Brzuszki juz widoczne mamy,pierwsze kopniaki odczuwamy-mamuśki listopadowo-grudniowe - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-18, 17:33   #211
Aliszcze
Zakorzenienie

Dot.: Brzuszki juz widoczne mamy,pierwsze kopniaki odczuwamy-mamuśki listopadowo-grud

Cytat:
Napisane przez sanderinka Pokaż wiadomość
przetrawiłam
galaretka o samku kiwi z kawałkami owoca
ja przez Ciebie zrobiłam galaretkę malinową właśnie tężeje w lodówce

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 17:34   #212
kretencja
Zakorzenienie

Dot.: Brzuszki juz widoczne mamy,pierwsze kopniaki odczuwamy-mamuśki listopadowo-grud

Dziewczynki kochane, ale się produkujecie! Nie nadążam Was czytać.
Rodzice dziś mieli gości, mój mąż też przerwał remont i przyjechał Był bardzo miły i pyszny obiad. Teraz mężul już pojechał, a jutro mnie stąd odbiera, dosyć już siedzenia Rodzicom na głowie
Cały dzień dziś mnie jakoś w brzuszku ciągnie, zresztą wczoraj też. Więc wzięłam w końcu no-spę. Pewnie to nic takiego, lekarz zresztą powiedział, żeby za bardzo się nie martwić i ewentualnie no-spę wziąć, ale nieprzyjemne to jest i trochę mnie martwi, więc połknęłam w końcu. No i chyba pomogła
Dzidziul dziś rusza się mniej, a wczoraj niezłą dyskotekę sobie tam urządzał Na razie jeśli chodzi o jakiś wzór jego aktywności, powiedziałabym, że najbardziej szaleje wtedy, gdy siedzę sobie zrelaksowana, zwykle po posiłku...

W Łodzi cudowny wiatr i chmury. Wreszcie chłodno Niestety ma tak być chyba tylko jeszcze 2 dni, potem znów gorąco, więc staram się tym cieszyć "na zapas"

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 18:06   #213
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gustawek Pokaż wiadomość
De28, ja tam "współczuję" ludziom którzy nie dość że prawie non stop pracują to jeszcze po pracy mówią i myślą tylko o pracy.To takie płytkie. Na szczeście nie znam takich ludzi, w Polsce to już chyba mija,a myślałam że w bogatszych krajach jak Niemcy tym bardziej już taki styl życia już dawno nie jest popularny. Ale rozumiem że jak w Twoim otoczeniu taki styl dominuje to czujesz się źle.
Ona1010, witamy
Wiesz, tylko oni nie tylko pracuja. Maja czas i pieniadze na podroze, na doksztalcanie sie, na angazowanie sie w rozne socjalne projekty. Podoba mi sie to. Nie podoba stosunek do rodziny-kobiety przewaznie nie maja smykalki do urzadzania mieszkania, nie umieja gotowac. Ale z drugiej strony nie daly sie zamknac w domu jako kury domowe. I probuje gdzies znalesc zloty srodek. Chcialabym max 4-6 godzin dziennie pracowac i miec wrazenie, ze sie dalej rozwijam i jednoczesnie miec czas na rodzine. Ale zeby pracowac na 1/2 etatu, trzeba niestety sporo pracowac na caly.A ja nie chcialam czekac z dzieckiem.

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Z drugiej strony jest tak, że Ty czujesz sie gorsza pod wzgledem np zawodowym, ale pewnie sama nie wiesz, ile osób by chciało być na Twoim miejscuto tak zawsze się wydaje, że u innych jakoś lepiej. Mam nadzieję, że to jednak chwilowy u Ciebie stan i czujesz się tak naprawdę szczesliwa
W mojej malej dzialalnosci niestety nie rozwijam sie dalej i tego mi brakuje. Poza tym musze wyjsc do ludzi, brakuje mi tego. Musze miec motywacje, tego mi w tym momencie brakuje.

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:
Napisane przez kularek Pokaż wiadomość
Ja też czuję tak samo-dla mnie najważniejsza jest moja rodzina i to jej chcę poświęcać najwięcej czasu.
Dla mnie tez, jednak tu ( zreszta w Polsce tez) krzywo sie na ciebie patrza jak nie pracujesz. Ja co prawda pracuje, ale na swoim. Mam mala dzialalnosc, ale nie moze to konkurowac z pozycjami szefowskimi moich znajomych, sa kierownikami dzialow w duzych koncernach. Szczegolnie kobiety sa, moze wyolbrzymiam, nieprzychylne. Ale poprostu mam wrazenie, ze w czasie takich spotkan rozmawiaja glownie z moim mezem, bo przeciez on sie zna, a ja nie mam o tym pojecia. Nie chce wracac do sytuacji, gdy wiecznie mnie nie bylo w domu, dom zapuszczony, zwierzeta stesknione a ja po pracy marzylam tylko o snie. Wtedy tez nie bylam szczesliwa. Za kilka miesiecy przeprowadzamy sie, moze tam bede miala wiecej szczescia w swoim zawodzie.

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 18:07   #214
mimiskierka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pelnia1980 Pokaż wiadomość
a Meridol w aptece?? od 3 dni mi krwawia przy myciu...
mi równiez krwawiły i to mocno... samo nie przeszło choc miałam głupia taka nadzieję :/ aż mnie dziąsło bardzo rozbolało bo juz było niezłe zapalenie. Stosuję teraz pastę meridol i płyn do płukania tak jak poleciła mi dentolka i jest już wszystko w porządku
mimiskierka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 18:11   #215
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Wiesz, tylko oni nie tylko pracuja. Maja czas i pieniadze na podroze, na doksztalcanie sie, na angazowanie sie w rozne socjalne projekty. Podoba mi sie to. Nie podoba stosunek do rodziny-kobiety przewaznie nie maja smykalki do urzadzania mieszkania, nie umieja gotowac. Ale z drugiej strony nie daly sie zamknac w domu jako kury domowe. I probuje gdzies znalesc zloty srodek. Chcialabym max 4-6 godzin dziennie pracowac i miec wrazenie, ze sie dalej rozwijam i jednoczesnie miec czas na rodzine. Ale zeby pracowac na 1/2 etatu, trzeba niestety sporo pracowac na caly.A ja nie chcialam czekac z dzieckiem.

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

W mojej malej dzialalnosci niestety nie rozwijam sie dalej i tego mi brakuje. Poza tym musze wyjsc do ludzi, brakuje mi tego. Musze miec motywacje, tego mi w tym momencie brakuje.

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Dla mnie tez, jednak tu ( zreszta w Polsce tez) krzywo sie na ciebie patrza jak nie pracujesz. Ja co prawda pracuje, ale na swoim. Mam mala dzialalnosc, ale nie moze to konkurowac z pozycjami szefowskimi moich znajomych, sa kierownikami dzialow w duzych koncernach. Szczegolnie kobiety sa, moze wyolbrzymiam, nieprzychylne. Ale poprostu mam wrazenie, ze w czasie takich spotkan rozmawiaja glownie z moim mezem, bo przeciez on sie zna, a ja nie mam o tym pojecia. Nie chce wracac do sytuacji, gdy wiecznie mnie nie bylo w domu, dom zapuszczony, zwierzeta stesknione a ja po pracy marzylam tylko o snie. Wtedy tez nie bylam szczesliwa. Za kilka miesiecy przeprowadzamy sie, moze tam bede miala wiecej szczescia w swoim zawodzie.
a ja nie pracuje i nie bede jeszcze przez 4 lata i nie mam kompleksow z tego powodu
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 18:36   #216
kliwia
Zakorzenienie

hello. ale lecicie.

Kupilismy dzis body dla dzidziusia w pepco, po 5zl sztuka.
jedne z napisem Daddy's little monster ale wieksze takie na 12mcy
i dwa uniwersalne - 0/3 meisiace kremowe z jasnobrazowa obwodka i zyrafa, i na 3/6 miesiecy w stylu marynarskim, w niebiesko, czerwobo, biale paseczki

ale moj maz mial radoche z tych bodziakow
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 18:42   #217
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
ja przez Ciebie zrobiłam galaretkę malinową właśnie tężeje w lodówce

ja na moją czekam

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
hello. ale lecicie.

Kupilismy dzis body dla dzidziusia w pepco, po 5zl sztuka.
jedne z napisem Daddy's little monster ale wieksze takie na 12mcy
i dwa uniwersalne - 0/3 meisiace kremowe z jasnobrazowa obwodka i zyrafa, i na 3/6 miesiecy w stylu marynarskim, w niebiesko, czerwobo, biale paseczki

ale moj maz mial radoche z tych bodziakow

ja też mam radoche jak kupuje coś

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-18, 19:01   #218
Joanna131
Raczkowanie

GG do Joanna131

Dziewczyny, wpadam na chwilkę dosłownie. Zostawiam pocztówkę z gór a pojutrze jadę do rodziny, do Końskich, więc znowu mnie nie będzie do końca tygodnia.
Jutrzejszy dzień poświęcę na nadrobienie zaległości a regularnie będę wpadać po przyszłej niedzieli.

Oto my: Pozdrawiamy z Bieszczad u schyłku czwartego miesiąca.
Joanna131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 19:03   #219
bela14
Rozeznanie

Ale mi nerwy ruszaja te niektóre dzisiejsze dzieciaki.
Mój mały wyjdzie pod bloki i bawi sie niby z nimi
ale te dzisiejsze zabawy aj...to go naleja ,to popchną
a te przezwiska to juz całkiem okropieństwo.Jakos
przed ciążą mnie to tylko wkurzało a teraz nie wiem jakas taka
wrazliwa sie zrobiłam az mi łzy czasami w oczach stają.
i szczeze mówie gdybym mogła to niektórym z chęcią bym cos zrobiła.
bela14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 19:04   #220
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez melabn Pokaż wiadomość
a ja nie pracuje i nie bede jeszcze przez 4 lata i nie mam kompleksow z tego powodu
Jak nie masz to zazdroszcze, tez bym tak chciala.A dlaczego 4 lata?

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 19:07   #221
79 Marta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Joanna131 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wpadam na chwilkę dosłownie. Zostawiam pocztówkę z gór a pojutrze jadę do rodziny, do Końskich, więc znowu mnie nie będzie do końca tygodnia.
Jutrzejszy dzień poświęcę na nadrobienie zaległości a regularnie będę wpadać po przyszłej niedzieli.

ech... Bieszczady...

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

ja za rok we wrześniu na bank wracam do pracy, nie moge sobie pozwolić na dłuzsze "wakacje"

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-18, 19:55   #222
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

Witajcie
boli mnie dzis glowa - mozliwe ze od zmiany pogody... wiec zbyt dlugo nie posiedze zz Wami...

DONUS - zaden problem
KULAREK - to siara... lepszym rozwiazaniem jest rozpoczecie uzywania juz podkladek...
ja w 1c. myslalam ze kazda tak ma, ale niektore dopiero poporodzie oszczedzaja dzieki temu...
moja siara byla slodziutka, nie przeszkadzalo mi to wiedzac ze to dzieki niej dziecko otrzyma najwazniejsze skladniki do uodparniania
pelnia1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 19:57   #223
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:

pieknie
Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Jak nie masz to zazdroszcze, tez bym tak chciala.A dlaczego 4 lata?
bo moje dziecko ma gronkowca i inne bakterie i nie moge oddac go do przedszkola i tak sobie "siedze" w domu choc siedzeniem ciezko to nazwac bo wychowanie dzieci i opieka nad domem jest czasami o wiele bardziej meczaca niz praca poza domem
Stary 2010-07-18, 20:04   #224
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:

Jaki widok.. Przecudnie..

Ja dzis sie sporo objadlam *******kami.. maliny, biala czekoalda "bąbolada" .. pizza .. zupa jagody nektarynki i wedzona makrela

Jutro mam duzo zajec, musze bank odwiedzic, dentyste, szkolenie z kapania dziecka, jakis obiad ugotowac, do gazowni zaplacic.. ajjj a teraz ogladam dom nie do poznania

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 20:05   #225
sanderinka
Zakorzenienie

oh a ja sie pokłóciłam z tz i się oczywiście popłakałam tez sie zrobiłyście takie wrażliwe ??

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 20:11   #226
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Jaki widok.. Przecudnie..

Ja dzis sie sporo objadlam *******kami.. maliny, biala czekoalda "bąbolada" .. pizza .. zupa jagody nektarynki i wedzona makrela

Jutro mam duzo zajec, musze bank odwiedzic, dentyste, szkolenie z kapania dziecka, jakis obiad ugotowac, do gazowni zaplacic.. ajjj a teraz ogladam dom nie do poznania
anecka nie mam pojecia czemu kaza brac oliwke i mydelko dla dziecka - maja to nawet na drzwiach napisane, ale w rzeczywistosci sami kapia i zabraniaja kapac mamom w szpitalu jak i oliwkowac bo ich plyn Oilatium posiada natluszczanie... ale jak ci mowili to lepiej dla spokoju sobie wez hehe

o legit. dowodzie etc.. juz pisalam

i cos misie zdaje ze chodzisz na zaj, razem z moja cioteczka Ania i Mariuszem fajniutko...

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
oh a ja sie pokłóciłam z tz i się oczywiście popłakałam tez sie zrobiłyście takie wrażliwe ??
tak sanderinko - wciaz jak mnie cos zdenerwuje to rycze, od razu lzy w oczach...
dzis nawet jak maly mnie wyprowadzil z rownowagi przeszlam placz trwajacy ok 20 min - masakra hehe
ale u nas placz oczyszcza wszystko - od razu inaczej maz reaguje, choc zaczynam podejrzewac ze sie przywyczaja
Stary 2010-07-18, 20:13   #227
***luna
Zakorzenienie

Cytat:
Zdarzają mi się smutki bez powodu i nadwrażliwość, ale nie tak często jak w pierwszy trymestrze...
blogowo:
aktywnie
nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici
***luna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-18, 20:13   #228
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

Joanna - dziękujemy! bawcie się dobrze
p.s. ślicznie wyglądasz
Stary 2010-07-18, 20:15   #229
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
mnie juz to przeszlo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-18, 20:32   #230
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

Cytat:
Napisane przez melabn Pokaż wiadomość
mnie juz to przeszlo
szczesciara
mnie poprzedniej c, to nie dotyczylo aleprzyszlo po porodzie

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

http://allegro.onet.pl/item112024953...wa_roz_62.html

TO MOJ ULUBIONY SPRZDAWCA - SZYJA SAMI - mozna wiec dogadac ssie pod wzgledem kolorow, naszywanych elementow oraz zamiany np. w tej wyprawce z koszulki na bodziak, czasem obniza czasem jest drobna doplata, ale szyje tak jak sie chce... material bawelniany superrr
Stary 2010-07-18, 20:32   #231
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
anecka nie mam pojecia czemu kaza brac oliwke i mydelko dla dziecka - maja to nawet na drzwiach napisane, ale w rzeczywistosci sami kapia i zabraniaja kapac mamom w szpitalu jak i oliwkowac bo ich plyn Oilatium posiada natluszczanie... ale jak ci mowili to lepiej dla spokoju sobie wez hehe

o legit. dowodzie etc.. juz pisalam

i cos misie zdaje ze chodzisz na zaj, razem z moja cioteczka Ania i Mariuszem fajniutko...

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

tak sanderinko - wciaz jak mnie cos zdenerwuje to rycze, od razu lzy w oczach...
dzis nawet jak maly mnie wyprowadzil z rownowagi przeszlam placz trwajacy ok 20 min - masakra hehe
ale u nas placz oczyszcza wszystko - od razu inaczej maz reaguje, choc zaczynam podejrzewac ze sie przywyczaja
Jest jakas Ania chyba, ale glowy nie dam sobie uciac, bo nikt sienie przedstawial

Kurcze ja jestem tak jak zwykle placzliwa, tyle ze mniej sie denerwuje, tzn "ciezej mnie z rownowagi wyprowadzic, z czego sie ciesze, bo dzis malo nie wybuchlam w rozmowie z jedna osoba. Na cale szczescie sie opanowalam, zrobilam dwa wdechy glebokie i juz

Klade sie do wyrka, cos mnie zoladek od teo miszmaszu boli

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-07-18, 20:38   #232
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

http://allegro.onet.pl/item115010463...lory_r_62.html

tu sa przykladowe koszulki z niedrapkami przyszytymi wiec niepotrzebne rekawiczki, ten sposob jest rewelacyjny! sa jeszcze takie bodziaki i pajace extra normalnie

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Cytat:
Jest jakas Ania chyba, ale glowy nie dam sobie uciac, bo nikt sienie przedstawial

Kurcze ja jestem tak jak zwykle placzliwa, tyle ze mniej sie denerwuje, tzn "ciezej mnie z rownowagi wyprowadzic, z czego sie ciesze, bo dzis malo nie wybuchlam w rozmowie z jedna osoba. Na cale szczescie sie opanowalam, zrobilam dwa wdechy glebokie i juz

Klade sie do wyrka, cos mnie zoladek od teo miszmaszu boli
uuuu to gorzka herbata - by nie skonczylo sie wymiotami... u mnie wczoraj tak bylo :/

krotko scieta, oczy braz, rodzi we wrzesniu...

kurcze - szkoda, ze sie nie orzedstawiliscie sobie na poczatku, nam tez polozna (ta sama) w ubieglym roku tego nie zaproponowala ale wyszlo to od tych par co byly z nami - do tej pory sie od czasu do czasu spotykamy lub tel kontaktujemy... zal :/
Stary 2010-07-18, 20:38   #233
Artystka23
Dragonfly

ja jutro ide ostatni dzien do pracy...szkoda, bo nie lubie wciaz siedziec w domu tym bardziej, ze mieszkamy z babcia tżta i ta kobieta doprowadza mnie do szalu, wtracajac sie w nasz zwiazek i obgadujac mnie pod blokiem(akurat mialam otwarte okno). Same problemy sa ostatnio z ta kobieta, bo wrzuca mi, ze nie moge pracowac (jakby to byla moja wina), ze pranie lezy (trzy rzeczy na krzyz, ona wszystko codziennie w rekach pierze, nie zbiera prania). Jak sie tż z nia poklocil o to plotkowanie na swoja rodzine ,a podobno to nie pierwszy raz, to mu wykrzyczala, ze zyczy mu by urodzilo sie mu kalekie dzieckoa mi wygarnela, ze ja zamet w domu robie. Ja tego nie rozumiem jak ona mogla do obcych ludzi powiedziec, ze ja w domu ciagle siedze i my z moim nic innego nie robimy tylko wciaz sie pieprzymy( zeby bylo smieszniej to od dwoch tygodni nie mozemy wspolzyc niestety, bo jest problem z lozyskiem u mnie). Udusze ta kobiete, a to kalekie dziecko szczegolnie mnie dotknelo, teraz jest gesta atmosfera w domu
Stary 2010-07-18, 20:46   #234
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
ja jutro ide ostatni dzien do pracy...szkoda, bo nie lubie wciaz siedziec w domu tym bardziej, ze mieszkamy z babcia tżta i ta kobieta doprowadza mnie do szalu, wtracajac sie w nasz zwiazek i obgadujac mnie pod blokiem(akurat mialam otwarte okno). Same problemy sa ostatnio z ta kobieta, bo wrzuca mi, ze nie moge pracowac (jakby to byla moja wina), ze pranie lezy (trzy rzeczy na krzyz, ona wszystko codziennie w rekach pierze, nie zbiera prania). Jak sie tż z nia poklocil o to plotkowanie na swoja rodzine ,a podobno to nie pierwszy raz, to mu wykrzyczala, ze zyczy mu by urodzilo sie mu kalekie dzieckoa mi wygarnela, ze ja zamet w domu robie. Ja tego nie rozumiem jak ona mogla do obcych ludzi powiedziec, ze ja w domu ciagle siedze i my z moim nic innego nie robimy tylko wciaz sie pieprzymy( zeby bylo smieszniej to od dwoch tygodni nie mozemy wspolzyc niestety, bo jest problem z lozyskiem u mnie). Udusze ta kobiete, a to kalekie dziecko szczegolnie mnie dotknelo, teraz jest gesta atmosfera w domu

ojjj nie dziwie sie... sprobuj znalezc sposob by nie zwracac na nia uwagi... jesli da rade rzecz jasna... paskuda jedna!!
na szczescie dzidziolek bedzi ezdrowiutki i piekniutki Hihi
Stary 2010-07-18, 20:47   #235
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
http://allegro.onet.pl/item115010463...lory_r_62.html

tu sa przykladowe koszulki z niedrapkami przyszytymi wiec niepotrzebne rekawiczki, ten sposob jest rewelacyjny! sa jeszcze takie bodziaki i pajace extra normalnie

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

uuuu to gorzka herbata - by nie skonczylo sie wymiotami... u mnie wczoraj tak bylo :/

krotko scieta, oczy braz, rodzi we wrzesniu...

kurcze - szkoda, ze sie nie orzedstawiliscie sobie na poczatku, nam tez polozna (ta sama) w ubieglym roku tego nie zaproponowala ale wyszlo to od tych par co byly z nami - do tej pory sie od czasu do czasu spotykamy lub tel kontaktujemy... zal :/
Kurcze nie wiem, bo ja sie przedstawialam dwom parom, ale mam skleroze do imion, jedna jest krotko scieta i niska, druga ma wloski za brode tak jak ja Zobacze jutro Ale chyba to ta o ktorej mysle bo miala juz duzy brzuch na spotkaniu, i sie szczerze dziwilam jak ona daje rade cwiczyc, bo ja nie dalam rady kilku rzeczy zrobic, ale wstyd dla mnie co jest dziwne bo duzo jezdzi na rowerze (jezdzilam) i raz na 3 dni dla sprawnosci wykonywalam cwiczenia

Herbate to i tak pije gorzkąbo nie lubie slodzic napojow ale nie chce mi sie pic teraz nic innego niz woda.

aaa i mi malosolne ogory nie wyjda, smierdza jakas hmm zuzytą albo spalona gumą (oponą :P )

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012

Edytowane przez Anecka
Czas edycji: 2010-07-18 o 20:48
Stary 2010-07-18, 20:49   #236
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

http://allegro.onet.pl/item109835597...niebieski.html

przykladowy bodziak z łapkami 2w1
Stary 2010-07-18, 20:50   #237
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
zal komentowac, ja bym sie wyprowadzila od niej gdziekolwiek

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-18, 20:52   #238
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

Cytat:
Kurcze nie wiem, bo ja sie przedstawialam dwom parom, ale mam skleroze do imion, jedna jest krotko scieta i niska, druga ma wloski za brode tak jak ja Zobacze jutro Ale chyba to ta o ktorej mysle bo miala juz duzy brzuch na spotkaniu, i sie szczerze dziwilam jak ona daje rade cwiczyc, bo ja nie dalam rady kilku rzeczy zrobic, ale wstyd dla mnie co jest dziwne bo duzo jezdzi na rowerze (jezdzilam) i raz na 3 dni dla sprawnosci wykonywalam cwiczenia

Herbate to i tak pije gorzkąbo nie lubie slodzic napojow ale nie chce mi sie pic teraz nic innego niz woda.

aaa i mi malosolne ogory nie wyjda, smierdza jakas hmm zuzytą albo spalona gumą (oponą :P )
nie znam sie na ogorkach poza ich jedzeniem hehe moze za dwa dni beda lepsze

tak, do brody mowila wlasnie ze robi wszystkie cw a niektore nie daja rady i miala radoche ze jest najstarsza a mlodsze przescignela... ale ona jest dobrze rozciagnieta no i przed ciaza lazikowala 2 razy na tydzien a aerobick to tez wiele daje... ja nie dalam rady robic 2 cw - lazenie na tylku hehehehe dalam sobie spokoj choc polozna nie chciala dac za wygrana ale zrobilam protest hehe no i klekanie przy krzesle
Stary 2010-07-18, 20:53   #239
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
Stary 2010-07-18, 20:54   #240
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

http://allegro.onet.pl/item111713186...nane_r_56.html

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości