Scent Bar XVI - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-17, 12:49   #3961
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Dot.: Scent Bar XVI

Sobota a ja musiałam wstać rano i jechać w ten upał na miasto targając 6 kilo kota brutto

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Ale z tym disco to fakt, bywa, że z TŻtem np. stoimy na koncercie takiego czegoś pod sceną, bo później ma być coś fajnego i się drzemy "Scooter!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!" Albo się chichramy, ze chcielibyśmy zobaczyć koncert unplugged

Cytat:

Dziś kolejna historia z cyklu "Tru wraca do domu". Do tej pory do roboty chodziłam w trampkach, ale porobiły mi się od nich olbrzymie bable na piętach i po małym krwiaczku na każdym palcu, więc się nie szczypię i chodzę na pełnym lansie, a na miejscu sie przebieram (taaa, wiem, większości kobiet to szpilki robią kuku w stopy, ale czy ja kiedyś twierdziłam, że jestem normalna? ). Więc tutptam sobie w 10-centymetrowych szpileczkach w stronę przystanku, patrzę, a tu jedzie busik, który by mnie odwiózł prawie pod sam dom. Tylko, że dość daleko byłam, w szpilkach bym nie dobiegła, przez moment myslałam, czy by nie podbiec na bosaka, ale bez tego stopy mam poszkodowane, więc sobie odpuściłam, zresztą, za 10 minut miał byc kolejny, tylko już nie tak korzystne połączenie. Patrzę, a busik się zatrzymuje na przystanku i stoi. Stoi, stoi, wolnym krokiem doszłam na przystanek, drzwi się otworzyły Wsiadam. A pan kierowca pyta, gdzie mnie zawieźć, bo już w sumie skończył kursy na dziś, ale mnie podrzuci nomalnie jak taksówka wracałam Gratis. Mam nadzieję, że tego pana spotka coś niezwykle miłego
słooooodkie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
tego co polecają dla początkujących na bat-cave.pl a Elvis to było cos z mrówkami andiego w nazwie czy cos takiego...

znalazłam jeszcze jeden zespoł nawet ok...Strange Dolls Cult...jak wróce bede drązyc dalej...
Przypomniało mi się poniewczasie - słuchałaś już Virgin Prunes? (to co u mnie w podpisie) - chyba trochę histeryczne?

W stosunku do Bat-cave.pl mam mieszane uczucia: poczytałam trochę forum i niezmiernie mnie zdziwiło jak ci skądinąd sympatyczni i dość otwarci ludzie potrafią jechać po kimś kto słucha czegoś innego, bardziej, hmm, takiego "popularnego" a jak jeszcze ośmieli nazywać to np. gotykiem..... - no kaman.... prawdę mówiąc dlatego na tamtym forum się nie pojawiam - jakoś tak atmosfera mi nie podpasowała. Przypadkiem bym wyjechała z Lacrimozą czy czymś takim i by mnie zlinczowali

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość

Aż jestem cie4kawa tej wizji,. Macie ją gdzieś jeszcze?
jest gdzieś na pewno, tylko pytanie czy TŻ zechce się tym podzielić - to z początków jego malarskiej kariery
Cytat:

Ale że niby jak? Tak na czubeczkach paluszków?
a nie, Jezioro Łabędzie to właściwe skojarzenie, ale chodziło mi o to że po takim bieganiu padłabym jak łabędź...

A propos Jeziora Łabędziego, czasem mam fazy na balet i też bym chciała potrafic tak tańczyć....
Dziś sobie załaczyłam TO piękne wykonanie tańca małych łabędzi

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość

Mąż na Grunwaldzie już siedzi,mam spokój do nocy
A ogląda czy walczy?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 12:51   #3962
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Kameno-ogląda wyjechał o 6 rano

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 12:53   #3963
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Wy poważnie z tym graniem...? To już wiem czemu nie mógł znaleźć dziewczyny Ja sama potrafiłam się wyłączyć z życia na miesiąc i zaszyć przed jakimś erpegiem, więc mnie nie ruszyło. Teraz rusza jak chcę pogadać a on gra i trzeba czekać na audiencję
Mnie też trochę zdziwiło bo dla mnie to w sumie normalne że można grać i że jak się gra to nie przeszkadzać!!!!! - ja tak mam (to znaczy miałam - już dawno nie mam czasu na crpg). Ale dalej mam tak z czytaniem - w sensie że nie przeszkadzać bo gryzę
Cytat:
I podłapałam doła bo chyba mi przybyło pół cm w udach (tak, wiem jak to durnie brzmi) i w ogóle doła bo mam BMI koło 18,6 a czuję się grubooo Jestem nienormalna?
czy jeśli napiszę że tak, jesteś nienormalna, to Ci ulży i przestaniesz o tym myśleć?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 13:02   #3964
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Red-tak,jesteś nienormalna
Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
czy jeśli napiszę że tak, jesteś nienormalna, to Ci ulży i przestaniesz o tym myśleć?
Nie pomogło

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 13:50   #3965
rachell111
Zakorzenienie

Kameno - i jak kot ? bo chyba do lekarza targany był czy się mylę?
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 13:52   #3966
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Eeee.. Raczej nie.
A co dokładnie na jego robotę wygląda?
To kolega, który ma sporą wiedzę na temat efektów specjalnych i zna Staszka. Jak zobaczyłam reklamę, to skojarzyła mi się ze starą rozmową o dość podobnym pomyśle z rycerzem i czarodziejką

Cytat:
Dowiedziono, że otwarta lodówka bardziej grzeje, niż chłodzi. Musiałabyś wleźć do środka, jak Indiana Jones.
nie zmieściłabym się. Ja poszłam tradycyjnie przytulić się do ziiiimnego kartonu z mlekiem

Parnota okropna. Zbiera się na burzę

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2010-07-17 o 13:54
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 14:02   #3967
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość

nie zmieściłabym się. Ja poszłam tradycyjnie przytulić się do ziiiimnego kartonu z mlekiem

Parnota okropna. Zbiera się na burzę
ja leżę siedzę, nogi kładę - konfiguracja dowolna - na mokrym reczniku - nie wykręconym - zarzucam go róneiż na różne częsci ciałą - chłodzi

a co do burz to na sląsku było ich ponoć kilka wczoraj - ponoć bo na zadną sie nie załapaałam - jakoś nie byłąm w epicentrum - może dziś
Stary 2010-07-17, 14:31   #3968
gryx82
BAN stały

Cytat:
Mąż na Grunwaldzie już siedzi,mam spokój do nocy
Pojechał bez swej Nadobnej Pani?

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
tró - a ponadto - zawsze mnie ciekawiło CO ludzi gna do Turcji - poza taniością ...
Może to właśnie, że cała impreza cenowo wychodzi podobnie, pozna człowiek inną kulturę i zwiedzi kawałek świata, a poza tym pogoda nad Bałtykiem to często gra w ruletkę (z resztą równie dobrze można dywagować, dlaczego ktoś jedzie do Francji, a nie na Mazury)

Cytat:
... i w ogóle doła bo mam BMI koło 18,6 a czuję się grubooo Jestem nienormalna?
Fuuuj, ale się spasłaś!

---

Deeeeszczuuu!!!
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 14:35   #3969
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Pojechał bez swej Nadobnej Pani?
Nadobna Pani nie zamierzała jechać i stać tam w tłumie w 40 st. upale

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 14:39   #3970
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Może to właśnie, że cała impreza cenowo wychodzi podobnie, pozna człowiek inną kulturę i zwiedzi kawałek świata, a poza tym pogoda nad Bałtykiem to często gra w ruletkę (z resztą równie dobrze można dywagować, dlaczego ktoś jedzie do Francji, a nie na Mazury)

Deeeeszczuuu!!!
ale ja dywaguję nie dlaczego Turcja a nie Bałtyk, tylko dlaczego ze wszystkich krajów gdzie ciepło akurat Turcja

moim zdaniem lepsze są Włochy, Hiszpania, Grecja - jest multum innych - co do Chorwacji zaczynam mieć ambiwalentne odczucia ale - wszędzie mozna znaleźć plusy i minusy - ja tylko w Turcji nie widzę plusów - no chciąłabym kiedyś jakieś usłyszeć - w kwestii zwiedzania każdy inny kraj ma wiecej do zaoferowania

ale może być tak zę np wszedzie już byli a tylko w Turcji nie - i dla porównania

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2010-07-17 o 14:43
Stary 2010-07-17, 14:46   #3971
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
zawsze mnie ciekawiło CO ludzi gna do Turcji - poza taniością - po prostu czemu Turcja czy jest coś w Turcji takiego że to musi być Turcja - pytam bo mnie te rejony przerażają mentalnie i fizycznie - i chyba brałabym wszystko tylko nie Turcję
Mnie onegdaj gnała Kapadocja. A potem doczytałam, że mieszkać to się tam nie da, jest tylko wycieczka z przewodnikiem i mi się odechciało.
A może się da?

Poza tym nie widzę nic fajnego w Turcjach, Egiptach i innych Tunezjach w wersji "nic nie zwiedzamy bo drogo, moczymy tylko tyłki w basenie popijając drinki". Ale ja nie lubię upałów i wstydzę się rozebrać więc siłą rzeczy nie dla mnie takie atrakcje. Chociaż nie powiem, drinki i rafa koralowa kuszą.
Tak samo przeraża mnie Kreta ale TŻ obiecuje górskie wycieczki i dużo wina.

Stary 2010-07-17, 14:52   #3972
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie onegdaj gnała Kapadocja. A potem doczytałam, że mieszkać to się tam nie da, jest tylko wycieczka z przewodnikiem i mi się odechciało.
A może się da?

Poza tym nie widzę nic fajnego w Turcjach, Egiptach i innych Tunezjach w wersji "nic nie zwiedzamy bo drogo, moczymy tylko tyłki w basenie popijając drinki". Ale ja nie lubię upałów i wstydzę się rozebrać więc siłą rzeczy nie dla mnie takie atrakcje. Chociaż nie powiem, drinki i rafa koralowa kuszą.
Tak samo przeraża mnie Kreta ale TŻ obiecuje górskie wycieczki i dużo wina.
no ja mam identyczne patrzenei na to - ale kwestia celu własnie - jeśli jest cel konkretny eksploracja czegoś - degustacja - no to choinka i'm there - jakoś nie przywykłąm do kultur w których łapią, dotykają z prawa i lewa przekrzykują się - no przykre mam doświadczenia i nie zwiedza mi się dobrze w takich okolicznosciach - zazwyczaj to Turcy właśnie nie dawali zyć - brrrrrrrrrrrrr nóz mi sie w kieszeni otwierał
Stary 2010-07-17, 14:54   #3973
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
ale ja dywaguję nie dlaczego Turcja a nie Bałtyk, tylko dlaczego ze wszystkich krajów gdzie ciepło akurat Turcja

moim zdaniem lepsze są Włochy, Hiszpania, Grecja - jest multum innych - co do Chorwacji zaczynam mieć ambiwalentne odczucia ale - wszędzie mozna znaleźć plusy i minusy - ja tylko w Turcji nie widzę plusów - no chciąłabym kiedyś jakieś usłyszeć - w kwestii zwiedzania każdy inny kraj ma wiecej do zaoferowania

ale może być tak zę np wszedzie już byli a tylko w Turcji nie - i dla porównania
No to ja Ci powiem tak: mój przyjaciel ze wschodu ma w robocie 2 laski (1 młoda jeszcze wdowa 2 mężatka) i one namiętnie latają do Turcji na all incluziv min raz w miesiącu.
Próbowały na te wypady wyciągnąć już prawie każdego...
Podobno Turcy na Rosjanki lecą okrutnie... wchodzą do dyskoteki i się rozpływają w muzyce i męskich spojrzeniach...
Plaża, imprezy i chłopy - po to latają... a że tanio, to czasem 2 weekendy pod rząd tam spędzaja...
A podobno mężowi tej 2 to nie przeszkadza... ma stresującą pracę więc pozwala jej się oderwać
Dla mnie to trochę obrzydliwe... ale co kto lubi...
Stary 2010-07-17, 14:58   #3974
gryx82
BAN stały

Cytat:
Nadobna Pani nie zamierzała jechać i stać tam w tłumie w 40 st. upale
Wcale się Nadobnej Pani nie dziwię

Cytat:

Aha, o to chodzi Mnie tam do Turcji też szczególnie nie ciągnie... chyba nawet wcale Co innego Indie, Tanzania, Izrael
Stary 2010-07-17, 15:00   #3975
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
No to ja Ci powiem tak: mój przyjaciel ze wschodu ma w robocie 2 laski (1 młoda jeszcze wdowa 2 mężatka) i one namiętnie latają do Turcji na all incluziv min raz w miesiącu.
Próbowały na te wypady wyciągnąć już prawie każdego...
Podobno Turcy na Rosjanki lecą okrutnie... wchodzą do dyskoteki i się rozpływają w muzyce i męskich spojrzeniach...
Plaża, imprezy i chłopy - po to latają... a że tanio, to czasem 2 weekendy pod rząd tam spędzaja...
A podobno mężowi tej 2 to nie przeszkadza... ma stresującą pracę więc pozwala jej się oderwać
Dla mnie to trochę obrzydliwe... ale co kto lubi...
no też właśnie mnie to uprzedziło do ich "mentalnosci" "braku jakiejś ogłądy" - brali mnie pewnie za Rosjankę - blond włosy są tam zgubne - fuuuuuj oblesie lecą jak muchy do lepu - ale na boga nie ja winna i moje włosy - w innych krajach mam blond włosy i mnie nikt nie maca na ulicy brrrrrrrr wzdrygam sie

Włosi sie chcą fotografować z blondynkami ale kumaja słowo " nie" przynajmniej w każdym języku

no ale Kapadocja to akurat cudo
Stary 2010-07-17, 15:02   #3976
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

A ja bym pojechala teraz gdzies - nawet do Turcji jesli ktos by obiecal, ze zloze swe zwloki przy basenie/na plazy i zaden!!!! kolo nie bedzie do mnie podlazil na pogawedki lub proby sprzedazy.

Nie chce mi sie nic zwiedzac akuratnie - chce mi sie upalu, zimnego drinka i wody!!! Chce mi sie opalenizny i odmozdzenia.

W Egipcie rok temu mialam taki plan ale umeczyli mnie ciagle mi przeszkadzajac, zagadujac, wolajac...
Wiecej nie jade. Nawet nie jestem blondynka!!!

Na Teneryfe moze skocze czy coz... chce mi sie plazy i wakacji... Tu leje i zimno.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?

Edytowane przez hecate
Czas edycji: 2010-07-17 o 15:04
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 15:13   #3977
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
A ja bym pojechala teraz gdzies - nawet do Turcji jesli ktos by obiecal, ze zloze swe zwloki przy basenie/na plazy i zaden!!!! kolo nie bedzie do mnie podlazil na pogawedki lub proby sprzedazy.

Nie chce mi sie nic zwiedzac akuratnie - chce mi sie upalu, zimnego drinka i wody!!! Chce mi sie opalenizny i odmozdzenia.

W Egipcie rok temu mialam taki plan ale umeczyli mnie ciagle mi przeszkadzajac, zagadujac, wolajac...
Wiecej nie jade. Nawet nie jestem blondynka!!!

Na Teneryfe moze skocze czy coz... chce mi sie plazy i wakacji... Tu leje i zimno.
tak tak skocz koniecznie gdzieś gdzie podryw tylko na zawołanie - na wyraźne sygnały - bo namolni podrywacze jeżdzą głównie w te same rejony co wymieniłaś - im mniej masowy cel tym mniej masowy podryw być maybe
Stary 2010-07-17, 15:20   #3978
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
no też właśnie mnie to uprzedziło do ich "mentalnosci" "braku jakiejś ogłądy" - brali mnie pewnie za Rosjankę - blond włosy są tam zgubne - fuuuuuj oblesie lecą jak muchy do lepu - ale na boga nie ja winna i moje włosy - w innych krajach mam blond włosy i mnie nikt nie maca na ulicy brrrrrrrr wzdrygam sie

Włosi sie chcą fotografować z blondynkami ale kumaja słowo " nie" przynajmniej w każdym języku

no ale Kapadocja to akurat cudo
No to żadna z nich nie jest blondynką, jedna czarna, druga też jakieś ciemne brązy nosi
Laski do Turcji a faceci do Tajlandii w tym samym celu, a później razem czekają na wyniki z laboratorium....

A mnie tam nikt niekulturalnie nie oblapia, nawet w dyskotekach...
Jakos zwykle z pelna kultura sie do mnie odnosza...
Jedno slowo nie tak i zabijam wzrokiem....
Ostatnio jakis pijany w bialym dresie wydzieral sie na ulicy, ale nie zaczepil mnie niekulturalnie, tylko Wiolaczelistke mi zaspiewal...
Dobrze, ze ciemno bylo, bo tak sie smialam pod nosem z niego....
Stary 2010-07-17, 15:29   #3979
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
No to żadna z nich nie jest blondynką, jedna czarna, druga też jakieś ciemne brązy nosi
Laski do Turcji a faceci do Tajlandii w tym samym celu, a później razem czekają na wyniki z laboratorium....

A mnie tam nikt niekulturalnie nie oblapia, nawet w dyskotekach...
Jakos zwykle z pelna kultura sie do mnie odnosza...
Jedno slowo nie tak i zabijam wzrokiem....
Ostatnio jakis pijany w bialym dresie wydzieral sie na ulicy, ale nie zaczepil mnie niekulturalnie, tylko Wiolaczelistke mi zaspiewal...
mnie tez nie - nigdzie - tylko tam mi się to zdarzyło - również zabijam wzrokiem - niezawodne w razie jakiś nadciągających amorów
Stary 2010-07-17, 15:30   #3980
gryx82
BAN stały

Cytat:
... Tu leje i zimno.
To pakuj się i wpadaj do mnie, na ojczyzny łono

Cytat:
....
Som jeszcze kurturarne chłopoki na świecie
Stary 2010-07-17, 15:34   #3981
rachell111
Zakorzenienie

ja bym się chętnei zamieniłą z hecate - chce zimno i chce deszcz - jestem zdecydowanie wiosenno -jesienna -a w Anglii zimy też raczej nie uświadczysz co nie?
Stary 2010-07-17, 15:38   #3982
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
To pakuj się i wpadaj do mnie, na ojczyzny łono
Szykuj alkohol i reczniki - pojedziem nad jakies bajoro

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Cytat:
ja bym się chętnei zamieniłą z hecate - chce zimno i chce deszcz - jestem zdecydowanie wiosenno -jesienna -a w Anglii zimy też raczej nie uświadczysz co nie?
Zimno to zniesie... deszcz mnie irytuje....

Zima... no w tym roku byla calkiem zimowa - snieg, zaspy, lod

Dowod ponizej

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._4000482_n.jpg

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2010-07-17, 15:43   #3983
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Zimno to zniesie... deszcz mnie irytuje....

Zima... no w tym roku byla calkiem zimowa - snieg, zaspy, lod

Dowod ponizej

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._4000482_n.jpg
tyle śniegu to nie śnieg - btw uwielbiam na Cię patrzeć - masz mega ciekawą urodę - chyba bym zagadnęłą Cie nad basenem
Stary 2010-07-17, 15:43   #3984
gryx82
BAN stały

Cytat:

Wypasione bajoro mam pod nosem, 1560 hektarów wody
Stary 2010-07-17, 15:49   #3985
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
tyle śniegu to nie śnieg - btw uwielbiam na Cię patrzeć - masz mega ciekawą urodę - chyba bym zagadnęłą Cie nad basenem
No tamtego dnia nawet dom pracy nie dojechalam Serio bylo duzooo!
A to zdjecia z naszego ogrodu, Simon lepij wtedy figury sniegowe - zyrafy i penisy.

A i dziekuje

A z ta ciekawa uroda to czasem ludzie tak mowia kiedy nieb chca powiedziec, ze ktos malo urodziwy
'No ta nasza Madzia to .. yyy yyy no ciekawa ma urode' )))

Cytat:

Wypasione bajoro mam pod nosem, 1560 hektarów wody

Bardzo piekne bajoro! Jakze bym tam chciala byc - musialbys tam ze mna siedziec od rana do wieczora
Pozywienie, dobre towarzystwo i jakies napoje (niekoniecznie wyskokowe w ciagu dnia) i job's a gooden (jak to Jasiek zawsze mowi).

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2010-07-17, 15:53   #3986
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
ja bym się chętnei zamieniłą z hecate - chce zimno i chce deszcz - jestem zdecydowanie wiosenno -jesienna
Ja też

O zaczepiaczach i podrywaczach nie myślałam, nie sądzę żebym miała stosowny typ urody :P

Stary 2010-07-17, 15:58   #3987
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

W tamta niedziele pojechalam z chlopami i jedna kobita na wyscigi do Scarborough. Bylo totalnie w pytke

Juz w drodze wlaczyl sie komizm sytuacyjny w moim wykonaniu bo jak zwykle musialam siku... Na trasie gdzie powital mnie napis 'No services on M1'. Wiec pomyslalam sobie, ze cudownie bo ja juz ledwo trzymam.
Wiec macham lapa przed twarza Jaska, zeby sie zatrzymal (on juz wie, ze 99% chce mi sie oddac mocz). Wiec zeskoczylam i rura w krzory... Problemik maly bo krzaki byly na wzgorzu... Wiec sikalam na tarzana... czyli trzymajac sie galezi. Troche mi to zajelo. J. stal przed trudnym dylematem - byc gentelmanem trzymajac mnie za rece czy byc gentelmanem i nie patrzec i nie smiac sie TAK bardzo slyszac jak klne. Wybral opcje druga.
Na miejscu kolejne wydarzenie zwiazane z gorka... Postanowilismy sie wspiac na gorke bybyc blisko mega zakretu... Wiec ryszylismy... Troche okazala sie gorka bardziej strima niz poczatkowo myslelismy... No ale dajemy... Przede mna kolo w szortach i sandalach wylozyl i jedzie na mnie... Dostalam ataku smiechu, nie podcial mnie bo zatrzymal sie na korzeniu... Kumpela sie sturlala... kumple walcza i bran pod gore. jeden idzie za jakimis ludzmi z krzeselkami skladanymi i nagle jedno z tych krzesel wypadlo im z lapy i Stu dostal... ja wtedy juz pelzalam ze smiechu... Nie moglam oddychac zwlaszcza kiedy S skomentowal 'to nie bylo konieczne...'

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2010-07-17, 16:09   #3988
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Wy poważnie z tym graniem...? To już wiem czemu nie mógł znaleźć dziewczyny Ja sama potrafiłam się wyłączyć z życia na miesiąc i zaszyć przed jakimś erpegiem, więc mnie nie ruszyło. Teraz rusza jak chcę pogadać a on gra i trzeba czekać na audiencję
I oczywiście przed czymkolwiek gonię go do wanny Ale wkurza mnie, że muszę gonić. Gdybym od początku wiedziała mogłabym wprowadzić jakieś radykalne zasady...
Poważnie Od razu staje mi przed oczami mój brat, albo TŻ przyjaciółki, obaj wręcz uzależnieni od tych pierdół. Jak dorosły facet może zawalić studia, bo się musiał poscigać na komputerku, albo smoka zabić I te ataki agresji jak nie mogą pograć, mianie wszystkiego poza tym w d..., i niechęć do mycia też chyba jest w pakiecie. Bleeee... Facet, który lubi grać na kompie/ konsoli był skrślany z automatu.

Cytat:
Sobota a ja musiałam wstać rano i jechać w ten upał na miasto targając 6 kilo kota brutto
To kawał kota :d I co z nią?

Cytat:
W stosunku do Bat-cave.pl mam mieszane uczucia: poczytałam trochę forum i niezmiernie mnie zdziwiło jak ci skądinąd sympatyczni i dość otwarci ludzie potrafią jechać po kimś kto słucha czegoś innego, bardziej, hmm, takiego "popularnego" a jak jeszcze ośmieli nazywać to np. gotykiem..... - no kaman.... prawdę mówiąc dlatego na tamtym forum się nie pojawiam - jakoś tak atmosfera mi nie podpasowała. Przypadkiem bym wyjechała z Lacrimozą czy czymś takim i by mnie zlinczowali
Aż tak?!

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 16:10   #3989
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

A z ta ciekawa uroda to czasem ludzie tak mowia kiedy nieb chca powiedziec, ze ktos malo urodziwy
'No ta nasza Madzia to .. yyy yyy no ciekawa ma urode' )))
wiem wiem, ryzykowne to było - ale akurat w moim przekonaniu - niebanalnie piękna o
Stary 2010-07-17, 16:14   #3990
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
wiem wiem, ryzykowne to było - ale akurat w moim przekonaniu - niebanalnie piękna o
Zartuje sobie

Jak to mowia, nie to piekne, co piekne ale co sie komu podoba

Prysznicowalam kota przed chwila... Bidna teraz spi... Co jakis czas do siersci pod ogonem przylepia sie kilka smierdzacych niespodzianek...

Dobrze, ze oba przyzwyczajone - nie kochaja ale nie walcza az tak mocna i pozwalaja sie umyc.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości