Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-17, 11:35   #3391
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline
Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Dobrze,że nie tylko ja jestem taka niedzisiejsza
Jak się słyszy o czymś takim to aż się odechciewa dzieci mieć
Tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że jak mi TŻ pójdzie do pracy w swojej studiowanej branży, to podwiążę sobie jajniki

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 12:00   #3392
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Natomiast Ciebie podziwiam,że polegasz tylko na kalendarzyku-zwłaszcza,że Ty i Twój M. jesteście bardzo młodzi i jakby co to łatwo Wam nie będzie.
Ja niby jestem w wieku,że już bym mogła, ale mam okropne schizy,bo dziecka jeszcze nie chcę.
sama się podziwiam a tak serio to mam 34 dzień cyklu i czekam z niecierpliwością na okres a nie mam żadnych jego objawów typu bolesne piersi ale możliwości do ciąży nie było

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 12:39   #3393
_Remedios
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że jak mi TŻ pójdzie do pracy w swojej studiowanej branży, to podwiążę sobie jajniki
łaj?

ja też jestem w takim razie niedzisiejsza bleee co za zabawy

siedzę w pracy i opadam z sił, chcę do domuuuuuuu objadać się lodami i pić zimne napoje...
Stary 2010-07-17, 12:40   #3394
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
sama się podziwiam a tak serio to mam 34 dzień cyklu i czekam z niecierpliwością na okres a nie mam żadnych jego objawów typu bolesne piersi ale możliwości do ciąży nie było
Ja nie podziwiam. Wg. mnie takie ryzykowanie jest głupie. Używanie gumek nie boli. Jednak każdy robi jak chce.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 13:12   #3395
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Napisane przez _Remedios Pokaż wiadomość
łaj?
Bo chce pracować w branży, a po kilku latach wysyłają tych ludzi za granicę. Nie chciałabym być matką prawie-samotną. Jakoś mi ciężko sobie wyobrazić opanowanie bejbika przez 2 tygodnie sama (podczas jego pracy w PL), a potem ew. około miesiąca przy nastolatku, gdyby udało mu się spełnić (mojemu A.) marzenia o zagranicznej platformie. Jeszcze tylko 2 lata i wszystko się wyjaśni. NIe chcę niszczyć mu marzeń, bo po to studiuje wiertnictwo, ale naprawdę nie bardzo chcę, żebyśmy zawsze byli tak "z doskoku"

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2010-07-17 o 13:14
Stary 2010-07-17, 14:18   #3396
skimos
Zakorzenienie

med a te gazy łupkowe w PL? Może tutaj będzie miał fajne oferty też. Mój zaczął wspominać o studiowaniu górnictwa, ale wątpię żeby wypaliło - niestety, ma za ciężką pracę i za niskie zarobki na studia. Inna sprawa to to że nie wyobrażam go sobie jak się uczy

Pojechałam na uczelnię ws. tego projektu, i dowiedziałam się że zaginęła moja karta egzaminacyjna do tego prawdopodobnie ma ją facet od projektu (tylko on ruszał indexy złożone na portierni), który się do mnie nie odzywa. Mam tydzień do niego do pracy piłować, a jak się nie odezwie to iść po duplikat karty. I zbierać wpisy od nowa pewnie we wrześniu, bo teraz już nikogo nie złapię.

Także jak zawsze pod górkę

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

w ogóle dziś widziałam jednego pana w pełnym garniaku w autobusie chyba na ślub jechał, ale jakby na 13:30
Współczuję tym co dziś ślubują.
Ja w domu siedzę, otwarte okno i wentylator, a i tak cała mokra jestem. Aż się dziwię że dałam radę pojechać na uczelnię na drugi koniec miasta, autobusami z przesiadką ok. 1h w jedną stronę.

