![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo dla dziecka od 0 do 3 lat, chusta, akcesoria, buciki oraz ubrania w rozm.
antonine 0216- wklejam zdjecia butow
![]() |
#213 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dużo dla dziecka od 0 do 3 lat, chusta, akcesoria, buciki oraz ubrania w rozm.
no, ja jestem nimi bardzo zainteresowana
![]() hmm... no i co byś chciała w zamian za nie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z twojego watku chcialabym samotnosc w sieci , nic wiecej mi nie wpadlo w oko
![]() |
![]() |
#215 |
Zadomowienie
|
na początku interesował cię jeszcze słownik angielskiego dla dzieci: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1274794898
mogłabym oddać samotność w sieci, plastry i ten słownik. czy chciałabyś coś jeszcze za te buciki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
tylko wiesz co ja ten slownik chyba znalazlam u innej dziewczyny i sie wymienilam,i bede go miec , pewna nie jestem bo sie juz pogubilam w tych wymiankach, takze musze poczekac pare dni co mi przyjdzie w paczce, albo przejrze watek i sprawdze jak sie z nia umowilam,
![]() |
#217 |
Zadomowienie
|
ok. nie wiem, przejrzyj też wątek ciuszkowy, może tam coś znajdziesz też
![]() mogę też ci zaproponować jakieś bajki, tylko daj znać, czy cię interesują. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
w ciuszkowym nic, bo wszystko na mnie male
![]() a z tym slownikiem sprawdzilam, i wymienilas sie na niego wiec lada dzien powienien do mnie dotrzec, a z bajek dla dzieci chcialabym jakies o zwierzetach, albumy, encyklopedie dla najmlodszych, nie typowo "bajkowe" chyba ze masz jakies bajki na dvd np. Toy-story, shrek..
![]() |
#219 |
Zadomowienie
|
w wątku mam kilka rzeczy od 38 do 44 nawet
![]() książek poszukam i jutro lub jeszcze dzisiaj powypisuję ci tytuły jakie posiadam. a masz córeczkę czy synka? bo może i jakaś barbie by się znalazła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic z ciuchow mi nie wpadlo w oko ![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- ten z kubusiem puchatkiem ma ma 150cm dlugosci, przy czym ta czesc z obrazkiem ktora jest na wezszej czesci lozeczeczka ma 56cm, wiec raczej nie bedzie pasowal chociaz ja mialam lozeczko 120x70 i zakladalam wygladalo ok, ten niebieski w krateczke z ikei ma dl. 340cm i wysokosc 20cm, pamietam ze ten ochraniacz pasowal na cale lozeczko w kolo zeby zabezpieczyc
![]() |
![]() |
#222 |
Zadomowienie
|
więc mam:
jan brzechwa- siedmiomilowe buty biblia obrazkowa andersen- najpiękniejsze baśnie bolek i lolek atlas zwierząt domowe zwierzęta i jeszcze trochę książek pochowanych w kartonie w piwnicy, więc muszę się do nich dokopać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
zwierzeta domowe - ile maja stron? czy sa kolorowe zdjecia? duzo do czytania? czy wiecej do ogladania?
![]() |
#224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
za twoją sukienkę?
![]()
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
jakbyś dorzuciła jeszcze kilka par skarpetek/?
![]() interesują mnie: 4 16 19 33 27 21 30 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
tylko kurcze ja nie jestem pewna czy chce ta sukienke, jutro rano przejrze watek i odpisze...
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
ok, ona jest w dobrym stanie, ładna i wygodna
popatrz na wymiary, u mnie nie zapowiada się na razie, bym w nią weszła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Zadomowienie
|
więc tak:
zwierzęta domowe mają str. 50. jest tak: na prawej kartce, wiesz jak otworzysz książkę jest zdj. zwierzęcia na całą stronę. a na tej lewej kartce jest ok. pół strony tekstu, a reszta to fotografie. ten tekst jest napisany w takim przystępnym dla dzieci języku. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
Jeśli odpowiada Ci wymiana czerwonych balerinek za zieloną atmo to daj znać,bo w poniedziałek jadę na pocztę z inną paczuchą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
cos za prostowniece? i ewentualnie zata torebke z hello kitty? za prostownice oddam sporo byle szybko
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wkleilam ci zdjecia 2 torebek jedna z hello kitty druga z dodatkami rozowymi bo widze ze szukasz rozowych rzeczy ---------- Dopisano o 06:20 ---------- Poprzedni post napisano o 06:18 ---------- odpisalam
Edytowane przez Wisniowysad Czas edycji: 2010-07-18 o 06:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
rypka - znalazlam tylko pare rzeczy na maly rozmiar z cieplejszych ubranek, ja mojego wita urodzilam wiosna i nie mialam za duzo cieplych malych ciuszkow, wklejam ci jeszcze zdjecie bucikow i na twoim miejscu wzielabym te granatowe bamboszki bo wiem jak mojemu synkowi w marcu-kwietniu marzly nozki, a jak ty bedziesz miec malucha zima to tymbardziej ci sie przydadza
![]() 1. 3 kaftaniki na 56/62 , spodenki z miekkiego sztruksiku -nowe,bez metki, czapeczka bawelniania i buciki w zwierzatka, pajacyk niebieski 2. buciki - nr. 2,3,5, 3. pajacyki: nr. 1,3,5,6,8 4. mala niebieska ciepla bluza z kapturkiem,r. 50/56 5. pajacyki- nr .2,4,6. pajacyk nr. 4 pasuje do czapeczki i bucikow z 1 zdjecia 6. bluza nr. 3 to tyle ode mnie
Edytowane przez Wisniowysad Czas edycji: 2010-07-18 o 06:52 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
Mogą być:
-Sól bursztynowa do kąpieli Farmona w ślicznej butelce z korkiem z naturalnego korka i kawałkami bursztynów,może być do ponownego wykorzystania,ślicznie pachnie.Zużycie na fotce. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-91...ursztynowa.htm -Smackers Cosmic Cheeks z olbrzymia ilością maleńkich iskierek błyszczących na ustach.Zużycie widoczne na fotce. -nowy krem do rąk -nowa(podobno bo ją dostałam) miniaturka w tubce 8 ml Clarins After Sun Gel http://merlin.pl/Clarins-After-Sun-Z...19,773302.html -ok 1/4 z miniaturki 10 ml suchego olejku Nuxe https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-12...-2-rodzaje.htm -dwie saszetki po 1,5 ml każda filtrów wysokich do twarzy Vichy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
dziekuje za propozycje ale nie dokonca o taka mi chodzi
Pzdr
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
Dołożę wszystkie te co wymieniłam czyli krem do rak i próbki filtrów też.Za chwile napisze pw.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- up ![]()
![]() |
![]() |
#240 |
Zadomowienie
|
no mi by tak pasowało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.