Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-18, 16:51   #3541
madziamacius8786
Zakorzenienie

Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Nic zupełnie, tak sobie ćwiczymy
no, ja myśle

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość

Z ciekawostek: poszliśmy wczoraj obadać knajpy na Ząbkowskiej. Trafilmismy do całkiem fajnego miejsca z mocno zaskakującym ogródkiem. Na podwórku przed knajpą stoi figura Matki Boskiej, są kwiaty i znicze a wokół stoją stoliki i ludzie piwo piją. Dziwnie to wygląda.

Poza tym nie wiem czemu ale któraś karta zaczęła mi piszczeć jak przechodzę przez bramki w sklepie. I dziś w każdym sklepie musiałam pokazywać ochronie zawartość torebki. Bezsensu.

No i rano biorąc prysznic dopadły mnie znowu myśli, że mój związek jest bez sensu skoro chłop nie chciał mnie na żonę. Skoro do niczego nie zmierzamy, skoro nie spełniam jego kryteriów to może nasz związek jest skazany na niepowodzenie? Może to tylko kwestia czasu aż znajdzie taką co mu będzie pasować a mnie wystawi walizki? ech nie są to przyjemne myśli...
to faktycznie dziwne miejsce, źle bym sie tam czuła

Oj mi kiedyś też piszczała bramka jak byłam w tesco bo nie odkleiłam od pudru takiego plastikowego czegoś i to tak pikało ale nie chcieli sprawdzać torebki, uwierzyli na słowo ale nieprzyjemne uczucie,to fakt

Myślisz,że Twój Tż bedąc z Tobą szuka po kryjomu innej kandydatki na żone ? Coś Ty niektórzy niestety tak mają Jeśli byłoby mu z Tobą źle to by nie był z Tobą,po co miałby sie meczyć w związku? Widocznie nie jest tak źle

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...2&postcount=73

przeczytajcie PS

(czemu nie ma emotki samobójcy? by się przydała...)
heheheeh bidulka zawsze warto mieć nadzieje z każdą cześcią jesteś bliżej
Stary 2010-07-18, 16:56   #3542
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
no, ja myśle

to faktycznie dziwne miejsce, źle bym sie tam czuła

Oj mi kiedyś też piszczała bramka jak byłam w tesco bo nie odkleiłam od pudru takiego plastikowego czegoś i to tak pikało ale nie chcieli sprawdzać torebki, uwierzyli na słowo ale nieprzyjemne uczucie,to fakt

Myślisz,że Twój Tż bedąc z Tobą szuka po kryjomu innej kandydatki na żone ? Coś Ty niektórzy niestety tak mają Jeśli byłoby mu z Tobą źle to by nie był z Tobą,po co miałby sie meczyć w związku? Widocznie nie jest tak źle

Źle mu nie jest. Jednak dobrze widać też nie skoro mnie nie chciał na żonę.
Wiem, że marudzę wam o tym i smęcę po raz kolejny ale to wraca do mnie co jakiś czas. I nadal boli. Czuję się nic nie warta skoro nie zasługuję na bezwarunkową miłość i ślub. Jestem bezradna bo nie wiem co dalej.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 17:02   #3543
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
W ulotce od moich nic na ten temat nie ma. Czytałam dokładnie zanim zaczęłam łykać.
A co do chłopa to po tym jak dostałam pierścionek to o jakimś czasie nie wytrzymałam i były rozmowy na temat. Dowiedziałam się, że mi się nie oświadczy bo nie jestem taka jak on by chciał. Poza tym raz mówił, że ślub nie jest mu do niczego potrzebny, innym razem, że on by chciał ślub ale pomyśli o mnie jeśli się zmienię. Zasadniczo czarną polewkę mi podał. Poniżyłam się tylko proponując mu małżeństwo i tyle z tego wyszło.

