|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Hiszpania- Lloret de Mar-wątek zbiorczy cz.III
nie no w nocy to jest raczej ciepło ..rok temu gdy w Grecji byłam ..to też mega ciepło byłoo
---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- yeeeahh to dobrze, bo już ich ku**a mam coś
|
#152 |
|
Rozeznanie
|
to dobrze, że nie ma... bo te w Polsce to już takie są wkurzające, że szok ;d
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
noo a fee
![]() oo widze, że do Sunny Beach jedziesz ![]() byłam tam 2 lata temu
|
#154 |
|
Rozeznanie
|
No, komary dają nieźle popalić. Chociaż muchy też nie lepsze, jak mnie dzisiaj rano jedna obudziła, to myślałam, że zaj****
|
#155 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#156 |
|
Raczkowanie
|
I jak byłoo .? ;d Fajnie tam.?
|
#157 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- "jeżeli jesteś blondynką masz "przechlapane" Hiszpanie będą gwizdac na Ciebie, zaczepiać Cię itp." łii hahah;d kto jeszcze jest blondynką tu? |
|
|
|
|
#158 |
|
Raczkowanie
|
justine333 w jakiej miejscowości byłaś w Grecji? : D
Edytowane przez palkasdz Czas edycji: 2010-07-17 o 21:23 |
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
hmm ..wiesz jeśli w Lloret byłaś to może Ci się tam nie podobać
![]() imprezowe miasto ..ale dużo takich dzieci żebrających latało..eh morze trochę brudne i meduzkiii aaa ![]() palm i jakieś egzotyki to tam nie ma ..tylko na mieście parę w doniczkach ale jeśli się tylko na imprezki nastawiasz to jest ok ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- palkasdz w Paralii <33
|
#160 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=justine333;20743200]hmm ..wiesz jeśli w Lloret byłaś to może Ci się tam nie podobać
![]() imprezowe miasto ..ale dużo takich dzieci żebrających latało..eh morze trochę brudne i meduzkiii aaa ![]() palm i jakieś egzotyki to tam nie ma ..tylko na mieście parę w doniczkach ale jeśli się tylko na imprezki nastawiasz to jest ok noo to fajnie ;d Bo zamierzam się trochę wyszaleć xdd
|
#161 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja jestem ciemną blondynką ![]() ale miałam nadrabiania uuuhuuu ale zamierzam przed Lloret się przefarbować, więc będę miała luz;d ale moja koleżanka, która ze mną jedzie ma typowe blond włosy haha mnie ciekawi, czy kiedykolwiek w jakiejś dyskotece w Lloret leciała polska piosenka wie ktoś może?
Edytowane przez patrycja1391 Czas edycji: 2010-07-17 o 21:28 |
|
|
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() noo dokładnie w Grecji tragedia była normalnie -_- trąbili ..włosi gadali jakieś "ciaoooooooo beeeeelllaaaaa" na plaży jak same chodziłyśmy to się dosiadali i nie chcieli iść a my nawet nie rozumiałyśmy co oni gadają, bo nie po angielsku
|
|
#163 |
|
Rozeznanie
|
Ej tak czytam, czytam... o tych sprzątaczkach, które kradną - no przecież gdyby mi taka coś zwinęła to bym się na nią rzuciła. ;d jak to jest?
|
|
|
|
#164 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I taki obraz mam przed oczami: Hiszpania, Tropics, wszyscy bawią sie przy,eeee....zodiak na melanżu? ![]()
|
|
#165 |
|
Raczkowanie
|
Mogę jeszcze dodać że w Lloret jest strasznie duuużo Niemców ;d więc jak znacie niemiecki to tez sie dogadacie xd
I dużo sprzedawców tam zna trochę polskiego, więc jak powiecie, zę jesteście z Polski to do was zagadają po polsku ;d
Lloret de Mar - 2009 Słoneczny Brzeg - 2010 Edytowane przez martoos16 Czas edycji: 2010-07-17 o 21:31 |
|
|
|
#166 |
|
Raczkowanie
|
Paralia jest cudowna, chodziliscie do Omilosa? ; >
jej, jeszcze 14 dni. : D |
|
|
|
#167 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O KURDE. Ja mam typowo blond włosy, a co najlepsze... wyjaśniały mi w tym roku w Turcji, więc mam rzucający się w oczy blond. No to nieźle, nieźle. Szukam brunetek jako ochrona, które chętne? żartuję oczywiście (; ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Też 14 dni czekam na ten jeden, niejedyny, ale jak widzę najbardziej wymarzony wyjazd. ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
no, jest
![]() oczywiście, że chodziliśmy a ty w OB byłaś czy Paralii ? ;> zuuzx3 no, ale przecież one nie kradną przy tobie.. jak jesteś na plaży np. i skąd bd wiedziała ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- zuuzx3 haha ja też blondynoo
|
#169 |
|
Raczkowanie
|
jej, to nie tylko ja nie lubie Niemców!
a uczyłam się przez 9 lat szwabskiego, nareszcie się to zmieni. ; DOlimpic Beach. mielismy akcje w Paralii i poźniej nie chodziliśmy już tam. : < |
|
|
|
#170 |
|
Raczkowanie
|
Módlcie się, zebyście nie mieli zadnych Niemców w hotelu bo oni albo strasznie rozrabiają, albo zrzędzą
|
#171 |
|
Rozeznanie
|
justine, no wiem, że nie przy mnie. ale raczej się skapnę czego mi ubyło. ;p ale jak mam walizkę na klucz, to mogę przestac się obawiac? czy wziac i sejf wykupic wspolnie na pokoj? ;d
---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Jak słyszę kogoś kto gada po niemiecku to mam ochotę zapasc się pod ziemię. OCHYYDA. xd |
|
|
|
#172 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
palkasdz ..a co się działo
?ja w OB też byłam..ale to raczej takie spokojne miasto zuuzx3 noo widomo.. ja bym nie kupowała sejfu szkoda kasy walizka pownna wystarczyć
|
#174 |
|
Raczkowanie
|
ja w ogóle nie mogłam patrzeć na te szwabskie twarze, jak grali mundial. ; p\
jak wracaliśmy z Omilosa to zaczeli w nas wjeżdżać motorami, ludzie musieli skakać w jakieś pola, potem podjechali i zaczeli macać naszą panią, chłopaki rzucali się na nich, zaczęli pieprzyć coś po swojemu pojechali i był spokój. idziemy i patrzymy, a naprzeciwko na nas idą oni z jakimiś pałami metalowymi, zaczeli na nas biec i w ogóle. kupa w majtach ; p kilka dni poźniej zginął w ten sposób chłopak z Polski, ktoś go potrącił motorem. no spokojne, ale fajnie było, nie narzekam. : D w filipionie też można było się pobawić. Edytowane przez palkasdz Czas edycji: 2010-07-17 o 21:45 |
|
|
|
#175 |
|
Raczkowanie
|
ja lubię język niemiecki, ale niemców nieee i wgl za tym krajem nie przepadam
hmm.. chyba to trochę nielogiczne![]() ale czytałam, że w sierpniu to już tak mniej tych niemców. prawda to??
|
|
#176 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Mam nadzieję, że prawda! ;D |
|
|
|
|
#177 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak dla mnie to oni mają taki wredny, niemiły wyraz twarzy albo ja jestem już na nich przewrażliwiona chociaż taki jeden siatkarz niemiecki jest co dziwne baaaardzo ładny nazwisko niestety wyleciało mi z głowy![]() ale przy polskich siatkarzach (czytaj Bartku Kurku;D) to on brzyyydki hahha
Edytowane przez patrycja1391 Czas edycji: 2010-07-17 o 21:45 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#178 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=zuuzx3;20743654]haha, ale po co mam ryzykowac?
---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Można nawet powiedziec, ze to zalosne xd
|
#179 |
|
Raczkowanie
|
no maja ten swoj charakterystyczny wyglad jak jestem w świnoujsciu to jest iche pełno ale zawsze ich rozpoznam ale szczególnie starszych niemców
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
Co do Tropicsa to nawet jak ma się karnet to sprawdzają paszport i robią to baaardzo dokładnie. W moje zdjęcie bramkarz wpatrywał się chyba z 5 minut i chyba się zastanawiał czy to napewno ja bo to zdjęcie jest sprzed 10 lat i jest koszmarne :P A później pokazywał je innym bramkarzom,żeby się upewnić,a ja zaczęłam się drzeć (po polsku,of course),żeby przestał to się nieźle ubawili xD
A polskich piosenek w Tropicsie nie było. Ale za to w sali w,której ja się bawiłam leciały same hity także polskich przebojów mi nie brakowało ^^' Niemcy są strasznie zadbani i naprawde dobrze wyglądają :x
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.