|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: problemy dnia codziennego- zapraszam!:)
Cytat:
![]() więc pozwolisz że podsumuje- Ty Polska 19lat, on- Egipcjanin lat....? (tu nawet moja intuicja nic nie poradzi), poznaliście się na necie, galdaliście, dduuuzzooo kłóciliście się, on miał przyjechać ale nie przyjechał, w końcu Ty pojechałaś, zakochaliście się w sobie, wróciłaś do Polski żeby skończyć szkołę (jak mniemam średnią) i tam wracasz na stałe. TAK czy NIE? no a kiedy był ślub i jak to w ogóle było?! no mów!!!!wyjdę na wścibską ale chociaż nie sama- Kaś no ale dosć pokrętnie piszesz no i nic dziwnego że moja ciekawość się rozpaliła![]() ja już oczywiście mam milion mysli i pytań, bo sama byłam w listopadzie w Egipcie, malutko pyci pyci poznałam ten klimat kraju i ludzi no i mam pewne zdanie na ten temat i chce sie wiecej dowiedziec. a temperatury rzeczywiscie inaczej sie odczuwa. a Cejrowski jest cholernie mądrym i inteligentnym człowiekiem, mającym wykrystalizowaną wiedzę polityczną i b.dużą wiedzę ogólnie o świecie tylko robią z niego oszołoma bo jest "niewygodny".
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2010-07-17 o 16:14 |
|
|
|
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
wyganiam cię. -pomogło?:P
|
#4653 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia to mi możesz wróżyć
a z byłym-przyszłym Tż daj na wstrzymanie, nie pisze trudno, może nie sidzi przy kompie, może nie chce, nie wiem, ale jeżeli chcesz żebyście d osiebie wrócili to wydaje mi się ze nie mozesz być namolna. daj mu czas, a tym co napisałaś nie sądze żebyś go zniechęciła lub oraziła.cześć Maryś ![]() dobra dziewczyny ja na dzisiaj uciekam, bo Tż zaraz wraca z egzaminu więc obiadek i fruuuuu na rowery na jakąs łąkę, rzeczkę cokolwiek yle z dala od betonu!!!! miłego popołudnia ![]() Kaś a Ty się wypicuj i baw siędorze pamiętając oczywiście o zdjęciach napewno będzie fajnie
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#4654 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie boisz się tu zostawić wszystkiego i zostać w tak odmiennej kulturze?Fascynuje mnie to.
|
|
|
|
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
no i.. cześć![]() miłego popołudnia.. i grzecznie tam na tej łączce ![]() babeczki macie jakiś fajny i prosty przepis na ciasteczka kruche? takie najzwyklejsze z cukrem na wierzchu?
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem, po prysznicu
![]() Hmmm kruche... Ja mam na takie bez posypki Mam tez na takie rozki z dzemem jak chcesz
|
|
|
|
#4657 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W sumie mógł nie zauważyć wiadomości, nie wiem, brać mnie na wstrzymanie, cokolwiek. Nie nadążam za chłopami.Miłego popołudnia, Kochana. Ja wybędę pewnie do parku z tą kumpelą wieczorkiem, bo teraz się nie da normalnie.... |
|
|
|
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
kruche same, bo na te z dzemem to cos mam..
|
#4659 |
|
Zakorzenienie
|
zapomnialam dodac- kruche przez maszynke
|
|
|
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
ale że jak przez maszynke?:P
|
#4661 |
|
Zakorzenienie
|
jest taka nakladka do maszynki do mielenia (ja uzywam takiej ręcznej). Nakladasz zamiast sitka i leci ciastko z wzorkiem
No ale skoro nie wiesz to nie masz Wiec ja innym przepisem na szybko nie poratuje
|
|
|
|
#4662 |
|
Zakorzenienie
|
no to faktycznie nie mam..:P trudno zadowole sie jakimś innym internetowym..:P
|
#4663 |
|
Zakorzenienie
|
Dasz znac jak wyszło
|
|
|
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
jak mnie predzej ****ica nie chwyci
nie umiem pieeeec![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- wygwiazdowali mi!:P ku.rwi.ca
|
#4665 |
|
Zakorzenienie
|
Marys to idz do sklepu kup, bezpieczniej dla otoczenia. A w ramach wolnego mozesz mi wlosy ulozyc jakos i wysuszyc
![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Wrrrr poniesie mnie! Ma mnie wieźć ojciec. No i stwierdzil ze mama tez jedzie. Cholera pielgrzymka jak do czestochowy |
|
|
|
#4666 |
|
Zakorzenienie
|
chyba tak bedzie trzeba zrobic
co bede innych niszczyc ![]() naprawde moge? jej Kaś jak ty o mnie dbasz...![]() grunt to rodzinka moze tata boi się sam wracać?:P
|
#4667 |
|
Zakorzenienie
|
No Marys ja o ciebie dbam jak o własne dziecko
![]() To ja juz czekam z suszarką i prostownicą ![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- taaaa raczej probuja robic pielgrzymki:/ wkurza mnie ze ejstem traktowana jak dziecko. Moglabym sama pojechac i wrocic bo pic nie bede(tylko symbolicznie kieliszek) ale przeciez oni by tu zeszli na zawal z kazdym sygnalem karetki |
|
|
|
#4668 |
|
Zakorzenienie
|
moge ci mowić mamo?
![]() już do ciebie pędzę ale z racji tych wiatrów mogę nie dotrzec na czas ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- na rodzicow to niestety nie mozna chyba nic poradzic..
|
#4669 |
|
Zakorzenienie
|
Mów mi mamo
![]() próbuj, u mnie bewietrznie ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- jak to nie mozna? powiedzialam ze nie chce pielgrzymek, jest foch ale chyba stanie na moim |
|
|
|
#4670 |
|
Zakorzenienie
|
mamoooo
probuje. a ze u mnie wietrznie to troche mi zejdzie
|
#4671 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Agaaat widze Cie |
|
|
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
:d
|
#4673 |
|
Zakorzenienie
|
Ty nie susz zebow tylko chodz
|
|
|
|
#4674 |
|
Zakorzenienie
|
no ide
nie widzisz?:P
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
Nie
Nie starasz się córko
|
|
|
|
#4676 |
|
Zakorzenienie
|
mamoooo, a ty jak zwykle marudzisz
|
#4677 |
|
Zakorzenienie
|
Masz to po mnie
|
|
|
|
#4678 |
|
Zakorzenienie
|
widziałam, że po kimś to musze miec
![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- mamo.. córcia twoja już idzie ![]() gdybym jednak nie zdążyła tam do ciebie dojść, to baw się dobrze i pamietaj o zdjęciu! bo się nie będę na stare lata tobą zajmować :P ![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- i wyszalej się tam, że hoho! ![]()
|
#4679 |
|
Zakorzenienie
|
Marys, corko Ty moja. W moim wieku to ja ide ławę grzac i zawyżać średnia wieku na imprezie
![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Ok moje pannice ja idę. Ostatnie przygładzenia włosów, wiązanie sukienki i wio. |
|
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
wpadłąm tylko powiedzieć, że żyję. TŻ dalej u mnie filmik sie mu spodobał jak na niego patrzył to widziałam, że się uśmiechał podeszły mu łzy i na koniec tak mocno mnie pocałował
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:41.

)Po jakimś czasie to ja już się 'zniecierpliwiłam' bo ileż można pieprzyc przez Skype i się nie widziec na żywo, więc pojechałam - pełna obaw, bo pierwszy raz jadę w nieznajome, do innego kraju, gdzie panują inne zasady itd. Koleżanki obstawiały że już nie wróce
Bo mnie uwięzi i inne cuda maliny 
Inny klimat - inaczej też bym się dziwiła jak oni tam wytrzymują

no a kiedy był ślub i jak to w ogóle było?! no mów!!!!
no ale dosć pokrętnie piszesz no i nic dziwnego że moja ciekawość się rozpaliła