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 14:21   #3397
Choji
Zakorzenienie

rety, wiatraczek mi w pokoju nie wyrabia. ja słyszałam ciut inną wersję słoneczka.
zwresztą poza słoneczkiem są inne- kamienna twarz
( Chętna dziewczyna wchodzi pod przykryty obrusem stół, a chłopaki robią wszystko, żeby nie dać po sobie poznać, co się dzieje pod spodem, zachowując wspomnianą kamienną twarz. Gra kończy się w momencie, gdy uczestnik, przy którym dziewczyna zatrzymała się na dłużej, nie powstrzyma uśmiechu zadowolenia. Teraz on musi wejść pod stół), siedem minut w raju (W jednym pokoju zbierają się dziewczyny, w drugim chłopcy. W ustalony przez siebie sposób losuje się dziewczynę i chłopaka. Pozostali zawiązują im oczy, prowadzą do szafy, gdzie całują się przez 7 minut. Dopiero gdy wyjdą z szafy dowiadują się z kim się właśnie całowali).

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Ehh, a gdzie zabawy w policjantów i złodziei, berka, zbijanego itd.. Co się teraz dzieje ;/

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 14:26   #3398
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
rety, wiatraczek mi w pokoju nie wyrabia. ja słyszałam ciut inną wersję słoneczka.
zwresztą poza słoneczkiem są inne- kamienna twarz
( Chętna dziewczyna wchodzi pod przykryty obrusem stół, a chłopaki robią wszystko, żeby nie dać po sobie poznać, co się dzieje pod spodem, zachowując wspomnianą kamienną twarz. Gra kończy się w momencie, gdy uczestnik, przy którym dziewczyna zatrzymała się na dłużej, nie powstrzyma uśmiechu zadowolenia. Teraz on musi wejść pod stół), siedem minut w raju (W jednym pokoju zbierają się dziewczyny, w drugim chłopcy. W ustalony przez siebie sposób losuje się dziewczynę i chłopaka. Pozostali zawiązują im oczy, prowadzą do szafy, gdzie całują się przez 7 minut. Dopiero gdy wyjdą z szafy dowiadują się z kim się właśnie całowali).

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Ehh, a gdzie zabawy w policjantów i złodziei, berka, zbijanego itd.. Co się teraz dzieje ;/
masakra co to za pomysly w ogole?
Stary 2010-07-17, 14:32   #3399
skimos
Zakorzenienie

O gwiazdce czytałam już i w RwT było też, masakra. Aż strach dzieci mieć.

A wczoraj położyłam się spać, potem przyszedł TŻ i się przytulił i tak zasnęliśmy, dziś rano już było ok
Ostatnio po prostu on jest podddenerwowany jak i ja rozdrażniona i tak to wychodzi.

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
masakra co to za pomysly w ogole?
Bo rodzice liczą że dziecko zamiast nich wychowa szkoła.

Ja tam w tym też widzę zeświecczenie społeczeństwa.

Stary 2010-07-17, 15:06   #3400
carmelova
Zakorzenienie

Hello,

ja już w domku. Teściowej kuchnia wyszła naprawdę ładnie, więc nie musiałam kłamać

Te zabawy o których piszecie są masakryczne...
Uciekam pod prysznic.
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 15:06   #3401
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
Bo rodzice liczą że dziecko zamiast nich wychowa szkoła.

Ja tam w tym też widzę zeświecczenie społeczeństwa.
niezupelnie sie z tym zgodze - mnie rodzice w sprawach sexu nie usiwadamiali jakos szczegolnie - w ogole na ten temat nie rozmawialismy - ale jakos nie mielismy takich pomyslow....
Stary 2010-07-17, 15:09   #3402
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Ja nie podziwiam. Wg. mnie takie ryzykowanie jest głupie. Używanie gumek nie boli. Jednak każdy robi jak chce.
mnie boli (fizycznie zresztą), dlatego teraz tak a w wakacje chciałam zacząć przygodę z tabletkami.

Stary 2010-07-17, 15:25   #3403
skimos
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
niezupelnie sie z tym zgodze - mnie rodzice w sprawach sexu nie usiwadamiali jakos szczegolnie - w ogole na ten temat nie rozmawialismy - ale jakos nie mielismy takich pomyslow....
chodziło mi o wpajanie jakichś wartości moralnych, o sexie ze mną też nie rozmawiali, jakby temat nie istniał.

zrobiłam pyszną kawę mrożoną

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
mnie boli (fizycznie zresztą), dlatego teraz tak a w wakacje chciałam zacząć przygodę z tabletkami.
z lubrykantem jak boli. To nie od gumek

Stary 2010-07-17, 15:29   #3404
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
chodziło mi o wpajanie jakichś wartości moralnych, o sexie ze mną też nie rozmawiali, jakby temat nie istniał.
tez jakos nie wpajali szczegolnie - jakos pewne rzeczy wydaja mi sie oczywiste raczej...
Stary 2010-07-17, 15:30   #3405
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
ale ma milion innych minusów
jeśli Ilsa bada codziennie temperaturę i śluz (metoda objawowo-termiczna), a kocha się tylko w niepłodne, to nie ma szans na ciążę i nie uważam tego za głupie. sama chciałabym kiedyś korzystać z tej metody, bo jest tania i skuteczna.
ale chyba Ilsa mówiła, że raczej na kalendarzyku i przerywanym (?) się opiera... hmmm... z kalendarzyka to ja mam brata a z preejakulatu moja kumpela ma syna.

ech, P. pojechał. siedzę sama, od 10 czyszczę mieszkanie. rozmroziłam lodówkę, wypucowałam prysznic, włącznie z prawie samodzielną wymianą sylikonu pod prysznicem (prawie, bo p.o. teściu mówił przez telefon, jak to robić). został mi pokój do sprzątnięcia, podłogi w całym wielkim apartamencie i na korytarzu (!) oraz balkonie (!!!), no i pranie.

dziś przyjdzie p.o. szwagierka z facetem na piwko a w nocy z poniedziałku na wtorek Ola i kumpela ze studiów u mnie nocują
z wtorku na środę nocuję u mamy, bo kończę o północy i nie chcę sama wracać, a potem już środa i luby wróci, więc nawet nie zdążę zatęsknić, mam nadzieję.
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 16:02   #3406
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
ale ma milion innych minusów
jeśli Ilsa bada codziennie temperaturę i śluz (metoda objawowo-termiczna), a kocha się tylko w niepłodne, to nie ma szans na ciążę i nie uważam tego za głupie. sama chciałabym kiedyś korzystać z tej metody, bo jest tania i skuteczna.
ale chyba Ilsa mówiła, że raczej na kalendarzyku i przerywanym (?) się opiera... hmmm... z kalendarzyka to ja mam brata a z preejakulatu moja kumpela ma syna.
nie kocham się w płodne a nawet w niepłodne nie ma mowy o tym, żeby TŻ coś we mnie zrobił no i rzeczywiście badam śluz, liczę dni, pamiętam że 14 dni przed okresem są płodne tylko że teraz mi się wydłuża cykl od gorąca a nie mam ochoty na takie huśtawki więc chcę jeść tabletki, to chyba jakoś tak mniej stresu.

Stary 2010-07-17, 16:33   #3407
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:

W każdym razie tłumaczę na czym gra polega:
Kilka dziewczyn kładzie się nago lub półnago na ziemi i rozchylają nogi i wychodzi taka właśnie gwiazdka. Rzecz ma się dziać po ciemku i chłopaki sobie z nimi kopulują, po czym jest zmiana i właściwie nikt nie powinien widzieć swoich twarzy.

Fajna zajawka no nie?

Ale u mnie burza
Stary 2010-07-17, 16:35   #3408
justyna_dt
Zakorzenienie

Bryyyy udało mi sięWas nadrobić po tym tygodniu zaraz coś Wam napiszę w klubie, a teraz się pochwalę SPA
Było genialnie! Super obsługa, świetne zabiegi... Niestety, dostałam okres ale mówi się trudno. Zdążyłam raz skoczyć na basen, do jakuzzi i sauny a potem to już same przyjemności... 1 dzień - błotko i oliwka na całe cialo, 2 - oczyszczanie i maseczka na twarz, 3 - zabieg na cycki , 4 - manicure + pedicure, 5 - zabieg na twarz i spa dłoni czuję, że lepiej wypoczęłam niż na zagranicznych wczasach, więc na pewno to powtórzę świetne żarcie, piękna okolica, przyjechał przyjaciel, poszliśmy w góry, do dziś mam zakwasy na tyłku gorąco polecam taki wypoczynek, choćby na weekend

