
Zakorzenienie
|
W tamta niedziele pojechalam z chlopami i jedna kobita na wyscigi do Scarborough. Bylo totalnie w pytke
Juz w drodze wlaczyl sie komizm sytuacyjny w moim wykonaniu bo jak zwykle musialam siku... Na trasie gdzie powital mnie napis 'No services on M1'. Wiec pomyslalam sobie, ze cudownie bo ja juz ledwo trzymam. Wiec macham lapa przed twarza Jaska, zeby sie zatrzymal (on juz wie, ze 99% chce mi sie oddac mocz). Wiec zeskoczylam i rura w krzory... Problemik maly bo krzaki byly na wzgorzu... Wiec sikalam na tarzana... czyli trzymajac sie galezi. Troche mi to zajelo. J. stal przed trudnym dylematem - byc gentelmanem trzymajac mnie za rece czy byc gentelmanem i nie patrzec i nie smiac sie TAK bardzo slyszac jak klne. Wybral opcje druga. Na miejscu kolejne wydarzenie zwiazane z gorka... Postanowilismy sie wspiac na gorke bybyc blisko mega zakretu... Wiec ryszylismy... Troche okazala sie gorka bardziej strima niz poczatkowo myslelismy... No ale dajemy... Przede mna kolo w szortach i sandalach wylozyl i jedzie na mnie... Dostalam ataku smiechu, nie podcial mnie bo zatrzymal sie na korzeniu... Kumpela sie sturlala... kumple walcza i bran pod gore. jeden idzie za jakimis ludzmi z krzeselkami skladanymi i nagle jedno z tych krzesel wypadlo im z lapy i Stu dostal... ja wtedy juz pelzalam ze smiechu... Nie moglam oddychac zwlaszcza kiedy S skomentowal 'to nie bylo konieczne...' |
|
|
|
#3988 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
I te ataki agresji jak nie mogą pograć, mianie wszystkiego poza tym w d..., i niechęć do mycia też chyba jest w pakiecie. Bleeee... Facet, który lubi grać na kompie/ konsoli był skrślany z automatu.Cytat:
Cytat:
Aż tak?!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#3989 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to mowia, nie to piekne, co piekne ale co sie komu podoba ![]() Prysznicowalam kota przed chwila... Bidna teraz spi... Co jakis czas do siersci pod ogonem przylepia sie kilka smierdzacych niespodzianek... Dobrze, ze oba przyzwyczajone - nie kochaja ale nie walcza az tak mocna i pozwalaja sie umyc. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.

). Więc tutptam sobie w 10-centymetrowych szpileczkach w stronę przystanku, patrzę, a tu jedzie busik, który by mnie odwiózł prawie pod sam dom. Tylko, że dość daleko byłam, w szpilkach bym nie dobiegła, przez moment myslałam, czy by nie podbiec na bosaka, ale bez tego stopy mam poszkodowane, więc sobie odpuściłam, zresztą, za 10 minut miał byc kolejny, tylko już nie tak korzystne połączenie. Patrzę, a busik się zatrzymuje na przystanku i stoi. Stoi, stoi, wolnym krokiem doszłam na przystanek, drzwi się otworzyły 

Aż tak?!