|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
Chciałabym być neutronową bombą, bym choć raz eksplodowała,
Chciałabym zostać złożona w ofierze, ale w jakiś sposób wciąż żyć, Być sentymentalną ozdóbką, którą wieszasz na Choince, chciałabym być gwiazdą na samym czubku. Chciałabym być dowodem, chciałabym być ziemią Dla 50 milionów dłoni wzniesionych ku niebu. Chciałabym być marynarzem, na którego ktoś czeka, Chciałabym być tak szczęśliwa, tak szczęśliwa jak ja sam. Chciałabym być posłańcem, i żeby wszystkie wiadomości były dobre (...) Chciałabym być dźwignią hamulca, od której zależysz, Chciałabym być czasownikiem „ufać” i nigdy cię nie zawieść. Obrazy zostały zalane przez czerń, wszystko pokrył tatuaż... Cała miłość odeszła na dobre, zamieniając mój świat w czerń. Wytatuowała wszystko co widzę, czym jestem, czym będę. Wiem, że kiedyś będziesz miała cudowne życie, wiem, że będziesz gwiazdą Na czyimś niebie, ale dlaczego... Dlaczego... dlaczego nie będzie to moje niebo? Zrobiłam to, co należało zrobić I jeśli był jakiś powód, byłeś nim ty.
Dopiero gdy ulegamy pasji, jesteśmy naprawdę sobą. Ze wszystkich naszych namiętności najbardziej określają nas te, których nie potrafimy okiełznać. Motocykl - mój sposób na życie. ![]() Edytowane przez talkshit Czas edycji: 2010-07-19 o 00:06 |
|
|
|
#1832 |
|
Zadomowienie
|
patrysiowa_ - kradnij kradnij, młoda
i teraz bez łacha: jesteś jedną z tych, dla którym wiem, że warto tu być ![]() czy Wy kobietki wiecie, jak bardzo cieszycie? * - jesteś piękna. - i co jeszcze..? - jeszcze chwila i się zakocham. bo podoba mi się być przy Tobie. shut your fucking mouth. only God can judge me. (zamknij swoje pie..przone usta. tylko Bóg może mnie osądzać) wygląd cwaniaka a jak przytuli to nie puści. zadzwoń. możesz milczeć, będę nasłuchwiać Twoich wdechów i wydechów. możesz jeść z telefonem przy twarzy, mimo, iż wszelkie mlaski wyprowadzają mnie z równowagi. możesz nawet odłożyć telefon na bok, to nic, przynajmniej będę czuła Twoją obecność, będę czekać na choć jedno słowo. nawet, gdy będziesz tylko krzyczał do mamy, że zaraz wyniesiesz śmieci. uwaga uwaga! nadchodzi szczęście, nie zepsuj tego - ostrzegała się w myślach. przyjaźń nie polega tylko na tym, żeby odzywać się, kiedy Ty masz problem. dowiaduj się również, czy druga strona nie przeżywa jakichkolwiek rozterek, być może właśnie potrzebuje Twojego ramienia i chusteczki na otarcie łez. będę dbać o Ciebie. Ty nie zaniedbuj mnie. (gdyż przyjaciółka łagodnie mówiąc ma mnie głęboko.) od zawsze uwielbiałam jego błękitne oczy, dziś pokochałam również i usta.
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-07-19 o 00:36 |
|
|
|
#1833 |
|
Raczkowanie
|
i'm back
![]() _____________ naucz mnie piosenki miłości. nie jestem stworzona do miłości. dawno, dawno temu pokłóciłam się ze szczęściem. ono już nie chce ze mną rozmawiać. + grise
|
|
|
|
#1834 |
|
Raczkowanie
|
dzisiaj moje 14 urodziny
![]() ![]() poprostuAsiss , Mrs Unfabulous , _ZaagubiOna_ - was dzisiaj okradłam ![]() Borowiczanka - dobrze że wróciłaś, też kocham tą piosenkę ![]() i co z tego że masz tyle rzeczy, jak nie masz serca? zamiast życzeń urodzinowych usłyszałam od Ciebie słodkie "spier***aj" byłam na wsi u cioci i wiesz co? czułam jakbyś nagle był przy mnie, bo widziałam twoją podobiznę - stracha na wróble ![]() ciągle jestem pełna podziwu, dla tych które są w tobie tak zakochane mimo tylu łez, ty nadal nie spytałeś co mi jest poczułam strach, a potem wspomniałam chwile, jak pięknie jest, gdy go brak. czułam ból, co me serce jak szpilka kuł.
nigdy nie każ mi wybierać bo jeszcze wybiorę źle... - happysad <3 Edytowane przez Daria_96 Czas edycji: 2010-07-19 o 00:30 |
|
|
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
MalinowaGirl - dziękuję,ale to Ty jesteś cudowna !
Bryczek x3 - dziękuję za wyróżnienie Patrysiowa - dziękuję Mysia BananowaDelma - ale Cię okradłam wracając do domu znalazłam na bluzce Twój włos schowałam go sobie. raz zapaść w bezsenność. złota rybka chciała spełnić moje jedno życzenie mogłam zapragnąć wszystkiego, a cholera powiedziałam jej,że chcę żebyś był z nią szczęśliwy. mam zapomnieć,że istniałeś ? Dobre sobie. kazałeś swojemu sercu skłamać,że mnie kocha. Kłamało 538 dni. Dlaczego moje serce mnie nie słucha, gdy proszę,żeby kłamało,że Cię nie kocha?
|
#1836 |
|
Raczkowanie
|
A w barwach lata jest nam tak do twarzy.. Przyjdź, ukołysz mnie do snu. Otworzę Ci drzwi. Otworzę Ci serce. Dotknęłam miłości, bo nikt nie wystawił przed nią tabliczki: 'pod napięciem' Przyszłam w deszczu, razem z kroplą usiadłam na parapecie, czy teraz już mnie pokochasz?
|
|
#1837 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję.
oczywiście, że będziemy tęsknic. Daria_96 - wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i 1oo lat ! Z kimś, kto mimo wszystko przytuli, kiedy na czułość i wsparcie nie będzie już czasu ani sił. czasem masz wiarę by spełniać marzenia, ale czasem inne okoliczności sprawiają, że ta wiara zanika ... Jeśli Życie jest wierszem, to Miłośc jest tytułem. Uważaj, bo to że masz asa w rękawie nie oznacza, że od razu wygrałeś. Ona zrobiła duży bałagan w jego życiu. On w dowód wdzięczności zrobił w jej życiu jeszcze większy burdel. Niespodziewanie role się odwróciły, ale teraz to ona śpi spokojnie wiedząc, że on nie może zasnąć, bo nie wie, czy ona życzy mu słodkich snów.
|
#1838 |
|
Raczkowanie
|
Miłość nas poprawi. [słowa mojego TŻ]
"Szczęście nie zawsze ma uśmiech na twarzy.Szczęście to także łzy,to głos,który chce się słyszeć chociaż na moment. Nieważne, czy to szczęście trwa godzinę, minutę czy moment. Najważniejsze,że potrafię nadać mu imię.......
Twoje imię." |
|
|
|
#1839 |
|
Zadomowienie
|
`Pragnę nieprzyzwoitego pocałunku .
"Żegnaj" to znaczy "do nigdy", prawda ? `Wykrztusił kiedyś, coś o miłości, że nie wystarczą pożegnania i paczka chusteczek. `Chciałabym mieć pilot do sterowania jego humorkami . `Delikatnie z twoimi słowami, umieram.
|
#1840 |
|
Zadomowienie
|
Nie umiem mówić że jest dobrze,gdy jest naprawde zle.
Słowa kaleczą od środka jak ukłucie różą. Miłość to najwolniejsza forma samobójstwa. 'Spleć palce z moimi palcami i chodz,prowadz i daj się prowadzić'
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
Było tak pięknie. Cieszyliśmy się każdym swoich oddechem, dotykaliśmy się w najmniej przyzwoite miejsca, ludzie uśmiechali się widząc jak bardzo jesteśmy szczęśliwi. Nasze usta zbliżały się i wtedy mnie... OBUDZIŁ DZWONEK DO DRZWI *** Między nami nienawiść a w sercach miłość... *** Kochałam Cię tak, że nikt tego nie potrafił opisać
Chroniłam Cię jak tylko umiałam Służyłam Ci bo Cię doceniałam Wierzyłam Ci w każde słowo, bo miało ono sens Teraz nie potrafie nawet powiedzieć "ty głupi psie" !
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." |
|
|
|
#1842 |
|
Przyczajenie
|
Kochane mogłybyście podać link do wątku z prośbami ?
**
|
|
|
|
#1843 |
|
Raczkowanie
|
" przy Nim kwitnę pożądaniem przy każdym kolejnym spojrzeniu "
|
#1844 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
cholera talencik to Ty masz nieziemski, znowu podkradam ![]() ...
i stał przed nią z otwartymi ramionami, przyciągając ją do siebie wzrokiem . cholera jasna, niech mnie piorun trzaśnie jeśli to prawda, jeśli Twoje usta nie kłamią, że już mnie nie kochasz, to niech mnie trzaśnie, a co mi tam . - i wiesz co, do tej pory mnie nic nie trzasnęło, więc może skończmy udawać, że się nie znamy i znowu bądźmy najpiękniejszą parą . zdradź mi proszę ten cholerny sposób na zapominanie, zdradź mi go bo też chcę wymazać Cię z mojej głowy tak szybko jak Ty to zrobiłeś .. i to uczucie spełniających się marzeń i tego cholernego bólu, gdy wszystko wraca do normy . ... |
|
|
|
|
#1845 |
|
Raczkowanie
|
CaMa - myszko ;-* !
Daria_96 - wszystkiego najlepszego! ;-* dużo sexu, mało dzieci. ![]() . . . . . . . . . . . . ' spontaniczność utonęła w pustej butelce po winie.. ' ' znam lepsze uczucie niż nieważkość ' ![]() ' uuu, awaria kocham Cię jak wariat stój, od zawsze chciałeś mieć ten wariant ' <3 trochę przerobione ;d ' jesteś moim przeznaczeniem, wierzę, że ja Twoim, tamtego nie zmienię ' kocham Cię, pomimo innych myśli. ;-* ' znowu chill,chill, chill chill'uje z ziomami dziś takich chwil, chwil, chwil nie zapomina się kapisz, znowu chill chill chill chill'uje z ziomami, chill'uje z ziomami a resta to za na mi. ' 3oda Kru ! <3 ' monotonnie mija każda chwila, zegar patrzy jakby chciał nas pozabijać.. '
|
#1846 |
|
BAN stały
|
już nic. już nic.. już nic.
nie żałuję bo nie umiem, nie zapominam i nie pamiętam - swoją przyszłość buduję. Ludzie mówią, że bez miłości nie da się żyć. Osobiście uważam, że tlen jest ważniejszy. jakaś misterna część w konstukcji zdarzeń pękła. |
|
|
|
#1847 |
|
Przyczajenie
|
Złamał mi serce jak małe dziecko płytę z grą.
Lubię tę aurę ciemności, która go otacza. Lubię jego twarz, smutne oczy. Jest dziwnie piękny, niczym noc bez gwiazd. Czasami o niej myślał lecz czynił to rzadko. Istnieje bardzo perfidny sposób kłamania - poprzez milczenie. Będą dni pachnące wrzosem, ale też noce nie przespane wcale. Kto miłości nie zna, ten żyje szczęśliwy, i noc ma spokojną, i dzień nietęskliwy ( stary cytat, ale bardzo mi się spodobał. )
|
#1848 |
|
Zakorzenienie
|
i zmagamy się z walką o miłość.
weź mnie za rękę i chodź, nie ważne dokąd, ważne, że razem. czekasz aż ta miłość przeminie, czekasz na wolność, wiesz, że ten dzień nadejdzie, jednak boisz się go, boisz się samotności, przyznaj.
|
|
#1849 |
|
Zadomowienie
|
_mandarynka , Mrs Unfabulous -nawet nie wiecie jaki to zaszczyt być w serduszkach takich talentów zwłaszcza,że talenty również są w moim serduchu.
<3!_________________________ _ Być może ten rodzaj miłości, w który wierzę, jest po prostu nieosiągalny.. |
|
|
|
#1850 |
|
Raczkowanie
|
Daria_96 - wszystkiego co najlepsze ;* ' spytaj ją co czuje, gdy szminkę zmywa kropla łzy. '
|
#1851 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
' chciałabym zacząć żyć normalnie. tak pełnią życia. bez CIEBIE. ' utrudniasz mi życie , będąc przy mnie. ' ' wiem , że wyobrażałeś sobie , że nasz związek będzie wyglądał inaczej . Że to ja będę do Ciebie dzwoniła jak głupia , żeby tylko spytać co u Ciebie. Że to ja będę do Ciebie przyjeżdżać , żeby spędzić z Tobą choć trochę czasu. Oj nie kochanie . O mnie trzeba sie postarać. Takich jak Ty jest bardzo wielu . - kurdę no ! nadal brak weny . już nie mogę ; x ![]() ![]() |
|
|
|
|
#1852 |
|
Raczkowanie
|
dzięuję kochane za życzenia ;*
a co gdy kogoś kochasz, a on mówi że nie możecie razem być? blask w oczach - coś, po czym zawsze Cię rozpoznaję. najpierw przysłonił jej cały świat a teraz tłumaczy się, że to nie tak. on ma to o czym od zawsze marzył, a ja tylko łzy na twarzy myślisz że jesteś oh & ah i wszystkie laski mają Cię w swoich snach?
|
#1853 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
są moje <3 ______________________ bad day in progress.
/zły dzień w toku./ A fake smile can hide milion tears. / udawany uśmiech może ukryć milion łez./ I don't hate you I just lost all reason to love you. / nienawidzę Ciebie. straciłam wszystkie powody by Cie kochac./ |
||
|
|
|
#1854 |
|
Konto usunięte
|
<3
nie mam kształtu, ani formy. jestem plamą z marzeń. rozlewam się na chodnikach w poszukiwaniu Twoich kroków. |
|
|
|
#1855 |
|
Raczkowanie
|
... Przytulasz się do mnie w nocy...
– uwielbiam jak kładziesz mi na udzie rękę i lekko – tak jakby mimochodem, niedbale, niechcący, przez przypadek, po prostu – przesuwasz ku górze. Ja leżę odwrócona tyłem, jedna noga podgięta w kolanie, jedna ręka obejmująca poduszkę... – już śpię – już nie muszę – nic nie muszę… ...A Twoja dłoń leciutko przesuwa się po wewnętrznej stronie mojego uda i czuję się jakby delikatnie dostrojona do swojego wnętrza, które już czeka na następny centymetr dotknięcia, jeszcze jeden, jeszcze… już… piersi mi się robią takie obrzmiałe na tym prześcieradle... – śpię przecież, ale niech On nie cofa tej ręki… a Twoja ręka nabiera pewności…już jej nie cofniesz… ... A Twoja ręka taka ciepła, pewna, zna mój każdy kawałeczek, a ja z takim drżeniem czekam, aż przesuniesz się wyżej… ...Uwielbiam być tak dotykana … ...Nie widzę, nie słyszę… ...Czuję tę Twoją rękę… ...I potem tak sama… ...Nie widzę, nie słyszę… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() … Ja kiedyś stałam w oknie i było tak cudownie, pięknie, zachodziło słońce, brzozy odstawały od nieba takie drobne, drżące, było lato, kłosy zboża mieniły się mgliście jak gruby moher, ptaki zanosiły się przedwieczornym ujadaniem – stałam w oknie i pomyślałam, że jest tak cudownie, że w taki dzień powinno się umrzeć… ...A Ty stanąłeś za mną, przytuliłeś mnie do siebie oparłam plecy o Twoją pierś, jedną ręką trzymałeś mnie za brzuch, drugą położyłeś na moim obojczyku, czułam, jak jesteśmy jednością zachodzimy razem ze słońcem, zstępujemy w wieczór spokojny, leniwy, zawsze nasz… ... I powiedziałeś: - Dlaczego Ci smutno??? Zobacz, mamy wszystko czego nam trzeba… ... A ja powiedziałem: - Ale nie dożyjemy już naszych dużych drzew, które posadzimy… ... A Ty pocałowałeś mnie w szyję i powiedziałeś: - Ale będziemy razem patrzeć jak rosną. To ważniejsze… ...Tak bardzo Cię Kocham…
|
|
#1856 |
|
Raczkowanie
|
''spytaj ją co czuje gdy,
gdy nadejdzie świt, spytaj ją co czuje gdy szminkę zmywa kroplą krwi..'' nie,nie będe żałowała PRZESZŁOŚCI. dużo się z niej nauczyłam. i nie zamierzam patrzeć wstecz. zapytałam o miłość pokochał mnie czekam, nie chcę znać prawdy zbyt dziwny jest jej smak cały czas... dziękuję za pamięć wszystkim. postram się wpadać tutaj cześciej
|
#1857 |
|
Raczkowanie
|
Każdy ma taki świat, jaki widzą jego oczy.
poczekam na dobro, które nas połączy. gdy wreszcie zaufasz radości, gdy ją ukochasz, przekonasz się, że tańczysz ze wszystkim, co istnieje. Więc odrzuć świat złudzeń. - Bo życie to nie iluzja, tylko labirynt, w którym często się gubię.
|
#1858 |
|
Raczkowanie
|
[1=133e0625674cbae259b1434 db9f6b2eb057ff862_6556adf a91426;20771829]<3
nie mam kształtu, ani formy. jestem plamą z marzeń. rozlewam się na chodnikach w poszukiwaniu Twoich kroków. [/QUOTE] Absurdalnie- Nawet nie wiesz jak mi cudownie, że wróciłaś ! ______________________ Nie patrz na mnie tak zachłannie! 'Dlaczego tak łatwo, bez walki się poddałeś? Dlaczego ja zatrzymać nie umiałam Cię?' |
|
|
|
#1859 |
|
Zadomowienie
|
haj
ponad 30 stron do nadrobienia, ale nie nadrabiam, bo kolejne stracę i nigdy nie doszłabym do opcji 'odpowiedz' także witam was kochane moje ![]() ------------------------------------------------- 1. niech zapłoną usta . 2. zachwycam się chwilami jak dobrymi produktami . 3. wielce przeraża mnie myśl, że teraz jest teraz i już nigdy więcej nie będzie . 4. abso****alutnie kocham mój barbarzyński język! ![]() 5. happiness is now and forever . /szczęście jest teraz i na zawsze/ 6. don't u know it's minor the matter ? /czyż nie wiesz,że to jest drugorzędna sprawa?/ 7. angels like the sun . /anioły lubią słońce/ .
|
#1860 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje ;*
Cytat:
`Nawet sen nie chce przyjść
Byłaś w nich tylko Ty Już nie przyjdzie pod twe drzwi Pozostały po niej łzy Szarość dnia i zimny pokój na pamięć to znasz`
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.

i teraz bez łacha: jesteś jedną z tych, dla którym wiem, że warto tu być 

COMA 

oczywiście, że będziemy tęsknic. 

)