|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20764619]
I tak już stopniowo schodzę z ilości ![]() No ja też mam tzw zapas, ale mam ubogo naprawdę.. kolorówa praktycznie nie istnieje, np: podkład, puder, kredna, tusz, kilka kolorków, rozświetlacz... tyle, acha jakis błyszczyk i to jeden ![]() ale zamierzam dokupić dwie kredki, baze pod makijaż, puder, błyszczyk, róż... nie wiem, lakier do paznokci, bo oczywiście czuję, że sa mi niezbędne
#4742 |
Raczkowanie
|
dzis w koncu sie kochalismy, ale mam wrazenie ze zrobil to by zrobić, bym dala mu spokoj
jejku czy ja straciłam swoja moc?
#4743 |
Zakorzenienie
|
Iwa dama ja tam na Was czekam
![]() ![]()
#4744 |
Konto usunięte
|
a ja mam @
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie ogarniam tematu, przecież każdy ma skórki i to jest normalne, po co to usuwać? ![]() Cytat:
![]() Wszelką kasę odkładam na jakieś wyjazdy itp Kupuję rzeczy, które faktycznie używam, oczywiście często kupuję zapasy ale już nie 15 rodzajów kremów czy żelów a te, które dobrze mi służą. Np krem do ciała od ponad dwóch lat używam ten sam, bo jako jedyny daje sobie radę z moją skórą i właśnie nim teraz pachnę ![]() ![]() Boję się tylko jak ogarnę kiedyś jakąś pracę, bo jak będę miała dostęp do większej kasy, to może być problem, bo mam predyspozycje i kiedyś już w tym siedziałam.... Mam nadzieję, że skupię się na ważniejszych rzeczach, póki co cieszę się, że potrafię powiedzieć nie :) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20765063]
![]() Nie ogarniam tematu, przecież każdy ma skórki i to jest normalne, po co to usuwać? ![]() Ja tak miałam za czasów 16 lat a potem... Mój najgorszy okres się już zakończył, prawdopodobnie miałam więcej tych bzdetów niż Orlica ale w czas się opanowałam i ogarnęłam dobry sposób ![]() Wszelką kasę odkładam na jakieś wyjazdy itp Kupuję rzeczy, które faktycznie używam, oczywiście często kupuję zapasy ale już nie 15 rodzajów kremów czy żelów a te, które dobrze mi służą. Np krem do ciała od ponad dwóch lat używam ten sam, bo jako jedyny daje sobie radę z moją skórą i właśnie nim teraz pachnę ![]() ![]() Boję się tylko jak ogarnę kiedyś jakąś pracę, bo jak będę miała dostęp do większej kasy, to może być problem, bo mam predyspozycje i kiedyś już w tym siedziałam.... Mam nadzieję, że skupię się na ważniejszych rzeczach, póki co cieszę się, że potrafię powiedzieć nie :)[/QUOTE] No włąsnie ja tez kupuje tylko potzrebne i sprawdzone, np od lat uzywam pewnych tych samych rzeczy.... ![]() A co do kasy, no jak mi się zaczął zastrzyk gotówki, to oszalałam i się zaczeło, ale powolutku, najpierw jeden droższy krem, potem drugi, trzeci, teraz się okazuje, że cięzko mi przejść na tańsze, a drogich mam już chyba z 10, aż strach pokazywać... jednak ja preferuje marki apteczne, a nie douglasowe czy coś temu podobne ![]() Jutro np MUSZE kupić Bioderme płyn micelarny, wode termalną LRP ![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;20764933]a ja mam @ ![]() ![]() a co to??? ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Wiem jedno, że jakbym miała zdrową buzie, nie traciłabym na kosmetyki aż tyle kasy, raczej sporo tańsze rzeczy bym stosowała.
#4747 |
Konto usunięte
|
krwawa mery
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4748 |
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;20765358]krwawa mery
![]() biedna ![]() ![]()
#4749 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() tez mam @@@ i umieram tu sobie spokojnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
BAN stały
|
ale miałam rypanie właśnie... mmm...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Raczkowanie
|
#4752 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też mam md, ale końcówka ![]() Axaaaaaaaaaaaaaaaaaa no dawaj chopie!!!!!!!!!! ![]() no właśnie zniknęła tak niepostrzeżenie no, ale ja widziala widziala wszycho
![]() |
#4754 | |
BAN stały
|
![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;20765670]SzCzEgOłY ![]() ![]() jutro bo BSa mam za plecami Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Raczkowanie
|
![]() |
#4756 |
Zakorzenienie
|
Axa a ja przez chwilę pomyślała, że Ty poleciała cykać swoje zbiory kosmetyczne
![]() ale szybko się skapnełam, że coś przeciez na blogu się chwaliłaś ![]()
#4757 |
Raczkowanie
|
mój BS obiecał mi jutro niezapomniany sex, zobaczymy
![]() ![]()
#4758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4759 |
Raczkowanie
|
#4760 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Zakorzenienie
|
dołują mnie Twoje posty, ale tylko dlatego, że jesteście tak krótko,a już brak ognia
myslałam, że z 5 lat, a tu 8 miech ![]() my z BS po dwóch latach pałamy ogniem, może nie codziennie i po 3 razy jak przez pierwsze półtora roku, ostatnio częstotliwośc spadła do średnio 6 razy w tygodniu czasem 8, ale ten sam ogień... BS mówi nawet, że jest lepiej niż na poczatku ![]() ![]() a dziś mówi do mnie, pamietaj: nie seks wazny, a miłość, lojalnośc.. on się nabijał, ale pocieszył mnie ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20765893]Miałam dwa zachwiania na ryju, teraz mam ok, podoba mi się stan cery, tylko w wakacje się świeci od tego gorąca a w zasadzie po prostu poci ![]() Ja mam nerwice komórkową i popekane naczynka na całej brodzie oraz w kilki miejscach na polikach ![]() najgorsza cera do pielegnacji
#4762 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no takiego mam juz faceta, sama nie wiem co z nim... niedawno jeszcze potrafilismy robic to codziennie kilka razy, a teraz musze go wrecz blagac o sex. mam nadzieje, że mu to przejdzie. ![]() własnie teraz wspominamy z BS nasz pierwszy sex w samochodze ![]()
mam tylko nadzieję, że odnajdziesz szczęście tamtych dni.. Edytowane przez givemecookies Czas edycji: 2010-07-18 o 23:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Wtajemniczenie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20765063]
![]() Nie ogarniam tematu, przecież każdy ma skórki i to jest normalne, po co to usuwać? ![]() [/QUOTE] odpowiem na to tak: przecież kazdy ma włosy pod pachami, na nogach i łonowe i to jest normalne, po co to usuwać? ![]()
![]() |
#4764 |
Zakorzenienie
|
w sumie ja nie lubię depilacji i unikam jak ognia , a co do skórek jakoś nie mam parcia żeby je usuwać
![]()
#4765 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() moje piękne laseczki, teraz mogę wam powiedzieć oficjalnie papa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;20766689]ja zauważyłam
![]() moje piękne laseczki, teraz mogę wam powiedzieć oficjalnie papa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To życzę udanych wakacji, pięknej pogody i codziennej porządnej porcji zarąbistego seksu.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4767 | |
BAN stały
|
Od kilku dni miałam ochotę na sex, ale jakoś tak dziwnie wszystko się układało, że nam nie wychodziło. Wczoraj nakręcaliśmy się cały dzień, wysyłaliśmy do siebie sexowne smski (mimo, że byliśmy w tym samym pokoju), więc wieczorem jak już przebierałam nóżkami. Po kąpieli leżałam w łożku piękna pachnąca naga w pościeli w panterkę
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o tyle ![]()
![]() |
#4769 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4770 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Nie miałam oststnio czasu na wizaż wybaczcie.. ale miałam latania z tym przeniesieniem do Krk poza tym randki, a właściwie spędzanie z sobą całych dni, bo kilka wolnych miał noi ja też.. Bo nie możemy się sobą nacieszyć, a ja już jutro znowu wyjeżdzam ![]() Otóz ten chłopak o którym Wam oststnio wspominałam od wczoraj jest oficjalnie moim BSem ![]() Ale może Wam w końcu trochę o nim opowiem, mam nadzieję, że jeszcze Was to interesuje ![]() Ja już mówiłam o nim kiedyś, że poznałam go jak pracowałam w barze i od tamtej pory bardzo się sobie podobaliśmy i starsznie na siebie lecieliśmy, ale ja wtedy byłam z tamtym chłopakiem i musiałam się kontorlować, chociaż pisałam Wam kiedyś, że takie ciśnienie między ami było, że moglibyśmy to na chodniku w centrum miasta zrobić jakbyśmy się na siebie rzucili. Noi tak zleciało 2 lata i co się zobaczyliśmy to masakra była dla mnie, że on nie jest mój ![]() ![]() I że obiecuję, że w końcu zacznę się odzywać więcej po tej kolonii bo BS będzie pracował dużo więc będę miałą całe dnie wolne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.