Czekam teraz na kasę z PZU (mój brat jechał moim starym samochodem i koleś w niego wjechał, dostaniemy ładny zwrot, a jeszcze mój stary laptop został uszkodzony) i kupuję nowego lapka a po 18:00 jadę po windowsy 7 dla całej rodziny (są na promocji u nas w Carrefourze) i mam nadzieję, że nie pojadę sama
Macie jakieś domowe sposoby na gojenie ran? Skóra mi z nosa schodziła, zaczęłam wczoraj rano maniakalnie drapać i teraz mam paskudną ranę i dookoła zaropiałe polewam wodą utlenioną i smaruję Tribioticiem.
A w ogóle to nie mamy wody. Ani się umyć, ani nic... i tak od ponad tygodnia!!! wczoraj nie było najdłużej, bo od 20 do północy, a dzisiaj nie ma od 12 i ciągle się nie leje szczyt jakiś... szkoda słów.
No, to lecę do klubu napisac

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 16:42   #3409
Choji
Zakorzenienie

uff, mieszkanie prawie całe sprzątnięte. jeszcze dokończyć z jedzenie, skoczyć na małe zakupy i można się oddać błogiemu lenistwu.

A co do obecnej młodzieży to niestety swoje robi bezstresowe wychowanie i mało rozmów (a już zwłaszcza o seksie) i praktycznie zerowe uświadomienie nastolatków w szkołach. Ostatnio czytałam gdzieś artykuł że nauczycielka uczyła nastolatki że nie można zajść w ciąże jak się je czosnek...

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 16:50   #3410
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
med a te gazy łupkowe w PL? Może tutaj będzie miał fajne oferty też. Mój zaczął wspominać o studiowaniu górnictwa, ale wątpię żeby wypaliło - niestety, ma za ciężką pracę i za niskie zarobki na studia. Inna sprawa to to że nie wyobrażam go sobie jak się uczy

Pojechałam na uczelnię ws. tego projektu, i dowiedziałam się że zaginęła moja karta egzaminacyjna do tego prawdopodobnie ma ją facet od projektu (tylko on ruszał indexy złożone na portierni), który się do mnie nie odzywa. Mam tydzień do niego do pracy piłować, a jak się nie odezwie to iść po duplikat karty. I zbierać wpisy od nowa pewnie we wrześniu, bo teraz już nikogo nie złapię.

Także jak zawsze pod górkę

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

w ogóle dziś widziałam jednego pana w pełnym garniaku w autobusie chyba na ślub jechał, ale jakby na 13:30
Współczuję tym co dziś ślubują.
Ja w domu siedzę, otwarte okno i wentylator, a i tak cała mokra jestem. Aż się dziwię że dałam radę pojechać na uczelnię na drugi koniec miasta, autobusami z przesiadką ok. 1h w jedną stronę.
No jak na razie to nie jest takie pewne, raczej nic z tego nie wyjdzie. A te odwierty co są, to i owszem, super - będzie próbował gdzieś szukać w PL, ale twierdzi, że i tak chce za granicą spróbować, a nawet jak sam się nie będzie palił, to firmy same (wg niego) wysyłają po ok. 5 latach za granicę. I w sumie w PL trudno się dostać nie po znajomości, bo większość to są firmy rodzinne... 70% studiujących na tym kierunku ma kogoś tam już i pewną pracę... Więc może być tak, że jak nie zagranica (dłuższe rozłąki, większa kasa), to bezrobocie

Co za no normalnie idzie się załamać!!! Mam nadzieję, że uda Ci się to wszystko odzyskać...

Ooo tak... Najlepiej by było panom młodym złamać konwenanse: iść do ślubu w lnianych spodniach i białej, przewiewnej koszuli z guzikami

Co do młodzieży. Jak dla mnie to amerykanizacja, brak Bolka i Lolka w tv, głupie gazety, programy i golizna na każdym kroku (teledyski "gwiazd", gwiazdki z porno rodem) robi swoje. Szkoła nie wychowuje, zostawia dzieci samym sobie i rodzicom. Rodzice dziecko widzą kilka godzin dziennie i też nie mogą wpoić wszystkiego dzieciom w 100%. Poza tym mają wszystko, bo dostępnych jest więcej dobrodziejstw niż kiedyś, i zaczynają się nudzić. Komputery, brak normalnej komunikacji (autentyczne - brat chciał się spotkać z kolegą po szkole, na co on odpowiedział: "A po co? Pogadamy na gg") sprawia, że nie umieją się bawić ze sobą normalnie. A potem jednemu strzeli głupi pomysł do głowy na podstawie pochłoniętych informacji ze świata przyjemności Bravo, reklam i teledysków, co większość podchwyci z ciekawości i wciśniętej głupoty. Jak dla mnie jest to wina dzisiejszego świata i już.

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2010-07-17 o 16:57
Stary 2010-07-17, 17:12   #3411
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
A co do obecnej młodzieży to niestety swoje robi bezstresowe wychowanie i mało rozmów (a już zwłaszcza o seksie) i praktycznie zerowe uświadomienie nastolatków w szkołach. Ostatnio czytałam gdzieś artykuł że nauczycielka uczyła nastolatki że nie można zajść w ciąże jak się je czosnek...
kurczę a ja się chcę truć tabletkami..

Stary 2010-07-17, 17:39   #3412
madziamacius8786
Zakorzenienie

Justyna zazdroszcze Ci
Stary 2010-07-17, 17:46   #3413
skimos
Zakorzenienie

ja miałam fajną babkę od edukacji seksualnej w liceum - taka koło 50-tki, ale mówiła że sex to wspaniała sprawa tylko zaznaczała że trzeba dojrzeć
Ale niestety zmarła na raka. Potem mieliśmy z taką fajną babką kilka lat starszą od nas, w sumie głównie odpowiadała na nasze pytania, opowiadała o koleżance erotomance
A w gimnazjum beznadzieja jakieś filmy o zapłodnieniu z lat 80.

Wysprzątałam WC bo mój dyżur, zostały mi podłogi w mieszkaniu, ale muszę się zbierać bo na 19 jedziemy z TŻtem na piwo ze znajomymi z sieci (z takiej gry, w której się poznaliśmy 2 lata temu ).
Parno jest, chmury burzowe, ale trochę pogrzmiało, chwilę popadało, i czyżby to koniec? ciekawe czy nas nie zmoczy po drodze, jak jutro ma być 10 stopni mniej to muszą być burze.

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

justyna a gdzie dokładnie byłaś? Super, marzy mi się taki wyjazd

Stary 2010-07-17, 17:49   #3414
justyna_dt
Zakorzenienie

Skimosku, w Muszynie-Złockiem w hotelu Klimek genialnie, naprawdę warto

Co do edukacji seksualnej - myśmy ją miały w Bravo Girl, niestety ale nie było źle na wychowaniu do życia w rodzinie nic się nie dowiedziałam pożytecznego - praktycznie tego nie pamiętam, pamiętam tylko, że było to przemądrzanie się biologicy, która w ogóle zrobiła nam z tego w sumie biologię

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 18:25   #3415
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
uff, mieszkanie prawie całe sprzątnięte. jeszcze dokończyć z jedzenie, skoczyć na małe zakupy i można się oddać błogiemu lenistwu.

Myślę, że coś w tym jest. Jak śmierdzisz czosnkiem to faceci nie uważają Cię za atrakcyjną i ryzyko ciąży spada.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 18:31   #3416
Candy Killer
Zakorzenienie

a ja po dwch godzinach walki sknczylam paznokcie..wymyslilam sobie ze sprobuje zrobic ta wodna metda ale ciezka sprawa pwiem wam nie dosc ze sie upackalam feeest to mase razy mi nie wyszlo i musialam zmywac ale efekt nie jest zly...co prawda chcialam inne klory ale lakiery nie chcialy wsplpracowac ze mna i z woda wiec tylko te dwa sie daly namwic na zabawe

Justys..zazdraszczam takiego wypoczynku mmmmm

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 18:51   #3417
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Bryyyy udało mi sięWas nadrobić po tym tygodniu zaraz coś Wam napiszę w klubie, a teraz się pochwalę SPA
Było genialnie! Super obsługa, świetne zabiegi... Niestety, dostałam okres ale mówi się trudno. Zdążyłam raz skoczyć na basen, do jakuzzi i sauny a potem to już same przyjemności... 1 dzień - błotko i oliwka na całe cialo, 2 - oczyszczanie i maseczka na twarz, 3 - zabieg na cycki , 4 - manicure + pedicure, 5 - zabieg na twarz i spa dłoni czuję, że lepiej wypoczęłam niż na zagranicznych wczasach, więc na pewno to powtórzę świetne żarcie, piękna okolica, przyjechał przyjaciel, poszliśmy w góry, do dziś mam zakwasy na tyłku gorąco polecam taki wypoczynek, choćby na weekend

Czekam teraz na kasę z PZU (mój brat jechał moim starym samochodem i koleś w niego wjechał, dostaniemy ładny zwrot, a jeszcze mój stary laptop został uszkodzony) i kupuję nowego lapka a po 18:00 jadę po windowsy 7 dla całej rodziny (są na promocji u nas w Carrefourze) i mam nadzieję, że nie pojadę sama
Macie jakieś domowe sposoby na gojenie ran? Skóra mi z nosa schodziła, zaczęłam wczoraj rano maniakalnie drapać i teraz mam paskudną ranę i dookoła zaropiałe polewam wodą utlenioną i smaruję Tribioticiem.
A w ogóle to nie mamy wody. Ani się umyć, ani nic... i tak od ponad tygodnia!!! wczoraj nie było najdłużej, bo od 20 do północy, a dzisiaj nie ma od 12 i ciągle się nie leje szczyt jakiś... szkoda słów.
No, to lecę do klubu napisac
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeej, ale ja Ci zazdroszczę. takie spa to mi się marzy na kilka dni czy choćby weekend pojechać z kumpelką czy mamą

rankę spróbuj sacholem albo czymś innym do jamy ustnej co jest. ja tak robiłam na zajad i raz posmarowałam właśnie obdarty nos od kataru (tak do krwi) i pomogło, choć piekło jak diabli

współczuję braku wody. ja tak tydzień temu nie miałam pół dnia i wkurzona byłam niebotycznie, bo żadnej informacji nie było, a ja z brudnym łbem i się spieszyłam.
Cytat:
Myślę, że coś w tym jest. Jak śmierdzisz czosnkiem to faceci nie uważają Cię za atrakcyjną i ryzyko ciąży spada.
otóż to

ja miałam kijowe wychowanie seksualne. w liceum miałam 3 fajne zajęcia, ale babkę przenieśli, bo się nie nadawała była po 40. i była taka "lesbijska" z urody. tzn. wiecie - stereotypowy gej to laluś, a lesbijka to taki babochłop. no to ona taka była i była zarąbista. gasiła żarciki facetów jednym słowem.

nei jadłam od 9 rano... lecę coś wszamać, a potem goście. miłego

Candy, podziwiam Cię za cierpliwość... dwie godziny to ja się cała robię na (u)bóstwo - włącznie z depilacją i maseczką na twarz ale takiego efektu to ja nie osiągnęlam nigdy na pazurach (może dlatego, że je obgryzam...), więc podziwiam! warto było
no i szkoda że zmyłaś te seksowne upaćkania

Ilsa, akurat te płodne 14 dni przed okresem to kwestia kobiety... moja koleżanka ma miesiączki regularne po 29 dni, a płodne ma między 10 a 14 dniem. mierz temperaturę, BADAJ śluz i wyciągaj wnioski. nawet przy nieregularnych cyklach, przy chorobie itp. można tak poznać swoje ciało, że się wie, co i jak. ja jestem gorliwą zwolenniczką NPR. jedyny jego minus upatruję w niemożności seksu kiedy się chce. i jest ten minus dla mnie kluczowym.

OK, lecę coś wszamać, nie jadłam od 9. a potem goście. miłego

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2010-07-17 o 18:56
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 18:58   #3418
Candy Killer
Zakorzenienie

Dzieki Naj...mysle ze jak na pierwszy raz to nie wyszlo zle z czasem moze uda mi sie uzyskiwac efekt zazmierzny a nie przypadkowy hehe dzisiej cierpie na nadmiar czasu a normalnie t tez szybko mi ida zabiegi pielegnacyjne ;P

Stary 2010-07-17, 19:02   #3419
madziamacius8786
Zakorzenienie

Candy jesteś genialna !! pazurki są boskie !
Stary 2010-07-17, 19:07   #3420
Candy Killer
Zakorzenienie

Dzieki Madziu
chcialam zrbic czarno-rzwe ale czarny nie chcial sie rozplywac po wodzie grrrr :P nastepnym razem zrobie sbie ciemny podklad zeby kolory byly bardziej wyraziste

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości