Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17 - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-17, 16:23   #2401
Martoolka87
Zakorzenienie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Jak będzie można to trzasnę fotkę
I koniecznie nam ją tu wrzuć

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
Ja też to golądam dwie ciąże i 8 dzieciaczków normalnie zwariowac można Nie wiedziałam, że sie rozwiedli, szkoda fajne małżeństwo z nich było
W Polsce na razie wyemitowali odcinek, w którym ogłosili separację. Możesz sobie wgooglać oficjalną stronę programu i tam jest sporo filmików (tylko wszystko po angielsku).

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Noi tż ściągnął mi kolczyki,bo dwie dziurki ropieją. Mam srebne kolczyki,bo zotych nie wziełam No,ale póki co dam chwilke odpocząć dziurkom.

A na to ropienie może wypróbuj ten octenisept, powinien pomóc
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 17:13   #2402
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

A na to ropienie może wypróbuj ten octenisept, powinien pomóc
O czym Ty myslisz,zbreźnico jedna Pomodle się dzisiaj za Ciebie
Tak,tylko nie wiem czy to tutaj dostane.

Wpadłam znów na chwile,bo czekam aż prostownica się nagrzeje,noi będe włosy prostować.Co by się Księciulek (Ksiądz ) nie przestraszył wiedźmy

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-07-17 o 17:15
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 18:14   #2403
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
I koniecznie nam ją tu wrzuć
No i fotki nie zrobiłam, bo nie zdążyliśmy
Pani miała jeszcze jedną parę i trochę się przeciągnęło, potem z nami chwilę rozmawiała (wszystko na ogródku, przed salą) i dopiero weszliśmy, a niedługo miało przyjeżdżać wesele, i całkiem zapomniałam o tym, żeby tą fotkę zrobić ....

Ale powiem Wam, ze było dużo ładniej, niż na weselu mojej koleżanki 3 lata temu i co najważniejsze bez balonów
Podobało mi się
Ale co mnie zmartwiło, nie może być mniej niż 70 osób, a ja nie wiem czy nam się 70 uzbiera ....
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 18:47   #2404
izzie
Zakorzenienie

GG do izzie

Cytat:
Łohohoho,no to się będzie działo

Pisałam Wam,że po ślubie chcemy jechać nad morze.I zacydowaliśmy,że pojedziemy do Pobierowa.Znaleśmy fajną oferte domków z bali.A ja bardzo lubie takie domki Fajnie tam
To jeszcze nie podróż po slubna,choć po slubie.Na taką zagraniczną pojedziemy sobie w innym czasie.
Narazie tz chce jechać nad nasze polskie morze i płodzić dzieciaczka,zapowiedział że będzie tankował do pełna
byłam w Pobierowie i polecam!
izzie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 19:57   #2405
chilanes
Zakorzenienie

ale z Was gaduły dziewczyny

A nasza Certina już mężatką

Martoolka87 mam nadzieję, ze Tż zareaguje tak, jak napisałaś Jak na razie nie ma pojęcia jak będę wyglądała i chcę to utrzymać do końca

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-07-17 o 19:59
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 20:16   #2406
201701300931
Konto usunięte

Ja ostatnio prawie nie piszę, bo codziennie umieram Od słońca mnie momentalnie głowa boli, więc od poniedziałku się męczę i żadne tabletki nie pomagają. Jestem zmasakrowana...

Dzisiaj w największym słońcu oglądaliśmy mieszkania i oczywiście padłam, jak wróciłam do domu. Przespałam pół dnia, ale w tym ukropie to ciężko. Teraz niby pada deszcz, ale ciągle duchota...

Wszystkim ślubującym dzisiaj wszystkiego najlepszego
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 20:30   #2407
metkaa
Zakorzenienie

czesc

u nas wlasnie na burze sie zbiera, ale masakrycznie goraco bylo (jest)

oczywiscie tez dołaczam sie do zyczen
wszystkiego dobrego dla dzis slubujacych
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 22:25   #2408
acelinka
Zakorzenienie

hej wszystkim
i po urodzinkach dziadziusia było wesoło bardzo tż jakoś się bardziej wkręcił w moją rodzinkę i nawet nie kręcił nosem że idziemy na urodziny wkręcili się z moim bratem zeby jechać potańczyć gdzieś no i umówiliśmy się na 23 ale tż zasnął więc nici z pląsów, ale nawet dobrze bo pląsy to oni obaj już mieli w głowkach od %
tak po 19 zaczęło się chmurzyć i zrobił sie przjemny wiaterek a wtedy wiekszość rodzinki przeniosło sie na balkon a tak doiero ok 21 zaczęło padać i do teraz sobie kapie i grzmi też
Nie pisałam Wam, że w sobote robimy zmówiny A w niedziele chyba zaprosimy naszych braci i bratowe z dzieciaczkami zeby się dzieciaczki poznały bo razem mają nam nieść obrączki wymyśliłyśmy dziś z mamą, że jeżeli nie znajdziemy takiej róży na obrączki to może da sie to wykobinować z żywej róży albo z innego kwiatka albo choćby w małe bukieciki to wkomponować tak, żeby każdy brzdąc niósł po jednym
ale teraz jest przyjemnie normalnie z chęcią wybrałabym się teraz na spacer
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-17, 22:47   #2409
silvyetta
Raczkowanie

Hej wszytkim,u nas 2,5miesiaca ,mam pootwierane wszystkie okna i juz drugi raz dzisiaj widze fajerwerki slubnemam nadzieje,ze u nas tez damy rade zalatwic
Cytat:
Nom A co do pompki to postaramy się by była zawsze pełna,zwarta i gotowa. Jedz jogurcik naturalny,zwiększa popęd seksualny ( choć z tym problemów nie mamy )

Spokojna Twoja rozczochrana Dam rade

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
dziewczynki wpadłam na chwilkę, trochę się już stresuję, wczoraj mialam okropny dzień, nic nam nie wychodziło, ludzie nam odmówili już po rozliczeniu pieniążków, starsza wymyśliła że zamiast w fioletowej pójdzie w czarno- złotej sukni, bo kompresie u fryzjera miałam jeszcze większe siano na włosach i myłam w domu i trzymałam maski jeszcze przed północą, pokłóciłam się z teściową ( nażekałam do niej na kwiaciarnię- a ta myślała że na nią nazekam i się popłakała, mi było głupio, musiałam się tłumaczyć aż się sama popłakałam kończąc już w nocy winietki ) Z TŻ też napięcie wczoraj było przez tą sytuację z mamą, pomimo tego mam nadzieję że dzisiaj będą same pozytywne emocje, pozadrawiam Was wszystkie dziewczynki w ten upalny dzień i dziękuję za życzenia
Hej Certina to chyba najnormalniejsze w swiecie taki stres przed samym weselem,ja na pewno tez bede wylaZa to jestem przekonana,ze dzisiejszy dzien mija Ci wspaniale.Zycze Ci,zeby juz wszystkie dni takie byly,pelne szczescia i milosci!!!Sto lat Mlodej Parze!!!
Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
A tak w ogole bo dluugim opoznieniu dostalam dzis @ czyli mi sie skonczy dzien przed slubem , po prostu super
no w koncu
Cytat:
Cześć
Zanim nadrobię to się Wam pochwalę, że jestem już "nauczycielem" - obroniłam się wczoraj na podyplomówce - z pracy dostałyśmy 6 (pisałyśmy ją w grupie), a z obrony dostałam 5
GRatulacje Martoolka
Cytat:
A co do ave maria, to zobaczcie sobie tę wersję:
http://www.youtube.com/watch?v=CR0AX...eature=related
Zakochaliśmy się z TŻtem w tej dziewczynce... Chciałabym mieć taką córeczkę
sliczna i slodka
Cytat:
ciekawe czy mój tż by dotrzymał takiego zakazu
moj tez ma zakaz i raczej go dotrzymuje bo on chyba naprawde wierzy,ze zobaczenie sukni przed slubem przynosi pecha,poza tym tutaj to samo odnosi sie do garnituru,ale ja stwierdzilam ,ze musze koniecznie zobaczyc,bo nie chcialam pozniej przykrych niespodzianek

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

a u nas dalej upal i zero deszczu
silvyetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 10:23   #2410
Martoolka87
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
O czym Ty myslisz,zbreźnico jedna Pomodle się dzisiaj za Ciebie
Wpadłam znów na chwile,bo czekam aż prostownica się nagrzeje,noi będe włosy prostować.Co by się Księciulek (Ksiądz ) nie przestraszył wiedźmy
Koniecznie się pomódl
Nie strasz Księcia

Cytat:
Ale powiem Wam, ze było dużo ładniej, niż na weselu mojej koleżanki 3 lata temu i co najważniejsze bez balonów
Podobało mi się
Ale co mnie zmartwiło, nie może być mniej niż 70 osób, a ja nie wiem czy nam się 70 uzbiera ....
Super, ze Ci się spodobało
My mamy ten sam problem jeśli chodzi o ilość osób - warunkiem przeniesienia na nową salę było, że będziemy mieć powyżej 70 osób. Powiedzieliśmy, że będziemy mieć 80 (bo zaprosiliśmy 88, ale już wtedy 7 odmówiło), ale teraz odmówiły nam kolejne osoby i zostało nam 69, a jeszcze 4 z nich mają dać odpowiedź i się boimy czy nas ta baba nie przeniesie z powrotem na tą starą salę. No ale mamy zamiar zapłacić za 71 porcji, żeby się nie czepiała, więc może nie będzie robić problemów

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
A nasza Certina już mężatką
Zapomniałam wczoraj napisać:
Certinko
Wiara, nadzieja, miłość: trzy cnoty niech towarzyszą w nowej podróży,
niech szczęśliwości promyczek złoty przyświeca Młodej Parze najdłużej!

Cytat:
wymyśliłyśmy dziś z mamą, że jeżeli nie znajdziemy takiej róży na obrączki to może da sie to wykobinować z żywej róży albo z innego kwiatka albo choćby w małe bukieciki to wkomponować tak, żeby każdy brzdąc niósł po jednym
W żywej róży mogłoby być ciężko to wkomponować, bo musiałaby mieć bardzo duży łepek, ale w bukieciku to dobry pomysł

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Cytat:
Napisane przez silvyetta Pokaż wiadomość
GRatulacje Martoolka
Dziękuję

Zaraz Wam zdam relację z wczorajszej debaty na temat kwiatów do kościoła, ale najpierw muszę zjeść śniadanko, bo mi burczy w brzuchu

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Czas na relację
Okazało się, że jednak będzie się na kwiaty składać 5 par a nie 6. Jedna parka zgadza się na wszystko, bo są za granicą i ślub organizuje im mama, która mieszka 100 km od naszego miasta. Jedna parka nie mogła przyjść, ale w ich imieniu przyszła dziewczyna, która jest konsultantką ślubną i między innymi robi dekoracje do kościoła (dopiero rozkręca interes), oprócz nas była jeszcze jedna parka i jedna dziewczyna sama przyszła.
Ja przedstawiłam naszą propozycję (z kwiaciarni, w której zamawiam bukiet itd) i powiedziałam, że możemy mieć całą dekorację za 600 zł i nie chcemy przekraczać tej kwoty. Ta druga parka się z nami zgodziła, ale ta pojedyncza dziewczyna koniecznie chciała przedstawić swoją wizję. Wszyscy się zgodzili, że nie chcemy przesady, ale dla tej laski "skromna dekoracja" to - filary, ołtarz, nasze krzesła standardowo, ale do tego organza z kwiatkiem na każdej ławce (my chcieliśmy co drugą), świeczki w szkle, płatki róż wzdłuż całego przejścia i wkoło naszych krzeseł, a przy ostatnich ławkach duże świece na świecznikach
Cena 800-1000 zł.
Ta konsultantka powiedziała, że ona może nam zrobić to samo, co sobie wymyśliła ta dziewczyna, ale za 600 zł i dodatkowo po jej ślubie pościąga nam te świece, organzę z co drugiej ławki i pozbiera część tych płatków. My i ta druga parka się zgodziliśmy, ale tamta laska się upierała przy swojej kwiaciarni, argumentując to tak, że przy kosztach całego ślubu te 50 zł na parę to żadna róznica
Ale ją zagięłam, bo jej powiedziałam, że po co mamy płacić 1000 zł za taką samą usługę, jaką możemy mieć za 600 zł
W piątek idziemy do tej konsultantki obejrzeć fotki i uzgodnić szczegóły, ale ta uparta laska stwierdziła, że ona się z nami złoży na kwiaty przy ołtarzu a resztę sobie sama zrobi Może jak zobaczy fotki tej konsultantki to zmieni zdanie.
Ale nie mogła przeżyć, że wszyscy jesteśmy "przeciwko niej", aż mi się śmiać chciało, że się tak wkurza Jak wsiedliśmy z TŻtem do samochodu, to wybuchnęliśmy śmiechem
Jak chcecie zobaczyć nasz kościół i dekorację zaproponowaną przez tą laskę to zobaczcie tu:
http://www.zielonafabryka.pl/oferta/...-koscolow.html
Kościół Bł. Jolenty w Gnieźnie - "Królewski"
i dodajcie sobie do tego świece na stojakach przy ostatnich ławkach

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2010-07-18 o 10:36
Stary 2010-07-18, 10:59   #2411
chilanes
Zakorzenienie

Martoolka wariatka z niej jakaś a kościółek ślicznie się zapowiada
Stary 2010-07-18, 11:18   #2412
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Martoolka wariatka z niej jakaś a kościółek ślicznie się zapowiada
Dzięki
Ja uważam, że ten kościół sam w sobie jest tak ładny, że nadmiar dekoracji może tylko zaszkodzić, no ale jak ona lubi mieć "nabdździągwione" pełno wszystkiego, żeby tylko pokazać ile ma kasy, to już jej problem

A jeszcze jak wczoraj byliśmy na wieczornej mszy, to wcześniej był ślub i trochę podglądnęliśmy przez otwarte drzwi i tamta parka też "lekko" przesadziła. Ślubu udzielał im biskup, oprócz tego było 3 innych księży. Dekoracja też przesadzona - nawet kwiaty na ołtarzu położyli, co u nas jest niedozwolone, no ale jak się ma znajomości, to wszystko wolno. Ślub trwał ponad godzinę a u nas w kościele zwykle wyrabiają się w 45 minut

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2010-07-18 o 11:38
Stary 2010-07-18, 12:08   #2413
chilanes
Zakorzenienie

Niektórzy robią taką szopkę z ceremonii zaślubin, że głowa puchnie
My ostatnio, jak byliśmy na ślubie, to po wejściu do kościoła i rozpoczęciu mszy przechodzilśmy katusze... kościółek maleńki, a parze która wzięła ślub przed naszymi znajomymi kilku gości na motorach warczało i piszczało chyba gratulacyjnie tak, że my nie słyszeliśmy w kościele księdza przez mikrofon i stos głośników ;/ przez 10 minut domyślaliśmy się, co ksiądz mówi! po prostu chamstwo ;/

Dziewczyny co powiecie na wsypanie płatków kwiatów w małe torebeczki na prezenty i rozdanie niektórym gościom przed mszą, by po mszy mogli nas osypać? Nie chce mi się kleić rożków, a torebeczki można potem na upominki wykorzystać
Stary 2010-07-18, 12:22   #2414
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Niektórzy robią taką szopkę z ceremonii zaślubin, że głowa puchnie
My ostatnio, jak byliśmy na ślubie, to po wejściu do kościoła i rozpoczęciu mszy przechodzilśmy katusze... kościółek maleńki, a parze która wzięła ślub przed naszymi znajomymi kilku gości na motorach warczało i piszczało chyba gratulacyjnie tak, że my nie słyszeliśmy w kościele księdza przez mikrofon i stos głośników ;/ przez 10 minut domyślaliśmy się, co ksiądz mówi! po prostu chamstwo ;/

Dziewczyny co powiecie na wsypanie płatków kwiatów w małe torebeczki na prezenty i rozdanie niektórym gościom przed mszą, by po mszy mogli nas osypać? Nie chce mi się kleić rożków, a torebeczki można potem na upominki wykorzystać
No to faktycznie chamstwo z ich strony

Z tymi torebeczkami to dobry pomysł My mamy na płatki większe pudełko, które po opróżnieniu wykorzystamy do zbierania kopert
Stary 2010-07-18, 12:26   #2415
chilanes
Zakorzenienie

no to chyba tak zrobię bo na koperty mamy kosz piknikowy, w którym wcześniej będą alkohol i cukierki na bramy, a niewygodnie byłoby brać stamtąd jeszcze płatki
Stary 2010-07-18, 12:33   #2416
madmuazelle
BAN stały

Cześc

Ja jak zwykle na chwile No,ale chce spędzic jak najwięcej czasu z tz-tem bo w tygodniu pracujemy i wiecie jak to jest

Martoolka,pomodliłam się wczoraj za ciebie zbreźnico Księciulek się nie przestraszył. Noi załatwiliśmy,za tydzień w sobote,mamy zgłosić się po odbiór pozwolenia na slub w innej Parafii.
A dzisiaj u tż-ta spadliśmy poraz drugi z ambony Noi dowiem się czy w mojej Parafii wisimy,ale to potem dam wam znać.

chilanes,ja jestem za takim pomysłem.Zamowilismy nawet płatki roz i dziewczynki beda nam sypac po wyjściu z Kościoła
Stary 2010-07-18, 13:06   #2417
chilanes
Zakorzenienie

ja mam ususzone 2 pudła

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-07-18 o 13:08
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 14:00   #2418
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Martoolka,pomodliłam się wczoraj za ciebie zbreźnico Księciulek się nie przestraszył. Noi załatwiliśmy,za tydzień w sobote,mamy zgłosić się po odbiór pozwolenia na slub w innej Parafii.

Dzięki za modlitwę - już mi lepiej

Cytat:
ja mam ususzone 2 pudła
super Ja się bałam, że suszone będą miały brzydki kolor i zamówiliśmy świeże w kwiacairni, ale widzę, że te Twoje bardzo ładne są.
Stary 2010-07-18, 14:17   #2419
chilanes
Zakorzenienie

mają ładniutkie kolorki szczegolnie róże i czerwienie, ale i fiolety są i waniliowe
Stary 2010-07-18, 14:34   #2420
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
ja mam ususzone 2 pudła
O,dużo ale za to jak potem fajnie to na zdjęciach wygląda-jak płatki są sypane na Pare Młodą.

Cytat:

Dzięki za modlitwę - już mi lepiej
Dziękuje za gratko-oklaski
Prosze bardzo,za tydzień też moge się pomodlić za Ciebie To ciesze się,że już Ci lepiej I mam nadzieje,że już więcej grzeszyć nie będziesz

Musze wypić kawe,bo głowa mi pęka.Wczoraj nie mogłam zasnąć,kręciłam się do 3 nad ranem I chyba coś mnie bierze,bo mądra przypomniałam sobie że mam czołenka z materiału okurzone,więc na godzine przed msza wstawiłam do pralki na pół godzinne pranie.Potem suszyłam je suszarką,ale były wilgotne i mi w nogi było lekko wilgotno. I się tym doigrałam,bo kreci mnie w nosie i kicham.

Cytat:
Napisane przez izzie Pokaż wiadomość
byłam w Pobierowie i polecam!
Dzięki Też tam byłam,ale chwilowo.Mój brat tam co roku jeździ i jest zadowolony
Stary 2010-07-18, 15:20   #2421
aicila
Rozeznanie

hejka dziewczyny
nareszcie się ochłodziło i można odetchnąć no i nareszcie mam siły i czas na wzięcie się za sprawy ślubne, z którymi jesteśmy z Tż daleko w lesie
madmuazelle mogłabyś mi dać namiary na stronkę www waszej dekoratorki? bo ja potrzebuję jakiś ciekawych pomysłów na dekorację naszej pomarańczowej sali weselnej

Martoolka87 wiem, że już nie raz o tym pisałaś, ale mogłabyś mi napisać gdzie zamawialiście obrączki? bo wczoraj przeglądałam szafy ślubne i mój Tż przez ramie mi zaglądał i wasze obrączki mu się spodobały

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 15:46   #2422
lusmarija
Wtajemniczenie

cześć

dawno mnie tu nie było ale zagladam do Was od czasu do czasu

wczoraj byłam na weselu, było super mimo takiego ukropu
jutro pierwsza przymiarka, juz nie mogę się doczekać

wszystkim świeżo upieczonym żonkom wszystkiego dobrego i dużo, dużo szczęścia
Certinko dla Ciebie

Daaanee a Ty robiłas sobie tomografie kiedyś? Przepraszam, że tak pytam ale juz od dawna piszesz, że Cie ta głowa tak boli, może trzeba z tym do lekarz pojsc? Czy po prostu masz migreny?

Edytowane przez lusmarija
Czas edycji: 2010-07-18 o 15:57
lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 15:53   #2423
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Dziękuję przekaże dziadziusiowi sto lat dla Niego normalnie masakra już mu stukło 75 lat a żwawy jest że hoho uwielbia go
Prosze To fajnie,że mimo wieku jest jeszcze żwawy doczytałam potem,ze imprezka urodzinowa udana,to super

Cytat:
Dzięki Ale i tak jeszcze do mnie nie dotarło
Nie dotarło,no to siadaj na krzesło elektryczne,to dotrze Zartuje

Cytat:
A w miedzyczasie zamówiłam bibułki matujące z inglota na all (cieszę się, że udało mi się je dostać, bo u nas w inglocie ich nie ma od dłuższego czasu)
No to za zamówienie bibułki

Cytat:
za seksowną liczbę dni do ślubu
Rodzina 2+8 to w orginalnej wersji Jon & Kate plus eight, a teraz już tylko Kate plus eight bo się rozwiedli (chociaż w Polsce jeszcze lecą te stare odcinki). To jest program o rodzinie,w której są bliźniaczki i sześcioraczki
Dziękuje za gratko oklaski Aha,dziękuje za uświadomienie mnie co to za program Ja lubie oglądać program-poślubiłem księżniczke,też liczna rodzinka.

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
madmuazelle mogłabyś mi dać namiary na stronkę www waszej dekoratorki? bo ja potrzebuję jakiś ciekawych pomysłów na dekorację naszej pomarańczowej sali weselnej
Moge Ci wysłać na PW stronke,ale odrazu napisze że dużo przykładów tam nie ma
Stary 2010-07-18, 18:42   #2424
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
wczoraj byłam na weselu, było super mimo takiego ukropu
jutro pierwsza przymiarka, juz nie mogę się doczekać
Lusi, to super, bo mi się wydawało, że w taki upał to wesele jest niezłym wyczynem

Dziewczynki, rozdaliśmy dziś dwa kolejne zaproszenia Mieliśmy w planach jeszcze jedno, ale burza się rozszalała i nie jechaliśmy już do kuzynki TZta
Pojedziemy jutro, o ile o ludzkiej godzinie z pracy wrócę

Dziewczyny, mam pytanie nieślubne - musimy kupić nową pralkę. Jaką byście polecały? Może macie u siebie jakąś sprawdzoną markę pralek, bo w necie to wszystko pięknie wygląda, a opinie różne ...

U mnie dopiero teraz grzmi, ale dalej jest duszno niesamowicie ....

Edytowane przez agawoo
Czas edycji: 2010-07-18 o 18:57
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 19:18   #2425
mmmmmm
Zakorzenienie

Cześć W końcu trochę chłodniej Co prawda ponoś tylko do środy ale można trochę ochłonąć
Pocytowałam Was wczoraj ale mi sie skasowało
Przymierzałam dzisiaj suknię i teraz muszę intensywnie szukać biżu.

Cytat:
Cześć
Zanim nadrobię to się Wam pochwalę, że jestem już "nauczycielem" - obroniłam się wczoraj na podyplomówce - z pracy dostałyśmy 6 (pisałyśmy ją w grupie), a z obrony dostałam 5

Cytat:
Chyba Wam jeszcze nie pisałam, że pani fryzjerka stwierdziła, że z takim facetem, to się nie mam co zastanawiać, tylko się hajtać

To z Twojego TŻta jeszcze większy zazdrośnik niż z mojego
Cytat:
No to trzeba się hajtać Jeszcze 3 tygodnie
Mój ma czasem takie śmieszne napady. Ale ogólnie to raczej ja jestem zazdrośnik

Cytat:
Okazało się, że jednak będzie się na kwiaty składać 5 par a nie 6.
6 ślubów w 1 dzień?! Nieżle... To śluby są od rana?
Dobrze, że sie dogadaliście co do dekoracji A ta laska o której pisałaś rzeczywiście jakaś dziwna

Cytat:
Fajny pomysł
Ale te Twoje kwiaty piękne Długo je suszyłaś? Brałas płatki z kwiaciarni czy sama zboerałaś?

Cytat:
:
super Ja się bałam, że suszone będą miały brzydki kolor i zamówiliśmy świeże w kwiacairni, ale widzę, że te Twoje bardzo ładne są.
zamawialiście żywe? Też zaczęłam myśleć o płatkach ale nie wiem czy żywe nie poplamią sukni...

Mad przypomnialao mi sie, że pisałaś o tym że masz więcej czasu ale jestes za granicą i chyba Ci nie odpisałam. Właśnie chodziło mi o to, że masz więcej jeśli chodzi o dni ale tak wogóle to nie masz dużo na przygotowania na miejscu bo Cię nie ma. Ja jestem już u mnie w domu i będę tu do ślubu ale i tak wydaje mi się, że tego co mam zrobić/załatwić/wybrać jest tyle że masakra. Podziwiam Cię, że Ty z tyloma rzeczami się uwinęłaś podczas pobytu w Pl
Stary 2010-07-18, 19:34   #2426
chilanes
Zakorzenienie

mmmmmm sama suszyłam, częśc dostałam do suszenia, część ususzyli mi sąsiedzi po swoim czerwcowym ślubie kwiaty "zbierane" przypadkowo
Stary 2010-07-18, 20:52   #2427
mmmmmm
Zakorzenienie

Może jeszcze uda mi się trochę ususzyć... U mnie rzuca sie grosikami ale gdyby było trochę płatków byłoby super
Stary 2010-07-18, 21:00   #2428
edytkadan
Raczkowanie

Cytat:
Lusi, to super, bo mi się wydawało, że w taki upał to wesele jest niezłym wyczynem

Dziewczynki, rozdaliśmy dziś dwa kolejne zaproszenia Mieliśmy w planach jeszcze jedno, ale burza się rozszalała i nie jechaliśmy już do kuzynki TZta
Pojedziemy jutro, o ile o ludzkiej godzinie z pracy wrócę

Dziewczyny, mam pytanie nieślubne - musimy kupić nową pralkę. Jaką byście polecały? Może macie u siebie jakąś sprawdzoną markę pralek, bo w necie to wszystko pięknie wygląda, a opinie różne ...

U mnie dopiero teraz grzmi, ale dalej jest duszno niesamowicie ....

polecam bosch, whirlpool

edytkadan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 21:08   #2429
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:

Bawcie się dobrze ( pomimo,że ci się nie chce troche jechać )

dziekuje za wczesniejsze gratkooklaski
zabawa byla srednia , bo potem mnie bolal caly czas zoladek , bo jestem uczulona na pieczarki wiec nie bylo za ciekawie

Cytat:
Napisane przez silvyetta Pokaż wiadomość

no w koncu

Cytat:
mmmmmm sama suszyłam, częśc dostałam do suszenia, część ususzyli mi sąsiedzi po swoim czerwcowym ślubie kwiaty "zbierane" przypadkowo
szkoda ze nie ususzylam, juz nie zdaze...

Od jutra najwieksze zalatwianie spraw rusza... jedziemy na ustalic menu itp. trzeba do wszystkich zadzwonic tzn.zespol , kamerzysta
Stary 2010-07-18, 21:10   #2430
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
szkoda ze nie ususzylam, juz nie zdaze...
Eee tam... W taki skwar by Ci wszystko szybko pousychało :P
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości