|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.
Cytat:
![]() Cytat:
może coś jednak się ruszy...Misiulka - żeby było szybciutko i nieboleśnie a tekst do męża - bezcenny ![]() Cytat:
|
|
#2432 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.
jusdan jak sie czujesz w dzien naszego terminu??
|
|
|
|
#2433 |
|
Zadomowienie
|
czytam was ale przez te upały nie mam wogóle nastroju żeby pisać.
w bloku na 3 piętrze jest taka masakra że idzie umrzeć w mieszkaniu mam 31 stopni na zewnątrz dzisiaj 35. dobrze, że część dnia spędziłam u dziadkow u nich tylko 25 w domu a drugą część nad wodą bo bym chyba zemdlała w tym mieszkaniu idealneciało GRATULACJE i mały kochaniutki i od razu się przyssał ? papeteria misiulka ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- dzidzia mam do ciebie prośbę wiem, że kiedyś pisałaś a ja myślałam, że zapisałam a się okazało, że nie chodzi mi o przepis na nie wiem czy to ciasto czy co ale takie warstwowe z galaretek chyba ze śmietana czy czymś mogłabyś mi napisać? bo teście wpadają jutro do nas i bym zrobiła coś takiego myśle, że na upały się nadaje bo to takie "lekkie" |
|
|
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
hd
super ze jestes, jak minal dzien? idealne gratuluje slicznego synka ![]() Misiulka, kolandra trzymam kciuki za szybki final
|
#2435 |
|
Wtajemniczenie
|
Bassienka przesłała mi wiadomość od męża Misiulki:
"21:25 przyszła na świat nasza Lilianka, waży 3430g i ma 54 cm. Wszystko ok. Pozdrawiamy. Michał"
|
#2436 |
|
Wtajemniczenie
|
gratuluje!!!!z calych sil!!!
|
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
Misiulka
ogromne gratulacje!!!!!!!!super
|
#2438 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja idę spać.
Może uda mi się zasnąć.. chociaż licho to wie... Nie wiem czy wejdę rano na forum ale jakby coś to trzymajcie kciuki jutro o 9tej. Gdyby coś było nie tak to na pewno do którejś napiszę smsa. Dobranoc
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
lazurowa
spij spokojnie, juz trzymam kciuki i czekam na wiesci
|
#2440 | |||||
|
Zadomowienie
|
Ufff no nareszcie Was nadrobiłam!!!!
Jestem, jestem od paru dni strasznie boli mnie w krzyżu więc więcej poleguję sobie i nie wpadam do Was tak często. Agraveczko cóż w dzień terminu czuję się kiepsko ![]() Wczoraj wieczorkiem uskutecznialiśmy z M wypraszanie naszej córeczki z brzuszka no i po prysznicu chwyciły mnie skurcze więc zaczęlam się już cieszyć, znów powtórka z przed kilku dni były co 5 minut od 22:50 do 6:00 rano więc oka nie zmrużyłam, nie chciałam jechac do szpitala bo się nie nasilały tylko ciągle na tym samym poziomie były a rano ustały ale naprawdę dość mocne były, nawet zasnąć nie mogłam bo taki byl ból że mnie wybudzał, miałam taki nacisk na krocze że myślałam że mi je rozerwie, dosłownie jak przy Martyny porodzie ale skoro minęło to były to przepowiadające skurcze więc nie chcę wiedzieć jakie będą te porodowe.Planowaliśmy dziś powtórkę bo moja gin ma jutro od rana dyżur w szpitalu i było by super móc z nią rodzić ale po wczorajszej nocce brakuje mi odwagi, choć może lepiej spróbować i miec to za sobą ![]() Acha no i czop chyba zaczął odchodzić choć nie jestem pewna bo to bardziej po troszku takie glutki ale przeźroczyste lub żółtawe a nie krwiste. U mnie po burzy więc powietrze super, wreszcie jest czym oddychać Cytat:
Cytat:
Widzisz tak się bałaś i już masz to za sobą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
![]() Lazurku Tobie też dziękuję za pamięć o mnie!!!!......no i trzymam kciuki za jutro!!!!! ![]() hd |
|||||
|
|
|
#2441 |
|
Wtajemniczenie
|
jusdan, to juz kwestia dni u nas... max 10 dni ... chociaz wolalabym zeby zaczelo sie samo. my tez wczoraj wyganialismy mala, po czym znow zaczal mi odchodzic czop, ale nic wiecej, dzis mialam ze 2 bolesne skurcze, ale wszystko przechodzi... no zobaczymy kiedy TO nastapi
![]() lazurka milej nocy i powodzenia piszecie o burzach... u mnie zaduch przerazliwy... marze o burzy... |
|
|
|
#2442 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2443 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Już raz to kiedyś przerabiałam i łudziłam się że teraz będzie inaczej ale natura robi swoje ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- bassienkaw Dopiero teraz dostałam Twojego sms-ka, żyję i mam się dobrze kochana Nie odpisuję bo pewnie śpisz
|
|
|
|
|
#2444 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Myślałam, że to gęstszy śluz po prostu...
|
|
#2445 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
Tylko tyle przychodzi mi na myśl! Jesteś śliczna! ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- gratulacje!!! |
||
|
|
|
#2446 |
|
Wtajemniczenie
|
Już napisałam "dobranoc" i w ogóle.. ale chyba nie zasnę...
Jeszcze mama przyniosła mi dwie reklamówki ubranek dla Małej- dostała od koleżanki z pracy.. Są śliczne... Za dużo wrażeń..
|
#2447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No już...kysz, nie ma Cię .Ja już mam szafkę z ubrankami gotową na przyjście na świat małej. Poprane, poprasowane, poukładane wielkością. Do tego Ł. pomył wszystkie okna- kochany... A nasze okna paskudne, bo mają ze 2 i pół metra wysokości. Mył w pełnym skwarze. Jeszcze tylko przemeblowanie, rozłożenie łóżeczka i "Witaj Kochanie"
|
|
#2448 |
|
Zadomowienie
|
niezawsze to dobrze, że w sumie Cię nie przyjmują, bo po co a i tak się ładnie Tobą zajmują
![]() lazurka trzymam kciuki BURZE - jak ja marze o burzy która schłodzi powietrze... u mnie duchota, parno i nic się nei chce... NOGA - dziś cały dzien odpowczywałam, TŻ sprzątnął, zrobił zakupy, ja wstałam tylko jedzenie na obiad zrobić (szybkie spaghetti ze świerzych pomidorów i oliwek) i noga rewelacja!!! Nadal troszkę boli, przy naciąganiu szczegolnie ale już normalnie mogę chodzic i stać, nawet nie spuchła za bardzo ale to chyba dlatego, że TŻ chłodził mi zimnymi ręcznikami i przynosił wodę w misce do moczenia Biedak się wczoraj wystraszył...Zmolestowałam dzis mojego męża Po prawie 3 msc abstynencji czułam się jak dziewica hehe... Jaka przyjemność, TŻ nie oponował bo chcial mnie zadowolić po moich wczorajszych mękach choć w dzisiejszy upał to było nie lada wyzwanie. Sam nie skonczyl, bo był troche zestresowany Przed chwilą zapytałam czy zrobimy powtórkę, to powiedzial "nie kochanie błagam nie!"Teraz boli mnie kręgosłup i czuję ucisk na szyjkę, poza tym ok. Skurczy brak. |
|
|
|
#2449 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a dopiero co mowilas ze masz malo ))Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- czy to dziecko przebija pecherz plodowy? ola- mamy kolejna rozdziewiczona
|
||
|
|
|
#2450 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
GRATULACJE
|
|
#2451 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez mykam do lozeczka, dobranoc, mam nadzieje, ze zaraz zacznie padac... blagam!!!
|
|
|
|
#2452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idealneciało - maly oblbrzymek sliczny![]() A u mnie sie ochlodzilo, chyba bedzie padac znow super by było
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#2453 | |
|
Zadomowienie
|
dzidzia dzięki śliczne
Bajka9 wysłałam ![]() Cytat:
![]() a swoja drogą u idealneciało niby zawsze synk wychodził malutki i się martwiła tym a tu się okazał wcale nie taki malutki ![]() więc widać jak często są te "błędy pomiaru" lazurowa i daj znać jak najszybciej ![]() jusdan to się biedna wymęczyłaś mam nadzieję, że już nie długo i nie będziesz mieć kolejnych takich "przepowiadającyh" |
|
|
|
|
#2454 |
|
Rozeznanie
|
Idealne i Misiulka GRATULACJE!! Widac nasze forumowe maluszki lubia rodzic sie parami
![]() Agravka i Jusdan - trzymam kciuki, zaby DZIS wyskoczyly Wasze maluszki!!! ale w sumie jak dzis wyskoczą same to sie nie sprawdzi - bo to by znaczylo mialy dosc leniuchowania i wyszly sobie wreszcie popatrzec na swiat
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to się obudziłam tak mokra że myślałam że to wody,ale nie. Chyba jeszcze nie hihi. U nas jest masakra. Niby wokół krążyły burzę,ale za chwilę uciekały. Szlag człowieka może trafić. Deszcz nawet się ruszył przez chwilę,i nic nie dał. To najgorsza noc od jakiegoś czasu. Budze się co chwilę
|
|
|
|
#2456 | |
|
Zakorzenienie
|
Lazurka kciuki!
Idealne sliczny Gabrys Mi czop zaczal odchodzic w koncu na potege non stop brunatne glutki, ale nic wiecej zaraz ktg na 9 wiece leceCytat:
Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
witam
lazurowa trzymam kciuki za przeplywy niezawsze zazdroszcze czopa i mam nadzieje ze wyjda jakies skurcze lub rozwarcie i popochna sprawe do koncabasienka wspolczuje nocki u nas byla burza i padalo a teraz jest cudnownie na dworzu, moglam spac choc dzis mnie meczyly bolesne przepowiadacze wiec sen byl urywany
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
wielkie gratulacje dla nowo rozpakowanych mamusiek!!!
u mnie 17 dni to tp i ani widu ani slychu... nic nie boli, nic a nic nie zapowiada porodu. znajac moje szczescie przenosze, wczesniej mi to roznicy nie robilo, ale wczoraj mialam kryzys i mam dosyc do tego powylowywac sobie nie moge bo po pierwsze maz 120 km ode mnie a po drugie powiedzial ze i tak przed 24 lipca nici z przytulanek - bo ma urodziny 27 lipca. dzisiaj zobacze go przez chwile, bo przyjezdza zabrac rzeczy do nowego mieszkania... ciekawe czy bedzie pamietal o moich urodzinach sklerotyk u mnie bogu dzieki, dzisiaj poki co tylko 20 stopni!! mam nadzieje ze sie zbytnio nie podniesie i bedzie lalo caly dzien marze o tym! wczoraj byla cudowna burza... w moment sie tak ochlodzilo ze az wyszlam na ogrod i usiadlam sobie pod parasolem pooddychac swiezym powietrzem. ale jak sie skonczyla to wrocila jeszcze gorsza parowa milego dnia kobietki
|
|
|
|
#2459 |
|
Zadomowienie
|
heej u mnie niby dzisiaj miało być chłodniej ale widze, że już 26 stopni na termometrze
agravka śniło mi się, że pisałaś nam że ci wody pociekły ![]() i że jeszcze 2 diewczyny tez pisały, że czopy im odchodzą ale nie wiem które
|
|
|
|
#2460 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczynki!
Gratuluje wszystkim rozpakowanym mamusiom ![]() Ja wczoraj byłam z mamą na spacerek, w końcu zrobiłam sobie pamiątkową fotkę z moim brzusiem.... bo jeszcze żadnej ładnej nie mam
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.

może coś jednak się ruszy...

Już raz to kiedyś przerabiałam i łudziłam się że teraz będzie inaczej ale natura robi swoje
i mam nadzieje ze wyjda jakies skurcze lub rozwarcie i popochna sprawe do konca