|
|
#1771 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
z innej bajki, patrysiowa - teksty nie moje
mi również bardzo się spodobały, więc musiałam się z Wami podzielić Mrs Unfabulous - odwzajemniam w 100% <3 stan taki ze wszytko czego dotknę zdaje się mieć kolce
bądź z Kimś, kto sprawia że się uśmiechasz, śmiej się tyle, ile oddychasz i kochaj tak długo jak żyjesz. Edytowane przez Kofeina w RedBullach Czas edycji: 2010-07-18 o 13:00 |
|
|
|
#1772 |
|
Zakorzenienie
|
istny_paradoks -
![]() __
' paranoja znów daje mi się we znaki. ' z wielką chęcią wysmarowałabym twoją idealną buźkę błotem, skarbie . i za każdym razem oszukuję. otwieram oczy przy pocałunku, żeby sprawdzić, czy masz zamknięte swoje, aby pochłonęła Cię magia chwili. |
|
|
|
#1773 |
|
Raczkowanie
|
A to taka para! Żadnego siedzenia na sobie, żadnego ciumkania,
dziamolenia, podkreślania, znaczenia terenu - że to moje, a jednocześnie ... coś takiego cennego, co albo jest, albo tego nigdy nie ma i nie będzie. Takie coś w środku ich obojga, wspólnego, niedostępnego dla innych, najważniejszego ... ![]() Nie jest ważne to, co się dzieje dobrego, ale to, co teraz pozwoli nam wzrosnąć - - MIŁOŚĆ WYBACZA - ![]() Przyjaciele są jak ciche Anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomną jak latać ...
|
|
#1774 |
|
Przyczajenie
|
chyba niepoważna jesteś ! ja tu nie widzę ani trochę beznadziei ;* świetne
świetne okradaam ! od dziś nie myślę o Tobie , nie wzdycham na Twój widok , nie uśmiecham się na dźwięk Twojego imienia , nie kocham Cię już...
taaa... chciałabym . żyjemy w erze przeterminowanej cnoty i globalnej depresji nastolatków . |
|
|
|
#1775 |
|
Przyczajenie
|
' i co? teraz nawet nie potrafisz przyznać , że tak po prostu się mną bawiłeś , a kiedy znalazła się jakaś lepsza , tak po prostu rzuciłeś mną w kąt , jak zwykłym pluszowym misiem ? '
' - jesteśmy razem , więc chyba musze spytać , skoro tego nie mówisz. kochasz mnie? - yyy... kochanie . - no słucham , jestesmy ze sobą dwa miesiące , nie usłyszałam tych słów od ciebie ani razu. - przepraszam kochanie. nie chciałem kłamać. ' (autentyczna rozmowa przyjaciółki z chłopakiem ) ' i co? myślisz , że znów do Ciebie wrócę? tak , dobrze myslisz. ' ' - koniec z nami ! - co ?! dlaczego? : ( - kolor Twojej bluzki nie pasuje do moich spodni ' . :P ![]() ' zagubiona w słowach 'kocham Cię' ' ' kochanie , nie chciałem , żeby tak wyszło .. ale ona tak nalegała. - oj , skarbie.. a wiesz co to `asertywność` ? ' mężczyźni nalegają na seks na pierwszej randce , nie dlatego , że są szybcy. Po prostu chcą zoabczyć czy dziewczyna się szanuje. ' ![]() ' a teraz odchodzisz .. bo przecież nie obiecywałeś mi , że zostaniesz ze mną , aż do śmierci. ' - kompletnie brak weny. ![]() |
|
|
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
istny paradoks -
trzyletnia siostra zapytała dlaczego Ty do mnie nie przyjdziesz skoro płaczę i jestem smutna bo przecież zawsze przychodziłeś i wtedy się śmiałam. Nie umiałam jej powiedzieć,że płaczę przez Ciebie. to taki stan, że idziesz ulicą i modlisz się,żeby ktoś w Ciebie wjechał. 'miłość do Ciebie będzie wieczna zmieni się tylko data.' No serce jego już niema a Ty chcąc nie chcąc musisz bić dalej. wiem,że odejdziesz. Mimo to wierzę w każde Twoje 'kocham Cię mała' kiedyś powiedziałam Ci,że mój malutki ogródek jest dla mnie tak ważny jak Ty. Teraz kiedy odszedłeś zdeptałam wszystkie rosnące tam kwiaty.
07.11.2015 - Żona ♥ 27.11.2016 - Mama ♥ 15.01.2021 - Aniołkowa Mama 🤍 Edytowane przez itstoolatex3 Czas edycji: 2010-07-18 o 13:45 |
|
|
|
#1777 |
|
Raczkowanie
|
~ She asked me what would I say if I knew you could hear me. I said: "I do know.. I love you. God, I miss you, and I forgive you". - /Zapytała mnie co bym Ci powiedziała, gdybyś mógł mnie usłyszeć. Powiedziałam; " Teraz wiem.. Kocham Cię. Boże, jak strasznie tęsknię i wybaczam Ci".
~Like when someone comes into your life and half of you says: "You're nowhere near ready". And the other half says: "Make her yours forever". - /Kiedy ktoś wchodzi do Twojego życia, część ciebie mówi: "Nie jestem jeszcze gotowy". ale inna część mówi: " Przekonaj ją do bycia z Tobą na zawsze". ~Whatever you do in life will be insignificant, but it's very important that you do it. - /Cokolwiek zrobisz w życiu będzie bez znaczenia, ale bardzo ważne jest, żeby to robić. "Twój na zawsze".
|
|
#1778 |
|
Zakorzenienie
|
''Jesteś odpowiedzią na każdą modlitwę, jaką zanosiłam. Jesteś pieśnią, marzeniem i szeptem. Sama nie pojmuję, jakim cudem tyle czasu bez ciebie wytrzymałam.'' ''Kiedy na niego patrzę, myślę wyłącznie o tym, że pewnego dnia nie będę już mogła jego oglądać.'' ''Pan ma jakiś plan dla nas wszystkich, ale czasem nie rozumiem, co chce nam przekazać.'' ''W miłości nigdy nie jest za późno na drugą szansę.''
|
#1779 |
|
Zadomowienie
|
`So silly boy, get out my head !
Więc głupi chłopcze, wynoś się z mojej głowy ! `You fooled me once, but you cant have that ego turning. Raz zrobiłeś ze mnie idiotkę, ale nie będziesz moim kosztem dłużej dowartościowywał siebie. W tańcu możesz pozwolić sobie na luksus bycia sobą.
|
#1780 |
|
Raczkowanie
|
nawet najmniejszy jego uśmiech potrafi naprawić mój humor. ' ma oczy niebieskie albo zielone. zależy w co jest ubrany. śliczne ma oczy... ' ![]() kochasz mnie. widzę to. przeszkadza ci, że przeklinam, a nauczyłam się tego od ciebie.
|
#1781 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jego błękitne oczy zamykają przede mną bramę do prawdy. Jesteś cząstką mego życia. Zawsze będziesz, nawet jeśli tego nie pragniesz. Powróć, gdy zrozumiesz, czym jest miłość. Mówiłeś: na zawsze. Więc nie porzucaj słów na wiatr.
|
|
#1782 |
|
Zadomowienie
|
cieszę się, że i Ci się podoba ; *
__________________ 'I'll go back to Manhattan, as if nothing ever happened. When I cross that bridge, as if this don't exist. Have a prince who is waiting, and a kingdom downtown. I'll go back to Manhattan, as if nothing ever happened.' Wrócę do Manhattanu, jakby nic nigdy się nie stało. Kiedy przekroczę ten most, jakby to wszystko nie istniało. Mam księcia który czeka, i królestwo na śródmieściu. Wrócę do Manhattanu, jakby nic nigdy się nie stało.
|
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
400 post
![]() moja bezkonkurencyjnaTop 10 (największe, najpiękniejsze, najwspanialsze, najseksowniejsze, najmądrzejsze talenciary na opisowym ;d) Malinowa Girl, z innej bajki, Borowiczanka, BananowaDelma, patrysiowa_, absorbeed, CaMa, poprostuAsiss, xsxs, Extremalna kocham bardzo <3 'Zaśpiewałam dzisiaj rano naszą piosenkę... I mimo łez, śpiewałam dalej.' Upij swojego faceta, a zobaczysz jego prawdziwe oblicze. Dla kogoś kto tęskni, filmy o tęsknocie znaczą dużo więcej, niż dla reszty świata. Docierają głębiej, mocniej. Dużo mocniej. Czułam się tak jakbym dotarła do celu, jakbym znalazła się we wlaściwym miejscu. Byliśmy dla siebie wszystkim. Edytowane przez kontrastowa0 Czas edycji: 2010-07-18 o 15:19 |
|
|
|
#1784 |
|
Zadomowienie
|
Sippin' gin and juice Laying underneath the palm trees. Popijając gin i soczek Leżąc pod palmami. We get sand in our stilletos. Mamy piasek w swoich szpilkach. Take my hand, take a breath Pull me close And take one step Keep your eyes locked on mine. Weź moją rękę, oddychaj Przyciągnij mnie bliżej I zrób jeden krok Zatrzymaj wzrok i patrz na mnie . On an empty beach, two people drunk with happiness. Na pustej plaży dwoje ludzi ze szczęścia pijanych. jestem.
dziękuje za pochwały caroline060 Drift keeendy xx groszek07 xx otojest grise Mrs Unfaboulus Primadonna rozsypanegwiazdy dongivemenames ruda wiewióra Tis agrr Rob Co Chcesz latin bajkowa myCh Twoja Kokaina Together93 z innej bajki kamisha panna miodowa Cukrowa Panna One for all Cookie Crop chocapic chocolaaate uwielbiaj kocham was ♥ |
|
|
|
#1785 |
|
Raczkowanie
|
z powodu , iż dzisiaj wybija mi szesnastka powzowlę sobie wymienić szesnaście tych,które mnie w wyjątkowy sposób potrafią swoimi opisami zauroczyć
nieodkrytaxd *** Ty uciekasz od tego co wiesz. Jesteś przeciwieństwem przeciętności przepraszam za wszystkie złamane obietnice których nie dotrzymałam ![]()
|
#1786 |
|
Rozeznanie
|
mów jej jak bardzo ją kochasz, być przy niej zawsze i wszędzie,
pokaż jej świat jakiego jeszcze nie widziała tylko nie łam jej serca.. ona wie, jak to boli ... 'A teraz wstań , zrób najlepszy makijaż jaki potrafisz , idź dumnie przez ulicę i nie waż się pokazać nikomu, co Cię niszczy od środka..' 'Samo czekanie jest nadzieją. Czekam, a więc mam nadzieję. Gorzki smak nadziei..'
5.10.2011. nareszcie w moim życiu pojawił się ktoś , dla kogo warto żyć. <3 Edytowane przez xsxs Czas edycji: 2010-07-18 o 14:59 |
|
|
|
#1787 |
|
dream big
|
*'Czasem w życiu są takie więzi, których nie można zerwać.' *'Czasem można odnaleźć tę jedną osobę, która będzie przy tobie w każdej sytuacji.' *'Istnieje szansa, że osoba, na którą można liczyć przez całe życie, która nieraz zna nas lepiej niż my sami, jest tą samą, która stała przy nas od samego początku.'
|
|
#1788 |
|
Przyczajenie
|
Nigdy już nie zaznasz prawdziwej miłości ... jesteś ewidentnym wrakiem człowieka.
Wprawiasz mnie w obłęd .. nawet tabletki na uspokojenie tu nic nie zdziałają. Nienawidzę, kiedy patrzysz na mnie tym swoim błagalnym wzrokiem wymuszając na mnie litość. Miałeś zbyt łatwo. Za szybko Ci wybaczyłam. Wyczuwając łzy w oczach zrozumiałam, że błąd popełniłam. Wstyd mi, że jesteś moim byłym. Wstyd mi, że z Tobą byłam... Wymagasz ode mnie tak wiele, a sam nie potrafisz zmienić w sobie ani jednej głupiej drobnostki ..
|
|
#1789 |
|
Raczkowanie
|
już myślałam ,że tu siebie nie znajdę, a tu ..
![]() wiesz, że Cię uwielbiam <3 ani ty nie jesteś ideałem ani ona nie jest ale chodzi o to abyście razem tworzyli ideał... się porobiło ... mimo upływu czasu, czekam. będę tu na Ciebie czekać , pośpiesz się . chcę nadać Twemu życiu sens, wiesz ? znów głupieję, błądzę,myślę i powracam one for all, m4dziar4, cookie crisp - gdzie Wy ? ![]()
|
#1790 |
|
Wtajemniczenie
|
Wymawiając słowa ' Niech będzie wola Twoja ' błagała w myślach, aby w swoich planach Bóg uwzględnił ich wspólną przyszłość. Najprzyjemniej jest odkrywać najgłębiej ukryte pragnienia. Chłopak dekady nie zechciał dziewczyny miesiąca. Litery na ekranie układały się w słowa, których nigdy nie odważyłaby się wypowiedzieć. Znaleźć choć jeden powód do nienawiści, żeby z czystym sumieniem używać tego słowa.
seguidors, Tots units fem força .' Messi ♥ Edytowane przez _Panna_Migotka_ Czas edycji: 2010-07-21 o 13:33 |
|
|
|
#1791 |
|
Zadomowienie
|
unpredictablegirl(jak zwykle?
) - ♥ cieszycie Asissowe serce.*
szczęście mierzone w uśmiechach na sekundę. to dzięki Tobie uśmiecham się do siebie tuszując rzęsy. stanął obok niej w autobusie. tak ogromną odczuł ochotę dotknięcia jej. Jego ramiona są jakby były robione na miarę. tak idealnie wpasowuje się tam Jej zmęczona głowa. - nie odbierałaś. co robiłaś? - musiałam obciąć pazury. - te śliczne, długie, czerwone? - dokładnie te, które tak uwielbiasz. - i tak będę Cię kochać. - nawet w krótkich paznokciach? - nawet bez. (hehe znów rozmowa z tym Panem, co poprzednio, spadam na film do Niego, może wymyśli coś nowego )
|
#1792 |
|
BAN stały
|
i ja też, straszliwie Cię kocham, mandarynko nasza. ♥
na wieki i jeszcze dłużej! ![]() bez Was wizaż nie byłby już taki sam. <3 Nie wierzę w UFO, horoskopy i Twoje dobre chęci.
Coraz mniej słów ciśnie się na usta, których kiedyś mogłabym słuchać bez końca. I mam dość wdrapywania się na najwyższe szczyty gór, byś w końcu zrozumiał, że komuś zależy na Twym choćby dwusekundowym spojrzeniu. Zatapianie myśli o Tobie wyraźnie stało się już niewykonalne. Myśli się wycwaniły i nauczyły się pływać w litrach wódki, które jeszcze tydzień temu dawały im radę. Człowiekowrak. |
|
|
|
#1793 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Och, naprawdę bardzo mnie to cieszy. Dziękuję ;* Nalej mi ciężką dawkę atmosfery. Przychodzi czas gdy znikasz w ciemności i gdy gapisz się na telefon na kolanach. O co byś prosił, gdybyś miał jedną okazję? Chciałabym wysłać pocztówkę do nieba, ponieważ potrzebuje Cię tutaj.
Edytowane przez _sasza_ Czas edycji: 2010-07-18 o 16:33 |
||
|
|
|
#1794 |
|
Raczkowanie
|
' dziś się upiję. piję i jestem sama. nie chcę się stać romantyczna i sentymentalna, nie chcę mu obiecywać tego, czego nie mogę zrobić, tylko dlatego, żeby znów mi to zrobił. '
|
#1795 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierw okradasz, a teraz takie wyróżnienie?! dziękuję, też Cię kocham! <3 ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale sie nakradłam! mega jesteście Asia - zauważobnej talencie . . .
nie wierze. nie wierze po prostu, że można zrobić coś takiego. brak weny.
|
|
|
#1797 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
nie wierzę. wspaniała ; 3 Ja Ciebie również. wyczerpałeś limit przebaczeń.
|
|
#1798 |
|
Wtajemniczenie
|
kocham Cię kocham ! <3
dziękuję Kochana za tak wspaniałe wyróżnienie też Cię kocham <3dziękuję ![]() a kradnij Miśku ![]() Jestem zmęczona tym całym bezsensem ciągnącym się przez wieczność i tylko poważna, naprawdę najpoważniejsza rozmowa mogłaby to wszystko rozwiązać. Brak tylko chwili. Jak w tłumie ludzi mnożą się pozory, tak w tłumie fałszywych przyjaciół pozory kłócą się z rzeczywistością. Bardzo często jest tak, że nasza jedna decyzja może zmienić nasze całe dotychczasowe życie. Należy tylko pamiętać, że niekoniecznie musi to być zmiana na lepsze. ulubiony kolor: kolor Jego tęczówek ulubiony zapach: zapach Jego perfum ulubiona muzyka: Jego głos.
Blada cera, kontrastuje z czerwonym kolorem szminki. Mój zimny wyraz twarzy kontrastuje z ogniem w sercu. Edytowane przez CaMa Czas edycji: 2010-07-18 o 20:45 |
|
|
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
kontrastowa0 - dziękuję Myszko, w moim serduszku również znajduje się miejsce dla Ciebie.
envious - okradłam. _
nie pamiętam, kiedy ostatnio tak dobrze się bawiłam. nie pamiętam, kiedy ostatnio tak mocno mnie przytulałeś. to takie bezcenne, Twój wzrok w moją stronę. - dobrze mi w Twoich ramionach. - korzystaj z chwili, mała. posprzątałam dzisiaj pokój, zrobiłam świetny makijaż, pokręciłam włosy, przykleiłam tipsy, wszystko w czasie kiedy na ciebie czekałam, a gdy nie przyszedłeś, napisałam o tobie wiersz, aby upamiętnić jakim jesteś dupkiem. nie tęsknię już, wiesz? może tylko czasem łzy same wylewają się do poduszki. zaciągam się niemiłosiernie, papierosem w lewej dłoni. nawet udało się na chwilę o tobie zapomnieć. - chciałabym, abyś sprawił, bym była szczęśliwa. - a co ja Twoja wróżka? |
|
|
|
#1800 |
|
Raczkowanie
|
Bryczek x3 - kurde no nie wierzę <3 dziękuję bardzo
no wiesz wszystkiego najj ;-* / okradłam przy okazji. Guziki xD - niezmiernie mi miło ![]() . . . . . . . . . . . . trzy kroki do nikąd. pragnienie nie ma szans, o nie. witaj mój najgorszy śnie. milcz i wysłuchaj mnie chociaż raz.. ![]() ' ochroń mnie gdy znowu zapomnę co mam... ' ... inne ideały, wartości i wzorce. ' wsiądę w pociąg i odjadę szukać własnej drogi. '
" Oprócz Ciebie na tym świecie trzyma mnie grawitacja " Edytowane przez _changime Czas edycji: 2010-07-18 o 17:55 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.

mi również bardzo się spodobały, więc musiałam się z Wami podzielić 

) - ♥ cieszycie Asissowe serce.