|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: problemy dnia codziennego- zapraszam!:)
Natala no to powodzenia z tą trawką.
Ja właśnie wstałam, tak sobie myslę, że chyba cos zjem, może pójdę na zakupy jakieś(tzn musze ale mi sie nie chce), pokręcę się po domu i się będę powoli ogarniać bo wyglądam jak siedem nieszvczęść. Wyszlam z lozka w staniku i szortach a mama krzyk ze robotnicy na balkonie wiec zebym sie ubrala. No a ja mam to gdzieś( ) i siedze w tym staniku, zrobilam im kawke i zartujemy a jeden palnął że za miłą obsługę to może by mi tak zrobili parapet na balkonie Smieje sie, ze trzymam za słowo
|
|
|
|
#4622 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witam kolejną osobę ![]() Cytat:
Będziemy tęsknić ![]() Cytat:
i w ogóle zazdroszczę robotników, bo u mnie to zawsze takie buce są, że szkoda słów. A właśnie, na jakie pazurki się zdecydowałaś w końcu? No i wcześniej zapomniałam powiedzieć, ten Twój kot jest boski. Z założenia nie cierpię ich, ale Twój jest świetny ![]() No, a ja wczoraj stwierdziłam, że od tego gapienia się w komputer i haftu oczy mi się psują, chyba zacznę niedługo nosić okulary
|
||||||
|
|
|
#4623 |
|
Zadomowienie
|
Mam na imie Magda , mam 19 lat , od pazdziernika studentka filologi polskiej
|
|
|
|
#4624 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej Madzia
![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
![]() ja mam 18 ![]() witaj![]()
|
|
|
|
|
#4625 |
|
Wtajemniczenie
|
Madzia, współczuję filologii, byłam na ukraińskiej i nie podołałam.
Chociaż mam ochotę czasami wrócić.Gosia, takie rozczarowania są najgorsze, też mnie to zawsze denerwuje, najgorzej, jak coś nie wypala w wakacje. ![]() Muszę się pochwalić - kupuję tarota i będę się starała go poznawać. Ten wlaśnie kolega się tym zajmuje i jak mi opowiada, że czasami uda mu się coś odczytać z kart, to się podjarałam i stwierdziłam, że też chcę. A że mnie to interesuje i parę razy "wywołałam" niezbyt szczęśliwe przypadki, to chcę zobaczyć, jak mi się tutaj będzie pracowało z kartami...
|
|
|
|
#4626 |
|
Zakorzenienie
|
Mysia jest ich trzech(robotnikow) i sa przemili
ale dzisiaj skoncza chyba klasc u mnie plytki i koniec![]() W imieniu nienazwanego jeszcze kota dziękuję Madzik a ja Ci filologii zazdroszczę. Miałam na takowej wylądowac ale w sumie nawet nie składalam
|
|
|
|
#4627 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A nienazwanego kota jak wołasz jak potrzeba? Po prostu: Kot, chodź tutaj ? Pogłaskaj go ode mnie ![]() Na moim termometrze jest 39 stopni! Umieram
|
||
|
|
|
#4628 |
|
Zakorzenienie
|
Kota zobacze jutro i dla mnie to jest Wypłosz
![]() No a ci sa super, chetnie jedza kanapeczki ktore zrobie, pija wode ktora przynosze(z lodem i cytrynka ). Normalnie cudni chłopcy
|
|
|
|
#4629 |
|
Rozeznanie
|
Wypłosz to też ładnie
![]() ale Ty Kaś jesteś dobra dziewczyna Oni to tam luksus mają przy Tobie
|
|
|
|
#4630 |
|
Zakorzenienie
|
taaa jak go puscilam i poszlam po spray na pchly to mi poszedl na dwor wiec chodze po podworku i wolam: wyplosz, wyplosz! a robotnicy robicy u cioci dach robia ze kota sie tak nie nazywa
no maja ze mn dobrze, maja Chcesz sie wprosic?Wiecie co? Chodze jak na szpilkach bo na dniach przyjezdza do mnie moja kochana wizazanka
|
|
|
|
#4631 |
|
Rozeznanie
|
Haha, pewnie chcieli Cię jakoś zagadną tylko nie wiedzieli jak
Mi się wypłosz podoba![]() A skąd wiedziałaś, że chcę się wprosić? ![]() Też bym była podekscytowana
|
|
|
|
#4632 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe robotnicy u cioci? mlodzi tacy mrrr są
No i jadac mowie mamie ze idziemy na podryw wiec ta zagadala a ja zostalam w jej cieniu i poszlam do domu![]() A to wpraszaj sie wpraszaj Wprawdzie nie mam tu 5gwiazdkowego hotelu ale da się zyć![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Ok, zostanie Wypłoszem Jutro go tak oficjalnie nazwe zeby nie krzyczeli za nim inaczej bo zwariuje(moj pies jest miska a oni ja kulka nazywaja )
|
|
|
|
#4633 |
|
Rozeznanie
|
Widzisz, miałam rację
chcieli zagadać skoro wcześniej im tak uciekłaś a jak młodzi i mrrr to tym bardziej ![]() Jaki hotel 5-gwiazdkowy!? Dziewczyno, ja spałam w lesie, w namiocie, bez materaca i poduszki, w Budapeszcie na ławce pod arkadą i na dworcu autobusowym - nie boję się nawet spartańskich warunków
Edytowane przez myszowata s Czas edycji: 2010-07-17 o 13:32 |
|
|
|
#4634 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć Dziewczynki
![]() kocham ciepło i ani razu jeszcze nie narzekałam ale dzisiaj wymiękam...w cieniu 35stopni! mialam jechać sama nad wode,ale zrobiło mi się szkoda Tż i stweirdziłam że już zostane a po jego poworcie pojedziemy gdzies na zieloną trawkę rowerami a poza tym w ten skwr nie chce mi sie jechac 1,5h autobusem-poszłam pod prysznic i wyobrażałam sobie morze szzzzuuuuuuu,sssszzzzuuuu uu![]() Cześć Madzia witam ![]() Kinia gdzie ten znowu Twój wyjeżdza??? cholera bo jak tak dalej pójdzie to się pogubie który jest, któy wyjeżdza a który jest dojeżdżający:p na tarota ja się piszę choć specjalnei w neigo nei wierze no ale dla zabawyi treningu ok![]() Cytat:
fajnie ze jedziesz do mamay bo będziecie miały okazję pogadać, mam nadzieję że się pogodzicie i miło spędzisz dzień a Filipek potrze troche dupinką po trawce a Ty w bloku mieszkasz?Kaś to jakiś masz chyba wyjątkowych tych robotników, bo zazwyczaj to same chamy i prostaki....chociaż pamiętam że jak mi blok ocieplali to też jeden był taki mmrraauuuu,ale jak mi wpadli przez okno o 7rano i nade mna stali to podziękowałam za współpracę. mało zawału nie dostałam jak się obudziłam i zobaczyłam ich nad głową ![]() a zdjęcia musze być i pazurki czerwone![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Wypłosz fajny chociaż ja z założenia nie lubie kotów. jak wchodze na naszego meila to rozbrajają mnie te wielkie oczyska Filipka! ![]() matko jak mi gorącooooo!!! chyba się w lodówce ulokuje uuuuffff
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#4635 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam, wygoniłam robotników do domu bo z naszej strony sloneczko
dwie plytki poloza w poniedzialek rano. Mają juz dociete i obiecali mnie nie budzic![]() U mnie z temperaturami wyglada tak: w domu w kuchni(wschod) 28 w domu pokoj od zachodu 30 ale dlatego ze jak robili to mialam okno otworzone ![]() na zewnatrz od wschodu 33 w cieniu. Beeeee
|
|
|
|
#4636 |
|
Zakorzenienie
|
Kaś a kartke napisałaś? wszystko masz gotowe? i jak nastrój przedimprezowy, nadal Ci sie nie chce?
moja mama śpiewa w chórze i mówiła że dzisiaj śpiewają na ślubie- masakra mieć wesele w taki upał!!!!
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#4637 |
|
Zakorzenienie
|
Napissałam, sukienka właśnie sie suszy bo oczywiscie ja zaplamilam dzis(dotknelam brudna lapka:/). Plastry przygotowane na odciski, prezent czeka, torebki brak(a nie mowilam(
), pazur pomalowany 1 warstwa(druga po kapieli). Własnie robie sniadanko i nie chce mi sie coraz bardziej
|
|
|
|
#4638 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i jestem już 'zaobrączkowana' Jejku, pewnie sobie teraz myślicie co za smarkula i już męża ma - no ale 'tak wyszło' i nie żałuję |
|
|
|
|
#4639 |
|
Zakorzenienie
|
Mozesz sie pochwalic love story jak chcesz, ja lubie takie historie
|
|
|
|
#4640 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4641 |
|
Zakorzenienie
|
Noo począctek jak w holywoodzkim filmie
Rozwiniesz?![]() Moja babska ciekawość bierze górę
|
|
|
|
#4642 |
|
Zakorzenienie
|
Kaś to jaka Ty szybka jesteś!
ja od pół godz. zbieram się zeby iść na balkon wywiesić pranie ale nie chceeee mi sieeeedelilahinsomnia - no fakt młodo, młodo, ale ja tam nie oceniam-jak ktoś jest pewnie, chce itd. to droga wolna- pełnoletnim się jest ![]() i nie bądź taka skromna że żadne love story itd tylko opowiadaj!!!! chce-my wiedziec! chce-my wiedziec! chce-my wiedzieć! ![]() i jak to tak jak wszyscy przez internet? ![]() i co jest kwestiączasu bo nie zaarzyłam, mózg mi się lasuje- dzisiaj tak a propos oglądałam film dokumentalny o zabijającym lecie w Afryce-odnośnie zwierzaków- i mówili że lwice musza uważać bo im się właśnie mózg może zlasować (mowiąc kolokwialnie) jeżeli przegrzeje im sie o 5stopni-tak na margiensie
|
|
|
#4643 |
|
Zakorzenienie
|
goś! mialam ten film ogladac ale jakos zapomnialam. kocham filmy o zwierzatkach, Duzo stracilam?
A czy szybka jestem? szlam po kolczyki(zbieralam sie ze 2 godziny) ale zeszlam na klatce na parter i stwierdzilam Pie*** nie ide Pojde w tym co mam
|
|
|
|
#4644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w taki upał masz wybaczone. ja miałam iść po śmeitane do mizerii 2kroki do sklepu to stwierdziłam że Tż może kupić po drodze jak będzie wracał z egz.![]() a film był super! szkoda tylko że podzielony na części a ja nigdy nie mogę trafić na drugą.też uwielbiam takie dokumentalne o zwierzętach. i jeszcze podróżnicze jak Cejrowskiego-rewelacja! ide wieszać pranie....
|
|
|
|
#4645 |
|
Zakorzenienie
|
Goś
![]() Mi mama bedzie sukienke prasowac. Modle sie zeby przezyla ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- melduje,ze zyje
|
|
|
|
#4646 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)Po jakimś czasie to ja już się 'zniecierpliwiłam' bo ileż można pieprzyc przez Skype i się nie widziec na żywo, więc pojechałam - pełna obaw, bo pierwszy raz jadę w nieznajome, do innego kraju, gdzie panują inne zasady itd. Koleżanki obstawiały że już nie wróce Bo mnie uwięzi i inne cuda maliny Ale warto było, rodzina prześwietna - czułam się jak w domu. ![]() Cytat:
Inny klimat - inaczej też bym się dziwiła jak oni tam wytrzymują Cytat:
|
|||
|
|
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
daj spokój ja ostatnio prasowałam o wpół do 1 w nocy a i tak płynęłam!!!a ja melduje że pranie wywieszone i nawet obiad przygotowany! szok!
dzisiaj kuchnia serwuje młode ziemniaczki, kabaczka (uwielbiam!) i mizerię![]() Natali byłaby ze mnie dumna
|
|
|
#4648 |
|
Zakorzenienie
|
Cejrowski jest super.
A historia jak z bajki o jakiejs księzniczce Niech mnie ktos pod prysznic wygoni |
|
|
|
#4649 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jej pierwszy mąż zmarł w wypadku, drugi jest Hiszpanem i mieszkają na Teneryfie... Jeju, u mnie robotnicy też tacy są. Raz tylko widziałam takich porządnych, szłam na bosaka po chodniku, to powiedzieli, żebym założyła buty, bo się martwią jak o córkę.![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wrrr, i na fejsbuku ma wpisy, a mi na gronie nie odpisuje. Bierze mnie na wstrzymanie? Normalnie piszemy, chyba nie napisałam nic głupiego? O ile głupim może być napisanie, że trzymam go za słowo, że się odezwie.Byłabym wdzięczna, nawet nie muszę wróżyć, na początku ludzie na forach zadają ponoć różne pytania, np. zgubiłam klucze, gdzie one mogą być, to ponoć trenuje odpowiednie czytanie tarota. Albo pytanie typu : robiłam coś tam, to coś nie wyszło - dlaczego i co mnie spotkało. Taka zagadka dla wróżącego.U mnie koleżanka teraz wyszła, a ja grzeję cannelloni ( czy jak to tam się nazywa ) z Biedronki.
|
|||
|
|
|
#4650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.

) i siedze w tym staniku, zrobilam im kawke i zartujemy a jeden palnął że za miłą obsługę to może by mi tak zrobili parapet na balkonie
Smieje sie, ze trzymam za słowo

fajnie ze jedziesz do mamay bo będziecie miały okazję pogadać, mam nadzieję że się pogodzicie i miło spędzisz dzień a Filipek potrze troche dupinką po trawce

dzisiaj kuchnia serwuje młode ziemniaczki, kabaczka (uwielbiam!) i mizerię