|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '95 cz.VIII czyli Wakacje zaczynamy, za chłopców się zabieramy.
To Old ma już internet ?
|
#4562 |
|
Zakorzenienie
|
Joł. Byłam na zakupach i sobie kupiłam 2 koszulki po domu, szalik (już chyba setny
), koszulę i stanik. Nie karzcie mi robić zdjęć, bo jestem nie do życia . W nocy była taka burza, że jak trzasnęło, tak się obudziłam. A teraz chyba ciśnienie spada, bo mi łeb rozwala
|
|
|
|
#4563 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
No tak. Ze wszystkim. A jest tak dlatego, ponieważ mam go dość. Po pierwsze się zmienił, a po drugie jest bardzo dziecinny. Stwierdziłam, iż nie nadaje się na mojego chłopaka, ponieważ jes zbyt przywiązany do swoich kolegów. A jak my mamy się spotykać i randkować pod ich eskortą to dziękuję bardzo. Szukam kogoś więcej niż tylkol chłopca z ładną buźką mówiącą to co chcę usłyszeć (już pomijam, że przez GG). Obiecałam mu kino, czeka mnie jeszcze jedno ognisko, dam mu wreszcie ten prezent i koniec. Będę się starała ograniczyć wszelkie kontakty. Niech nie ma do mnie pretensji.
|
|
|
|
#4565 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naleze- no zakładaj ![]()
|
|
|
|
|
#4567 |
|
Zadomowienie
|
Należe, Ty załóż;
|
|
|
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
albo Naleze albo Choco
|
|
|
|
#4569 |
|
Zadomowienie
|
Należe;D Więcej się udziela i wgl...
Ja mogę założyć 10, albo 13... a poza tym ja nie wiem, czy będę umiała zrobić coś takiego;P
|
|
|
|
#4570 |
|
Zakorzenienie
|
Należedociebie- no załóż nową część !
bo jak nie, to..
|
#4571 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale mi dziwnie, nie mogłam zasnąć do 3 nad ranem, bo cały czas rozmyślałam o Same-Wiecie-Kim. Czyżbym się zakochiwała?! ![]() Cytat:
Cytat:
dlatego jestem taka nienormalna. ![]() ![]() W każdym bądź razie cieszę się, że go czujesz, bo niektórzy słuchają, ale podchodzą do tego powierzchownie bardzo. Im więcej miłośników grunge'u tym lepiej, za kilka lat opanujemy cały świat, hue hue hue <diaboliczny śmiech rodem z kreskówek>! Cytat:
Och, dziewczyny, nie wykręcajcie się tak od zakładania, to chyba nic strasznego. Juds, to nie boli!Kupiłam sobie na wyprzedaży bluzkę i sukienkę, ach, nie mogłam się oprzeć. Oboziuniu, leci mi "The ballad of Jayne" L.A. Guns. Jedna z najpiękniejszych ballad pod Słońcem! "Now she's breaking hearts in a heaven, shining bright in a sky... I still hear your voice in the wind, I still think of you in the night..."
|
|
|
#4572 |
|
Raczkowanie
|
http://www.kino.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/video/...-Heaven-2005:D
chyba pokochałam ten film. ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- właśnie słucham 'Alice in Chains- A looking i view', byłam ciekawa tej muzyki i to pierwsze co znalazłam. nawet mi się podoba ale chyba nie potrafię zrozumieć jej tak jak inni... |
|
|
|
#4573 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A nie znam akurat tej pieśni AiC, chyba najbardziej lubię te z płyty "Dirt" i z unplugged. Ja zaczęłam przygodę z nimi bodajże od "Nutshell", właśnie w wersji unplugged, ale pewna nie jestem, nie pamiętam już... EDIT: Już wiem, czemu nie znam - ta piosenka, której słuchasz jest nagrana z nowym wokalistą, którego ja skutecznie bojkotuję i uważam, że AiC powinno zakończyć swoją działalność w 2003 roku, gdy zmarł Layne, bo bez niego to już nie jest to samo. A wiecie, że on zmarł dokładnie w rocznicę śmierci Kurta? Ciekawe...
Edytowane przez Clevleen Czas edycji: 2010-07-18 o 15:06 |
|
|
|
|
#4574 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do pogrubionego - też mam tak, ale jedynie co do ludzi słuchających techno, house i generalnie "muzyki" która wcale nie jest wykonywana przez instrumenty. Jedynie tego typu muzyki nie potrafię zrozumieć. To nawet w ucho nie wpada. Według mnie oczywiście. Zrozumiem rap, bo niektóre piosenki mają naprawdę wartościowy tekst, a jak by jeszcze jakiś dobry podkład do tego zrobił to już wgl super, zrozumiem porządny pop, bo można przy tym potańczyć, pobawić się, wpada w ucho ( chociaż te feele i inne to mnie do szału doprowadzają). Ale techna nie potrafię zrozumieć. Bez urazy do dziewczyn, które tego słuchają. Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam. Edytowane przez Chocolate Imagination Czas edycji: 2010-07-18 o 15:09 |
|
|
|
|
#4575 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Rap - kiedyś, w podstawówce słuchałam tego gatunku także, bardziej lub mniej ambitnych wykonawców i naprawdę lubiłam Paktofonikę i Kaliber44 - kurczę, chyba mam słabość do psychodelicznej twórczości. Z popu... cóż, do słuchania sobie tego nie wyobrażam, ale na imprezie można do tego potanczyć. No bo któż mogłby się oprzeć chociażby "Wannabe" Spice Girls czy "Girlfriend" Lavigne, namiętnie słuchanym na wfie w 6 klasie podstawówki?!
|
|
|
#4576 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I jak możesz sobie żartować z Lavigne!;D Ona jest taka zbuntowana!;p Najostrzejszy rock jaki kiedykolwiek słyszałam;D Wiesz jaki to jest hardocore dla tych wszystkich słodziutkich krejzoleczek?;d Edytowane przez Chocolate Imagination Czas edycji: 2010-07-18 o 15:41 |
|
|
|
|
#4577 |
|
Zakorzenienie
|
O weeeeź
Mój brat w młodości słuchał Kalibru44 i jeszcze Huntera i Husarii, Dezertera i Konkwisty88. Do tej pory ich często słucham. Niezwycieżonych Konkwisty puszczali po przysiędze 3 lata temu w hołdzie żołnierzom poległym w Afganie. Lubie takie piosenki A w 4 czy 5 klasie miałam odlot na tokio hotel i avrilke ![]() ![]()
|
|
|
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Clevleen;20753497]
Och, dziewczyny, nie wykręcajcie się tak od zakładania, to chyba nic strasznego. Juds, to nie boli!Kupiłam sobie na wyprzedaży bluzkę i sukienkę, ach, nie mogłam się oprzeć. QUOTE] Pokaż. ![]() Uwzięły się! |
|
|
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=NAqmqhBdjBk
A to u mnie w szkole znają chyba wszyscy i nieraz na korytarzach to śpiewamy . Najlepiej to wychodzi na 11 listopada, jak na koniec puszczają zawsze tą piosenkę, a cała szkoła wstaje i to śpiewa. I wychodzi to lepiej niż hymn!
|
|
|
|
#4580 |
|
Zadomowienie
|
Mailinko - witaj w klubie, ja śpię i też mnie już głowa boli.
Laski, ja bym założyła, ale ja cały dzień nie siedzę na wizażu, bo mam rodzeństwo, więc nie wiem, czy akurat zdążę. Zróbmy tak - choco, należe i ew. ja - która z nas będzie, ta zakłada, okay?
|
#4581 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a poza tym jeszcze niecałe 500 postów do następnej części, dziecka drogie;D Edytowane przez Chocolate Imagination Czas edycji: 2010-07-18 o 15:53 |
|
|
|
|
#4582 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co prawda mieli parę nowatorskich jak na owe czasy piosenek, np. "Another one bites the dust", trochę eksperymentowali z elektroniką... Ale popatrz na ogół: to rock'n'roll w ich specyficznym wydaniu - moje ukochane "Bohemian rapsody" chociażby, cudowna mieszanka ostrego rocka z lekką balladą oraz świetnym chórem.A oto i moje dzisiejsze łupy:
|
|
|
#4583 |
|
Zadomowienie
|
Hej ;**
Wróciłam. Było świetnie, ale poobdzierałam oba łokcie bardzo, i ubiłam palca. Widocznie aquaparki mnie nie lubią :P Dzisiaj może jeszcze pojadę na zakupy.. I to tyle ode mnie. Już nadrabiam.
|
|
#4584 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no ale dobra, niech będzie, że rock ![]() a zakupy b. ładne Edytowane przez Chocolate Imagination Czas edycji: 2010-07-18 o 16:16 |
|
|
|
|
#4585 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4586 |
|
Zadomowienie
|
Choc, podchodzi Ci trochę pod pop, bo czasami Queen mieszał gatunki, ale generalnie grali coś zwanego glam rockiem. "Crazy little thing called love" też jest genialne. I lubię jeszcze "The miracle".
Dzięki za opinie na temat zakupów, bluzka jest śliczna, to wykończenie jest bardzo subtelne, będę ją nosić z szerokim pasem w talii raczej, zeby nie była taka bezkształtna. Natomiast na sukienkę polowałam od grudnia, teraz w końcu ją kupiłam o 2 rozmiary za dużą, no ale cóż, fajna jest, długa do ziemi, jak będę miała znów fazę na hipiskę, co ostatnio całkiem często mi się zdarza, to pójdzie w ruch z kwiatami we włosach, kolorowymi bandanami i znoszonymi trampkami. W ogóle ostatnimi czasy straszliwie mnie inspiruje późniejszy styl Janis...
|
|
#4588 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4589 |
|
Zakorzenienie
|
Ladne Cliv
![]() Ale Old wyjeżdzą z tego co pamiętam :P
|
#4590 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję.
![]() A ja siedzę i ślinię się do monitora, bo otworzyłam sobie galerię ze starymi zdjęciami Slasha... SLASH A tak przy okazji - stuknęło mi 1500.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.

), koszulę i stanik. Nie karzcie mi robić zdjęć, bo jestem nie do życia
. W nocy była taka burza, że jak trzasnęło, tak się obudziłam. A teraz chyba ciśnienie spada, bo mi łeb rozwala

Powyrywało asfalt z z drogi, a na ulicach jest tyle wody że samochody się po maskę w niej zakopują... Jeszcze musze sprawdzić piwnicę.