Tak mnie kocha, że mówi wprost iż nie spełniam jego wymagań by być żoną. Nie wiem, może ja mam spaczone pojęcie o świecie ale zawsze żyłam w przekonaniu, że jak się bardzo kocha to chce się spędzić życie z tą osobą. Widać, nie kocha mnie tak bardzo i bezwarunkowo jak bym chciała. Mam poczucie, że nie jestem pierwszą którą kocha, z którą jest dłużej ale i nie ostatnią.
Za tydzień 4 rocznica i chyba stąd ten dół mnie dopadł. Czuję się upokorzona tym wszystkim.
i tego nie rozumiem - jak możesz nie nadawać się na żonę, skoro pełnisz obowiązki żony i jesteś w tym świetna?
natomiast nie pocieszę Cię, bo też raz na jakiś czas myślę, że mój mnie może za mało kocha, skoro się nie oświadcza. że czeka na "inną".
zaraz potem się otrząsam, ale myśli takie są naturalne. wszak to nie nasza wina, że nie wiemy, czemu nasi faceci to idioci?

a co wymyśliłaś na tę rocznicę?
Cytat:
...samobójstwa
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 17:10   #3544
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25

Aleks współczuję Ci, to musi być dołujące I on CI to tak po prostu powiedział,że nie spełniasz jego wymagań??? I że niby co masz w sobie zmienić?
Ktoś mi kiedyś powiedział,że można zmienić kogoś o milimetr lub dwa-nie więcej.
Jakoś tak bez sensu u Was jest

"Myślenie nie boli, ryzyko nie gryzie"
Dzi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 17:22   #3545
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
i tego nie rozumiem - jak możesz nie nadawać się na żonę, skoro pełnisz obowiązki żony i jesteś w tym świetna?
natomiast nie pocieszę Cię, bo też raz na jakiś czas myślę, że mój mnie może za mało kocha, skoro się nie oświadcza. że czeka na "inną".
zaraz potem się otrząsam, ale myśli takie są naturalne. wszak to nie nasza wina, że nie wiemy, czemu nasi faceci to idioci?

a co wymyśliłaś na tę rocznicę?

...samobójstwa
Naj szczerze mówiąc to ja też nie całkiem to rozumiem. Bo żyjemy jak małżeństwo i ponoć jest zadowolony ale być małżeństwem nie chce. to co ja mam myśleć? tylko to że mu wygodnie bo ma sex, obiad, czyste koszule i miłe towarzystwo za to nie ma zobowiązań, jak mu się znudzi to w 5 minut może zakończyć sprawę. mam poczucie, ze on zostawia sobie furtkę.
A na rocznicę jedziemy do Krakowa. Miał być malbork ale nie mamy czasu szukać noclegu itd a w krk są sprawdzone adresy.
Muszę mu coś kupić ale nie mam czasu i pomysłu.

Stary 2010-07-18, 17:23   #3546
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Źle mu nie jest. Jednak dobrze widać też nie skoro mnie nie chciał na żonę.
Wiem, że marudzę wam o tym i smęcę po raz kolejny ale to wraca do mnie co jakiś czas. I nadal boli. Czuję się nic nie warta skoro nie zasługuję na bezwarunkową miłość i ślub. Jestem bezradna bo nie wiem co dalej.
Ale wiesz,że sama sie na to godzisz i jesteś nieszcześliwa zresztą nie raz podkreślałaś,że Ciebie to nie rusza,że już nie chcesz zareczyn i ślubu..to jednak chcesz? Musisz wiedzieć czego oczekujesz od życia..jeśli nie chcesz NAPRAWDE ślubu to musisz przestać o tym myśleć a jeśli chcesz i to bardzo,chcesz założyć rodzine to zastanów sie czy taki związek Ci odpowiada jeśli Cie uraziłam- przepraszam

Cytat:
...samobójstwa
w tyłek chcesz?
Stary 2010-07-18, 17:23   #3547
najfajniejsza
Zakorzenienie

P. mi właśnie napisał, że teraz sobie przypomniał, że mnie kocha nad życie, i mu od razu lepiej (miał zły humor, bo pogoda nie dopisuje).
chyba faktycznie muszę nauczyć się cierpliwości - kochamy się. to najważniejsze, nie?

OK, nie marudzę już
Stary 2010-07-18, 17:45   #3548
madziamacius8786
Zakorzenienie

Naj no najważniejsze
Stary 2010-07-18, 17:49   #3549
najfajniejsza
Zakorzenienie

Kawa napisała, że jest po trzech drinkach z ogórkiem, pijana, że poda przepis po powrocie i że przyklęku nie było i raczej nie będzie. no i że mam pozdrowić Was, lachony
Stary 2010-07-18, 17:56   #3550
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
P. mi właśnie napisał, że teraz sobie przypomniał, że mnie kocha nad życie, i mu od razu lepiej (miał zły humor, bo pogoda nie dopisuje).
chyba faktycznie muszę nauczyć się cierpliwości - kochamy się. to najważniejsze, nie?

OK, nie marudzę już
fajnie ci napisal

Cytat:
Kawa napisała, że jest po trzech drinkach z ogórkiem, pijana, że poda przepis po powrocie i że przyklęku nie było i raczej nie będzie. no i że mam pozdrowić Was, lachony
pozdrow ja tez od nas
Stary 2010-07-18, 17:56   #3551
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25

Cytat:
ehhh zazdraszczam, ja w tym roku na pewno nigdzie nie wyjadę chociażby z braku kasy ;/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-18, 17:57   #3552
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ale wiesz,że sama sie na to godzisz i jesteś nieszcześliwa zresztą nie raz podkreślałaś,że Ciebie to nie rusza,że już nie chcesz zareczyn i ślubu..to jednak chcesz? Musisz wiedzieć czego oczekujesz od życia..jeśli nie chcesz NAPRAWDE ślubu to musisz przestać o tym myśleć a jeśli chcesz i to bardzo,chcesz założyć rodzine to zastanów sie czy taki związek Ci odpowiada jeśli Cie uraziłam- przepraszam

w tyłek chcesz?
Masz rację, powinnam wiedzieć czego chcę. Nie jestem w stanie chcieć ślubu z nim. No bo jak miałabym chcieć po takich słowach? Jak mogłabym chcieć ślubu na siłę? Nie chcę już ślubu z W. Jednak nadal czasem wracają do mnie jego słowa i to boli. A gdy wracają to zaczynam się też bać przyszłości, tego, że związek jest skazany na rozpad.
Z jednej strony chciałabym założyć rodzinę a z drugiej za bardzo go kocham by odejśc tylko przez brak obrączki. Wszak na codzień żyjemy razem i jesteśmy szczęśliwi.
Sama nie wiem co robić i myśleć.

Stary 2010-07-18, 18:06   #3553
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
rain, z jednej strony masz rację, rozumiem Cię - mam jak Ty, wolę nie wtykać patyka w mrowisko ale z drugiej strony - czy zastanawiałaś się, jak będzie się zachowywała Twoja mama, jak zaczniecie planować ślub? Zamierzasz poddawać swoje pomysły jeden po drugim, jeśli jej się nie spodobają?
Na szczęście ten opór mojej mamy dotyczy tylko jednej kwestii - mojej "moralności" wszystko inne przechodzi oprócz kwestii nocowania u TŻ/mieszkania razem bez ślubu/istnienia mojego życia intymnego
Nie obawiam się w takim razie o wtrącanie się w kwestie ślubu i innych rzeczy
Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość
rain a czemu nie możesz wyjechać na dłużej? bo ja nie rozumiem... chyba?
Ja też nie rozumiem, nie martw się
Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
nie Ty jedna ja swojego czasu też usłyszałam na tym wątku wprost i to w dość dosadny sposób że zmusiłam swojego faceta do tego żeby mi kupił/dał pierścionek

czasem tak bywa że na pewnym etapie związku podejmuje się wspólnie decyzję dotyczące dalszego życia razem a co za tym idzie zaręczyn/ślubu nie u wszystkich jest to czysty spontan i totalne zaskoczenie da dziewczyny choć rozmowy na ten temat nie wykluczają niespodzianki wszystko to zależy od charakteru związku i osób go tworzących
Ale z nas wymuszaczki
jestem na to chodzącym przykładem
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Kurcze od czwartku boli mnie podbrzusze i często chodzę do wc,a w piątek chyba miałam lekką temperaturę.Może to być przeziębienie pęcherza?
Piłam dużo soku z czarnej porzeczki itp. ale u mnie w Banku jest straszna klimatyzacja (nie narzekam,bo warunki są cudowne w takie upały,ale jak się potem wychodzi z pracy to jest straszna różnica temperatur).
Nie wiem co mam robić?
To może być pęcherz... mi pomógł Urosept - bez recepty plus picie bardzo dużych ilości wody z cytryną - dosadnie chodzi o to, żeby wysikać te wszystkie bakterie, a cytryna zakwasza mocz, czego te żyjątka nie lubią (żurawina z resztą też zakwasza). Do tego ciepłe majtki i termofor. Jak nie pomoże w ciągu kilku dni to niestety lepiej się przejść do lekarza bo z tym nie ma żartów...
Klima latem to czasem więcej kłopotu niż [pożytku. Uważaj na gardło - ponoć łatwo załatwić w ten sposób...

Wróciłam z kina - fajnie wyszedł ten Shrek. Rozbawiłam parę osób w najbliższym otoczeniu komentując, że cała akcja to wynik zwykłego męskiego kryzysu wieku średniego
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 18:14   #3554
najfajniejsza
Zakorzenienie

ejjj, dokopałam się do postów, w których pisałam o przeprowadzce z lubym. az się uśmiechałam do siebie, czytając, jaka ja wtedy byłam podniecona tym i w ogóle radosna
w sumie to na co ja narzekam? mieszkam z facetem, którego kocham i który kocha mnie
naprawdę jestem szczęściarą.

OK, kończę na dzisiaj. miłego wieczora
Stary 2010-07-18, 18:14   #3555
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
hehe ta już pijana dziekujemy za pozdrowienia wyjazd sie jeszcze nie skończył, wiec co do przykleku niech nie bedzie taka uprzedzona

Cytat:
Napisane przez Dzi25 Pokaż wiadomość
ehhh zazdraszczam, ja w tym roku na pewno nigdzie nie wyjadę chociażby z braku kasy ;/
ale za rok pewnie sie uda

Cytat:
Masz rację, powinnam wiedzieć czego chcę. Nie jestem w stanie chcieć ślubu z nim. No bo jak miałabym chcieć po takich słowach? Jak mogłabym chcieć ślubu na siłę? Nie chcę już ślubu z W. Jednak nadal czasem wracają do mnie jego słowa i to boli. A gdy wracają to zaczynam się też bać przyszłości, tego, że związek jest skazany na rozpad.
Z jednej strony chciałabym założyć rodzinę a z drugiej za bardzo go kocham by odejśc tylko przez brak obrączki. Wszak na codzień żyjemy razem i jesteśmy szczęśliwi.
Sama nie wiem co robić i myśleć.
widzisz nie chcesz ślubu z W. Ale z innym byś mogła mieć Kochasz swojego Tża dlatego nie chcesz odejść Miłość jest ważniejsza niż obrączka to fakt bo co z tego,że sie weźmie slub jak później rozwód..to niestety nie gwarantuje wiecznego bycia razem,wszystko zależy od dwóch osób. Twojego Tża nie rozumiem za to podejście bo wg mnie spisujesz sie na medal. On po prostu tego nie docenia Ma wszystko o czym tylko może zamarzyć, to troche jest egoistyczne to jego podejście bo myśli o sobie i to co Ci powiedział..ciekawe czy jego by zabolało jakbyś mu powiedziała,że nie nadaje sie na meża..pewnie by sie obraził.. I sama zobacz jak Cie zranił,że to co wtedy powiedział wraca do Ciebie i pewnie bedzie wracało tylko czy Ty to wytrzymasz trzeba tez myśleć o swoim szcześciu a nie podporządkowywać sie pod Tża...gdyby mój nie chciał ślubu, zalegalizowania związku to chyba bym odpuściła.. (nie dlatego,że tylko mi na tym zależy no ale ślub,to stworzenie rodziny-przede wszystkim)

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Wróciłam z kina - fajnie wyszedł ten Shrek. Rozbawiłam parę osób w najbliższym otoczeniu komentując, że cała akcja to wynik zwykłego męskiego kryzysu wieku średniego
fajnie,że film Ci sie podobał nie roniłaś łezki?
Stary 2010-07-18, 18:17   #3556
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
fajnie,że film Ci sie podobał nie roniłaś łezki?
Ja pierwsza płaksa jestem - jasne, że roniłam
Mnie ostatnio do łez wzrusza reklama lodówek
Stary 2010-07-18, 18:29   #3557
najfajniejsza
Zakorzenienie

obejrzałabym tego Shreka, ale u nas tylko w 3D jest, a ja nie chcę w 3D

lecę, serio.
miło mi się powspominało
papapaa
Stary 2010-07-18, 18:31   #3558
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25

Cytat:
Czyżby Beko ?

Stary 2010-07-18, 18:32   #3559
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
a lodówki czym Cie wzruszają?

Cytat:
obejrzałabym tego Shreka, ale u nas tylko w 3D jest, a ja nie chcę w 3D

lecę, serio.
miło mi się powspominało
papapaa
Papa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-18, 18:45   #3560
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dzi25 Pokaż wiadomość
Czyżby Beko ?
No a jak
Stary 2010-07-18, 18:49   #3561
skimos
Zakorzenienie

Cytat:
Yyy... jakie myśli? Ale w sensie z Twoim TŻ i koleżanką? I wtedy się czułaś jak piąte koło u wozu? ;>
Ehe. Zaraz w klubie napiszę. Aczkolwiek też możliwe że gorączkę łapię, wtedy zazwyczaj dół jest.

Aleks ale to nie jest kwestia braku obrączki. Kobieta potrzebuje stabilizacji i takiej pewności o przyszłość. Ty tej pewności nie masz (oczywiście - żonaci też potrafią zdradzić/odejść, ale jednak jakiś taki komfort większy psychiczny jest). No i jak sama powiedziałaś, wiesz że nie masz co liczyć na jakiś rozwój związku, a z twoich słów wynika że jednak nie satysfakcjonuje Cię w pełni to, co masz (w myśleniu o przyszłości). Ale to musisz sama to przemyśleć, lub porozmawiać z nim. Ale nie daj sobie wmówić że czegoś Ci brakuje aby zostać żoną, bo to już szantaż emocjonalny. Jak już to jemu brakuje do zostania mężem.

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 18:49   #3562
madziamacius8786
Zakorzenienie

I gdzie to słońce które miało być po południu?
Stary 2010-07-18, 18:59   #3563
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
słodkie takie założenia sobie robić
Cytat:
Za tydzień 4 rocznica i chyba stąd ten dół mnie dopadł. Czuję się upokorzona tym wszystkim.
to będzie ładna rocznica. Możesz mu kupić krawat bo takie rzeczy się kupuje starym mężom jak się już nie ma pomysłu
Cytat:
no tak właśnie jest. Jak dał buziaka w łóżku Fionie to się rozczuliłam i jak zobaczyłam jak przebiega im dzień a później zrzedła mi mina tak w miarę nie spoilerując. A Beko każdego wzrusza

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-18, 19:09   #3564
skimos
Zakorzenienie

Cytat:
I gdzie to słońce które miało być po południu?
już zaszło?

Stary 2010-07-18, 19:19   #3565
madziamacius8786
Zakorzenienie

nie w ogóle go nie było
Stary 2010-07-18, 19:29   #3566
skimos
Zakorzenienie

jutro będzie
musi być bo inaczej nie mam się w co ubrać na rozmowę (mam nadzieję że ostatnią ).

Stary 2010-07-18, 19:36   #3567
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:

Niefajnie Twój zrobił bo wiedział,że ustaliliście to wcześniej a mimo to zgodził sie robić za brata..a Wy sie teraz cześciej widujecie czy mi sie tak tylko wydaje?
Tak, teraz obydwoje jesteśmy w domu. On do wieczora układa kostkę (lub coś tam), a co drugi dzień się widzimy po 20 na 3h. Teoretycznie. Jak widać, Pan Matka Teresa umożliwiając bratu wolną niedzielę, wkopał się po uszy. Miało być 2-3h od godziny 12, a tu co? Nadal jest na robocie... Więc:
1. Ze spotkania nici
2. Dobrze, ze sama z siebie poszłam do kościoła wczesniej, bo nie dowiedziałabym się przed 18, że nie idziemy jednak razem
3. Mam do niego żal, że wyręczając dobrodusznie brata (dla jego jakichś spotkań z kolegami?) się wkopał
4. Mam żal do jego brata, że go wkopał mówiąc o 2-3h maksymalnie, a jak widać siedzi już tam prawie 9
5. Coraz częściej mam wrażenie, że wcale nie tęskni tak, jak odpisuje, gdy piszę: "tęsknię za tobą"
6. Chcę, żeby chciał się angażować bardziej
7. Chcę, żeby mnie chciał bardziej, tzn. spędzić ze mną czasu więcej i inaczej niż tylko spacer nocą
8. Chcę żeby dążył usilnie do spotkania nie tylko wtedy, gdy chce się kochać
i jeszcze dużo
Buuuu

Aleks, pokićkane, nie dziwię Ci się, że masz takie myśli Ale jeśli on zechce ślubu, tak od serca, to tego nie odrzucaj.

Naj, heh, mamy coś wspólnego Ty sobie dałaś czas do IV części, ja jakiś niecały miesiąc, dokładnie 26 lipca rok temu miałam wrócić zaręczona....

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 19:39   #3568
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
jutro będzie
musi być bo inaczej nie mam się w co ubrać na rozmowę (mam nadzieję że ostatnią ).
na pewno będzie ostatnia chyba że będziesz chciała zmian

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 19:44   #3569
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
jutro będzie
jeeeeeee..widze zachód słońca czyli bedzie jutro piekna pogoda !

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Więc:
1. Ze spotkania nici
2. Dobrze, ze sama z siebie poszłam do kościoła wczesniej, bo nie dowiedziałabym się przed 18, że nie idziemy jednak razem
3. Mam do niego żal, że wyręczając dobrodusznie brata (dla jego jakichś spotkań z kolegami?) się wkopał
4. Mam żal do jego brata, że go wkopał mówiąc o 2-3h maksymalnie, a jak widać siedzi już tam prawie 9
5. Coraz częściej mam wrażenie, że wcale nie tęskni tak, jak odpisuje, gdy piszę: "tęsknię za tobą"
6. Chcę, żeby chciał się angażować bardziej
7. Chcę, żeby mnie chciał bardziej, tzn. spędzić ze mną czasu więcej i inaczej niż tylko spacer nocą
8. Chcę żeby dążył usilnie do spotkania nie tylko wtedy, gdy chce się kochać
i jeszcze dużo
Buuuu
A jak Ty chciałabyś spedzać ten czas, inaczej niż na spacerze?

Kurcze..faktycznie długo robi..i co nawet sie nie odezwał,że niestety ale sie nie zobaczycie ? (bo wiedział,że jesteście umówieni na 18 do kościoła)
Stary 2010-07-18, 19:52   #3570
onlythebest
Raczkowanie

Cytat:

Poza tym nie wiem czemu ale któraś karta zaczęła mi piszczeć jak przechodzę przez bramki w sklepie. I dziś w każdym sklepie musiałam pokazywać ochronie zawartość torebki. Bezsensu.
Hello

Aleks ja ostatnio tez miałam przygody z piszczeniem karty w Reserved.
Bardzo miły pan ochroniarz powiedział , że to może tak piszczeć karta bankomatowa z chipem (ja mam takową firmową z BZW BK) i rzeczywiście sprawdziłam - to ta karta. Niektóre sklepy mają bardzo namagnesowane te klamry zabezpieczające przy ciuchach, chip w karcie się od tego namagnesowuje i potem karta piszczy

Justynka jak miło znów Cię poczytać

A ja wczoraj spędziłam bardzo miły dzień: najpierw nad jeziorkiem z M i znajomymi a potem na imprezce urodzinowej brata M i jeszcze 2 znajomych. Kurcze ja to domatorka straszna jestem ale fajnie było się tak wyrwać wieczorkiem i napić.......coli Teraz ja jestem driverka więc Tż-cik mógł spokojnie się piwka napić. A dziś miałam ostatnie wpisy i mam wakacje

Naj nie łam się ja tu sobie od pierwszej części przesiaduję i jest ok, wiadomo że fajniej byłoby już mieć ta obrączkę na palcu, ale trzeba patrzeć na dobre strony - przed nami jeszcze ten piękny dzień zaręczyn

Zaręczona i przeszczęśliwa od 3.01.2011 r.
onlythebest jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości